Krize

Krize

Son dakika Krize haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Krize gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Krize haber sayfamızda...

Krize

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 11.704 krize haberi bulunmuştur.
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar
Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan'dan peş peşe kritik temaslar Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İran - İsrail gerilimi sonrası peş peşe görüşmeler gerçekleştirdi. Bakan Fidan; İran, İngiltere ve ABD'li mevkidaşlarıyla görüştü. ABD'li mevkidaşıyla görüşen Bakan Fidan, Türkiye’nin Gazze’deki krizin başlangıcından bu yana bunun bir bölgesel çatışmaya dönüşme riski taşıdığını defalarca belirtmiş olduğuna dikkati çekti.
14.04.2024 Dünya
Güney Kore'de seçimler: Muhalefet iktidar partisini hezimete uğrattı, başbakan istifasını sundu
Güney Kore'de seçimler: Muhalefet iktidar partisini hezimete uğrattı, başbakan istifasını sundu Güney Kore'de yapılan genel seçimlerde muhalefetteki liberal Demokratik Parti, ittifak yaptığı diğer küçük partilerle birlikte parlamentodaki 300 sandalyenin 192'sini almayı başardı.
11.04.2024 Dünya
Beşiktaş Kulübü'nden genel kurul tarihine tepki!
Beşiktaş Kulübü'nden genel kurul tarihine tepki! Beşiktaş Kulübü, TFF Başkanı Büyükekşi'nin Seçimli Genel Kurul tarihini 18 Temmuz olarak açıklamasına tepki gösterdi.
7.04.2024 Beşiktaş
22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı
22 çocuklu anne! İngiliz çifti görenler hayret ediyor: 47 yaşında doğum yaptı 22 çocuklu çift görenleri hayrete düşürüyor. İngiltere'de büyük üne sahip olan aile, konuk oldukları TV programında merak uyandıran hikayelerini anlattı. Çift, geçtiğimiz yıl doğan bebeklerinin ardından kendilerine gelen, 'daha fazla çocuk isteyip istemedikleri' sorularına da cevap verdi.
28.03.2024 Dünya
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
“Kabullenince hayat güzelleşiyor”
“Kabullenince hayat güzelleşiyor” 20 yılı aşkın zamandır ekranlarımıza misafir olan, uzun yıllar Ana Haber Bülteni ve gece haberlerini sunan spiker Sonay Dikkaya, otizmli oğlunun daha iyi eğitim alması amacıyla 8 yıl önce gittiği ABD’den döndü. Dikkaya ile yaşadıklarını, oğluyla ilişkisinin dönüşümünü ve Türkiye özlemini konuştuk.
23.03.2024 Pazar
AB Liderler Zirvesi'nden 'Gazze’de kalıcı ateşkes için acil insani ara' çağrısı
AB Liderler Zirvesi'nden 'Gazze’de kalıcı ateşkes için acil insani ara' çağrısı Avrupa Birliği üyesi 27 ülkenin liderleri, Belçika’nın başkenti Brüksel’de düzenlenen AB Liderler Zirvesi’nde Gazze, Ukrayna ve Bosna Hersek’in AB’ye üyelik sürecine ilişkin tarihi kararlar aldı. AB liderleri, Gazze’de yaşanan insani trajediye rağmen aylardır devam eden anlaşmazlıkların ardından bugün ilk defa “savaşa ateşkesle sonuçlanacak bir insani ara” çağrısı yaptı. Daha önce “İsrail’in kendini savunma hakkı olduğu” gerekçesiyle ortak kararı veto eden Macaristan ve Çekya gibi ülkelerin de muhalefetlerini askıya almalarıyla birlikte ilk defa Gazze için nihai ateşkese yönelik bir çağrı yapıldı.
22.03.2024 Dünya
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı
Amerikan ordusu günler sonra fotoğrafı yayınladı! NATO ise Fetesti'den ayrılan Türk jetlerini paylaştı Ana muharebe tanklarının yanı sıra zırhlı araçların sahne aldığı gövde gösterisinin adresi, dikkat çekici. NATO Hava Komutanlığı ise, resmi hesabından Karadeniz semalarını koruyan Türk F-16'larını kadrajına aldı.
19.03.2024 Dünya
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi?
Komplolar ve ajansların neredeyse eşi görülmemiş hamlesi: Prenses'in editlediği fotoğraf dedikoduları nasıl ateşledi? Geçirdiği ameliyattan sonra gözlerden uzak olan İngiltere Prensesi Kate Middleton'ın yokluğu mırıltılara yol açıyordu. Ancak geçtiğimiz Anneler Günü'nde dedikoduları susturmak için yayınlanan aile fotoğrafının editlendiği ortaya çıkınca, komplo teorileri internette sel olup aktı.
16.03.2024 Dünya
'Kayıp' Prenses'in fotoğrafı ortalığı karıştırmıştı! 'Kensington Sarayı artık güvenilir bir kaynak değil'
'Kayıp' Prenses'in fotoğrafı ortalığı karıştırmıştı! 'Kensington Sarayı artık güvenilir bir kaynak değil' Galler Prensi William ile Galler Prensesi Kate Middleton, son dönemde tüm dünyada en çok konuşulan isimler olmaya devam ediyor. Agence France-Presse'in (AFP) küresel haber direktörü Phil Chetwynd, Middleton'ın ortalığı karıştıran photoshop'lu karesi hakkında konuşarak; çarpıcı açıklamalarda bulundu.
16.03.2024 Cadde
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
Özel: Ekrem başkanın açıklaması sert bir hüküm cümlesi içeriyor
Özel: Ekrem başkanın açıklaması sert bir hüküm cümlesi içeriyor CNN TÜRK Muhabiri Nisan Korkmaz CHP'de Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti sözlerinin yankılarına ilişkin son bilgileri aktardı.
11.03.2024 Haberler
Özel: Ekrem başkanın açıklaması sert bir hüküm cümlesi içeriyor
Özel: Ekrem başkanın açıklaması sert bir hüküm cümlesi içeriyor CNN TÜRK Muhabiri Nisan Korkmaz CHP'de Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal’ın DEM Parti sözlerinin yankılarına ilişkin son bilgileri aktardı.
11.03.2024 Gündem
Zor süreçlerden güçlenerek çıkmak
Zor süreçlerden güçlenerek çıkmak Kriz yönetimi artık pek çok Türk şirketinin DNA'sının bir parçası haline geldi. Bu tür dönemleri iyi yöneten şirketler süreçten güçlenerek ve pazar paylarını artırarak çıkabiliyorlar...
11.03.2024 Milliyet Executive
Yalçın Koşukavak: Dışarıdan kolay gözükse de zor!
Yalçın Koşukavak: Dışarıdan kolay gözükse de zor! Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, Giresunspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
8.03.2024 1.Lig
Bakan Fidan: İsrail'in savaş suçları arasında soykırım var
Bakan Fidan: İsrail'in savaş suçları arasında soykırım var Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in suçları arasında savaş suçları ve soykırım olduğunu belirterek, "Uluslararası topluluğun ateşkes çağrısına rağmen, iki devletli çözüme yönelik çağrılara rağmen herhangi bir etkisi olmadı İsrail üzerinde. Eğer başka bir ülke böyle bir suç işlemiş olsaydı kesinlikle her türlü yaptırımla karşılaşırdı" dedi.
1.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy: Turizmin 12 aya yayılması lazım
Bakan Ersoy: Turizmin 12 aya yayılması lazım Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Stratonikeia Antik Kenti Tanıtım Toplantısı’nın ardından Marmaris Turizm Sektörü ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Buluşma Toplantısı'na katıldı.
27.02.2024 Gündem
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür...
Dr. Marwa Al-Sabouni: Mimarinin davranışlarımızı yönlendirme gücü vardır; inşa ettiğimiz şey kimliğimizi dönüştürür... İstanbulSMD’nin düzenlediği “Mimarlık Ne İşe Yarar” konferansı için İstanbul’a gelen Suriyeli mimar, yazar ve yayıncı Dr. Marwa AlSabouni ile dünya çapında ses getiren kitaplarını, mimarlığın ve şehirlerin savaş ve çatışmalardaki rolünü, yıkımına tanıklık ettiği kadim şehir Humus’taki gözlemlerini ve kentlerin yeniden inşasındaki olası riskleri konuştuk.
26.02.2024 Mimarlık
Hollandalı bir ressam: Van Mour
Hollandalı bir ressam: Van Mour Ressam Jean Baptiste van Mour, Osmanlı zamanında İstanbul’a yerleşip, saray hayatının ötesinde halkın günlük yaşamını da yansıtan resimler yaptı.
25.02.2024 Gündem
CHP'de kılıçlar çekildi! 'Birkaç hazımsızı 1 Nisan’da göreceğiz'
CHP'de kılıçlar çekildi! 'Birkaç hazımsızı 1 Nisan’da göreceğiz' CHP lideri Özgür Özel, Sosyalist Enternasyonel toplantısına katılmak üzere Madrid’e gitti. Özel dün, Madrid’de Türkiye’nin Madrid Büyükelçiliği’ni ziyaret ederek Büyükelçi Nükhet Küçükel Ezberci ile görüştü.
24.02.2024 Gündem
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'
Hatay'da Özgür Özel'e geri adım attıran rest! 'İki anket götürdüm'  CHP'de krize dönüşen Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. CHP lideri Özel ile yaptığı son görüşmeyi anlatan Lütfü Savaş, kararın verildiği diyaloğu açıkladı.
23.02.2024 Gündem
Bilal Meşe'den Aboubakar tepkisi: Sergen Yalçın'ın kulakları çınlasın!
Bilal Meşe'den Aboubakar tepkisi: Sergen Yalçın'ın kulakları çınlasın! Beşiktaş, Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'u 2-0 yenerek moral buldu. Siyah-beyazlı tribünler, kadro dışı kaldıktan sonra affedilen ve son bölümde oyuna giren Aboubakar'ı protesto etti. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, bu konuyu da köşesine taşıdı. İşte Meşe'nin o yazısı...
22.02.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor'
SON DAKİKA | Almanya'da Sacha Boey gündem oldu! 'Bayern 30 milyon ödedi ama ona güvenemiyor' Galatasaray'dan 30 milyon euroluk rekor bedelle Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey sakatlığı sebebiyle birkaç hafta sahalardan uzak kalacak. Bayern'e Boey'den sonra Mazraoui'den de kötü haber geldi. Almanya'da yayın yapan Kicker dergisi, Fransız oyuncu için 'Bayern ona güvenmiyor' ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Almanya Bundesliga
Yunanistan ve İngiltere arasında kriz yaratan Türk: Erdem defilesi
Yunanistan ve İngiltere arasında kriz yaratan Türk: Erdem defilesi Modacı Erdem Moralıoğlu’nun Londra’da Yunanistan’a ait ‘Elgin Mermerleri’nin önünde defile düzenlemesi, İngiltere ile Yunanistan arasında krize neden oldu.
20.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Krize ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.