Kudret Özersay

Kudret Özersay

Son dakika kudret özersay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kudret özersay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kudret özersay haber sayfamızda...

Kudret Özersay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 272 kudret özersay haberi bulunmuştur.
Kabus gibi! İs kokusu KKTC'den bile hissediliyor
Kabus gibi! İs kokusu KKTC'den bile hissediliyor Antalya'nın Manavgat ilçesi, Adana, Osmaniye ve Mersin'de çıkan orman yangınlarının izleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) hissedildi.
29.07.2021 Gündem
‘KKTC hak ettiği yeri almalıdır’
‘KKTC hak ettiği yeri almalıdır’ CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun önceki günkü KKTC ziyaretine ilişkin yapılan açıklamada, “KKTC artık eşit egemenlik ve eşit uluslararası statüye sahip bir devlet olarak uluslararası toplum içinde hak ettiği yeri almalıdır” denildi
12.06.2021 Siyaset
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu KKTC'de
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu KKTC'de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) geldi.
13.11.2020 Siyaset
Tüm dünyadan Türkiye'ye taziye ve destek mesajları
Tüm dünyadan Türkiye'ye taziye ve destek mesajları İzmir'de meydana gelen depremin ardından Çavuşoğlu'nu arayan ve sosyal medya üzerinden mesaj paylaşan çok sayıda ülkenin dışişleri bakanları ile misyon ve misyon şefleri, taziye ve geçmiş olsun dileğinde bulunarak Türkiye ile dayanışma vurgusu yaptı.
31.10.2020 Dünya
KKTC’de ikinci tur heyecanı
KKTC’de ikinci tur heyecanı Son dakika haberlere göre Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) halk, cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turu için oy kullanıyor. Kıbrıs Türk halkı, gelecek 5 yıl görev yapacak cumhurbaşkanını belirlemek üzere saat 08.00'den itibaren sandık başına gitmeye başladı. Seçimin ikinci turunda Başbakan ve Ulusal Birlik Partisinin (UBP) cumhurbaşkanı adayı Ersin Tatar ile Cumhurbaşkanı ve bağımsız cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı yarışacak.
18.10.2020 Dünya
KKTC seçiminde saflar netleşiyor
KKTC seçiminde saflar netleşiyor KKTC Cumhurbaşkanlığı için 11 Ekim’de yapılan ilk tur seçimde en fazla oyu alan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Başbakan Ersin Tatar, 18 Ekim Pazar günü yapılacak ikinci turda yarışacak.
16.10.2020 Siyaset
KKTC'de siyasi partiler seçiminin ikinci turunda kimi destekleyeceklerini açıkladı
KKTC'de siyasi partiler seçiminin ikinci turunda kimi destekleyeceklerini açıkladı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC), Demokrat Parti (DP), Halkın Partisi (HP) ve Yeniden Doğuş Partisi (YDP), pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda destekleyecekleri adayla ilgili kararlarını açıkladı.
14.10.2020 Dünya
Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı
Cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı KKTC’de halk cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Adayların hiçbiri yüzde 50’den fazla oy alamayınca seçim ikinci tura kaldı. Yüzde 32 oy alan UBP Genel Başkanı Tatar ile yüzde 29 oy alan bağımsız aday Akıncı ikinci turda yarışacak
12.10.2020 Siyaset
Son dakika... KKTC'de cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı
Son dakika... KKTC'de cumhurbaşkanlığı seçimi 2. tura kaldı Gelen son dakika haberine göre; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verme işlemi sona erdi. Seçimlere yüzde 55'e yakın katılım oldu. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) bugün yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 50'nin üzerinde hiç bir aday oy alamayınca, seçimler ikinci tura kaldı. Seçimlerin 18 Ekim'de yapılacak ikinci turunda, Başbakan Ersin Tatar ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı yarışacak. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Yüksek Seçim Kurulu (YSK), cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turda Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Ersin Tatar ile bağımsız aday Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı arasında geçeceğini açıkladı.
11.10.2020 Dünya
Son dakika... KKTC’de tansiyonu en yüksek seçim
Son dakika... KKTC’de tansiyonu en yüksek seçim Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) halk, yeni cumhurbaşkanını seçmek için oy kullanmaya başladı. Kıbrıs Türk halkı gelecek 5 yıl görev yapacak cumhurbaşkanını belirlemek üzere saat 08.00'den itibaren sandık başına gitmeye başladı. Vatandaşlar, cumhurbaşkanlığı seçiminin yanı sıra, yüksek mahkeme yargıçlarının sayısının artırılmasını öngören anayasa değişikliği için de oy kullanıyor. Oy kullanma işlemi saat 18.00'e kadar sürecek ve kayıtlı 198 bin 867 seçmenin 738 sandıkta oy kullanabilecek.
11.10.2020 Gündem
KKTC yarın cumhurbaşkanını seçiyor
KKTC yarın cumhurbaşkanını seçiyor 11 adaylı yarışta seçmenler, yüksek mahkeme yargıçlarının sayısının artırılmasını öngören anayasa değişikliği için de oy kullanacak. Seçmenler, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde sandığa maske ve eldivenle gidecek.
10.10.2020 Dünya
Son dakika... Tarihi an! Kapalı Maraş resmen açıldı... İşte ilk kareler!
Son dakika... Tarihi an! Kapalı Maraş resmen açıldı... İşte ilk kareler! KKTC'de Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı, 1974'ten bu yana en somut adım atıldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sınırları içerisinde yer alan ve 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin bir bölümü saat 12 sularında halkın kullanımına açıldı. Yunanistan'dan ilk tepki geldi. Atina yönetimi Türkiye'ye sahil kısmının açılması kararından geri adım atması çağrısında bulundu.
8.10.2020 Dünya
Son dakika... Tarihi an! Kapalı Maraş resmen açıldı
Son dakika... Tarihi an! Kapalı Maraş resmen açıldı KKTC'de Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı, 1974'ten bu yana en somut adım atıldı.
8.10.2020 Haberler
Son dakika... Tarihi an! Kapalı Maraş resmen açıldı
Son dakika... Tarihi an! Kapalı Maraş resmen açıldı KKTC'de Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı, 1974'ten bu yana en somut adım atıldı.
8.10.2020 Dünya
Kapalı Maraş'ın tarihteki önemi nedir? Kapalı Maraş nerede, neden kapalıydı?
Kapalı Maraş'ın tarihteki önemi nedir? Kapalı Maraş nerede, neden kapalıydı? Kapalı Maraş bugün açılıyor. 46 yıllık aranın ardından geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Külliye'de konuğu olan KKTC Başkanı Ersin Tatar toplantının hemen ardından açıklamalarda bulunmuş ve 8 Ekim tarihinde Kapalı Maraş'ın bir bölümünü halkın kullanımına açıyoruz açıklamasında bulunmuştu. Peki Kapalı Maraş nerede, tarihteki önemi nedir? Bugüne kadar neden kapalıyıdı?
8.10.2020 Gündem
Kapalı Maraş yeniden açılıyor! Kapalı Maraş neden kapalıydı, hangi ülke sınırları içerisinde yer alıyor?
Kapalı Maraş yeniden açılıyor! Kapalı Maraş neden kapalıydı, hangi ülke sınırları içerisinde yer alıyor? Kapalı Maraş'ın yeniden açılacağının duyulmasının ardından vatandaşlar Kapalı Maraş nerede, hangi ülke sınırları içerisinde sorularına yanıt aramaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Külliye'de kabul edilen KKTC Başkanı Ersin Tatar toplantının ardından 46 yıl sonra Kapalı Maraş'ın yeniden açılacağını ve vatandaşlarımızın Maraş sahillerinden yeniden yararlanabileceği açıklamasında bulundu. Peki Kapalı Maraş nerede, hangi ülke sınırları içerisinde, neden kapalıydı?
7.10.2020 Gündem
Son dakika! KKTC'de koalisyon ortağı Halkın Partisi, hükümetten çekilme kararı aldı
Son dakika! KKTC'de koalisyon ortağı Halkın Partisi, hükümetten çekilme kararı aldı Gelen bir son dakika haberi göre; KKTC'de koalisyon ortağı Halkın Partisi, hükümetten çekilme kararı aldı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ersin Tatar, Halkın Partisi'nin (HP) hükümetten çekilmesini 'halkımıza hayırlı olmasını dilerim' ifadeleriyle değerlendirdi
6.10.2020 Dünya
Son dakika... Dünyaya ilan edildi! Kapalı Maraş 46 yıl sonra açılıyor
Son dakika... Dünyaya ilan edildi! Kapalı Maraş 46 yıl sonra açılıyor Gelen son dakika haberine göre; KKTC Başbakanı Tatar, perşembe sabah saatlerinde Kapalı Maraş'ın sahilinin halkın kullanımına açılacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son yapılan AB zirvesinde Kıbrıs Türk halkının yine yok sayıldığını gördük. Türkiye bu adaletsizliğin sürmesine izin vermeyecektir" dedi. 46 yıllık kabusun sona erecek olmasını Reuters haber ajansı dünyaya 'son dakika' koduyla geçti.
6.10.2020 Siyaset
KKTC'de yeni corona virüs kararları
KKTC'de yeni corona virüs kararları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Bakanlar Kurulu, corona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında 1 Ekim'e kadar eğlence mekanlarının kapatılması yönünde karar aldı.
8.09.2020 Gündem
Türkiye G.Kıbrıs kararına öfkeli
Türkiye G.Kıbrıs kararına öfkeli ABD’nin, Güney Kıbrıs’a 33 yıldır uygulanan silah ambargosunu kaldıracağını açıklaması büyük tepki çekti. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay “KKTC’nin ve Kıbrıs Türkü’nün güvenliğini, huzur ve refahını garanti altına alacak adımları atmaya devam edeceğiz” dedi.
3.09.2020 Dünya
Özersay: Örtülü ödenek kullanmadım
Özersay: Örtülü ödenek kullanmadım Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, örtülü ödeneği kullanmayı kabul etmeyeceğini sözünü tuttuğunu ve Dışişleri Bakanlığı’nın yarım milyon tutarındaki örtülü ödeneğini yani hane halkına yardım kalemini kullanmadığını belirtti.
4.10.2021 Kıbrıs
KKTC'den, ABD'nin Rum kesimine yönelik silah ambargosunu kaldırma kararına tepki
KKTC'den, ABD'nin Rum kesimine yönelik silah ambargosunu kaldırma kararına tepki Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ersin Tatar ve Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, ABD'nin, Güney Kıbrıs Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) yönelik silah ambargosunu kaldırma kararına tepki gösterdi.
1.09.2020 Dünya
Son dakika.. Skandal karar sonrası ABD'ye net mesaj! 'Gözden geçirin aksi takdirde...'
Son dakika.. Skandal karar sonrası ABD'ye net mesaj! 'Gözden geçirin aksi takdirde...' Gelen son dakika haberine göre; Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) yönelik silah ambargosunu kaldırması kararına ilişkin, "Doğu Akdeniz'de gerginliğin azaltılması amacıyla çaba harcanan bir dönemde, ABD'nin bölge barış ve istikrar ortamını zehirleyen bu tür bir kararın altına imza atması müttefiklik ruhuyla da bağdaşmamaktadır." ifadesini kullandı. Öte yandan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Başbakan Ersin Tatar ve Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, ABD'nin, Güney Kıbrıs Kıbrıs Rum Yönetimi'ne (GKRY) yönelik silah ambargosunu kaldırma kararına tepki gösterdi.
2.09.2020 Dünya
Türkiye'nin Karadeniz'deki gaz keşfi KKTC'de sevinçle karşılandı
Türkiye'nin Karadeniz'deki gaz keşfi KKTC'de sevinçle karşılandı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Karadeniz'deki sondajda 320 milyar metreküp doğal gaz rezervinin keşfedildiğini açıklaması, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) sevinçle karşılandı.
21.08.2020 Dünya
Son dakika... Tarihi müjde sonrası peş peşe açıklamalar! 'Hedef 2023'
Son dakika... Tarihi müjde sonrası peş peşe açıklamalar! 'Hedef 2023' Türkiye için tarihi gün... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz'de doğal gazın bulunduğu müjdesini verdi. Müjde sonrası siyasilerden de peş peşe açıklamalar yapıldı.
21.08.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kudret Özersay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.