Kubat

Kubat

Son dakika Kubat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kubat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kubat haber sayfamızda...

Kubat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.204 kubat haberi bulunmuştur.
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti
Kanalizasyon çalışmasında göçük! 1 işçi hayatını kaybetti Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde kanalizasyon çalışması sırasında göçük oluştu. Göçük altında kalan Mehmet Sinan Kubat (33) hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
19.04.2024 Gündem
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı!
Ünlü yapımcı Arif Keskiner son yolculuğuna uğurlandı! 'Yeşilçam'ın Ağabeyi' olarak tanınan ünlü yapımcı Arif Keskiner (86) için Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tören düzenlendi. Keskiner, veda töreninin ardından Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası Demirciköy Mezarlığı’nda toprağa verildi. Kadir İnanır, cenaze boyunca tabutun başında ayrılmadı.
14.03.2024 Cadde
Yalnızlar için söylediler
Yalnızlar için söylediler Kubat ve Beyazıt Öztürk, Sevgililer Günü için ‘Bekar Gezelim’ şarkısını özel bir versiyonla yeniden yorumladı.
13.02.2024 Cadde
Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor! 'Bu işlerle koşturacak olan kadındır'
Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor! 'Bu işlerle koşturacak olan kadındır' Türk halk müziği sanatçısı Zara, Yeşilköy'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen 48 yaşındaki şarkıcı, 14 Şubat ve özel hayatına dair samimi açıklamalar yaparken, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen 'estetikli erkekler' tartışması hakkında net konuştu.
12.02.2024 Cadde
Çağla Kubat babası Murat Kubat'ı toprağa verdi!
Çağla Kubat babası Murat Kubat'ı toprağa verdi! Manken ve oyunculuğun ardından kariyerine sörf eğitmeni olarak devam eden Çağla Kubat'ın babası Murat Kubat (72), son yolculuğuna uğurlandı.
13.01.2024 Cadde
Usta sanatçı Özkan Uğur'un adı müzik stüdyosunda yaşatılacak
Usta sanatçı Özkan Uğur'un adı müzik stüdyosunda yaşatılacak Geçtiğimiz Temmuz ayında hayatını kaybeden ünlü sanatçı Özkan Uğur'un adı, İBB tarafından 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda açılan müzik stüdyosunda yaşatılacak. Genç müzisyenlere ücretsiz bir şekilde kayıt yapabilme imkanı sunan stüdyonun açılışında konuşan Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan Uğur, "Hep konuştuğumuz bir şey vardı. Matem tutalım ama yarara dönüştürelim. Biz istiyoruz ki Özkan'ın kederini sanata ve müziğe dönüştürelim. Nitekim ilk adımı bu oldu" dedi.
12.01.2024 Cadde
Çağla Kubat'ın babası hayatını kaybetti! 'İnsanın süper kahramanına vedası hiçbir acıya benzemiyormuş'
Çağla Kubat'ın babası hayatını kaybetti! 'İnsanın süper kahramanına vedası hiçbir acıya benzemiyormuş' Oyuncu, model ve sörfçü Çağla Kubat'ın babası Murat Kubat, hayatını kaybetti. Acı haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü isim, babasına veda ederek cenaze bilgilerini paylaştı.
12.01.2024 Cadde
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kubat’tan ‘Canısı’
Kubat’tan ‘Canısı’ Kubat, 2017 yılında hayatını kaybeden İbrahim Erkal’ın ‘Hürmet’ albümünde yer aldı.
25.12.2023 Kültür Sanat
AKM’de arabesk konseri tartışması
AKM’de arabesk konseri tartışması Arabesk müziğin sevilen isimlerinden, 2017’de hayatını kaybeden İbrahim Erkal, 10 Aralık’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenecek saygı gecesinde anılacak.
29.11.2023 Kültür Sanat
Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl ajandası
Cumhuriyet Bayramı’nın 100. Yıl ajandası Cumhuriyet Bayramımızın 100. yıldönümü yurdun her bir yerinde farklı etkinliklerle kutlanıyor. Her yerin kırmızı beyaza büründüğü bu büyük coşkuya katılabileceğiniz durakları sizin için derledik.
28.10.2023 Pazar
‘Yüzyılın’ coşkusu her yere yayılacak
‘Yüzyılın’ coşkusu her yere yayılacak ‘Cumhuriyet’in 100. Yılı’ tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. İletişim Başkanlığı’nca ışıklandırılan tarihi mekanlarda marşlar yankılanacak. Boğaz’da 2023 dron ve havai fişek gösterisi ile görsel şov sunulacak...
25.10.2023 Gündem
Rüzgar gibi yetişti!
Rüzgar gibi yetişti! Medicana Sağlık Grubu, Çeşme’de düzenlenen Alaçatı Wind Fest’in sağlık sponsorluğunu üstlenerek, yarış boyunca sörfçülerin yanında oldu.
14.10.2023 Ege
Yavuz Bingöl'den 'evlilik' açıklaması! 'Uzun yıllardır yol yürüyoruz'
Yavuz Bingöl'den 'evlilik' açıklaması! 'Uzun yıllardır yol yürüyoruz' Şarkıcı ve oyuncu Yavuz Bingöl, Ağustos 2015'te nikâh masasına oturduğu Öykü Gürman ile Nisan 2016'da boşanmıştı. Uzun zamandır aşk yaşadığı peyzaj mimarı Nilşah Ağaoğlu ile Cihangir'de görüntülenen 59 yaşındaki sanatçı, özel hayatı hakkında konuştu.
9.10.2023 Cadde
Rüzgâr festivali Çeşme’de esiyor
Rüzgâr festivali Çeşme’de esiyor Çeşme Belediyesi destekleriyle 4-8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen PWA Windsurf Dünya Kupası ile Alaçatı Wind Fest, heyecanlı yarışlara sahne oluyor. Farklı ülkelerden 100’e yakın sporcunun mücadelesi bugün sona erecek.
8.10.2023 Su Sporları
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kira anlaşmazlığı müşterileri mağdur etti! 7 saatlik çile böyle bitti
Kira anlaşmazlığı müşterileri mağdur etti! 7 saatlik çile böyle bitti Bursa’da işletmeci ile mülk sahibi arasında çıkan kira kavgası müşterileri mağdur etti. Anlaşamayan ikili arasında tartışma kavgaya dönüşünce hastanelik olan mülk sahibinin aracı otoparkın girişinde kaldı. Müşteriler araçlarıyla birlikte 7 saat mahsur kaldı.
30.08.2023 Haberler
Kira anlaşmazlığı müşterileri mağdur etti! 7 saatlik çile böyle bitti
Kira anlaşmazlığı müşterileri mağdur etti! 7 saatlik çile böyle bitti Bursa’da işletmeci ile mülk sahibi arasında çıkan kira kavgası müşterileri mağdur etti. Anlaşamayan ikili arasında tartışma kavgaya dönüşünce hastanelik olan mülk sahibinin aracı otoparkın girişinde kaldı. Müşteriler araçlarıyla birlikte 7 saat mahsur kaldı.
30.08.2023 Gündem
Bakan Fidan, Mesud Barzani ile görüştü
Bakan Fidan, Mesud Barzani ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Erbil'de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakan Yardımcısı Kubat Talabani ile bir araya geldi.
24.08.2023 Gündem
Festival 9 gün sürdü! Kapadokya'ya akın
Festival 9 gün sürdü! Kapadokya'ya akın Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin ilk etabı Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'ne katılım sayısına ilişkin bilgileri paylaştı.
14.08.2023 Gündem
Kozanlılar geceyi çadırda geçiriyor! 'Büyük bir afet atlattık'
Kozanlılar geceyi çadırda geçiriyor! 'Büyük bir afet atlattık' Adana’nın Kozan ilçesinde AFAD verilerine göre 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından depremin merkez üstü Minnetli Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar geceyi AFAD çadırlarında geçiriyor.
26.07.2023 Haberler
Kozanlılar geceyi çadırda geçiriyor! 'Büyük bir afet atlattık'
Kozanlılar geceyi çadırda geçiriyor! 'Büyük bir afet atlattık' Adana’nın Kozan ilçesinde AFAD verilerine göre 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından depremin merkez üstü Minnetli Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar geceyi AFAD çadırlarında geçiriyor.
26.07.2023 Gündem
T.C. FEKE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN KAMULAŞTIRMA İLANI
T.C. FEKE ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN KAMULAŞTIRMA İLANI ESAS NO : 2022/253 - 2022/258 Esas arası dosyalar T...
14.06.2023 Resmi İlanlar
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 14 Mayıs tatili
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 14 Mayıs tatili TBMM Genel Kurulu, 14 Mayıs milletvekili genel seçimi kesin sonuçlarının YSK tarafından ilanını takip eden üçüncü günü saat 14.00'te toplanmak üzere tatile girdi.
6.04.2023 Gündem
Barış Falay ile Esra Ronabar'ın gurur günü
Barış Falay ile Esra Ronabar'ın gurur günü Star TV'de yayınlanan Ömer dizisinde Reşat Ademoğlu karakterine hayat veren Barış Falay'ın oğlu Mavi Rüzgar, Türkiye Yelken Federasyonu'nun son ayağında yarışçı olarak Türkiye ikincisi olup ülkemizi temsil etme hakkı kazandı.
5.04.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kubat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.