Kuaförler

Kuaförler

Son dakika Kuaförler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kuaförler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kuaförler haber sayfamızda...

Kuaförler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 574 kuaförler haberi bulunmuştur.
Mor Yerleşke’de kadınların desteğiyle umut yeniden yeşeriyor
Mor Yerleşke’de kadınların desteğiyle umut yeniden yeşeriyor TKDF’nin Boyner Grup desteğiyle Adıyaman’daki konteyner kentte hayata geçirdiği Mor Yerleşke, afet sonrasının ekonomik, fiziksel ve duygusal yükünün yanı sıra çocukların bakım yükünü taşıyan kadınların hayata tutunmasında kritik rol oynuyor.
5.02.2024 Ekonomi
‘Estetik mağdur’u olmak istemiyorsanız...  WhatsApp ihbar hattını arayın
‘Estetik mağdur’u olmak istemiyorsanız... WhatsApp ihbar hattını arayın Sahte doktorlar, merdiven altı güzellik salonları ya da kuaförler... Bu yerlere başvuranlar ‘güzelleşmek’ uğruna sağlığından oluyor. Ruhsatı olmayan bu yerleri Medikal Estetik Tıp Derneği’nin 0543 266 63 78 numaralı WhatsApp İhbar Hattı’na bildirebilirsiniz.
10.01.2024 Gündem
MOSSAD ajanı, sağlık müdürlüğünde çalışmış
MOSSAD ajanı, sağlık müdürlüğünde çalışmış İstanbul merkezli 8 ilde geçen hafta İsrail istihbaratı MOSSAD için ajanlık yapanlara düzenlenen operasyonda detaylar ortaya çıktı.
8.01.2024 Gündem
Cerrahpaşa’da estetik hatalara estetik! Kuaförler bile yapıyor
Cerrahpaşa’da estetik hatalara estetik! Kuaförler bile yapıyor Dolgu, botoks gibi estetik işlemler, merdiven altı güzellik ve kuaför salonlarında hatta kadınların ev toplantılarında yaptırılıyor. Plastik cerrah, dermatolog, uzmanına yaptırılmayan işlemler hayatı kâbusa çevirebiliyor. Estetiği kimlerin yapması gerektiğini, sağlığa zararlarını uzmanlarına sorduk.
8.01.2024 Gündem
Güzellik salonu sektörüne Dilan Polat darbesi: Yüzde 80 düştü
Güzellik salonu sektörüne Dilan Polat darbesi: Yüzde 80 düştü Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanması güzellik merkezi sektörünü olumsuz etkiledi. İşlerinde yüzde 80'lere varan düşüşler olduğunu iddia eden Denizli Berberler ve Güzellik Salonu İşletmeciler Odası Başkanı, ekonomik zorluklar ve olumsuz algılarla mücadele için çağrıda bulundu.
28.11.2023 Ekonomi
Rus ve Ukraynalı kadınlar, kuaförler ile güzellik salonlarının işini artırdı
Rus ve Ukraynalı kadınlar, kuaförler ile güzellik salonlarının işini artırdı Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, savaş sonrası Rusya ve Ukrayna'dan gelen göçün özellikle 2 sektörü etkilediğini belirtip, "Kuaförler ve güzellik salonlarında işler artmış durumda. Yine aynı şekilde fotoğrafçılık sektöründe de ciddi artış olduğu belirtiliyor" dedi. Fotoğrafçı Aytaç Develi de genelde plajlar, tarihi ve doğal alanlarda turistler veya yerleşik yabancılardan yoğun fotoğraf çekimi talebi aldıklarını söyledi.
14.08.2023 Ekonomi
“Artık erkekler kadınlardan daha bakımlı”
“Artık erkekler kadınlardan daha bakımlı” Eskişehir’de Kurban Bayramı’na az bir süre kala berber randevularında yoğunluk başlarken, kuaförler erkeklerin kadınlardan daha bakımlı olduğunu, cilt ve saçlarına çok ilgi gösterdiğini söyledi.
26.06.2023 Yaşam
Müşteri kapma kavgası! Kadın kuaförler, meslektaşlarının iş yerine saldırdı
Müşteri kapma kavgası! Kadın kuaförler, meslektaşlarının iş yerine saldırdı Adana’da kadın kuaförler, komşu kadın kuaförün iş yerini taşlayarak zarar verdi. Yaşananlar ise vatandaşlar tarafından anbean görüntülendi.
30.04.2023 Haberler
Müşteri kapma kavgası! Kadın kuaförler, meslektaşlarının iş yerine saldırdı
Müşteri kapma kavgası! Kadın kuaförler, meslektaşlarının iş yerine saldırdı Adana’da kadın kuaförler, komşu kadın kuaförün iş yerini taşlayarak zarar verdi. Yaşananlar ise vatandaşlar tarafından anbean görüntülendi.
30.04.2023 Gündem
Kadınlara bakım bölgeye moral
Kadınlara bakım bölgeye moral TEMSA, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Önce Sen” projesini hayata geçirdi.
9.03.2023 Ekonomi
Vali Şıldak’tan personele teşekkür
Vali Şıldak’tan personele teşekkür Depremin yaşandığı ilk gün koordinasyonu sağlamak üzere Osmaniye’de görevlendirilen, çadır ve konteyner kentlerin kurulması, yönetimi ve barınma hizmetlerinden sorumlu olan Balıkesir Valisi Şıldak, çalışmalara destek veren Balıkesirli ustalara teşekkür etti.
28.02.2023 Ege
Ankara'da kuaförler arasında kavga: 3 yaralı
Ankara'da kuaförler arasında kavga: 3 yaralı Ankara'nın Çankaya ilçesinde 2 kadın kuaförü arasında çıkan kavgada, 3 kişi bıçaklanarak yaralandı.
28.02.2023 Gündem
'Kahve içeceğim' diyerek dışarıya çıktı! 8 bin TL'yi ödemeden kaçtı
'Kahve içeceğim' diyerek dışarıya çıktı! 8 bin TL'yi ödemeden kaçtı Antalya’da bir güzellik merkezine gelen iki kadın, 2.5 saat boyunca saçını yaptırıp çeşitli işlemlerden geçtikten sonra yaklaşık 8 bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadınlardan biri “Kahve içeceğim” diyerek dışarıda oturduktan sonra kaçışı kameraya yansırken, soğukkanlı tavırları ise “pes” dedirtti.
31.10.2022 Haberler
Güzellik merkezinde şok görüntü! 'Gözümün içine baka baka yapıyor'
Güzellik merkezinde şok görüntü! 'Gözümün içine baka baka yapıyor' Antalya’da bir güzellik merkezine gelen iki kadın, 2.5 saat boyunca saçını yaptırıp çeşitli işlemlerden geçtikten sonra yaklaşık 8 bin TL ücreti ödemeden kaçtı. Kadınların soğukkanlı tavırları ise “pes” dedirtti.
31.10.2022 Gündem
İzmir, güzellik fuarıyla Avrupa’yı buluşturacak
İzmir, güzellik fuarıyla Avrupa’yı buluşturacak 2. İzmir Kuaför Estetik Kozmetik Güzellik Fuarı, bugün fuarizmir’de kapılarını açıyor.
21.10.2022 Ege
Kuaförler yarın (pazar) açık mı, kapalı mı? Kuaförler ne zaman, hangi gün tatil olacak?
Kuaförler yarın (pazar) açık mı, kapalı mı? Kuaförler ne zaman, hangi gün tatil olacak? Ticaret Bakanlığı'ndan kuaförler, berberler ve güzellik salonları hakkında yeni karar duyuruldu. Kuaför, berber ve ya güzellik salonunda çalışanlarla birlikte ihtiyaç durumunda kuaföre, berbere ve güzellik salonlarına giden vatandaşlar çeşitli soruları peş peşe gündeme getirdi. Peki Kuaförler ne zaman kapalı, Kuaförler, Berberler, Güzellik salonları hangi gün kapalı? İşte yeni karar...
1.10.2022 Bilgi Rehberi
Yeni tarih açıklandı! KUAFÖRLER - BERBERLER HANGİ GÜN KAPALI? Kuaförler pazar açık mı, kapalı mı olacak?
Yeni tarih açıklandı! KUAFÖRLER - BERBERLER HANGİ GÜN KAPALI? Kuaförler pazar açık mı, kapalı mı olacak? Ticaret Bakanlığı'ndan berber ve kuaförler için yeni karar alındı. Kuaförler, berberler ve güzellik salonları hakkında yeni tarih belirlendi. Vatandaşlar ise sormaya devam ediyor. Kuaförler, berberler hangi gün kapalı? Kuaförler, berberler pazar açık mı, kapalı mı olacak?
29.09.2022 Bilgi Rehberi
Ticaret Bakanlığı'ndan berber ve kuaförler için yeni karar
Ticaret Bakanlığı'ndan berber ve kuaförler için yeni karar Ticaret Bakanlığı, berber, kuaför ve güzellik salonlarının 1 Ekim'den itibaren haftanın bir günü kapalı olması uygulamasını 1 Ocak 2023'e erteledi.
29.09.2022 Ekonomi
Kim güzellik salonlarını kapattı! Dünya 'gizemli kadın'ı konuşuyor
Kim güzellik salonlarını kapattı! Dünya 'gizemli kadın'ı konuşuyor Kuzey Kore lideri eşi benzeri olmayan bir yasak daha getirdi, aylardır yanında kadraja giren kadının kimliği doğrulanırsa yeni bir devir açılabilir.
15.09.2022 Dünya
Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Güzellik salonları, kuaförler ve berberler için ortak izin günü belli oldu mu?
Kuaförler hangi gün kapalı olacak? Güzellik salonları, kuaförler ve berberler için ortak izin günü belli oldu mu? Ticaret Bakanlığı kararı ile Türkiye genelinde berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Peki, ortak karar ne? Kuaför ve berberler hangi gün kapalı olacak? Ortak izin kararı hangi tarihte başlayacak?
13.09.2022 Bilgi Rehberi
Berber ve kuaförler 1 gün tatilden memnun
Berber ve kuaförler 1 gün tatilden memnun 1 Ekim 2022 itibarıyla berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Sektör alınan kararın haksız rekabeti önleyeceği görüşünde.
25.08.2022 Ekonomi
Kuaför ve berberlere haftada bir gün izin
Kuaför ve berberlere haftada bir gün izin Ticaret Bakanlığı, 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren uygulanmak üzere tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde karar aldı. Bakanlığın İçişleri Bakanlığı aracılığıyla 81 il valiliğine gönderdiği karara göre, berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın hangi günü kapalı olacağı, sektör temsilcisi meslek kuruluşlarının görüşleri alınmak suretiyle, her ilin kendi dinamikleri içinde valiler tarafından belirlenecek.
21.08.2022 Ekonomi
Ticaret Bakanlığı'ndan tüm berber, kuaför ve güzellik salonları ile ilgili karar!
Ticaret Bakanlığı'ndan tüm berber, kuaför ve güzellik salonları ile ilgili karar! Ticaret Bakanlığı, 1 Ekim 2022 tarihinden itibaren uygulanmak üzere, ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde karar aldı.
20.08.2022 Ekonomi
Esnaf odalarını gezdi sorunlarını not etti
Esnaf odalarını gezdi sorunlarını not etti Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek, CHP il ve ilçe yönetimleriyle birlikte esnaf odalarını ziyaret etti.
4.04.2022 Ege
Berberlerin başkanına hayırlı olsun ziyareti
Berberlerin başkanına hayırlı olsun ziyareti Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, geçtiğimiz ay yapılan Burhaniye Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulu’nda oda başkanı seçilen Şükrü Softa’ya, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi...
11.03.2022 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Kuaförler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.