Küçükkuyu

Küçükkuyu

Son dakika Küçükkuyu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Küçükkuyu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Küçükkuyu haber sayfamızda...

Küçükkuyu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 535 küçükkuyu haberi bulunmuştur.
İki yakada komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyorlar
İki yakada komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyorlar Edremit ile Ayvacık ilçeleri sınırında bulunan Mıhlı Çayı’nın iki yakasındaki komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyor.
12.03.2024 Haberler
İki yakada komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyorlar
İki yakada komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyorlar Edremit ile Ayvacık ilçeleri sınırında bulunan Mıhlı Çayı’nın iki yakasındaki komşular 3 dakika arayla oruçlarını açıyor.
12.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu: Birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz
Bakan Uraloğlu: Birçok hizmet yaptık, yapmaya da devam edeceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Çanakkale programları kapsamında, İÇDAŞ Kongre Merkezi’nde düzenlenen Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Belediye Başkan Adayı AK Parti’li Jülide İskenderoğlu’nun proje lansman toplantısına katıldı. Programda Bakan Uraloğlu’na, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, AK Parti İl Başkanı Naim Makas, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir eşlik etti. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açılış konuşmalarıyla devam etti.
9.03.2024 Gündem
Çanakkale'de kaçak göçmen operasyonu
Çanakkale'de kaçak göçmen operasyonu Ekipler, Ayvacık açıklarındaki 2 farklı noktada lastik botlarda kaçak göçmenler olduğunu belirledi.
26.02.2024 Gündem
Lastik botta sürüklenen 13’ü çocuk 24 kaçak göçmen kurtarıldı
Lastik botta sürüklenen 13’ü çocuk 24 kaçak göçmen kurtarıldı Çanakkale açıklarında Yunan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 13’ü çocuk 24 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.
16.02.2024 Gündem
Özlem Zengin: Hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu?
Özlem Zengin: Hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu? AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, partisinin Çanakkale'deki belediye başkan adaylarının tanıtımı için düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, "Genel kurula geldiklerinde her defasında millete selam vermek yerine, hapishaneye selam verenlerden vatanperver olur mu? Olamaz, asla olmaz. Onlara oy veren seçmenlerin de ben asla bunu istemediğine inanıyorum" dedi.
10.02.2024 Gündem
Interpol'un aradığı fuhuş patroniçesi 'Madame Claude' Çanakkale'de yakalandı
Interpol'un aradığı fuhuş patroniçesi 'Madame Claude' Çanakkale'de yakalandı İnterpol tarafından ‘Cinsel Amaçlı İnsan Ticareti Yapmak’ suçundan kırmızı bültenle aranan Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova polis ekiplerince Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yakalandı.
5.01.2024 Haberler
Interpol'un aradığı fuhuş patroniçesi 'Madame Claude' Çanakkale'de yakalandı
Interpol'un aradığı fuhuş patroniçesi 'Madame Claude' Çanakkale'de yakalandı İnterpol tarafından ‘Cinsel Amaçlı İnsan Ticareti Yapmak’ suçundan kırmızı bültenle aranan Özbekistan uyruklu Nilufar Mirxanova polis ekiplerince Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde yakalandı.
5.01.2024 Gündem
Umut yolculuğuna ‘ölümüne’ devam
Umut yolculuğuna ‘ölümüne’ devam İnsanca yeni bir yaşam için ölümü bile göze alarak yola çıkan yüz binlerce insan, her gün Ege’de can pazarı yaşıyor. Umut yolculuğu çoğu zaman acı bitiyor, sağ kalanlar ise ülkelerindeki yoksul yaşamlarına geri dönüyor.
4.11.2023 Gündem
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri…
100 yıllık süreçte hayata geçirilen tünel projeleri… İstanbul’un Avrupa ve Asya yakaları İstanbul Boğazı’nın altından geçen 5.4 km uzunluğundaki iki katlı bir karayolu tüneliyle bağlandı. Ayrıca tünele girişleri sağlamak üzere her iki yakada toplam 9.2 km boyunca karayolu genişletilmesini ve iyileştirilmesi amacıyla planlanmış ve yapımı tamamlanmıştır.
28.10.2023 Ekonomi
Ayvacık açıklarında 64 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 64 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk karasularına geri itilerek ölüme terk edilen lastik bot içinde 41 kaçak göçmen kurtarıldı. Yine Ayvacık ilçesi açıklarında hareket halindeyken durdurulan lastik bot içinde 23 kaçak göçmen yakaladı.
23.10.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! 309 milyon TL tasarruf sağlandı
Bakan Uraloğlu açıkladı! 309 milyon TL tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ayvacık-Küçükkuyu Yolu Assos ve Troya Tünellerini 1 yılda 3 milyon 29 bin 444 araç kullandı. Zamandan ve akaryakıttan toplam 309 milyon lira tasarruf elde edildi” dedi.
12.10.2023 Ekonomi
Ezine açıklarında lastik bottaki 39 kaçak göçmen yakalandı
Ezine açıklarında lastik bottaki 39 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ezine ilçesi açıklarında lastik bot içinde 39 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
31.08.2023 Gündem
Ayvacık'ta 70 kaçak göçmen kurtarıldı!
Ayvacık'ta 70 kaçak göçmen kurtarıldı! Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Yunanistan Sahil Güvenlik ekiplerince Türk kara sularına geri itilerek ölüme terk edilen lastik bot içindeki 36 kaçak göçmen kurtarıldı. Öte yandan yine Ayvacık’ta iki ayrı lastik botta toplam 34 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
30.08.2023 Gündem
Türkiye bu vahşeti konuşuyor: Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı... Muayene sırasında kendi parmağını yuttu
Türkiye bu vahşeti konuşuyor: Anne ve anneannesini baltayla parçalayıp, sokağa attı... Muayene sırasında kendi parmağını yuttu Zonguldak'tan dehşete düşüren bir haber geldi. 31 yaşındaki Rabia Çataklı, cinnet getirerek anne ve anneannesini baltayla doğradı, uzuvlarını sokağa attı. Gözaltına alınan Çataklı, ifadesi esnasında sadece tekbir getirirken, muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak, yuttu.
14.08.2023 Gündem
Son dakika: Vahşi cinayetin detayları ortaya çıktı... Anne ve anneanneyi 116 parçaya ayırdı, muayenede parmağını yuttu
Son dakika: Vahşi cinayetin detayları ortaya çıktı... Anne ve anneanneyi 116 parçaya ayırdı, muayenede parmağını yuttu  Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Rabia Çataklı'nın (31), uyuyan annesi Şeyda Çataklı (56) ile anneannesi Medine Küçükkuyu'yu (77) vahşice öldürmesiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
14.08.2023 Gündem
Baltalı vahşet
Baltalı vahşet Zonguldak’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Rabia Çataklı, annesi ile anneannesini uykuda baltayla öldürdü. Parçaladığı bedenlerini camdan dışarı atan Çataklı, hastanede ise kendi parmağını kopartıp yuttu.
14.08.2023 Gündem
Ayvacık açıklarında 37 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 37 kaçak göçmen yakalandı Ayvacık açıklarında Sahil Güvenlik ekiplerince durdurulan hareket halindeki lastik bot içinde 37 kaçak göçmen yakalandı. Van’da da göçmen kaçakçılığı yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.
7.08.2023 Gündem
Ayvacık ve Aydın'da 31 düzensiz göçmen yakalandı
Ayvacık ve Aydın'da 31 düzensiz göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında hareket halindeki lastik bot içinde Afganistan uyruklu 20 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı. Aydın’ın Kuşadası ilçesinde de 11 düzensiz göçmen yakalandı.
4.08.2023 Gündem
Ayvacık açıklarında lastik bot içinde 57 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında lastik bot içinde 57 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında lastik bot içinde Afganistan uyruklu 57 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.
3.08.2023 Gündem
Çanakkale'de 31 kaçak göçmen kurtarıldı
Çanakkale'de 31 kaçak göçmen kurtarıldı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında, motor arızası nedeniyle sürüklenen lastik bottaki 31 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
2.06.2023 Gündem
Ayvacık açıklarında 54 kaçak göçmen yakalandı
Ayvacık açıklarında 54 kaçak göçmen yakalandı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri hareket halindeki lastik bot içinde 54 kaçak göçmeni yakaladı.
1.06.2023 Gündem
Ayvacık açıklarında 48 kaçak göçmen kurtarıldı
Ayvacık açıklarında 48 kaçak göçmen kurtarıldı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıklarında, Yunan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 48 kaçak göçmen, Sahil Güvenlik ekiplerince kurtarıldı.
30.05.2023 Gündem
Ayvacık tünellerindeki ölümlü trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı
Ayvacık tünellerindeki ölümlü trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde, Küçükkuyu tünellerinde 1 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazası, güvenlik kamerasına yansıdı.
4.05.2023 Haberler
Çanakkale'de 81 kaçak göçmen yakalandı, 39 kaçak göçmen kurtarıldı
Çanakkale'de 81 kaçak göçmen yakalandı, 39 kaçak göçmen kurtarıldı Çanakkale'nin Ezine ilçesinde balıkçı teknesinde 81 kaçak göçmen ile 3 organizatör şüphelisi yakalanırken, Ayvacık ilçesi açıklarında ise Yunan unsurlarınca Türk karasularına itilen 39 kaçak göçmen kurtarıldı.
24.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Küçükkuyu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.