Doğaseverleri buluşturan bitki kampı
Doğaseverleri buluşturan bitki kampı Kimyager ve tıbbi aromatik bitki uzmanı Sevil Gürsoy Düzgün, “gezgin bitkici” adıyla sosyal medyada kurduğu hesapla, doğaseverleri bir araya getiren “sosyal mesafeli” kamplar düzenliyor
4.10.2020 Pazar
Ev yapımı ağrı kesici krem
Ev yapımı ağrı kesici krem Kas ve eklem ağrıları dayanılması çok güç bir hale geldiğinde tüm günlük yaşamımızı etkiler. Bu ev yapımı ağrı kesici krem, ağrılarınızın azalması için ekonomik ve etkili bir seçenek olacaktır.
10.04.2017 Genel Sağlık
En kolay rulo pasta tarifi! Çayın yanına şipşak hazır olacak
En kolay rulo pasta tarifi! Çayın yanına şipşak hazır olacak Pratikliği ve lezzetiyle birçok kişinin favori tatlıları arasında yer alan rulo pasta özellikle çay saatlerinin veya özel günlerin vazgeçilmezidir. Ayrıca görüntüsüyle de sofralara şıklık katar. İşte, en kolay rulo pasta tarifinden başlayarak, rulo pasta yaparken dikkat etmeniz gereken noktalar
16.12.2023 Yemek
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İnşaat şirketinde ölüm görüşmesi! 9 kurşunu böyle savundu
İnşaat şirketinde ölüm görüşmesi! 9 kurşunu böyle savundu Antalya'da inşaat şirketi sahibi Zehra Çatal'ı (40) tabancayla 9 kez ateş ederek öldüren Yılmaz Fahrioğlu (45) hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis talep edilirken iddianamedeki ifade de ortaya çıktı.
15.08.2023 Gündem
Türkiye Mimarlık Yıllığı 2022 Sergisi Roca Desteğiyle Hayata Geçti
Türkiye Mimarlık Yıllığı 2022 Sergisi Roca Desteğiyle Hayata Geçti Türkiye’deki nitelikli yapılara ilişkin farkındalık yaratmak ve bu yolda emek veren tasarımcıları onurlandırmak amacıyla hazırlanan “Türkiye Mimarlık Yıllığı 2022” sergisi Roca desteği ve Arkitera Mimarlık Merkezi iş birliğiyle İPA Florya Tesisleri’nde ziyaretçilere kapılarını açtı.
28.05.2023 Mimarlık
Ünlü çiftin uçağında her türlü lüks var
Ünlü çiftin uçağında her türlü lüks var ABD'li şarkıcı Beyonce'nin 14 yıldır evli olduğu rapçi Jay-Z'ye 2012'de Babalar Günü'nde hediye ettiği 40 milyon dolarlık özel jetteki lüksü, İngiliz "Sun" gazetesi gözler önüne serdi.
29.03.2022 Dünya
Linalool Nedir, Ne İşe Yarar? Linalool Nerelerde Kullanılır?
Linalool Nedir, Ne İşe Yarar? Linalool Nerelerde Kullanılır? Kozmetik sektöründe ve alternatif tıpta kullanılan pek çok madde çeşidi bulunmaktadır. Bu maddeler doğal yollarla elde edilerek üretilen ürünlerin içine çeşitli amaçlara hizmet etmesi için eklenmektedir. Linalool da bu maddelerden biri olarak ele alınmaktadır. Hoş kokusu ile insanları mest eden linalool pek çok alanda kullanılan bir madde olarak ifade edilmektedir. Peki, Linalool nedir, ne işe yarar? Linalool nerelerde kullanılır tüm detayları ile derledik.
23.02.2022 Eğitim
Emma Watson, Kraliçe  II. Elizabeth ve Parker 51
Emma Watson, Kraliçe II. Elizabeth ve Parker 51 Bazı kalemler kuşakları birleştirir, genci yaşlıyı yan yana getirir...
13.02.2022 Gündem
UVB ışınları Türkiye'yi terk ediyor! Ekim ayı sonuna kadar mutlaka yapılmalı
UVB ışınları Türkiye'yi terk ediyor! Ekim ayı sonuna kadar mutlaka yapılmalı Hava sıcaklığının düştüğü ve günlerin kısaldığı bu günlerde, sağlığımız için önem taşıyan UVB güneş ışınları Türkiye'de de azalmaya başlayıp yerini zararlı UVA ışınlarına bırakıyor. Uzmanlar, D vitamini sentezlenmesinde önemi büyük olan bu ışınlardan faydalanabilmemiz için, kritik uyarılarda bulundu.
5.10.2021 Gündem
Benden günah gitti bunu sen istedin
Benden günah gitti bunu sen istedin “Onun yolu bu değil, tekrar ediyorum, bu iş bitsin onu kurtarmak için birlikte mücadele edelim.”
28.07.2021 Kültür Sanat
Aloe Vera Kremi Nasıl Yapılır? Evde Doğal Aloe Vera Kremi Yapma Yöntemleri...
Aloe Vera Kremi Nasıl Yapılır? Evde Doğal Aloe Vera Kremi Yapma Yöntemleri... Günümüzde kadınlar güzel ve sağlıklı görünmek için çeşitli güzellik yöntemleri kullanırlar. Özellikle de aloe vera bitkisinin sayısız faydaları bulunmaktadır. Aloe vera kremi nasıl yapılır? Evde doğal aloe vera kremi yapma yöntemleri. Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
29.04.2021 Eğitim
Günün sahur menüsü: 17.gün
Günün sahur menüsü: 17.gün Sahurun 17. gününde pastane açması, artık marketlerden satın almak istemeyeceğiniz ev yapımı,krem peynir ve sizi susatmayacak şeftalili üzüm kompostosu tarifini paylaştık. İşte 17. gün sahur menüsü...
6.07.2021 Bilgi
İç ve dış mekanları tamamen elle tasarlandı
İç ve dış mekanları tamamen elle tasarlandı Rolls-Royce Motor Cars, Hermès ile benzersiz bir iş birliği içinde muhteşem Phantom ortaya çıktı.
27.04.2021 Otomobil
10 soruda pastil hakkında tüm merak edilenler
10 soruda pastil hakkında tüm merak edilenler Son günlerde merak edilen "Pastil kullanımı virüsü yok eder mi?", "Doğru pastil seçimi nasıl yapılır?" gibi soruların yanıtlarını sizler için derledik. İşte pastil kullanımı ve doğru pastil seçimi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
7.05.2021 Sağlık
Takma Tırnak Nasıl Takılır, Nasıl Çıkarılır? Takma Tırnak Yapıştırıcısı Yokken Nasıl Takılır?
Takma Tırnak Nasıl Takılır, Nasıl Çıkarılır? Takma Tırnak Yapıştırıcısı Yokken Nasıl Takılır? Güzellik ve estetik, geçmişten günümüze kadar hem kadınları hem erkekleri ilgilendiren bir konu olmuştur. Yaşadığımız yüzyılda da güzellik için kullanılan değişik yöntem ve teknikler farklı bir boyuta ulaşmıştır. Öyle ki kişisel bakım için birçok teknolojik yöntem ve mekân bulunmaktadır. Bu yöntemlerden birisi de Takma tırnak tekniğidir. Takma tırnak nasıl takılır, nasıl çıkarılır? Takma tırnak yapıştırıcısı yokken nasıl takılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
14.04.2021 Estetik
AKM inşaatında son aşamaya gelindi
AKM inşaatında son aşamaya gelindi Taksim’de Atatürk Kültür Merkezi'nin yapımında son aşamaya gelindi. Seyirci alanları tamamlanan, kubbeli opera salonunun içindeki iskeleleri sökülmeye başlayan AKM'deki son durum havadan ve içeriden görüntülendi.
17.03.2021 Gündem
Maya Maskesi Tarifi: Yaş Ve Kuru Maya Maskesi Ne İşe Yarar, Nasıl Yapılır?
Maya Maskesi Tarifi: Yaş Ve Kuru Maya Maskesi Ne İşe Yarar, Nasıl Yapılır? Cildimiz günlük yaşantımızın yorgunluğundan, stresinden, hava koşullarından ve zaman içerisinde yaşlanmanın etkileri ile nemini, sağlığını ve tonunu kaybetmeye başlar. Pek çok kişi gözle görülen ve rahatsız edici cilt problemlerinden kurtulma yöntemlerini aramaktadır. Günümüzde oldukça popüler bir hale gelen maya maskesi, favori güzellik ve bakım ürünlerinden biri haline gelmiştir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
6.02.2021 Güzellik
Kil Maskesi Tarifleri: Evde Yeşil Ve Beyaz Kil Maskesi Nasıl Yapılır?
Kil Maskesi Tarifleri: Evde Yeşil Ve Beyaz Kil Maskesi Nasıl Yapılır? Yüz bakımı bilhassa kadınlar olmak üzere erkekler için de oldukça önemli bir konudur. Günümüzde hem kadınlar hem de erkekler pek çok maskeye ihtiyaç duyarlar. Bununla beraber kil maskesi; gözenekler kanalı ile ciltteki en derin tabakaya nüfuz ederek, burada bulunan kirlerin çıkmasına yardımcı olur. Cildi besleyerek onaran kil maskesi; temizlenen gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur. Peki, kil maskesi nasıl yapılır? Evde yeşil ve beyaz kil maskeleri nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar.
6.02.2021 Güzellik
Sivilce Maskesi Tarifi: Yağlı Ciltler İçin Evde Doğal Maske Nasıl Yapılır?
Sivilce Maskesi Tarifi: Yağlı Ciltler İçin Evde Doğal Maske Nasıl Yapılır? Sivilce maskesi tarifi nedir? Sivilce maskesi nasıl yapılır, sivilce maskesi yapılırken nelere dikkat etmek gerekir? Kimler sivilce maskesi tariflerinden yararlanmalıdır? Yağlı ciltler için evde doğal maske nasıl yapılır? Her detayı sizin için derledik.
6.02.2021 Güzellik
Mardin'de terör operasyonu; patlayıcıları ayakkabıya açılan gizli bölmeye yerleştirmişler
Mardin'de terör operasyonu; patlayıcıları ayakkabıya açılan gizli bölmeye yerleştirmişler Mardin polisi, terör örgütü PKK/KCK-YPG/PYD’ye yönelik operasyonlarını sürdürürken, sınırdan ülkeye yasa dışı yollarla giriş yapmak isteyen 4 Suriye uyrukluyu gözaltına aldı. Teröristlerden birinin, ayakkabı tabanına bölmeler açarak, gizlediği yaklaşık 200 gram el yapımı plastik patlayıcı ele geçirildi. Suriyelilerden 2'si, deport edilirken, 1'i sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kaldı, 1 terörist de tutuklandı.
4.02.2021 Haberler
Son dakika... Mardin'de terör operasyonu; patlayıcıları ayakkabıya açılan gizli bölmeye yerleştirmişler
Son dakika... Mardin'de terör operasyonu; patlayıcıları ayakkabıya açılan gizli bölmeye yerleştirmişler Gelen bir son dakika haberine göre; Mardin polisi, terör örgütü PKK/KCK-YPG/PYD’ye yönelik operasyonlarını sürdürürken, sınırdan ülkeye yasa dışı yollarla giriş yapmak isteyen 4 Suriye uyrukluyu gözaltına aldı. Teröristlerden birinin, ayakkabı tabanına bölmeler açarak, gizlediği yaklaşık 200 gram el yapımı plastik patlayıcı ele geçirildi. Suriyelilerden 2'si, deport edilirken, 1'i sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kaldı, 1 terörist de tutuklandı.
4.02.2021 Gündem
Topuk Çatlağına Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Ayak Topuk Çatlakları İçin Ev Çözümleri...
Topuk Çatlağına Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Ayak Topuk Çatlakları İçin Ev Çözümleri... Topuk çatlakları zaman içinde hayatı zorlaştırabilir. Ayak topuk çatlakları için ev çözümleri nelerdir, topuk çatlağına ne iyi gelir, nasıl geçer gibi sorularının cevaplarını sizler için derledik.
27.01.2021 Sağlık
Ayak Tırnağı Bakımı Nasıl Yapılır? Evde Ayak Tırnağı Bakımı İçin Öneriler
Ayak Tırnağı Bakımı Nasıl Yapılır? Evde Ayak Tırnağı Bakımı İçin Öneriler Ayak tırnağı bakımı nasıl yapılır? Evde ayak tırnağı bakımı için öneriler nelerdir, ayak tırnağı bakımı yaparken nelere özen göstermek gerekir? Evde ayak bakım rutini hakkındaki tüm detayları derledik.
19.01.2021 Yaşam
Anasonun Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Anason Tohumu Ve Çayı Nelere İyi Gelir?
Anasonun Faydaları Ve Zararları Nelerdir? Anason Tohumu Ve Çayı Nelere İyi Gelir? Anason, daha çok rakıda kullanılan bir bitkidir. Ancak genel olarak ilaç yapmak adına kullanılmaktadır. Anasonun çok fazla faydasının bulunduğunu belirtmek gerekir. Bununla beraber, anasonun kullanıldığı birçok şekilde kullanıldığı söylenebilir. Peki, anasonun faydaları ve zararları nedir? Anason tohumu ve çayı nelere iyi gelir? Anason ile alakalı tüm ayrıntıları derledik.
16.12.2020 PembeNar

Benzer Haber Etiketleri