Nagehan Alçı

Nagehan Alçı

Son dakika Nagehan Alçı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Nagehan Alçı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Nagehan Alçı haber sayfamızda...

Nagehan Alçı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 104 nagehan alçı haberi bulunmuştur.
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tamer, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
22.10.2023 Haberler
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı
Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer son yolculuğuna uğurlandı Beşiktaş’ta evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 86 yaşında hayatını kaybeden Posta Gazetesi başyazarı Rauf Tamer için Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Tamer, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
22.10.2023 Gündem
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.
3.10.2023 Haberler
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı tek celsede boşandı Gazeteci Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.
3.10.2023 Gündem
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor mu?
Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı boşanıyor mu? 2010 yılında hayatlarını birleştiren Nagehan Alçı ve Rasim Ozan Kütahyalı’nın 13 yıllık evliliklerinin bittiği öğrenildi. Davacı Nagehan Alçı’nın mahkemeye verdiği boşanma dilekçesindeki tazminat talebi ve nafaka miktarı dikkat çekti.
24.07.2023 Cadde
Ekrem İmamoğlu'ndan gezisine yönelik eleştirile yanıt: Vız gelir, tırıs gider, umrumda değil
Ekrem İmamoğlu'ndan gezisine yönelik eleştirile yanıt: Vız gelir, tırıs gider, umrumda değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan eleştirilere yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için 'Vız gelir, tırıs gider' dedi. Bu sözlerin ardından takipçileri İmamoğlu'na tepki gösterdi.
7.05.2022 Haberler
Ekrem İmamoğlu'ndan gezisine yönelik eleştirilere yanıt: Vız gelir, tırıs gider, umrumda değil
Ekrem İmamoğlu'ndan gezisine yönelik eleştirilere yanıt: Vız gelir, tırıs gider, umrumda değil İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karadeniz gezisiyle ilgili başlayan eleştirilere yanıt verdi. İmamoğlu tepkiler için 'Vız gelir, tırıs gider' dedi. Bu sözlerin ardından birçok ünlü isim Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. Öte yandan İmamoğlu, bugün katıldığı programda ise sözleri üzerine özür diledi.
7.05.2022 Gündem
Son dakika... Nagehan Alçı’ya para cezası
Son dakika... Nagehan Alçı’ya para cezası İstanbul Hakimi Hakkı Yalçınkaya'ya, köşe yazısında hakaret ettiği gerekçesiyle yargılanan gazeteci Nagehan Alçı, “kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret” suçundan 7 bin 80 TL adli para cezasına çarptırıldı. Hakim Yalçınkaya duruşmada söz alarak, “Sanık hakimlere hakareti alışkanlık haline getirmiştir” dedi.
31.03.2021 Gündem
Nagehan Alçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Nagehan Alçı biyografisi
Nagehan Alçı kimdir, nereli, kaç yaşında? Nagehan Alçı biyografisi 13 Nisan 1977'de İstanbul'da doğan Nagehan Alçı, gazetecidir. İstanbul Erkek Lisesi'ni bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde öğrenim gördü. Peki Nagehan Alçı kaç yaşında ve nerelidir? İşte Nagehan Alçı biyografisi haberimizde...
11.01.2021 Gündem
Son dakika! Gazeteci Ahmet Kekeç hayatını kaybetti
Son dakika! Gazeteci Ahmet Kekeç hayatını kaybetti Gelen bir son dakika haberine göre; koronavirüs tedavisi gören gazeteci - yazar Ahmet Kekeç hayatını kaybetti. Usta kalem pazartesi günü Eyüp Sultan Camii'nden uğurlanacak.
14.11.2020 Gündem
Ekranda Kanal İstanbul atışması
Ekranda Kanal İstanbul atışması Televizyon programına katılan Ekrem İmamoğlu, “Kanal İstanbul depremi tetikler” dedi. Yayına bağlanan Prof. Dr. Celal Şengör, bunun doğru olmadığını söyledi ve “Kanal depremi tetiklemez” diye çıkıştı. Bu açıklama üzerine İmamoğlu, Şengör’ü yayına aldığı için programın moderatörüne tepki gösterdi.
10.01.2020 Gündem
Mahir Ünal'dan önemli mesajlar: 'Ahlaki sorun İmamoğlu ile görüştüğünü söylemeyip Yıldırım ile görüşmemesi'
Mahir Ünal'dan önemli mesajlar: 'Ahlaki sorun İmamoğlu ile görüştüğünü söylemeyip Yıldırım ile görüşmemesi' AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu. Ünal açıklamasında, "Biz moderatör adaylarla görüşsün dedik. Ama burada asıl sorun şu. Binali Yıldırım bey ile görüşmedi. Buradaki ahlaki sorun, Ekrem İmamoğlu ile görüştüğünü söylememesi ve Binali Yıldırım ile görüşmemesi" dedi.
19.06.2019 Siyaset
Otel buluşması hakkında adaylardan açıklamalar
Otel buluşması hakkında adaylardan açıklamalar Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu’nu buluşturan oturumun moderatörü İsmail Küçükkaya’nın, yayından önce İmamoğlu ile buluşması tartışma yarattı. Gazeteci Nagehan Alçı, Habertürk TV’deki bir programda, “Yayından 2 gün önce bir otelde buluşup 1 saat kadar baş başa görüştüğü yönündeki bir duyum bana şu an güvendiğim kaynaklardan geldi. Doğru mu değil mi? Sadece bu soruyu ortaya atıyorum” dedi.
19.06.2019 Siyaset
Ortak yayın öncesi buluşma polemiği
Ortak yayın öncesi buluşma polemiği İstanbul adayları Yıldırım ile İmamoğlu’nun pazar akşamı gerçekleşen canlı yayını öncesi İsmail Küçükkaya’nın İmamoğlu ile bir otelde görüşmesi gündeme damga vurdu. Yıldırım, “Adayın biriyle yüz yüze konuşulması ve diğer adaydan bunun esirgenmesini kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi
19.06.2019 Siyaset
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması! Tartışmalı görüntüler
İsmail Küçükkaya- Ekrem İmamoğlu buluşması! Tartışmalı görüntüler Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun katıldığı ortak canlı yayını yöneten gazeteci İsmail Küçükkaya'nın, yayından önce İmamoğlu ile buluştuğu iddiaları ortaya atıldı.
18.06.2019 Gündem
Buket Aydın’dan çirkin iddialara  cevap
Buket Aydın’dan çirkin iddialara cevap Kanal D Ana Haber’in başarılı sunucu Buket Aydın, şarkıcı Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural’ın ‘şiddet’ davasında delil dosyasına giren görüntülerin Kanal D’de yayınlanmasının ardından ortaya atılan iddialara cevap verdi.
4.12.2018 Gündem
Buket Aydın'dan Nagehan Alçı'ya Sıla yanıtı
Buket Aydın'dan Nagehan Alçı'ya Sıla yanıtı Kanal D Ana Haber anchorwoman'ı Buket Aydın'dan Nagehan Alçı'nın iddialarına yanıt geldi.
3.12.2018 Cadde
Nagehan Alçı hastaneye kaldırıldı
Nagehan Alçı hastaneye kaldırıldı Gazeteci Nagehan Alçı bel fıtığı nedeniyle ameliyat oldu.
22.09.2018 Gündem
Son dakika: CHP'de Abdullah Gül çatlağı! Oyumu Erdoğan'a veririm...
Son dakika: CHP'de Abdullah Gül çatlağı! Oyumu Erdoğan'a veririm... CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olabilecek isimler arasında adı geçen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığı ile ilgili rest çekti. İnce, "Abdullah Gül-Recep Tayyip Erdoğan arasında kalırsam ben Erdoğan'a oy veririm. Gül adayımız olamaz, olmamalıdır" dedi.
25.04.2018 Siyaset
Piyanist Nazlı Işıldak'a Nagehan Alçı cezası
Piyanist Nazlı Işıldak'a Nagehan Alçı cezası Nagehan Alçı'ya hakaret davasında piyanist Nazlı Işıldak 1 ay 25 gün hapse mahkam edildi. İstanbul 54. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuksuz sanık Nazlı Işıldak katıldı. Müşteki Nagehan Alçı Kütahyalı ise duruşmaya gelmedi. Duruşmada söz alan sanık Nazlı Işıldak'ın avukatı Ümit Kaplan, "Müşteki topluma mal olmuş bir kişi olup daha evvel FETÖ'nün lehinde ve Ergenekon, Balyoz davalarını destekler mahiyette beyanlarda bulunmuştur. Müvekkilim de aydın bir insan olarak geçmişte bu durumda olan müştekiyi eleştiri amacıyla bu hakkını kullanmıştır. Herhangi bir hakaret kastı ile bu sözleri sarfetmemiştir. Sanık hem aydın, hem asker kızı olması sebebiyle bu durumdan incinmiştir. Haksız tahrik altında işlendiği için bu durum cezasızlık sebebidir. Müvekkilimin beraatını talep ederim" dedi.
11.09.2019 Yaşam
Piyanist Nazlı Işıldak'a Nagehan Alçı cezası
Piyanist Nazlı Işıldak'a Nagehan Alçı cezası Beşiktaş'ta bir kafede gördüğü gazeteci Nagehan Alçı'ya, tepki gösterip yüksek sesle hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan piyanist Nazlı Işıldak, "Kişilerin huzur ve sükünunu bozma" suçundan 1 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme, Işıldak hakkındaki hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
28.03.2018 Gündem
Rasim Ozan Kütahyalı kimdir?
Rasim Ozan Kütahyalı kimdir? Rasim Ozan Kütahyalı hakkında flaş karar. Beyaz TV yönetimi, 'Beyaz Futbol' programında tepki çeken sözler söyleyen Rasim Ozan Kütahyalı ile yollarını ayırdı. Peki Rasim Ozan Kütahyalı kimdir?
21.11.2017 Gündem
Nagehan Alçı’ya tehdide gözaltı
Nagehan Alçı’ya tehdide gözaltı “155 Polis İmdat Hattı”nı arayarak “Nagehan Alçı’yı öldüreceğim” dediği iddia edilen kişi gözaltına alındı.
9.03.2017 Gündem
"Nagehan Alçı'yı öldüreceğim" dedi polis alarma geçti
"Nagehan Alçı'yı öldüreceğim" dedi polis alarma geçti 155 Polis imdat telefonunu arayarak "Nagehan Alçı'yı öldüreceğim" diyen şahıs polisi alarma geçirdi. Polis ekipleri tarafından Sancaktepe'de yakalanan şahısı ilk ifadesinde, "Kendimde değildim" dedi.
9.03.2017 Gündem
Nagehan Alçı kimdir?
Nagehan Alçı kimdir? Gazeteci Nagehan Alçı, Tuğgeneral Fahri Işıldak'ın kızı tarafından Etiler'deki ünlü bir kahvecide sözlü ve fiili saldırıya uğradı. Etiler Karakolu'na intikal eden olaya ilişkin; saldırganın ifadesinin alındığı, Alçı'nın şikayetçi olarak konuyu yargı sürecine taşımak istediği öğrenildi. Peki Nagehan Alçı kimdir?
22.02.2017 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Nagehan Alçı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.