Kredi Programı

Kredi Programı

Son dakika kredi programı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kredi programı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kredi programı haber sayfamızda...

Kredi Programı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.232 kredi programı haberi bulunmuştur.
Borsa güne yükselişle başladı
Borsa güne yükselişle başladı Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi güne yüzde 0.26 oranında yükselişle 8191 puan seviyesinden başladı.
26.01.2024 Uzmanpara
'Hükümet ve Boj enflasyon için çalışıyor'
'Hükümet ve Boj enflasyon için çalışıyor' Japonya Maliye Bakanı Shunichi Suzuki hükümet ve Japonya Merkez Bankası'nın (BoJ) %2 enflasyon hedefine ulaşmak için birlikte çalıştığını söyledi.
26.01.2024 Uzmanpara
'Emtia piyasaları sıkışma içinde'
'Emtia piyasaları sıkışma içinde' HSBC, küresel emtia piyasalarının arz kesintileri ve yatırım eksikliği nedeniyle süper bir sıkışma içinde olduğunu, jeopolitik ve iklim risklerinin durumu daha da kötüleştireceğini söyledi.
26.01.2024 Uzmanpara
Tesla hisselerinde sert kayıp
Tesla hisselerinde sert kayıp Tesla hisseleri beklentileri yakalayamayan dördüncü çeyrek sonuçlarının ardından yüzde 12 düştü.
26.01.2024 Uzmanpara
'Acil kredi programı borçlanmaları rekor kırdı'
'Acil kredi programı borçlanmaları rekor kırdı' ABD Merkez Bankası'nın (Fed) acil kredi programından kullanılan kredi miktarı rekor kırdı.
26.01.2024 Uzmanpara
Birlik, dernek ve vakıflara EYT kredisi müjdesi
Birlik, dernek ve vakıflara EYT kredisi müjdesi Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) yasasının ardından, kıdem tazminatı ödemeleri artan işletmelere sağlanan kredi olanaklarından, kar amacı gütmeyen kurumlar da yararlanabilecek. Vakıf, vakıf üniversitesi, dernek ve bağlı şirketleri ile ticaret ve sanayi odaları, meslek örgütleri ve birlikler de Kredi Garanti Fonu (KGF) destekli kıdem tazminatı kredisi çekebilecek.
5.08.2023 Ekonomi
Fed'in bankalara sağladığı kredi miktarı azaldı
Fed'in bankalara sağladığı kredi miktarı azaldı ABD Merkez Bankası'nın (Fed) Silicon Valley Bank ve Signature Bank'ın batmaları sonrası ortaya koyduğu likidite programları ve iskonto penceresi üzerinden bankacılık sistemine sağladığı kredi miktarı 12 Nisan haftasında azaldı.
14.04.2023 Uzmanpara
Depremzede KOBİ’ye acil destek kredisi
Depremzede KOBİ’ye acil destek kredisi KOSGEB, deprem bölgesinde hasar gören işletmelerin faaliyetlerine hızla dönmesi amacıyla Acil Destek Kredisi Programı başlattı.
25.03.2023 Ekonomi
Bakan Varank açıkladı! Depremzede KOBİ'lere acil destek kredisi
Bakan Varank açıkladı! Depremzede KOBİ'lere acil destek kredisi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "11 ilde depremzede işletmelere 1.5 milyon TL’ye kadar faizsiz kredi sağlayacağız" dedi.
24.03.2023 Haberler
Bakan Varank açıkladı! Depremzede KOBİ'lere acil destek kredisi
Bakan Varank açıkladı! Depremzede KOBİ'lere acil destek kredisi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "11 ilde depremzede işletmelere 1.5 milyon TL’ye kadar faizsiz kredi sağlayacağız" dedi.
24.03.2023 Ekonomi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi
Çin Merkez Bankası faizi değiştirmedi Çin Merkez Bankası (PBOC) orta vadeli kredi programı kolaylığı (MLF) ile piyasaya 499 milyar yuan (73,11 milyar dolar) aktardı, faizi değiştirmedi.
15.02.2023 Uzmanpara
6 adımda Türkiye Ekonomi Modeli
6 adımda Türkiye Ekonomi Modeli Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında atılan adımları, sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Nebati’nin 6 adımda özetlediği yeni uygulama ve düzenlemeler şöyle:
7.07.2022 Ekonomi
Bakan Nebati'den 'Türkiye Ekonomi Modeli' ile ilgili kararlılık vurgusu
Bakan Nebati'den 'Türkiye Ekonomi Modeli' ile ilgili kararlılık vurgusu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 'Türkiye Ekonomi Modeli' ile ilgili sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
6.07.2022 Ekonomi
Yeni ekonomi modeli kapsamında atılan 6 adım
Yeni ekonomi modeli kapsamında atılan 6 adım Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında atılan adımları tek tek sıraladı.
6.07.2022 Uzmanpara
Hazine Bakanlığı açıkladı! Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında atılan 6 adım
Hazine Bakanlığı açıkladı! Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında atılan 6 adım Hazine ve Maliye Bakanlığı, Türkiye Ekonomi Modeli kapsamında atılan adımları tek tek sıraladı.
6.07.2022 Ekonomi
Turizm sektörü krediler için bankalarla görüşecek
Turizm sektörü krediler için bankalarla görüşecek Koronavirüs pandemisi dünyada en çok seyahat endüstrisi üzerinde etkili olurken, özellikle şehir otelleri bu süreçte aldıkları yaraları sarmaya çalışıyor.
23.09.2021 Ekonomi
TÜROB salgının turizm sektörüne etkisini değerlendirdi
TÜROB salgının turizm sektörüne etkisini değerlendirdi Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, "Turizm sektörü içerisinde konaklama sektörümüzün yaşadığı olumsuz süreç dikkate alınarak KDV indiriminin 2022 yılı mayıs ayına kadar uzatılması önemli ve gereklidir." dedi.
22.09.2021 Ekonomi
Türk Eximbank ihracatçıya ilk çeyrekte 11,2 milyar dolar destek sağladı
Türk Eximbank ihracatçıya ilk çeyrekte 11,2 milyar dolar destek sağladı Türk Eximbank'ın yılın ilk çeyreğinde ihracatçıya verdiği destek tutarı, 6,1 milyar doları kredi, 5,1 milyar doları sigorta olmak üzere bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artarak 11,2 milyar dolara ulaştı.
17.05.2021 Ekonomi
İhracatçıya ilk çeyrekte 11,2 milyar dolar destek
İhracatçıya ilk çeyrekte 11,2 milyar dolar destek Türk Eximbank'ın yılın ilk çeyreğinde ihracatçıya verdiği destek tutarı, 6,1 milyar doları kredi, 5,1 milyar doları sigorta olmak üzere bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 9 artarak 11,2 milyar dolara ulaştı.
17.05.2021 Uzmanpara
AB'den sorunlu kredi programı uzatmasına onay
AB'den sorunlu kredi programı uzatmasına onay Avrupa Birliği (AB), Yunanistan'ın bankalardaki sorunlu kredileri azaltmak için hazırladığı programın süresini uzatmasına onay verdi.
9.04.2021 Uzmanpara
Bakan Pekcan, Eximbank'ın hedeflerini paylaştı
Bakan Pekcan, Eximbank'ın hedeflerini paylaştı Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Eximbank'ın geçen yıl toplam desteğinin bir önceki yıla göre dolar bazında yüzde 4 artışla 45,6 milyar dolara yükseldiğini, ihracatı destekleme oranının da yüzde 24,3'ten yüzde 26,9'a çıktığını bildirdi.
5.02.2021 Uzmanpara
Son dakika: Bakan Pekcan 'önemli gelişme' deyip duyurdu
Son dakika: Bakan Pekcan 'önemli gelişme' deyip duyurdu Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Son 1 yılda banka desteklerinden ilk defa yararlanan 953 ihracatçı firmanın yüzde 90’ı KOBİ oldu. Bu en önemli gelişme." dedi.
5.02.2021 Ekonomi
ABD ekonomisi Kovid-19 salgınıyla sarsıldı
ABD ekonomisi Kovid-19 salgınıyla sarsıldı ABD ekonomisi, geçen yıl yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının neden olduğu derin bir ekonomik gerilemeyle karşı karşıya kalırken, salgının etkilerinin ülke ekonomisinde kalıcı bir hasar bırakıp bırakmayacağı ve ekonomideki toparlanmanın nasıl olacağı belirsizliğini koruyor.
12.01.2021 Uzmanpara
Rusya'da KOBİ'lere yönelik kolay geri ödemeli kredi faizi düşürüldü
Rusya'da KOBİ'lere yönelik kolay geri ödemeli kredi faizi düşürüldü Rusya Başbakanı Mihail Mişustin, ülkedeki KOBİ'lere yönelik kolay geri ödemeli kredilerde faizin yıllık 7'ye düşürüldüğünü açıkladı.
11.01.2021 Uzmanpara
Fed'den küçük ve orta ölçekli işletmeler için flaş karar
Fed'den küçük ve orta ölçekli işletmeler için flaş karar ABD Merkez Bankası (Fed), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik etkilerini hafifletmek amacıyla uygulamaya koyduğu küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik kredi programının süresini 8 Ocak 2021'e uzattı.
29.12.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kredi Programı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.