Şahin gibi keskin gözlere kavuşun! Kudret narı tüm iltihabı söküp atıyor
Şahin gibi keskin gözlere kavuşun! Kudret narı tüm iltihabı söküp atıyor Bildiğimiz birçok bitkinin sağlığa farklı faydaları bulunuyor. Ancak kudret narını diğer bitkilerden ayıran birçok farklı detay mevcut. Görüntüsüyle tüm gözleri üzerine toplayan bu bitkinin sağlığa büyük faydası var.
1.12.2023 Genel Sağlık
Kudret Narı Faydaları Nelerdir? Kudret Narı Nasıl Kullanılır?
Kudret Narı Faydaları Nelerdir? Kudret Narı Nasıl Kullanılır? Kudret narı tropikal bir meyvedir ve kabakgiller ailesinden gelir. Faydaları saymakla bitmeyen kudret narı eski zamanlardan bu yana geleneksel tıpta kullanılmıştır. A Vitamini olmak üzere, B1, B2, ve C vitaminlerinin yanı sıra demir, kalsiyum, fosfor, bakır ve potasyum bakımından zengin bir meyvedir. Zeytinyağlı ve macun halde de tüketilir. Mideye iyi gelen kudret narı bir afrodizyak görevi görür ve cinsel gücü artırır. Kudret narı faydaları nelerdir? diyorsanız “Kudret narı nasıl kullanılır?” içeriğimizden detaylıca okuyabilirsiniz.
18.06.2021 Alternatif Tıp
Kudret narı yağının duyunca çok şaşıracağınız faydaları
Kudret narı yağının duyunca çok şaşıracağınız faydaları Son yıllarda tezgahlarda çok sık gördüğümüz kudret narı, başta mide ve bağırsak olmak üzere pek çok sistemi iyileştirme özelliğiyle biliniyor. C vitamininden zengin olan kudret narının nasıl tüketilmesi gerektiği ise oldukça hassas ve önemli. Siz de "Kudret narı ne işe yarar?", "Kudret narı faydaları nelerdir?", "Kudret narı yağı nasıl kullanılır?" diye soruyorsanız Diyetisyen Ferdi Öztürk'ün sözlerine kulak verin
2.07.2020 Genel Sağlık