Kredi Derecelendirme Kuruluşu

Kredi Derecelendirme Kuruluşu

Son dakika kredi derecelendirme kuruluşu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kredi derecelendirme kuruluşu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kredi derecelendirme kuruluşu haber sayfamızda...

Kredi Derecelendirme Kuruluşu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.641 kredi derecelendirme kuruluşu haberi bulunmuştur.
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü
S&P, İsrail'in kredi notunu düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, jeopolitik riskler nedeniyle İsrail'in kredi notunu düşürdü.
19.04.2024 Uzmanpara
Fitch, Çin'in kredi notu görünümünü düşürdü
Fitch, Çin'in kredi notu görünümünü düşürdü Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Çin'in kredi notunu teyit ederken, görünümünü aşağı yönlü revize etti.
10.04.2024 Uzmanpara
S&P, ABD'nin notunu teyit etti
S&P, ABD'nin notunu teyit etti Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, ABD'nin kredi notunu teyit etti.
28.03.2024 Uzmanpara
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’
‘Türkiye bu yıl yüzde 3 büyüyecek’ Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, gelişmekte olan ülkeler için 2024 yılı toplam büyüme tahminini yüzde 4,2’ye yükseltirken, Türkiye için olan tahminini yüzde 3’e çıkardı.
28.03.2024 Ekonomi
S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti
S&P, Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti S&P Global, Türkiye'ye ilişkin büyüme tahmini 2024 için yüzde 2,4'ten yüzde 3'e yükseltti.
27.03.2024 Ekonomi
S&P, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti
S&P, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti S&P Global, Türkiye'ye ilişkin büyüme tahminini 2024 için yüzde 2,4'ten yüzde 3'e yükseltti.
27.03.2024 Uzmanpara
Cevdet Yılmaz: Türkiye trilyon dolarlık ekonomiler ligine katılmış oldu
Cevdet Yılmaz: Türkiye trilyon dolarlık ekonomiler ligine katılmış oldu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçen yıl itibariyle Türkiye ekonomisinin 1 trilyon 119 milyar dolar bir büyüklüğe ulaştığını belirterek, "Türkiye olarak yine son 21 yıla baktığımızda, ortalama yıllık büyüme hızımız yüzde 5.4 olmuş, dünyadan 1.8 puan daha yüksek büyümüşüz. Bir yıl için belki bu çok büyük bir rakam değil diyebilirsiniz ama bu 21 bir yıllık dönem için birikimli olarak baktığımızda Türkiye'yi dünyada farklı bir yere taşıdığını da ifade etmek isterim" dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Avdagiç’ten 'dezenflasyon programı' açıklaması
Avdagiç’ten 'dezenflasyon programı' açıklaması İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, "Yabancı yatırımcının Türkiye’nin uyguladığı dezenflasyon programının süreceğine olan inancı seçimlerin ardından daha da pekişecektir ve diğer kredi derecelendirme kuruluşlarından da not artışları gelecektir" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Bakan Bolat'tan cari açık açıklaması: 37.5 milyar dolara geriledi
Bakan Bolat'tan cari açık açıklaması: 37.5 milyar dolara geriledi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2024 yılı ocak ayında cari açıkta tarihi düşüş yaşandı. Cari açık, Mayıs 2023'te 60,1 milyar dolar yıllık açıktan Ocak 2024'te yıllık 37,5 milyar dolara geriledi" dedi.
12.03.2024 Ekonomi
‘Dövizde yaşanan dalgalanma geçici’
‘Dövizde yaşanan dalgalanma geçici’ Döviz piyasasında son dönemde yaşanan dalgalanmanın geçici olduğunu belirten Bakan Mehmet Şimşek, Merkez Bankası’nın elindeki tüm araçları kullanarak enflasyon beklentilerini sabitleme kararlılığında olduğunu kaydetti.
12.03.2024 Ekonomi
Fitch kararı sonrası gözler piyasalarda! Altın ve borsa için yeni tahmin
Fitch kararı sonrası gözler piyasalarda! Altın ve borsa için yeni tahmin Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’ten beklenen olumlu karar geldi. Kuruluş Türkiye’nin kredi notu ve görünümünü yükseltti. Peki önemli kararın ardından yeni haftada piyasalarda yön ne olur? Borsada sert yükseliş gelir mi? Öte yandan gram altın fiyatı geçen haftadan bu yana dikkat çeken hareketlere sahne oluyor. Ekonomist Hikmet Baydar, borsa ve gram altın için rakam verdi. İşte detaylar...
11.03.2024 Ekonomi
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti! Karar piyasaları nasıl etkiler?
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti! Karar piyasaları nasıl etkiler? Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’nin kredi notunu artırdı. Ekonomik görünüm pozitife, kredi notu ise B’den B+ pozisyonuna yükseltildi. Not artırımı tahminlerin de üzerinde oldu. Peki karar piyasaları nasıl etkiler?
10.03.2024 Haberler
Yatırımcının gözü borsada! Fitch'in Türkiye kararı piyasaları nasıl etkiler?
Yatırımcının gözü borsada! Fitch'in Türkiye kararı piyasaları nasıl etkiler? Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye’nin kredi notunu artırdı. Ekonomik görünüm pozitife, kredi notu ise B’den B+ pozisyonuna yükseltildi. Not artırımı tahminlerin de üzerinde oldu. Peki karar piyasaları nasıl etkiler? Uzman isim canlı yayında değerlendirdi. İşte detaylar...
10.03.2024 Ekonomi
Bakan Işıkhan 'tarihte ilk kez' diyerek duyurdu: Milli gelirimiz bir trilyon doları aştı
Bakan Işıkhan 'tarihte ilk kez' diyerek duyurdu: Milli gelirimiz bir trilyon doları aştı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Arnavutköy’de iş insanları ile bir araya geldi. Bakan Işıkhan, "Dolar bazında milli gelirimiz Türkiye tarihinde ilk kez bir trilyon doları aştı” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten 'Fitch' açıklaması: Böyle olumlu gelişmeler artarak devam edecek
Bakan Şimşek'ten 'Fitch' açıklaması: Böyle olumlu gelişmeler artarak devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in kredi notuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten 'Fitch' açıklaması: Böyle olumlu gelişmeler artarak devam edecek
Bakan Şimşek'ten 'Fitch' açıklaması: Böyle olumlu gelişmeler artarak devam edecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings'in kredi notuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
9.03.2024 Ekonomi
'Çin'in notu düşürülebilir'
'Çin'in notu düşürülebilir' Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, ekonomik toparlanmanın zayıf kalması ya da büyük ölçüde kapsamlı teşviklerle sürdürülmesi halinde Çin'in kredi notunun düşürülebileceği uyarısında bulundu.
8.03.2024 Uzmanpara
R&I, Fransa'nın kredi notunu teyit etti
R&I, Fransa'nın kredi notunu teyit etti Japon kredi derecelendirme kuruluşu R&I, Fransa'nın kredi notunu teyit etti.
26.02.2024 Uzmanpara
'Fed ilk faiz indirimini haziranda yapabilir'
'Fed ilk faiz indirimini haziranda yapabilir' Kredi derecelendirme kuruluşu S&P Global, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ilk faiz indirimini haziranda yapmasını beklemeye devam ediyor.
22.02.2024 Uzmanpara
Moody’s, İsrail’in kredi notunu düşürdü
Moody’s, İsrail’in kredi notunu düşürdü Kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s, İsrail’in kredi notunu “A1”den “A2”ye düşürürken, kredi notu görünümünü negatife çevirdi.
11.02.2024 Ekonomi
‘Sermaye akışı zirveye çıkacak’
‘Sermaye akışı zirveye çıkacak’ Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, bu yıl Türkiye dahil gelişmekte olan en büyük dokuz ülkeye sermaye akışının son 10 yılın en yüksek seviyesine çıkarak 200 milyar doları bulacağını öngördü.
6.02.2024 Ekonomi
'ABD'de yüksek bütçe açığı sürecek'
'ABD'de yüksek bütçe açığı sürecek' Fitch Ratings, ABD'nin yüksek bütçe açıkları vermeye devam etmesini bekliyor.
23.01.2024 Uzmanpara
'Çin'deki yavaşlama ekonomileri etkiliyor'
'Çin'deki yavaşlama ekonomileri etkiliyor' Moody's'e göre Çin'in büyümesinde yavaşlama Asya-Pasifik (APAC) ekonomilerini etkiliyor.
22.01.2024 Uzmanpara
‘Yatırım yapılabilir seviye geri gelecek’
‘Yatırım yapılabilir seviye geri gelecek’ Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody’s Türkiye’nin kredi notu görünümünü yükseltmesinin ardından Türk bankaları için de not değerlendirmesinde bulundu.
19.01.2024 Ekonomi
Dev tahvil fonu şirketinden Türkiye'ye övgü
Dev tahvil fonu şirketinden Türkiye'ye övgü Dev tahvil fonu şirketlerinden Pimco, Türkiye'nin yatırım yapılabilir seviyede kredi notunu geri kazanacağına yönelik değerlendirmede bulundu.
18.01.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Derecelendirme Kuruluşu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.