Küçükçiftlik Park

Küçükçiftlik Park

Son dakika küçükçiftlik park haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan küçükçiftlik park gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan küçükçiftlik park haber sayfamızda...

Küçükçiftlik Park

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 883 küçükçiftlik park haberi bulunmuştur.
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor
Müzik dünyasının kalbi İstanbul’da atıyor Kış ayları geride kalırken İstanbul da birbirinden heyecan verici konserlere hazırlanıyor.
10.03.2024 Kültür Sanat
20’nci yıl turnesi başladı
20’nci yıl turnesi başladı maNga, kuruluşunun 20’nci yılını kutluyor.
1.03.2024 Cadde
Scorpions bir gece daha sizlerle
Scorpions bir gece daha sizlerle Metal müziğin efsane grubu Scorpions “Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı” sözünü yanlış çıkardı.
14.01.2024 Kültür Sanat
Şarkılar can dostlar için
Şarkılar can dostlar için KüçükÇiftlik Park, kapılarını sokak hayvanları yararına düzenlenecek ‘KüçükÇiftlik Bark’ için açıyor.
29.09.2023 Cadde
Şehirde kültür ve sanat mevsimi
Şehirde kültür ve sanat mevsimi Sonbahara adım attığımız bugünlerde, şehirde kültür ve sanatın kalbi yeniden atmaya başlıyor.
24.09.2023 Pazar
DJ Sergio ile aşk mı yaşıyor? Demet Özdemir'den açıklama
DJ Sergio ile aşk mı yaşıyor? Demet Özdemir'den açıklama Demet Özdemir, geçtiğimiz akşam Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşen bir etkinliğe katıldı. Şarkıcı Oğuzhan Koç'la evliliği kısa süren güzel oyuncu, DJ Sergio ile aşk yaşadığı iddialarına açıklık getirirken, "Aşka küstünüz mü?" sorusunu da cevapladı.
10.09.2023 Cadde
Kamera karşısına el ele çıktılar! 'Bana evlilik sormayın'
Kamera karşısına el ele çıktılar! 'Bana evlilik sormayın' Özel hayatıyla ilgili kurallarını Nail Gönenli için bozan manken Çağla Şıkel, ünlü avukat ile beraberliğini gözler önünde yaşamaktan çekinmiyor. Aşkları tam gaz devam eden çift, önceki gün el ele çıktıkları bir etkinlik çıkışında 'evlilik' sorularına sitem etti.
10.09.2023 Cadde
Pandemiyi atlattık maliyete takıldık
Pandemiyi atlattık maliyete takıldık Pandeminin sekteye uğrattığı konser takvimi normale döndü. Ünlü yıldızlar konser için Türkiye’de… Fakat yükselen maliyetler organizasyonları zorlaştırıyor, bilet fiyatlarını artırıyor.
7.08.2023 Kültür Sanat
İzleyiciler bu konserin bir parçası olacak
İzleyiciler bu konserin bir parçası olacak Seyircinin, sahne alan sanatçının söylediği parçalardan, şarkının söylendiği tarza ve konuk müzisyenlerin şarkılarına kadar konserin her anında söz sahibi olduğu Red Bull Jukebox Sahnesi, 22 Eylül 2023 KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. 
31.07.2023 Cadde
Müzik
Müzik Konseri bekleyebilirsen bekle, Ali Cabbar Emir Can İğrek, 29 Temmuz Cumartesi akşamı şehrin yeşil noktası Kemerburgaz’daki YBY Woods Yaşam ve Etkinlik Alanı’nda! “Nalan”la gönüllere taht kuran genç müzisyenin bugünlerde “Ali Cabbar” adlı parçası dillerden düşmüyor...
23.07.2023 Kültür Sanat
'Konser sonunda sıcaktan üç kişi kalacağız'
'Konser sonunda sıcaktan üç kişi kalacağız' Şarkıcı Zuhal Olcay, İstanbul için 'en sıcak günler' uyarısı yapılan ve hava sıcaklığının 40 dereceyi geçtiği hafta sonunda KüçükÇiftlik Park'ta sahneye çıktı.
17.07.2023 Cadde
Tiyatro
Tiyatro Başrolde suçluluk duygusu var Suçluluk duygusunun bir insanı nasıl yiyip tükettiğini resmeden “Ben ve Ben” 12 Temmuz saat 20...
25.06.2023 Kültür Sanat
Müzik
Müzik Sümbültepe’nin ‘vals’i Selin Sümbültepe, sözü müziği ve tüm prodüksiyonu kendisine ait olan “Eksik Vals” ile dinleyici karşısına çıktı...
18.06.2023 Kültür Sanat
Şehrin yaz ajandası
Şehrin yaz ajandası Yaza giriş yaparken şehrin dört bir yanından yükselen müziğin ritmine kapılmanın, festival ve açıkhava konserlerinin tadını çıkarmanın tam zamanı. Yazın coşkusunu yükseltecek bu konserlere ajandanızda yer açın.
10.06.2023 Pazar
Ne varsa ‘90’larda var
Ne varsa ‘90’larda var Hep Yeni Kal’ın sunduğu konserler serisi kapsamında şehre ‘90’lar geliyor.
18.05.2023 Kültür Sanat
Baharda şehirden kaçış rotaları
Baharda şehirden kaçış rotaları Baharı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için Konya’dan Çanakkale’ye, Bursa’dan İzmir’e doğa, kültür ve tarihin iç içe geçtiği en güzel bahar rotalarını alanın uzmanlarına sorduk.
30.04.2023 Pazar
Müzik
Müzik Gelirler afetzedelere Sevilen Türk rock grubu Gripin, 24 Nisan Pazartesi akşamı dayanışma için sahneye çıkıyor...
16.04.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İzdihama yol açtı Gülşen, Antalya’da Nirvana Otel’in Cosmos Theatre sahnesinde hayranlarının karşısına çıktı...
6.02.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Keyifleri yerinde Hailey ve Justin Bieber, hafta sonunda birlikte görüntülendi...
24.01.2023 Cadde
Tatil başlasın
Tatil başlasın Öğrenciler sömestirde birbirinden renkli program ve eğlenceli aktivitelerle tatilin keyfini doyasıya çıkaracak.
22.01.2023 Pazar
Şehirde buz pateni keyfi
Şehirde buz pateni keyfi Kadıköy’den Kemerburgaz’a buz pateni keyfini yaşamak isteyenlere seçenek çok. Patende kendini geliştirmek isteyenler için adresleri araştırdık.
8.01.2023 Pazar
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Moda tutkunları buluştu Sektöre yeni bir soluk getirme arzusuyla yola çıkan Lady Gina, zamansız tasarımlarını moda tutkunlarının beğenisine sunduğu Galataport Mağaza açılış davetinde önemli isimleri bir araya getirdi...
24.11.2022 Cadde
Tom Odell'in 'Another Love' şarkısı Ümraniye'de çöp konteynerine yazıldı
Tom Odell'in 'Another Love' şarkısı Ümraniye'de çöp konteynerine yazıldı Dünyaca ünlü İngiliz sanatçı Tom Odell'in 2013 yılında müzikseverlerle buluşturduğu 'Another Love' parçası, şimdilerde sosyal medyanın gündeminde yer alıyor. Ünlü isim, son dönemde viral olan şarkısıyla ilgili 660 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından dikkat çeken bir paylaşıma imza attı. Ümraniye'de çekilen fotoğraf kısa sürede büyük ilgi gördü.
22.10.2022 Cadde
KüçükÇiftlik Park’ta yıldızlar geçidi
KüçükÇiftlik Park’ta yıldızlar geçidi Pop, Rap ve Rock dünyasının en sevilen isimlerini tek sahnede buluşturacak olan #BtcTurkPRO Netd Festival, 14-15 Ekim tarihlerinde şehrin eğlence merkezi KüçükÇiftlik Park’ta düzenlenecek.
3.10.2022 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘TÜRKİYE’DEKİ İNSANLARA ÇOK BAĞLI HİSSEDİYORUZ’ New York çıkışlı jungle pop ikilisi Sofi Tukker, İstanbul ve Ankara konserleri öncesinde Türk seyircisine mesaj gönderdi...
20.09.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Küçükçiftlik Park ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.