Krizden

Krizden

Son dakika Krizden haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Krizden gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Krizden haber sayfamızda...

Krizden

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.341 krizden haberi bulunmuştur.
CHP lideri Özel'den bayram mesajı
CHP lideri Özel'den bayram mesajı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı mesajında, "Tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bu bayramın yeni ve güzel başlangıçlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
9.04.2024 Gündem
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak
Süper Kupa bilmecesi! Galatasaray ve Fenerbahçe kozlarını paylaşacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 21 Şubat 2024 tarihinde yaptığı açıklama ile Süper Kupa karşılaşmasının yarın oynanacağını açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin yarın oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe’nin aldığı kararın doğrultusunda Galatasaray’ın hangi kadro ile sahaya çıkacağı da merak konusu oldu.
6.04.2024 Galatasaray
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir
Bakan Ersoy 2024 hedefini açıkladı: 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2024 yılında 60 milyon ziyaretçi ve 60 milyar dolar gelir elde etmeyi hedeflediklerini belirtedek, "Dünya turizm sektörü Kovid-19 süreci ile karşılaştı, peşinden ülkemizde asrın felaketleri depremler yaşandı. Savaşlar başladı ve devam ediyor. Bu coğrafyanın kendine has özellikleri de var, bir de global engellerle de karşılaştık. Geçmişte de bu tür krizlerle karşılaşıyorduk. Günümüzde de karşılaşacağız, gelecekte de karşılaşacağız. Önemli olan sektörümüzü bunlara bağışıklı hale getirmek" ifadelerini kullandı.
20.03.2024 Ekonomi
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı
Yazıhanelerin yarısı kapandı: Otobüs terminalini tenhalaştırdı Eskişehir’deki Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde elden bilet satışı yapılan yazıhanelerin yarısı, online bilet satışı ve daha çok tercih edilen Yüksek Hızlı Tren nedeniyle kapandı.
18.03.2024 Ekonomi
Erdoğan duyurdu! Emekli ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu
Erdoğan duyurdu! Emekli ikramiyelerinin yatacağı tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programında yaptığı açıklamada emekli ikramiyelerinin yatacağı tarihi açıkladı. Erdoğan, "Enflasyonu yeniden tek haneli rakamlara düşürerek tüm toplum kesimlerinde daha kalıcı refah artışı sağlayacağız." ifadelerini kullandı.
16.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı Yerel seçim kapsamında Trabzon'da bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak
Kadınların tercihi büyümeyi zıplatacak "Ailenin hangi konutu tercih edeceği kararını her zaman kadın veriyor. Bu yıl hırdavat, beyaz eşya ve vitrifiye ürünlerimizi satan 120 yeni deneyim alanı hedefliyoruz. Büyüme trendimiz beş yıl içinde her yıl çok hızlı artarak devam edecek"
11.03.2024 Milliyet Executive
Zor süreçlerden güçlenerek çıkmak
Zor süreçlerden güçlenerek çıkmak Kriz yönetimi artık pek çok Türk şirketinin DNA'sının bir parçası haline geldi. Bu tür dönemleri iyi yöneten şirketler süreçten güçlenerek ve pazar paylarını artırarak çıkabiliyorlar...
11.03.2024 Milliyet Executive
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, STK temsilcileri ile bir araya geldi CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın karşısında Millet İttifakı'ndan çok daha güçlü durumda olan Türkiye İttifakı olduğunu söyledi. Özel, "Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevi, Sünni ayırmayan Türkiye İttifakı, Türkiye'nin geleceğin garantisidir" dedi.
4.03.2024 Gündem
Bayer temettü miktarını azaltmayı planlıyor
Bayer temettü miktarını azaltmayı planlıyor Bayer AG, Alman şirketi Roundup herbisitiyle ilgili dava dalgası da dahil olmak üzere çok sayıda krizden kurtulmaya çalışırken borçlarını ödemek amacıyla temettü payını %95 oranında azaltmayı planlıyor.
20.02.2024 Uzmanpara
SON DAKİKA | Tuchel'e Sacha Boey tepkisi! 'Hemen yarın gönderin'
SON DAKİKA | Tuchel'e Sacha Boey tepkisi! 'Hemen yarın gönderin' UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Lazio'ya 1-0 mağlup olan Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'e tepkiler çoğaldı. Alman taraftarlar Leverkusen maçında sol bekte oynatılan, Lazio maçında ise süre bulamayan Sacha Boey üzerinden Tuchel'e tepki gösterdi.
15.02.2024 Almanya Bundesliga
Adem Ören hedefleri açıkladı: Üzerimizdeki ölü toprağını atacağız
Adem Ören hedefleri açıkladı: Üzerimizdeki ölü toprağını atacağız Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi (TBL)’de kısa bir süre önce köklü bir değişime giden, Adem Ören’i Sportif Direktörlüğe getirip baş antrenörlük koltuğuna Sinan Atalay’ı oturtan Pizza Lazza Harem, içine düştükleri krizden çıkıp tekrar ayağa kalkmak için kolları sıvadı.
14.02.2024 Basketbol
İsrail elçisi kendi başını yaktı! Göreve geleli bir ay olmadan söylediği sözler kaos çıkarttı, Moskova harekete geçti
İsrail elçisi kendi başını yaktı! Göreve geleli bir ay olmadan söylediği sözler kaos çıkarttı, Moskova harekete geçti Ocak ayında Rusya'da göreve başlayan İsrail elçisi görev süresinin bir ayı dolmadan söylediği sözler nedeniyle ülkede kaos çıkarttı. Moskova yönetimi ise bu durumla ilgili hemen harekete geçti.
5.02.2024 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail ordusu çizgiyi aştı! Kur'an ayetiyle skandal fotoğrafı paylaştılar
Gazze'deki savaşta son dakika haberi... İsrail ordusu çizgiyi aştı! Kur'an ayetiyle skandal fotoğrafı paylaştılar Türkiye'den söz etmeyen CIA Direktörü, 'patlamaya hazır' Orta Doğu'daki mevcut tabloyu 'Tanıdık bir karmaşa' diyerek niteledi, krizden güçlenerek çıkan ülkeyi yazdı. İsrail ordusu ise gözaltına alıp elleri ve gözlerini bağladığı sivilleri Kur'an ayetiyle yaptıkları skandal göndermeye alet etti.
31.01.2024 Dünya
Fenerbahçe-Ankaragücü maçı sonrası yıldız oyuncuya eleştiri: Darılmasın gücenmesin, siftahı yok!
Fenerbahçe-Ankaragücü maçı sonrası yıldız oyuncuya eleştiri: Darılmasın gücenmesin, siftahı yok! Süper Lig'in 23'üncü haftasında Fenerbahçe Kadıköy'de Ankaragücü'nü konuk etti. 1-0 yenik duruma düşen sarı-lacivertli takım, Cengiz Ünder'in golleriyle kritik müsabakadan galibiyetle ayrıldı ve liderliğini muhafaza etti. Karşılaşma sonrası spor yazarlarının görüşleri şöyle...
29.01.2024 Fenerbahçe
İran-Pakistan arasındaki gerilimle ilgili Bakan Fidan'dan son dakika açıklaması
İran-Pakistan arasındaki gerilimle ilgili Bakan Fidan'dan son dakika açıklaması İran-Pakistan arasında yaşanan gerilim ile ilgili Dışişleri Bakanı Hakan Fidan iki ülkenin Dışişleri Bakanları ile görüştüğünü söyledi.
18.01.2024 Dünya
Çukurova, Bursa Uludağ'ı farklı yendi: 88-59
Çukurova, Bursa Uludağ'ı farklı yendi: 88-59 ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde Çukurova, Bursa Uludağ'ı deplasmanda 85-54 mağlup etti.
13.01.2024 Basketbol
Filipinler Hakkında Bilgiler; Filipinler Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
Filipinler Hakkında Bilgiler; Filipinler Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı İrili ufaklı 7641 adadan meydana gelen Filipinler, Pasifik Okyanusunun batı kısmındadır. 300.000 kilometrekarelik alanı kaplayan Filipinler'in başka ülkelerle kara bağlantısı bulunmaz. Filipinler ülkesi nerede, nüfusu ne kadar, ülkenin başkenti nere, konuşulan resmi dil hangisi, para birimi ne gibi sorulara yanıtların derledik.
2.01.2024 Tatil
Küresel bankalar on binlerce kişiyi işten çıkardı
Küresel bankalar on binlerce kişiyi işten çıkardı Küresel bankalar 2023 yılında 60.000'den fazla kişiyi işten çıkararak finansal krizden bu yana en ağır işten çıkarma yıllarından birini yaşadı ve Covid-19 pandemisinden çıkarken işe alımlarının çoğunu tersine çevirdi.
26.12.2023 Uzmanpara
Arjantin liderinden ilk  icraat: ‘Acı reçete’
Arjantin liderinden ilk icraat: ‘Acı reçete’ Arjantin’in 12. Devlet Başkanı olan Javier Gerardo Milei, yemin ederek görevine başlarken, yaptığı ilk konuşmada ekonomik durumun daha da kötüleşeceğini açıkladı ve halkı önlem almaya çağırdı.
12.12.2023 Dünya
OpenAI hikâyesinden çıkarılacak ders çok
OpenAI hikâyesinden çıkarılacak ders çok "Yapay zekanın öncü firması OpenAI, Sam Altman vakasında zekice olmayan davranışlar sergiledi. Ders kitaplarına geçecek renkli bir vaka var karşımızda ve alınacak çok sayıda ders..."
9.12.2023 Milliyet Executive
Dünyanın en büyüğü ama kanalizasyonu yok! 43 milyar liraya mâl olmuştu
Dünyanın en büyüğü ama kanalizasyonu yok! 43 milyar liraya mâl olmuştu Modern olanaklar ve zengin kültürel mirasın karışımı olan Dubai, özellikle 2010 yılında tamamlanan 828 metre yüksekliğindeki dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa ile tüm dikkati üzerine çekmeyi başarıyor. Ancak her şeyiyle göz alıcı olan kent, oldukça basit bir konu olarak görülen kanalizasyon noktasında sınıfta kalıyor. Peki lüks otelleri, alışveriş merkezleri ve dikkat çekici mimarisiyle adından söz ettiren şehir, dışkı problemi konusunda neden başarısız? İşte cevabı.
30.11.2023 Yaşam
'Bilanço kriz öncesi büyüklüğe dönmeyecek'
'Bilanço kriz öncesi büyüklüğe dönmeyecek' Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde bankanın bilançosunun kriz öncesi büyüklüğe geri dönmeyeceğini söyledi.
28.11.2023 Uzmanpara
Sevgi Demirci ve 2 çocuğu 6 ay sonra toprağa verildi
Sevgi Demirci ve 2 çocuğu 6 ay sonra toprağa verildi Kayıp olarak aranırken cesetleri Silivri'de toprağa gömülü olarak bulunan anne Sevgi Demirci ile çocukları Rümeysa ve Eren Polat, adli tıp incelemelerinin tamamlanmasıyla 6 ay sonra toprağa verildi.
24.11.2023 Gündem
'Bir Derdim Var'da duygusal anlar! Kürşat'ın hikayesi yürekleri dağladı
'Bir Derdim Var'da duygusal anlar! Kürşat'ın hikayesi yürekleri dağladı Kanal D’nin, yapımını AyNA Yapım’ın üstlendiği yeni dizisi 'Bir Derdim Var', üçüncü bölümüyle ekranlara geldi. Oyuncu kadrosuna, usta sanatçı Yıldız Kültür de dahil oldu. Farklı hikayesi ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi, büyük beğeni topladı. İşte Bir Derdim Var'ın duygu yüklü üçüncü bölüm özeti...
24.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Krizden ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.