Krampon

Krampon

Son dakika krampon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan krampon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan krampon haber sayfamızda...

Krampon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 692 krampon haberi bulunmuştur.
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlandı!
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy ve Mert Günok sakatlandı! Beşiktaş, Semih Kılıçsoy ve Mert Günok'un sakatlandığınI açıkladı. İki oyuncunun cuma günü oynanacak Ankaragücü maçında görev alması beklenmiyor.
16.04.2024 Beşiktaş
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı'
Ev sahibinden Arda Turan'a şok suçlama: 230 bin euro zarar! 'Kumandayı havuza atardı' Arda Turan'ın Barcelona'da oynarken oturduğu evin sahibi, İspanyol basınana çarpıcı açıklamalarda bulundu.
15.04.2024 Futbol
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var!
SON DAKİKA | Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var! Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı!
Fenerbahçe lehine verilen penaltı kararı doğru mu? Eski hakem canlı yayında açıkladı! Süper Lig’in 27’nci haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Cihan Aydın’ın tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
25.02.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'tan gövde gösterisi! 4 yeni transfer imzaladı
Beşiktaş'tan gövde gösterisi! 4 yeni transfer imzaladı Kartal’ın ara transferde renklerine bağladığı Ernest Muci, Al-Musrati, Joe Warrall ve Jonas Svensson medya önünde sözleşme imzaladı. Büyük umutlarla kadroya dahil edilen yıldız oyuncular, siyah-beyazlı takımın hedeflerine ulaşması için sahada savaşacaklarını aktardı.
11.02.2024 Beşiktaş
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu
Evlenecek gençlere kredi desteği! Başvuru tarihi belli oldu Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu'na ilişkin çalışmaların tamamlandığını belirterek, "Başvuruları 15 Şubat'ta almaya başlayacağız. Başvuruları e-Devlet aracılığıyla alacağız" dedi.
4.02.2024 Ekonomi
Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sonrası Fernando Santos'a sitem: Hocam sen yapma bari! 'Sosa' önerisi
Beşiktaş-Adana Demirspor maçı sonrası Fernando Santos'a sitem: Hocam sen yapma bari! 'Sosa' önerisi Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş, sahasında Adana Demirspor'la karşılaştı. Mücadele 0-0 beraberlikle sona ererken spor yazarları karşılaşmayı ve siyah-beyazlı ekibin futbolunu değerlendirdi.
24.01.2024 Beşiktaş
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Gaziantep FK-Galatasaray maçında tartışma yaratan penaltı ve ofsayt kararları! 'Icardi'ye net sarı kart'
Gaziantep FK-Galatasaray maçında tartışma yaratan penaltı ve ofsayt kararları! 'Icardi'ye net sarı kart' Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray, Gaziantep FK'yı deplasmanda 3-0 yenerek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Bein Trio ekibi, karşılaşmanın tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.
3.09.2023 Galatasaray
Kevser Kartal: Hedefimiz zirveyi zorlamak
Kevser Kartal: Hedefimiz zirveyi zorlamak Trabzonspor Kadın Futbol Takımı, yeni sezonun ilk maçında rakibi KDR Ereğli Belediyespor’u mağlup ederek lige 3 puanla başladı. Trabzonsporlu futbolcu Kevser Kartal, “Bu sene takım daha iyi, beklentiler daha yüksek, biz de beklentileri karşılamaya çalışacağız” dedi.
Luis Suarez ve Marlon arasında 'krampon' krizi!
Luis Suarez ve Marlon arasında 'krampon' krizi! Brezilya Serie A'da Gremio kendi sahasında Cruzeiro'yu konuk etti. Ev sahibi ekibin 3-0 kazandığı karşılaşmaya Suarez ile Marlon arasında yaşanan 'krampon' krizi damga vurdu.
29.08.2023 Futbol
Luis Suarez ve Marlon arasında 'krampon' krizi!
Luis Suarez ve Marlon arasında 'krampon' krizi! Brezilya Serie A'da Gremio kendi sahasında Cruzeiro'yu konuk etti. Ev sahibi ekibin 3-0 kazandığı karşılaşmaya Suarez ile Marlon arasında yaşanan 'krampon' krizi damga vurdu.
29.08.2023 Dünyadan Futbol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın istediği orta saha için görüşmeler yeniden başlıyor!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın istediği orta saha için görüşmeler yeniden başlıyor! Fenerbahçe'de gözler Twente ve Ankaragücü maçlarına çevrildi. Sarı-lacivertliler, iki maçı da kayıpsız atlatıp milli araya moralli girmek istiyor. Fenerbahçe'de transferde de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın ısrarla istediği yıldız oyuncu için görüşmeler yeniden başlıyor.
30.08.2023 Fenerbahçe
42'lik kaptan İbrahim Öztürk galibiyeti getirdi
42'lik kaptan İbrahim Öztürk galibiyeti getirdi Altay'ın tecrübeli savunmacısı, Tuzlaspor maçında başarılı oyununu golle taçlandırdı, alkış topladı.
21.08.2023 1.Lig
Bilal Meşe: Tutturmuşlar bir Talisca’dır gidiyor!
Bilal Meşe: Tutturmuşlar bir Talisca’dır gidiyor! Süper Lig'de ilk hafta maçları geride kalırken Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe takımların durumunu değerlendirdi. Meşe'nin Talisca hakkında söyleidkleri dikkat çekti. Öte yandan Abdulkadir Bitigen ve Erkan Özdamar'a eleştiri getirdi.
17.08.2023 Beşiktaş
İşte Bodrum farkı
İşte Bodrum farkı Yazarlarımız, Trendyol 1. Lig’in açılış maçında Giresunspor’a konuk olan Bodrum FK’yı değerlendirdi, “Güçlendirilmiş oyuncu topluluğuyla tam bir takım olmuşlar. İlerleyen haftalarda daha etkileyici, göze hoş gelen bir futbol sergileyen kramponlar izleyeceğiz” dedi
16.08.2023 1.Lig
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna İtalyan kancası! Sürpriz talip
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusuna İtalyan kancası! Sürpriz talip Fenerbahçe'de geride kalan sezon sergilediği performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcuya talip çıktı. İtalyan temsilcisi, söz konusu oyuncuyu transfer listesine eklediği öğrenildi.
15.08.2023 Fenerbahçe
Cengiz Ünder, efsane isim Can Bartu ile olan anısını anlattı
Cengiz Ünder, efsane isim Can Bartu ile olan anısını anlattı Sarı-lacivertli takımın Marsilya'dan transfer ettiği Cengiz Ünder birçok konuda Fenerbahçe Televizyonu'na açıklamalar yaptı.
14.08.2023 Fenerbahçe
Cengiz Ünder'den talihsiz başlangıç! Kafasına krampon darbesi aldı
Cengiz Ünder'den talihsiz başlangıç! Kafasına krampon darbesi aldı Fenerbahçe'nin Marsilya'dan renklerine kattığı milli oyuncu ilk antrenmanında şanssızlık yaşadı. Cengiz Ünder aldığı darbeden sonra kafasının son durumunu Instagram hesabından paylaştı.
14.08.2023 Fenerbahçe
Top cambazı karganın hareketleri şaşırttı
Top cambazı karganın hareketleri şaşırttı Elazığ’da bir karganın futbol topuyla oynaması görenleri şaşırtırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
2.07.2023 Yaşam
THY, UEFA Şampiyonlar Ligi finaline hazır
THY, UEFA Şampiyonlar Ligi finaline hazır Türk Hava Yolları (THY), resmi sponsoru olduğu UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yarın Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleşecek Manchester City-Inter finali öncesinde iletişim çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat yaptığı açıklamada, "Yedi kıtadan milyonlarca futbolseveri yedi tepeli güzel şehrimiz İstanbul'da, bayrak taşıyıcı şirketimizin resmi sponsorluğunda buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
9.06.2023 Ekonomi
Galatasaray - Sivasspor maçı sonrası eski hakem patladı! 3 kırmızı kart kararı
Galatasaray - Sivasspor maçı sonrası eski hakem patladı! 3 kırmızı kart kararı Spor Toto Süper Lig'in 35'inci haftasında Galatasaray ile Sivasspor karşı karşıya geldi. Arda Kardeşler'in tartışmalı kararlarını eski hakemler canlı yayında değerlendirdi.
21.05.2023 Galatasaray
Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! Arda Güler sözleri: İleride bir yerde çalışma fırsatım olur
Arda Turan'dan Galatasaray itirafı! Arda Güler sözleri: İleride bir yerde çalışma fırsatım olur Sezon başı Galatasaray'da futbolu bırakan Arda Turan, şu anki kariyerine Eyüpspor'da teknik direktör olarak devam ediyor. 36 yaşındaki çalıştırıcı Galatasaray hakkında itirafta bulunurken, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler hakkında da dikkat çeken sözler kullandı.
7.05.2023 Fenerbahçe
Karagümrük maçı sonrası Fenerbahçeli oyuncuya sert eleştiri: Ne kadar sakar olduğunu gördük! Muslera örneği
Karagümrük maçı sonrası Fenerbahçeli oyuncuya sert eleştiri: Ne kadar sakar olduğunu gördük! Muslera örneği Fenerbahçe, Süper Lig'in 28'inci haftasında Fatih Karagümrük deplasmanından 2-1 galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin 3 puan aldığı maçta Portekizli teknik direktör Jorge Jesus tercihleri nedeniyle tepki çekti. Spor yazarları zorlu müsabakayı değerlendirdi.
11.04.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaşlı yıldıza övgü: Resital! İşte fırtınanın şövalyesi
Fenerbahçe derbisinin ardından Beşiktaşlı yıldıza övgü: Resital! İşte fırtınanın şövalyesi Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasında dev derbide Fenerbahçe, ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta 10 kişi kalan Beşiktaş'a 4-2 yenildi. Dev derbiyi spor yazarları kaleme aldı. Beşiktaş'ı yakından takip eden usta kalem, siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusu için 'Örnek olarak sunmak gerekiyor' ifadelerini kullandı.
3.04.2023 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Krampon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.