Kriptopara

Kriptopara

Son dakika kriptopara haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kriptopara gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kriptopara haber sayfamızda...

Kriptopara

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35 kriptopara haberi bulunmuştur.
Ekosistemi genişletme hamlesi
Ekosistemi genişletme hamlesi Türk yazılım mühendisleri tarafından Türkiye’de geliştirilen, big data tabanlı altyapılardan beslenen, yapay zekâ destekli finansal veri izleme - işlem platformunun mimarı Matriks, para ve sermaye piyasaları konusunda fikri ya da projesi olan herkesi ‘Matriks Ekosistemini Genişletiyor’ projesiyle Matriks’in 20 yıllık deneyiminin parçası olmaya davet ettiğini duyurdu.
4.07.2023 Ekonomi
Market Cap Nedir, Türkçesi Ne Demek? Market Cap Nasıl Belirlenir?
Market Cap Nedir, Türkçesi Ne Demek? Market Cap Nasıl Belirlenir? Market Capitalisation kelimesinin kısaltmış hali olan Market Cap, dilimizde ‘piyasa değeri’ anlamına da gelir. Bir hissenin son takaslanan fiyatı ile de dolaşımda bulunan sayının çarpımından elde edilen bir sonuçtur. Söz konusu olan bu hissenin değerini belirleyen bir hesaplama yöntemidir. Market Cap nedir, Türkçesi ne demek sizler için derledik.
12.09.2022 Eğitim
Kripto paralarda sıkıntı büyüyor! Bitcoin sert çakıldı
Kripto paralarda sıkıntı büyüyor! Bitcoin sert çakıldı Bitcoin fiyatı gece geç saatlerde serbest düşüşe geçti ve 20 bin dolar seviyesinden 18800 dolar seviyelerine kadar geriledi. Yaşanan sert düşüşler yatırımcıyı piyasadan kaçırıyor.
7.09.2022 Ekonomi
13 dolarlık hesaba 3 bin dolar bahşiş bıraktı!
13 dolarlık hesaba 3 bin dolar bahşiş bıraktı! Akşam yemeği için ev yapımı bir stromboli sipariş eden müşterinin sıra dışı sürprizi, ABD'de büyük yankı buldu. Gözyaşlarını tutamayan garson ise "Hala şoktayım" diyor.
24.07.2022 Dünya
Son dakika: ABD'de enflasyon rakamları açıklandı
Son dakika: ABD'de enflasyon rakamları açıklandı ABD'de Nisan ayına ilişkin tüketici fiyat endeksi açıklandı. Buna göre ülkede Nisan ayında yıllık enflasyon yüzde 8,3 oldu. Beklenti yüzde 8,1 olarak kaydedilmişti.
11.05.2022 Ekonomi
Kripto paralarda büyük kayıp
Kripto paralarda büyük kayıp Kripto para piyasası Rusya’nın Ukrayna’ya askeri harekat başlatmasıyla birlikte sert bir kayıp yaşadı. Rus ordusunun Ukrayna başkenti Kiev’in de dahil olduğu birçok şehre füze saldırısı gerçekleştirmesiyle savaş resmen başladı. Piyasada risk iştahının azalmasıyla birlikte Bitcoin yüzde 8, Ethereum yüzde 11’e yakın değer kaybetti. İşte detaylar…
24.02.2022 Uzmanpara
Dünyaca ünlü fonlardan Midas’a 11 milyon dolarlık yatırım
Dünyaca ünlü fonlardan Midas’a 11 milyon dolarlık yatırım Bireysel yatırım alanında oyunun kurallarını değiştiren, Amerikan Borsalarına yatırımı hızlandırıp kolaylaştıran Midas, ikinci yatırım turunu tamamladı. Midas, Spark Capital, Earlybird Digital East, Revo Capital ve Capital One’ın kurucusu Nigel Morris’ten 11 milyon dolar yatırım aldı.
16.02.2022 Advertorial
BTCTÜRK çöktü mü, neden açılmıyor? BtcTurk ne zaman açılacak?
BTCTÜRK çöktü mü, neden açılmıyor? BtcTurk ne zaman açılacak? Kripto para alım-satım platformu olan BTCTÜRK gece saatlerinde çöktü. Yatırımcılar panik yaşarken sorun hala giderilmezken sıkça "BTCTÜRK çöktü mü, neden açılmıyor? BtcTurk ne zaman açılacak?" sorusu geliyor.
24.01.2022 Ekonomi
BtcTurk'e erişim sorunu! Şirketten yeni açıklama geldi
BtcTurk'e erişim sorunu! Şirketten yeni açıklama geldi Türkiye'deki popüler kripto para borsalarından biri olan Btc Turk'e saatlerdir erişilemiyordu. Şirketten yapılan yeni açıklamada "BtcTurk web sitesi ve mobil uygulamalarında yaşanan erişim kesintileri sona ermiştir. Hesap bilgileriniz ile giriş yaparak tüm Türk Lirası ve kriptopara bakiyelerini görebilirsiniz. Diğer tüm işlemler sırasıyla aktif hale getirilecek ve sosyal medya hesaplarımızdan duyurulmaya devam edecektir." ifadeleri kullanıldı.
24.01.2022 Ekonomi
Girişimciye asist teknolojiye depar
Girişimciye asist teknolojiye depar Yeni nesil teknolojik girişimler olan startup’lara ünlü sporcuların ilgisi artıyor. Yüzlerce firmaya yatırım yapan ünlü isimlerin gözdeleri ise spor startup’ları...
22.07.2021 Ekonomi
Siyasetin anlattığı zamane masalları
Siyasetin anlattığı zamane masalları Murat Germen, “Masal” adlı yeni sergisini “Kültürel ve toplumsal hamasetten beslenen rant siyasetinin üstünü örten çeşitli masallara gönderme yapmayı amaçladım” sözleriyle anlatıyor
8.06.2021 Kültür Sanat
Son dakika: Bitcoin ne kadar oldu? Sert düşüş
Son dakika: Bitcoin ne kadar oldu? Sert düşüş Kripto para birimlerinin atası Bitcoin sert düşüş hareketini hızlandırdı ve 38 bin 651 dolara kadar geriledi. Böylece son bir haftada Bitcoin yüzde 32 oranında kaybettirdi.
19.05.2021 Uzmanpara
Bitay nedir, çöktü mü? Bitay CEO'sundan açıklama geldi...
Bitay nedir, çöktü mü? Bitay CEO'sundan açıklama geldi... Bitay nedir, battı mı soruları sosyal medya üzerinde gündem olmaya devam ediyor. Son dönemde Thodex ve Vebitcoin olaylarının ardından yerel kripto para borsalarına olan güvensizlik nedeniyle diğer yerel uygulamalarda zor günler geçiriyor. Konuya dair açıklamalarda bulunan Bitay CEO'su Niyazi Yılmaz konuya açıklık getirdi. Peki Bitay nedir, battı mı? İşte merak edilenler...
24.04.2021 Ekonomi
ABD'de 10 saniyelik video 6.6 milyon dolara satıldı
ABD'de 10 saniyelik video 6.6 milyon dolara satıldı ABD'de kripto para yatırımcısı ve matematikçi Pablo Rodriguez-Fraile, sanat koleksiyonundaki ve sanatın dijital dünyayla buluşmasında yeni bir adım olarak bilinen "blockchain" tarafından doğrulanan 10 saniyelik videoyu rekor fiyata 6.6 milyona (49 milyon 155 bin TL) satıldı.
4.03.2021 Haberler
Kripto para nedir? Kripto paralar nasıl alınır ve nasıl satılır?
Kripto para nedir? Kripto paralar nasıl alınır ve nasıl satılır? Son yıllarda kripto paralara yoğun bir rağbet var... Bunların başında ise bitcoin geliyor. Binlerce kişi işlem yaparak kripto paralardan kazanç sağlamak isterken henüz bu konu hakkında yeterli bilgiye sahip olmayanlar "Kripto para nedir? Kripto paralar nasıl alınır ve nasıl satılır?" sorusuna cevap arıyor.
20.01.2021 Ekonomi
Kripto para madenciliği nedir? Ekran kartı ile mining nasıl yapılır?
Kripto para madenciliği nedir? Ekran kartı ile mining nasıl yapılır? Son yıllarda adından sıkça söz ettiren Kripto paralar kazandığı değerler ile son yılların en revaçta olan kazandıran yatırım araçları arasında yer almaktadır. Kripto paraların bu kadar değer kazanmasının ardından Kripto para madenciliği (mining) ortaya çıkmıştır. Birçok kullanıcı kendi evinde sahip oldukları bilgisayarlar ile mining(madencilik) faaliyerleri yürütmektedir. Kirpto para madenciliği hakkında en merak edilen konu başlığı ise ekran kartı ile madencilik nasıl yapılır sorusudur. İşte merak edilenler...
20.01.2021 Teknoloji
Mining (Madencilik) Nedir? Bitcoin Crypto Mining Neden Yapılır?
Mining (Madencilik) Nedir? Bitcoin Crypto Mining Neden Yapılır? Son zamanlarda oldukça popülerlik kazanmış olan kripto para konusu, kripto para madenciliği mesleğini de beraberinde getirmiştir. Pek çok insan kripto para madenciliği hakkında pek çok bilgiyi öğrenmek istiyor. Kripto para madenciliği için bilinmesi gereken belli başlı hususlar vardır. Peki mining yani madencilik nedir? Bitcoin crypto mining neden yapılır? Madencilik hakkında bilinmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar.
Piyasa yükselişte, ilk 100 birimde düşen yok
Piyasa yükselişte, ilk 100 birimde düşen yok Kripto para piyasalarında yaklaşık iki haftadır süren genel satış eğilimi, yerini alımlara bırakınca hemen tüm birimler yükseldi.
25.09.2020 Uzmanpara
Bitcoin 11,500 doların üzerinde
Bitcoin 11,500 doların üzerinde Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin son 24 saatte yüzde 0.62 artışla 11,687.29 dolara yükseldi; böylece, piyasa hacmi de 215.85 milyar dolara çıktı.
24.08.2020 Ekonomi
Bitcoin yeniden 11 bin doların üzerinde
Bitcoin yeniden 11 bin doların üzerinde Kripto para piyasalarının en yüksek hacimli birimi Bitcoin, bu yıl dördüncü kez aştığı 10 bin dolarlık psikolojik direnç düzeyinin üzerinde hareketlerini sürdürüyor. Bitcoin, Salı günü 11,280 dolara kadar yükseldikten sonra çekildiği 10,950 dolardan toparlanarak 11,027 dolar ile yeniden 11,000 dolar sınırını aştı.
30.07.2020 Ekonomi
'Libra'nın piyasaya sürülme tarihi erken'
'Libra'nın piyasaya sürülme tarihi erken' ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin, Facebook'un kriptopara Libra'yı piyasaya sürmek için belirlediği 2020 yılı ortasını "erken" olarak tanımladı.
23.10.2019 Ekonomi
Galatasaray, Chiliz ile işbirliğini açıkladı
Galatasaray, Chiliz ile işbirliğini açıkladı Spor ve eğlence sektörünün önde gelen blokzincir şirketi Chiliz, 2018-2019 Süper Lig Şampiyonu Galatasaray Spor Kulübü ile yeni ortaklığını duyurdu.
30.06.2020 Galatasaray
Bitcoin aylar sonra ilk kez o seviyenin altında!
Bitcoin aylar sonra ilk kez o seviyenin altında! Kriptopara Bitcoin'in piyasa değeri bu sabah, Ekim 2017'den bu yana ilk kez 100 milyar dolar seviyesinin altına geldi.
15.11.2018 Ekonomi
Sahte web sitesiyle kripto para hesaplarını boşalttılar
Sahte web sitesiyle kripto para hesaplarını boşalttılar İstanbul’da kripto para sahiplerinin hesaplarını “Oltalama” (Phishing) yöntemiyle  boşaltan 11 kişilik şebeke, polis tarafından çökertildi. Mağdur vatandaşların cep telefonu hatlarını sahte belgelerle iptal ederek, şifre mesajlarını kendilerine yönlendiren dolandırıcıların, 437 bin liralık vurgun yaptığı belirlendi.
2.11.2018 Gündem
Sahte web sitesiyle kripto para hesaplarını boşalttılar
Sahte web sitesiyle kripto para hesaplarını boşalttılar İstanbul’da kripto para sahiplerinin hesaplarını “Oltalama” (Phishing) yöntemiyle  boşaltan 11 kişilik şebeke, polis tarafından çökertildi. Mağdur vatandaşların cep telefonu hatlarını sahte belgelerle iptal ederek, şifre mesajlarını kendilerine yönlendiren dolandırıcıların, 437 bin liralık vurgun yaptığı belirlendi.
2.11.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kriptopara ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.