Kula

Kula

Son dakika Kula haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kula gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kula haber sayfamızda...

Kula

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.119 kula haberi bulunmuştur.
Ankara derbisi Keçirörengücü'nün: 2-1
Ankara derbisi Keçirörengücü'nün: 2-1 Trendyol 1. Lig’in 30. haftasındaki derbide Ankara Keçiörengücü, kendi evinde Gençlerbirliği’ni 2-1 yendi.
13.04.2024 1.Lig
Manisa’daki feci kazada bir acı haber daha! Ölü sayısı 4’e çıktı
Manisa’daki feci kazada bir acı haber daha! Ölü sayısı 4’e çıktı Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin, sabun yüklü TIR’a arkadan çarptığı ve aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği kazada ağır yaralanan 3 yaşındaki çocuk da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
2.04.2024 Gündem
Feci kaza! Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti
Feci kaza! Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 3 yaşındaki çocuk da ağır yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
1.04.2024 Haberler
Feci kaza! Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti
Feci kaza! Kamyonet TIR'a arkadan çarptı: Aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti Manisa’nın Salihli ilçesinde kamyonetin TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 3 yaşındaki çocuk da ağır yaralandı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
1.04.2024 Gündem
Manisa'da seçim sonuçları belli oldu! CHP’li Ferdi Zeyrek yarışı 1. tamamladı
Manisa'da seçim sonuçları belli oldu! CHP’li Ferdi Zeyrek yarışı 1. tamamladı Manisa'da, 1 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonculara göre Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Ferdi Zeyrek oldu. 14 ilçede CHP, 2 ilçede AK Parti, 1 ilçede ise Yeniden Refah Partisi seçimi önde tamamladı.
1.04.2024 Gündem
2024 KULA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Manisa Kula Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 KULA SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Manisa Kula Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Manisa Kula Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Kula ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Manisa Kula Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları Türkiye'de jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı.
27.03.2024 Gündem
11 ay bunun için bekliyorlar, yapımı 8 saat sürüyor: Bu bizim kırmızı çizgimiz
11 ay bunun için bekliyorlar, yapımı 8 saat sürüyor: Bu bizim kırmızı çizgimiz Çorum'un İskilip ilçesinde yüzyıllardır devam eden geleneği yaşatan vatandaşlar, fırınlarda 8 saatte pişirdikleri keşkekle iftar sofralarını lezzetlendiriyor.
15.03.2024 Gündem
Milli voleybolcu, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı!
Milli voleybolcu, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı! Sultanlar Ligi'nde liderliğini sürdüren Fenerbahçe Opet'te bir yandan transfer çalışmaları devam ediyor. Milli voleybolcu ile anlaşma sağladı.
14.03.2024 Voleybol
Tuzlaspor ve Keçiörengücü puanları paylaştı
Tuzlaspor ve Keçiörengücü puanları paylaştı Trendyol 1. Lig’in 25. haftasında Tuzlaspor evinde Ankara Keçiörengücü'nü konuk etti. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı.
2.03.2024 1.Lig
İBB Başkan Adayı Kurum: İlk işini kuracak gençlere 100 bin TL sermaye
İBB Başkan Adayı Kurum: İlk işini kuracak gençlere 100 bin TL sermaye Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, ilk işini kuracak gençlere 100 bin TL sermaye vereceklerini söyledi. 'Türkiye Yüzyılı’nın parlayan şehrinin İstanbul olmasını istiyoruz' diyen Kurum, 'Liyakatli ekiplerle kadrolarla çalışırsanız, kaynak bulunur' dedi.
29.02.2024 Gündem
Manisa'da feci kaza! Alkollü TIR sürücüsü "Fark etmedim" dedi
Manisa'da feci kaza! Alkollü TIR sürücüsü "Fark etmedim" dedi Manisa Kula'da feci bir kaza meydana geldi. 1 kişinin hayatını kaybettiği kazada alkollü TIR sürücünün ifadesi ortaya çıktı: Birine çarptığımı fark etmedim
24.02.2024 Gündem
Karayolunda arızalanan otomobile TIR çarptı! 1 kişi hayatını kaybetti
Karayolunda arızalanan otomobile TIR çarptı! 1 kişi hayatını kaybetti Manisa’nın Kula ilçesinde karayolunda seyir halindeyken arızalanan otomobili tamir etmeye çalışan 3 gençten biri, aynı yönde seyir halinde olan TIR'ın çarpması sonucu otomobil ile TIR arasında kalarak yaşamını yitirdi.
23.02.2024 Gündem
Giresunspor, Ankara Keçiörengücü engeline takıldı!
Giresunspor, Ankara Keçiörengücü engeline takıldı! Trendyol 1. Lig'in 23'üncü haftasında Giresunspor, Ankara Keçiörengücü'ne 1-0 mağlup etti.
17.02.2024 1.Lig
İYİ Parti her geçen gün eriyor!
İYİ Parti her geçen gün eriyor! İYİ Parti’de istifa dalgası giderek yükseliyor. İstanbul, Ankara, Ordu, Adana, Manisa ve Bilecik’ten peşpeşe gelen istifa haberleri İYİ Parti Genel Merkezi’nde şok etkisi yarattı.
17.02.2024 Gündem
Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda yıktı!
Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda yıktı! Trendyol 1. Lig'in 22'nci haftasında Ankara Keçiörengücü, Şanlıurfaspor'u deplasmanda 1-0 mağlup etti.
10.02.2024 1.Lig
Nesli tükenme tehlikesinde! Donan nehir üzerinde görüntülendi
Nesli tükenme tehlikesinde! Donan nehir üzerinde görüntülendi Ardahan'da nesli tükenmekte olan su samuru, buz tutan Kula Nehri üzerinde çevreyi gözetlerken görüntülendi.
4.02.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi
MHP lideri Bahçeli'den taksici katiliyle ilgili 'vatandaşlıktan çıkarılsın' önerisi Manisa mitinginde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz gün İzmir'de öldürülen taksicinin katiliyle ilgili bir öneride bulundu.
4.02.2024 Gündem
44 yaşındaki matematik öğretmeninden kahreden haber
44 yaşındaki matematik öğretmeninden kahreden haber Manisa'nın Kula ilçesinde 4 Eylül Ahmet Sabahat Özmen Ortaokulu bünyesinde görev yapan matematik öğretmeni Mustafa Sever (44), dün akşam hayatını kaybetti.
2.02.2024 Gündem
20 dakikalık yağış yetti! Silivri'de sokaklar göle döndü
20 dakikalık yağış yetti! Silivri'de sokaklar göle döndü Sabah saatlerinde Silivri'de etkili olan yağışın ardından Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Kula deresi taştı.
30.01.2024 Haberler
20 dakikalık yağış yetti! Silivri'de sokaklar göle döndü
20 dakikalık yağış yetti! Silivri'de sokaklar göle döndü Sabah saatlerinde Silivri'de etkili olan yağışın ardından Mimar Sinan Mahallesi'nde bulunan Kula deresi taştı.
30.01.2024 Gündem
Anne ile oğlu sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldü
Anne ile oğlu sobadan sızan gazdan zehirlenerek öldü Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen anne ile oğlu hayatını kaybetti.
28.01.2024 Gündem
21 yaşındaki güreşçiden acı haber! 37 günlük yaşam mücadelesini kaybetti
21 yaşındaki güreşçiden acı haber! 37 günlük yaşam mücadelesini kaybetti Manisa'nın Selendi ilçesinde, iki otomobilin çarpıştığı kazada yaralanan yağlı güreş sporcusu Burhan Karabulut (21) tedavi gördüğü hastanede 37 gün sonra yaşamını yitirdi.
19.01.2024 Gündem
Vinç operatörünün hayatını kaybettiği kazada yeni detaylar ortaya çıktı! İşçilerin hayatını kurtarmış
Vinç operatörünün hayatını kaybettiği kazada yeni detaylar ortaya çıktı! İşçilerin hayatını kurtarmış Manisa’nın Kula ilçesinde, yapımı devam eden konut inşaatında kule vincin devrilmesi sonucu operatör Mert Bayat'ın (20) yaşamını yitirdiği iş kazasına ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı. Kamera kaydında rüzgarın etkisiyle sallanmaya başlayan vincin inşaatta çalışan işçilerin üzerine devrilirken, kazada hayatını kaybeden Bayat'ın müdahalesiyle boş alana yöneldiği ve böylece birçok kişinin hayatını kurtardığı görüldü.
9.01.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kula ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.