Küçük Uçak

Küçük Uçak

Son dakika küçük uçak haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan küçük uçak gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan küçük uçak haber sayfamızda...

Küçük Uçak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.234 küçük uçak haberi bulunmuştur.
ABD’de uçak kazası! Evin üzerine düştü
ABD’de uçak kazası! Evin üzerine düştü ABD’nin Oregon eyaletinde küçük uçağın bir evin üzerine düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
5.10.2023 Haberler
Balık avına giderken uçak düştü: 14 ölü
Balık avına giderken uçak düştü: 14 ölü Brezilya’da Manaus kentinden Barcelos kasabasına balık avına giden 12 yolcunun içinde bulunduğu küçük uçak, Amazon ormanlarında düştü.
18.09.2023 Dünya
Meksika’da cinsiyet belirleme partisinde uçak düştü: 1 ölü
Meksika’da cinsiyet belirleme partisinde uçak düştü: 1 ölü Meksika’daki bir cinsiyet belirleme partisinde alana pembe toz bırakarak uçan Cessna tipi küçük uçağın düşmesi sonucu pilot hayatını kaybetti.
5.09.2023 Haberler
ABD'de küçük uçak bir anda denize çakıldı
ABD'de küçük uçak bir anda denize çakıldı ABD’nin New Hampshire eyaletinde çok sayıda kişinin bulunduğu plajda küçük uçak denize çakıldı.
31.07.2023 Dünya
Korku dolu anlar! ABD’de küçük uçak denize çakıldı
Korku dolu anlar! ABD’de küçük uçak denize çakıldı ABD’nin New Hampshire eyaletinde çok sayıda kişinin bulunduğu plajda küçük uçak denize çakıldı.
31.07.2023 Dünya
Kanada'da küçük yolcu uçağı düştü
Kanada'da küçük yolcu uçağı düştü Calgary şehri yakınlarındaki dağlık bölgeye çakılan tek motorlu uçakta kurtulan yok, bir pilot ve beş yolcu yaşamını yitirdi.
30.07.2023 Dünya
Uçak, havalanında hangara çarptı: 5 ölü
Uçak, havalanında hangara çarptı: 5 ölü Polonya’nın başkenti Varşova yakınlarındaki Chrcynno köyünde bulunan ve paraşütle atlama eğitimi için kullanılan küçük havaalanında kaza meydana geldi.
19.07.2023 Dünya
40 günlük mucizenin en acı detayı! Ölmek üzere olan anneden son söz
40 günlük mucizenin en acı detayı! Ölmek üzere olan anneden son söz Mayıs ayının başında düşen uçaktan sağ çıkan ve 40 gün boyunca Amazon ormanında hayatta kalmayı başaran 4 çocuk, yaşadıklarını anlatmaya başladı. Kazadan 4 gün sonra ölen annelerinin son sözünü paylaşan çocuklar yürekleri dağladı.
12.06.2023 Dünya
Yasak bölgeyi ihlal edip düşmüştü! ABD'yi sarsan olayda flaş gerçek ortaya çıktı
Yasak bölgeyi ihlal edip düşmüştü! ABD'yi sarsan olayda flaş gerçek ortaya çıktı ABD’nin başkenti Washington DC’de uçuşa yasak bölgeyi ihlal eden Cessna Citation tipi küçük uçağın pilotunun baygın olduğu ortaya çıktı.
6.06.2023 Dünya
Depreme uçakta yakalanınca ne olur? 6 Şubat'ta bu plan devreye girdi: '5 ila 7 metre kayma var'
Depreme uçakta yakalanınca ne olur? 6 Şubat'ta bu plan devreye girdi: '5 ila 7 metre kayma var' Yaşanan deprem felaketinin ardından afet bölgesi ilan edilen 11 ile ulaşmak için görev alan onlarca uçak, yüzlerce sorti gerçekleştirerek hem yardım hem de tahliye görevlerini yürüttü. Hatay Havalimanı'nın pistte yarıklar oluşması sebebiyle bir süre kullanılamaması sonrasında da akıllara deprem anında havada ve havalimanlarında neler yaşandığına dair sorular geldi. Uçaktayken deprem hissedilir mi? Deprem anında ve sonrasında uçuş trafiği nasıl kontrol ediliyor? İşte cevabı.
11.03.2023 Gündem
Düşen uçaktan canlı yayın! Ölürken her şeyi kaydetti
Düşen uçaktan canlı yayın! Ölürken her şeyi kaydetti Nepal'de havalimanına yaklaşırken yere çakılan uçaktaki bir yolcunun dehşet anlarını kayıt altına aldığı ortaya çıktı. Filmleri aratmayan 100 saniyelik görüntüdeki çığlıklar yürek yakıcı.
16.01.2023 Dünya
Rusya’da uçak düştü: 2 ölü, 10 yaralı
Rusya’da uçak düştü: 2 ölü, 10 yaralı Rusya’nın kuzeyinde yer alan Nenets Özerk Bölgesi'nde Antonov An-2 tipi uçağın düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı.
9.01.2023 Dünya
Meksika’da küçük uçak düştü: 2 yaralı
Meksika’da küçük uçak düştü: 2 yaralı Meksika’da küçük uçağın havalandıktan kısa bir süre sonra düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
27.12.2022 Haberler
Girit açıklarında küçük uçak denize düştü: 1 ölü
Girit açıklarında küçük uçak denize düştü: 1 ölü Yunanistan'ın Girit Adası açıklarında tek motorlu küçük uçağın denize düşmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise kurtarıldı.
15.12.2022 Haberler
Küçük uçak elektrik direğine saplandı: 2 yaralı
Küçük uçak elektrik direğine saplandı: 2 yaralı ABD'nin Maryland eyaletinde enerji nakil hattında asılı kalan uçakta bulunan pilot ve yolcu gerçekleştirilen operasyonun ardından yaralı şekilde kurtarıldı.
28.11.2022 Dünya
Kolombiya’da yerleşim bölgesine uçak düştü! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti
Kolombiya’da yerleşim bölgesine uçak düştü! Çok sayıda kişi hayatını kaybetti Kolombiya’nın Medellin şehrinde küçük uçağın yerleşim bölgesine düşmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.
21.11.2022 Dünya
Kolombiya’da uçak yerleşim bölgesine düştü
Kolombiya’da uçak yerleşim bölgesine düştü Kolombiya’nın Medellin şehrinde küçük uçağın yerleşim bölgesine düşmesi sonucu 8 kişi hayatını kaybetti.
21.11.2022 Haberler
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü
ABD’de küçük uçak araç galerisine düştü: 2 ölü ABD’nin Ohio eyaletinde küçük uçağın araç galerisinin otoparkına düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
18.10.2022 Haberler
ABD’de küçük uçak düştü! 2 kişi hayatını kaybetti
ABD’de küçük uçak düştü! 2 kişi hayatını kaybetti ABD’nin Ohio eyaletinde küçük uçağın araç galerisinin otoparkına düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
18.10.2022 Dünya
Almanya'da küçük uçak düştü: 2 ölü
Almanya'da küçük uçak düştü: 2 ölü Almanya’nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinde yer alan Duisburg kentinde küçük uçağın düşmesi sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.
4.09.2022 Haberler
ABD'de denize düşen küçük uçak plaja sürüklendi
ABD'de denize düşen küçük uçak plaja sürüklendi ABD'nin California eyaletindeki Huntington plajında küçük bir uçak suya düştü, pilot kazadan yaralı olarak kurtuldu.
23.07.2022 Haberler
ABD'de havalimanında 2 uçak çarpıştı: 4 ölü
ABD'de havalimanında 2 uçak çarpıştı: 4 ölü ABD'nin Las Vegas Havalimanı'nda iki küçük uçağın çarpışması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
18.07.2022 Dünya
ABD'de arıza yapan küçük uçak otoyola indi
ABD'de arıza yapan küçük uçak otoyola indi ABD'nin Kuzey Carolina eyaletinde tek motorlu bir uçak, arıza nedeniyle otoyola acil iniş yaptı.
8.07.2022 Haberler
ABD'de küçük uçak otoyola indi
ABD'de küçük uçak otoyola indi İki kişinin bulunduğu tek motorlu uçak arızalandı, araç Kuzey Carolina'daki otoyola otomobiller seyir halindeyken inmeyi başardı.
8.07.2022 Dünya
Hırvatistan’da kaybolan uçağın enkazı bulundu: 4 ölü
Hırvatistan’da kaybolan uçağın enkazı bulundu: 4 ölü Hırvatistan’da hafta sonu radardan çıkarak kaybolan uçağın enkazına ve içinde bulunan 4 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.
30.05.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Küçük Uçak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.