Kral Şakir

Kral Şakir

Son dakika Kral Şakir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kral Şakir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kral Şakir haber sayfamızda...

Kral Şakir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 139 kral şakir haberi bulunmuştur.
Yaşasın 23 Nisan!
Yaşasın 23 Nisan! İzmir Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kentin 30 ilçesinde coşkuyla kutluyor. Kültürpark’ta bugün çocuk şenliği düzenlenecek.
22.04.2024 Ege
23 Nisan seçkisi
23 Nisan seçkisi D-Smart GO, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel bir seçkiyle miniklerin 23 Nisan’ını kutluyor.
21.04.2024 Cadde
‘Şakir’ gişenin yeni kralı
‘Şakir’ gişenin yeni kralı “Kral Şakir” animasyon serisinin yeni filmi “Kral Şakir: Devler Uyandı” vizyona hızlı başladı.
21.02.2024 Kültür Sanat
Farkındalık kazandırdı
Farkındalık kazandırdı ‘Kral Şakir’in son filmi ‘KralŞakir: Devler Uyandı’nın galası Vadistanbul’da yapıldı.
12.02.2024 Cadde
Kral Şakir yapay zekâya karşı
Kral Şakir yapay zekâya karşı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Kral Şakir’ serisinin altıncı filmi ‘Devler Uyandı’, bu kez çocuklara teknolojiyi doğru şekilde kullanmanın önemini anlatacak.
10.02.2024 Cadde
“Amacım çocukların hayallerine ortak olmak”
“Amacım çocukların hayallerine ortak olmak” Binlerce çocuğu uçurtma macerasına ortak eden Zahit Mungan, “Hayal gücü ve çocukluk… Bu ikiliyi gökyüzünde uçurtmalar buluşturuyor. Benim amacım çocukların hayallerine ortak olmak” diyor.
23.04.2023 Pazar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Doğa dostu Aybüke Pusat, yüzü olduğu hummel’ın, doğa dostu ‘Mindful Training’ koleksiyonunu tanıttı...
5.04.2023 Cadde
Acun Ilıcalı, deprem bölgesinde çocuklarla film izledi
Acun Ilıcalı, deprem bölgesinde çocuklarla film izledi Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ve karikatürist Varol Yaşaroğlu ile Hatay'da depremzede çocuklarla bir araya gelip, 'Kral Şakir: Mikrop Avcıları' animasyon filmini izledi.
3.04.2023 Magazin
Acun Ilıcalı deprem bölgesinde çocuklarla film izledi
Acun Ilıcalı deprem bölgesinde çocuklarla film izledi Acun Ilıcalı, sevgilisi Çağla Ayça Altunkaya ve karikatürist Varol Yaşaroğlu ile Hatay'da depremzede çocuklarla bir araya gelip, 'Kral Şakir: Mikrop Avcıları' animasyon filmini izledi.
4.04.2023 Cadde
Depremzede çocuklarla bir araya gelecek
Depremzede çocuklarla bir araya gelecek Acun Ilıcalı ve Kral Şakir’in yaratıcısı Varol Yaşaroğlu, yeni vizyona giren “Mikrop Avcıları Cumburlop” filmini Hatay’da depremzede çocuklarla buluşturacak.
2.04.2023 Cadde
Deprem bölgesi çocuklara 'Kral Şakir' morali
Deprem bölgesi çocuklara 'Kral Şakir' morali 'Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!' filmi, sinemalarda gösterime girmeden önce, ilk kez deprem bölgesi Osmaniye’de çocuklara özel izletildi.
25.03.2023 Haberler
Deprem bölgesi çocuklara 'Kral Şakir' morali
Deprem bölgesi çocuklara 'Kral Şakir' morali 'Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!' filmi, sinemalarda gösterime girmeden önce, ilk kez deprem bölgesi Osmaniye’de çocuklara özel izletildi.
25.03.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Depremzede miniklere ‘Kral Şakir’ dopingi Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu’nun organizasyonuyla, 31 Mart’ta vizyona girecek ‘Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!’ filmi, deprem bölgesindeki çocuklarla buluşacak...
23.03.2023 Cadde
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri İddialı seçkiler Sevgililer Günü’nü özel kılmak isteyen Altınyıldız Classics, günlük giyimden klasik tarza hangi stilde olursa olsunlar erkeklere stil sahibi parçalar sunuyor...
14.01.2023 Cadde
Yeni film yakında!
Yeni film yakında!  Varol Yaşaroğlu, Watergarden İstanbul’da düzenlenen ‘Kral Şakir Geri Dönüşüm Festivali’nde görüntülendi.
21.11.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Beverly Hills buluşması Yaşamlarını dünya jet setinin buluşma noktası Bevery Hills’de sürdüren Begüm Şen, davetlerin aranılan ismi oluyor...
11.11.2022 Cadde
Diyarbakır Sur Kültür Yolu Festivali başladı
Diyarbakır Sur Kültür Yolu Festivali başladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, Türkiye’nin uluslararası marka değerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Sur Kültür Yolu Festivali bugün Diyarbakır’da başladı. 16 Ekim’e kadar devam edecek olan ve 2000’den fazla sanatçının katılımıyla 600'ün üzerinde etkinliğe ev sahipliği yapacak Sur Kültür Yolu Festivali, 7’den 70’e herkese hitap eden zengin içeriğiyle kültür sanat severlere dopdolu bir 9 gün yaşatacak.
8.10.2022 Kültür Sanat
‘Muhtişim’ ihracat yolda!
‘Muhtişim’ ihracat yolda! 7’den 70’e herkesin tanıdığı, ‘muhtişim’ kelimesinin günlük kullanıma girmesine yol açan Kral Şakir, animasyon dünyasının ağır toplarının rekabet sahası olan Avrupa ve Amerika pazarıyla tanışmak için gün sayıyor. Varol Yaşaroğlu, “Dünyada markalaşmamız Türkiye’ye inanılmaz bir ekonomi getirecek” diyor.
7.09.2022 Milliyet Executive
Aydınlılar, Tekstil Park’ta buluşuyor
Aydınlılar, Tekstil Park’ta buluşuyor Aydın Büyükşehir Belediyesi, Tekstil Park’ta her gün binlerce vatandaşın bir araya geldiği etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.
30.08.2022 Ege
Geri dönüşüm aşkına!
Geri dönüşüm aşkına! Varol Yaşaroğlu ile Kral Şakir Çizim Atölyesi, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort’taydı.
29.07.2022 Cadde
Gaziemir şenlenecek!
Gaziemir şenlenecek! 7 ilden 135 çocuk, Gaziemir Belediyesi’nin çevre temasıyla düzenlediği 23 Nisan Şenliği’ne katılmak için ilçeye geldi
22.04.2022 Ege
Miniklerle buluştu
Miniklerle buluştu Varol Yaşaroğlu, Bilfen Antalya İlköğretim Okulu öğrencileriyle buluştu.
24.03.2022 Cadde
Kral Şakir gezegenimiz için savaşıyor
Kral Şakir gezegenimiz için savaşıyor Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) giderek daha büyük bir sorun hâline gelen iklim krizine karşı Kral Şakir ve arkadaşları ile güçlerini birleştiriyor.
7.01.2022 Kültür Sanat
‘Kanka Ol’ öğüdü
‘Kanka Ol’ öğüdü Cartoon Network’ün akran zorbalığı konusunda farkındalık yaratmak amacıyla başlattığı ‘Zorba Olma Kanka Ol’ kampanyasına Kral Şakir özel bir rap şarkısıyla destek veriyor.
3.12.2021 Cadde
Çocuklar gibi...
Çocuklar gibi... Varol Yaşaroğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Çocuk Şenliği’nde küçük hayranlarına kitap imzadı.
7.09.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kral Şakir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.