KYK burs ve kredileri yattı mı? Bakan Kasapoğlu açıkladı! Nisan ayı bursları yatırıldı mı?
KYK burs ve kredileri yattı mı? Bakan Kasapoğlu açıkladı! Nisan ayı bursları yatırıldı mı? YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, üniversitelerde bahar döneminde yüz yüze eğitim yapılmayacağını açıklamıştı. Uzaktan eğitime geçilmesiyle birlikte öğrenciler ise KYK burs ve kredi ödemelerinin durumunun ne olacağını merak ediyorlar. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açıklama yaptı. Peki KYK burs ve kredileri yattı mı?
6.04.2020 Gündem
KYK yurt ücretleri geri verilmeye başlandı mı? Bakan Kasapoğlu açıkladı! KYK mart ayı ücreti iade edilecek mi, kredi ve burs kesilecek mi?
KYK yurt ücretleri geri verilmeye başlandı mı? Bakan Kasapoğlu açıkladı! KYK mart ayı ücreti iade edilecek mi, kredi ve burs kesilecek mi? Corona virüs nedeniyle okullar tatil edildi. Öğrenciler uzaktan eğitime geçtiler. KYK yurtlarında kalan öğrenciler ise yurt ücretleri ile ilgili son durumun ne olacağını merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK yurt ücretleri ile ilgili açıklama yaptı. Peki KYK yurt ücretleri iade edilecek mi?
2.04.2020 Gündem