20 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs tarlada kenevir sularken yakalandı!
20 yıl kesinleşmiş cezası bulunan şahıs tarlada kenevir sularken yakalandı! Bursa’da hakkında 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ahmet K. (52), tarlada yetiştirdiği kenevir bitkilerini sularken suçüstü yakalandı. Tarlada 152 kök Hint keneviri ile 1 kilo 40 gram kubar esrar ele geçirildi.
13.07.2020 Haberler
Adana'da 10 kilo kubar esrar ele geçirildi
Adana'da 10 kilo kubar esrar ele geçirildi Adana'da plastik varil içinde toprağa gömülmüş halde 10 kilo kubar esrarı hassas burunlu "Marco" isimli narkotik köpeği buldu. Adana Emniyet Müdürü Selami Yıldız'ın göreve başladıktan sonra "gençleri uyuşturucu tacirlerine zehirletmeyeceğiz" talimatıyla harekete geçen Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü narkotik ekipleri dağ, taş demeden uyuşturucu arıyor. Edinilen bilgiye göre, bu kapsamda Ceyhan polisi bir tarlaya esrar gömüldüğü istihbaratına ulaştı. Polis "Marco" isimli hassas burunlu narkotik köpeğiyle adrese giderek arama başlattı. Arama sırasında narkotik köpeği tarlanın sazlık bölümünde bir noktaya tepki verdi. Polisler tepki verilen yeri kazdıklarında plastik varil içine jelatin ile saklanmış halde 10 kilo kubar esrar ele geçirdi. Polislerin esrarı bulunca "bingo" diyerek sevinmeleri görüntülere yansıdı. Polis, esrara el koyarken uyuşturucuyu toprağa gömen zanlı ya da zanlıları bulmak için çalışma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Dışkıların içinde esrar satıp alem yapmışlar
Dışkıların içinde esrar satıp alem yapmışlar Adana'da, içerisinde insan dışkılarının bulunduğu bir inşaatta satışa hazır 100 paket kubar esrar ve esrar içimine yarayan 'bong' olarak tabir edilen malzemeler ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesindeki Bahçelievler Caddesi'ndeki bir evin inşaatında uyuşturucu satışı yapıldığı ihbarını değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Ekipler Amirliği'ne bağlı güven timleri, inşaata baskın yaptı. Olası baskınlara karşı gözcülük yapan bir kişi polisleri görünce kaçtı. İnşaatın ikinci katına çıkan polisler, uyuşturucu sattığı ileri sürülen 2 kişiyi gözaltına aldı. İnşaatta arama yapan polisler, şeffaf poşetlere ambalajlanmış, satışa hazır 100 paket kubar esrar ele geçirdi. Odaları didik didik arayan polisler inşaatın bazı odalarında insan pisliklerinin hemen yanında oturmak için tuğlalar, kağıda sarılmış esrar maddeleri, kilitli boş poşetler, esrar içmeye yarayan, 'bong' olarak tabir edilen malzemeler ve 'çarşaf' olarak adlandırılan tütün kağıtları bularak odada alem yapıldığını tespit etti. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler imha edilirken gözaltına alınan şahıslar emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam
Adana'da uyuşturucu operasyonu
Adana'da uyuşturucu operasyonu Adana'da, hafif ticari aracın yedek lastiğinde 14 kilo 200 gram kubar esrar ele geçirildi
16.08.2017 Gündem
Avukatın kullandığı araçta 150 kilogram esrar ele geçirildi
Avukatın kullandığı araçta 150 kilogram esrar ele geçirildi Aksaray’da polisin şüphe üzerine takibe aldığı ve avukatın kullandığı otomobilden 150 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi. Olay, Aksaray - Adana Karayolu üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Ankara istikametine seyreden bir otomobilden şüphelenen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi sivil ekipleri, 34 ZR 4514 plakalı otomobili takibe aldı. Bir süre devam eden takibin ardından yol kenarında duran otomobildekiler bir başka otomobildekilerle görüştükten sonra yeniden harekete geçti. Takibini sürdüren KOM ekipleri Aksaray - Ankara Karayolu üzerinde operasyon için düğmeye bastı. 10’uncu kilometrede araçları durduran polis, aracın sürücüsünün Diyarbakır Barosu’na kayıtlı avukat Hasan D. olduğunu tespit etti. KOM ekipleri, araçta yaptıkları aramada 150 kilogram kubar esrar maddesi ele geçirdi. Avukat Hasan D. ve yanındaki Mehmet Ali F. ile diğer araçta bulunan Ata U, Mehmet T. olmak üzere toplam 4 kişi gözaltına alındı. Şahıslar sorgulanmak üzere Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Haberler
TEM'de Durdurulan Kamyonda 1 Ton Esrar Ele Geçirildi
TEM'de Durdurulan Kamyonda 1 Ton Esrar Ele Geçirildi Bolu TEM otoyolunda durdurulan bir kamyonda yapılan aramalarda çuvallar içine doldurulmuş 1 ton kubar esrar maddesi ele geçirildi. Detaylar haberimizde
10.09.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri