Gelecek yıl da Foça’da
Gelecek yıl da Foça’da Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz’ün ev sahipliğinde, Grimoir Akademi ve SevMedya işbirliğinde düzenlenen Bilgelik ve Bilim Festivali sona erdi.
19.09.2022 Ege
Foça’da bilim dolu eylül
Foça’da bilim dolu eylül 16-18 Eylül günlerinde Foça’da düzenlenecek Bilgelik ve Bilim Festivali (BBF 2022) basın toplantısı ve lansmanı  yapıldı. Foça Belediyesi ev sahipliğinde, Grimoir Akademi ve SevMedya işbirliği ile hayata geçecek etkinliğin kayıtlarının devam ettiği bildirildi.
28.08.2022 Ege
Foça’da  bilim  festivali
Foça’da bilim festivali Bilgelik ve Bilim Festivali/BBF 2022 16-18 Eylül günlerinde Foça Leon Otel’de düzenlenecek.
4.08.2022 Ege
Ölümü göze alıp evlenmişti! Semra'dan kahreden haber
Ölümü göze alıp evlenmişti! Semra'dan kahreden haber Bartın’da yaşayan kelebek hastası Semra Sevinç, hastalığı nedeni ile ölümü beklemek yerine aşka yelken açmayı seçmişti. İnternetten tanıştığı Erkan Sevinç ile dünya evine giren Semra Sevinç’in bu evlilikten bir de çocuğu oldu. Bebek gibi bakılan Semra'dan kahreden haber geldi.
4.07.2022 Gündem
İlk imza günü 5 Şubat’ta
İlk imza günü 5 Şubat’ta Sevmedya Yayın Grubu ile Siyah Beyaz Yayınları çözüm ortaklığı ilk ürünlerini verdi...
26.01.2022 Ege
Ölümü göze alıp kaçarak evlendi, çocuğu olduktan sonra gelinlik giydi
Ölümü göze alıp kaçarak evlendi, çocuğu olduktan sonra gelinlik giydi Bartın’da yaşayan kelebek hastası Semra Sevinç, hastalığı nedeni ile ölümü beklemek yerine aşka yelken açmayı seçti. İnternetten tanıştığı Erkan Sevinç ile dünyaevine giden Semra Sevinç’in bu evlilikten bir de çocuğu oldu. Çocuğunu dünyaya getirdikten sonra Diyarbakır’da 40 gün yoğun bakımda kalan Sevinç, hastaneden çıkar çıkmaz gelinlik giyip tarihi On Gözlü Köprü üstünde halay çekti.
27.12.2021 Yaşam
Ölümü göze alıp kaçarak evlendi, çocuğu olduktan sonra gelinlik giydi
Ölümü göze alıp kaçarak evlendi, çocuğu olduktan sonra gelinlik giydi Bartın’da yaşayan kelebek hastası Semra Sevinç, hastalığı nedeni ile ölümü beklemek yerine aşka yelken açmayı seçti. İnternetten tanıştığı Erkan Sevinç ile dünyaevine giden Semra Sevinç’in bu evlilikten bir de çocuğu oldu. Çocuğunu dünyaya getirdikten sonra Diyarbakır’da 40 gün yoğun bakımda kalan Sevinç, hastaneden çıkar çıkmaz gelinlik giyip tarihi On Gözlü Köprü üstünde halay çekti.
27.12.2021 Gündem
Başkan Batur, Konak’ta ilkleri başarıyor
Başkan Batur, Konak’ta ilkleri başarıyor Merhaba dergisi ile yayın dünyasına adım atmaya hazırlanan Sev Medya ekibiyle bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, pandemiye rağmen iki yılda hedefledikleri projelerin büyük bölümünü hayata geçirdiklerini ifade etti.
26.04.2021 Ege
‘Sev ezber  bozacak’
‘Sev ezber bozacak’ Sev Medya, yayın hayatına merhaba dedi. 60’a yakın yazarın çalıştıkları kurumdan ayrılarak kurduğu Sev, açılışını Atlas Otel’de yaptı.
2.04.2021 Ege
Wesida yazarları yeniden buluştu
Wesida yazarları yeniden buluştu WESİDA Medya Grup yazarları, geleneksel buluşmasını tekrarladı.
24.07.2020 Ege
Kültürpark’ta  Flamingo Günleri
Kültürpark’ta Flamingo Günleri Yarın Kültürpark’ta başlayacak olan “1. Flamingo Kültür ve Sanat Günleri Festivali”, Ontur Otel’de düzenlenen bir toplantıyla basına tanıtıldı.
10.10.2019 Ege
Onlar erdi muradına
Onlar erdi muradına Gazeteci Yazar Prof...
17.05.2019 Ege
Asklepios Life yayına başlıyor
Asklepios Life yayına başlıyor Türkiye’nin tek spor dergisi ‘Spor Life’ı ve Türkiye’nin tek müzik dergisi ‘Roll Life’ dergilerini yayın dünyasıyla buluşturan Popüler Yayın Grubu bu kez sağlık alanındaki boşluğu doldurmak amacıyla Asklepios Life’ı hayata geçirdi...
9.04.2019 Ege
Bu kitap, sonunda iyilerin  kazandığının belgesi oldu
Bu kitap, sonunda iyilerin kazandığının belgesi oldu ‘Mavinin Rengi’ ve ‘Dinlediğin Müziği Söyle’nin ardından ‘70 Hayat’ kitabıyla okurlarla buluşan Prof. Dr. Erkan Sevinç, “Bu kitap İzmir’e hizmet eden isimleri gelecek kuşaklara tanıtacak” diyor
26.02.2019 Ege
Dolu dolu dört gün
Dolu dolu dört gün Fuar İzmir’de düzenlenecek HORECA, her gün ayrı bir etkinliğe sahne olacak...
19.02.2019 Ege
Roll Life, müziğin nabzını tutacak
Roll Life, müziğin nabzını tutacak Ege’nin tek gençlik ve müzik dergisi Roll Life’ın tanıtımı İzmir Alsancak Edit’te yapıldı.
29.04.2018 Ege
Müzikle ilgili en son haberler Roll Life’ta
Müzikle ilgili en son haberler Roll Life’ta Ege Bölgesi’nin tek spor dergisi olan Spor Life’ın yayıncıları bir de gençlik ve müzik dergisi çıkardı.
20.04.2018 Ege
İzmir, spor dünyasına ‘Spor Life’ geldi
İzmir, spor dünyasına ‘Spor Life’ geldi Spor Life Dergisi’nin yayın hayatına başlaması dolayısıyla İzmir Gazeteciler Cemiyeti’nin (İGC) Karataş’taki Lokalinde tanıtım toplantısı düzenlendi...
21.03.2018 Ege
Emin Karaca, Nâzım’ı şiirleriyle andı
Emin Karaca, Nâzım’ı şiirleriyle andı 22. İzmir Buluşmalarını’nın onur konuğu tarihçi Emin Karaca oldu.
15.01.2018 Ege
İzmir buluşmalarında Nâzım konuşulacak
İzmir buluşmalarında Nâzım konuşulacak Her ay geleneksel olarak İzmir’in çeşitli ilçelerinde düzenlenen genel koordinatörlüğünü Prof. Dr. Erkan Sevinç’in yaptığı İzmir Buluşmaları’nın 22.’si Buca’da yapılacak.
8.01.2018 Ege
Çeşme esnafına sağlık desteği
Çeşme esnafına sağlık desteği Özel Sissus Hastanesi Çeşme Esnaf ve Sanatkarlarına ve Şoförlerine özel kampanya başlattı.
5.10.2011 Ege
Sissus, yaz kış açık
Sissus, yaz kış açık Çeşme’nin ilk ve tek özel hastanesi olan Sissus, Eylül 2009’da kapandıktan 1,5 yıl sonra geçen haziran ayında yeniden hizmete girdi.
12.08.2011 Ege
Çeşme Sissus, yeniden hasta kabulüne başladı
Çeşme Sissus, yeniden hasta kabulüne başladı Çeşme’nin ilk ve tek özel hastanesi olan ve Eylül 2009’da kapatılan Özel Sissus Hastanesi tekrar hasta kabulüne başladı.
17.06.2011 Ege
Kent Hastanesi’nden “Yeni Umut” projesi
Kent Hastanesi’nden “Yeni Umut” projesi Kent Hastanesi Tüp Bebek Merkezi “Yeni Umut Projesi” kapsamında bebek sahibi olma ihtimali çok düşük olan ve normal tüp bebek yöntemi ile şans bulamayan çiftlere umut oluyor.
19.03.2011 Ege

Benzer Haber Etiketleri