Kültür Merkezi

Kültür Merkezi

Son dakika kültür merkezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kültür merkezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kültür merkezi haber sayfamızda...

Kültür Merkezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 26.675 kültür merkezi haberi bulunmuştur.
‘Rol Kapanı’ perde açıyor
‘Rol Kapanı’ perde açıyor Cumhuriyet’in ilanıyla birlikte kadın oyuncuların sahneye çıkmaya başlamasıyla işsiz kalacak olan bir zennenin hikâyesini anlatan ‘Rol Kapanı’, 2 Nisan’da İzmir-Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi’nde perde açıyor.
28.03.2024 Cadde
Cevdet Yılmaz: İstanbul'un geleceğine yatırım yapmak zorundayız
Cevdet Yılmaz: İstanbul'un geleceğine yatırım yapmak zorundayız Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "İstanbul'un bir 5 sene daha yatırımsız geçirmeye tahammülü yok. İstanbul'un geleceğine yatırım yapmak zorundayız" dedi.
28.03.2024 Gündem
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları
Karadeniz'den 8 bölge listeye girdi! Türkiye’nin en önemli mirasları Türkiye'de jeolojik oluşumların kalkınmadaki payının artırılması amacıyla düzenlenen ‘Ulusal ve Uluslararası Görünürlük İçin Türkiye’nin En Önemli 100 Jeolojik Mirası ve Anahtar Jeolojik Alanlarının Belirlenmesi Çalıştayı’nın sonuç bildirgesi hazırlandı. Bildirgede, aralarında mağara ve turba bataklıklarının da bulunduğu Rize’den 1, Gümüşhane’den 4, Trabzon’dan 3 alan Türkiye’nin en önemli 100 jeolojik mirası ve jeositleri listesinde yer aldı.
27.03.2024 Gündem
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Haberler
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
Murat Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
27.03.2024 Gündem
Ayla Algan'ın adı ölümsüzleşti! 'Görseydi o da çok mutlu olurdu'
Ayla Algan'ın adı ölümsüzleşti! 'Görseydi o da çok mutlu olurdu' Tiyatro sanatçısı, yönetmen ve şarkıcı Ayla Algan, geçtiğimiz ocak ayında 86 yaşında hayatını kaybetmişti. Algan'ın ismi, Nişantaşı'nda oturduğu evin sokağına verilecek. Haberi alan usta sanatçının kızı Sevi Algan, duygusal anlar yaşadı.
27.03.2024 Cadde
İki dost yeniden bir arada
İki dost yeniden bir arada Işıl Yücesoy “İzninle” oyunu ile tiyatro sahnesine dönüyor.
27.03.2024 Kültür Sanat
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim
Özkan Uğur'un eşi ilk kez konuştu: MFÖ olarak sahneye çıktılar, medyadan öğrendim Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden 'MFÖ' grubunun üyelerinden Özkan Uğur, geçtiğimiz temmuz ayında 69 yaşındayken yaşamını yitirmişti. Usta ismin eşi Aysun Aslan Uğur, acılı sürecin ardından ilk kez konuştu.
26.03.2024 Cadde
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler
Festivalin yolu uzuyor! Şehirlere göre tarihler Türkiye Kültür Yolu Festivali’yle sanatın ve kültürün renkli yolculuğu 16 şehre yayılıyor!  Festival bu yıl altı bin etkinlik ve 40 bin sanatçıyı sanatseverlerle buluşturuyor.
26.03.2024 Kültür Sanat
Bakan Göktaş, kadınlarla birlikte halı dokudu! 'Büyüklerimiz için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz'
Bakan Göktaş, kadınlarla birlikte halı dokudu! 'Büyüklerimiz için elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Uşak Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi'ndeki atölyede kadınlarla birlikte halı dokudu.
25.03.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı
Bakan Uraloğlu duyurdu! Ankara-İstanbul arası süper hızlı tren projesine başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren Hattı proje çalışmalarını başlattık. Süper hızlı tren hattımızda saatte 350 kilometre hıza ulaşacak trenlerimizle seyahat süresini 80 dakikaya indireceğiz" dedi.
25.03.2024 Ekonomi
Haydi herkes kütüphaneye!
Haydi herkes kütüphaneye! 60.Kütüphane Haftası çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 27 Mart’a kadar Rami Kütüphanesi’nde devam edecek Uluslararası Kütüphane ve Teknoloji Festivali’nde katılımcıları yapay zekâ atölyeleri, 3D yazıcı atölyeleri, akıllı kitap atölyeleri, yazılım ve kodlama atölyeleri, robotik atölyeleri ve staj simülasyonları bekliyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik
Cevdet Yılmaz: Kalkınmamızı engellemek isteyenleri bertaraf ettik Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Yıllarca bölgenin kalkınmasını engelleyerek, refahın önüne geçenlerin bertaraf olmasıyla bu topraklar tarihiyle kültürüyle yeniden ayağa kalmaya başladı. Bölgenin kalkınmasına engel olmak isteyen tüm odaklara rağmen Son 21 yılda Ağrı’ya 84 milyar lira yatırım yaptık” dedi.
24.03.2024 Gündem
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Haberler
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri
Demirören Medya ve Teknoloji MTAL öğrencilerinden unutulmaz gösteri Demirören Medya ve Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve Sultangazi Adım Adım Türkiye öğretmenlerinden oluşan ekip, ‘Çanakkale Destanı’ danslı tiyatro oyununu büyük bir coşkuyla sergiledi.
24.03.2024 Gündem
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Aşık Veysel şaşırttı!
Aşık Veysel şaşırttı! Dünyaca ünlü halk ozanı Aşık Veysel Şatıroğlu için ölümünün 51’inci yılında Muhsin Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde anma programı düzenlendi.
23.03.2024 Cadde
‘Görevlere talip olun’
‘Görevlere talip olun’ CHP Genel Başkanı Özel, “Romanların Meclis’te temsil edilmesi gerektiğini savunuyorum. Bizim belediyelerimiz Romanların en az sorun yaşadığı belediyeler. Romanlar olarak CHP’de siyaset yapın. Görevlere talip olun, söz veriyorum, Genel Başkan’ınız arkanızda” dedi.
23.03.2024 Gündem
Alper Gezeravcı: Ay'da bir lojistik üssü kurulması kesin
Alper Gezeravcı: Ay'da bir lojistik üssü kurulması kesin Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, "Türk bilim insanları 8 yıldır Antarktika'ya gidiyor. Sorgulanan konulardan birisi de bu. Türklerin Antarktika'da ne işi var? İlim Çin'de de olsa, kutuplarda da olsa gidip alacağız. İlimin olduğu yerden bizim eksik kalmamız mümkün değil. Eğer bugün bu vizyonu ortaya koyup, oralara gidilmezse yarın bir gün sizin geleceğinizde hak ettiğiniz bir alandan mahrum kalmanıza neden olur. Dolayısıyla ilim neredeyse onu gidip almakla mükellefiz" dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Kacır: Milli hibrit roket motorumuzu uzayda ateşleyeceğiz
Bakan Kacır: Milli hibrit roket motorumuzu uzayda ateşleyeceğiz Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Şimdi ilk milli haberleşme uydumuz TÜRKSAT 6-A'yı uzaya göndermeye hazırlanıyoruz. İnşallah 4 ay kaldı. Bütün çalışmaları tamamladık. İnşallah TÜRKSAT 6-A'yı uzaya gönderdiğimizde Türkiye, dünyada haberleşme uydularını yerli ve milli olarak geliştirebilen 10 ülkeden biri olacak" dedi.
22.03.2024 Gündem
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır
Bakan Bak: Türkiye spor devrimi yaşamaktadır Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Fatih Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Spor Merkezi’nin açılışına katıldı. Gençlerle ve sporcularla bir araya gelen Bakan Bak, “Türkiye Avrupa'nın ve dünyanın en modern stadyumlarına sahip” dedi. Programda konuşan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan ise “Fatih'i beş yılda sportif alanlar açısından avantajlı bir ilçe haline dönüştürmeye başladık” dedi.
22.03.2024 Gündem
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız
CHP lideri Özgür Özel: Eşit temsil sağlayacağız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir programı kapsamında Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'nde Romanlarla buluştu.
22.03.2024 Gündem
AKM’ye en iyi mekân ödülü
AKM’ye en iyi mekân ödülü Atatürk Kültür Merkezi, uluslararası prestije sahip Rusya BraVo Ödülleri’nde “En İyi Konser/Tiyatro Mekânı” ödülüne layık görüldü.
22.03.2024 Kültür Sanat
Depremzedelere destek  için ‘kelebek etkisi’
Depremzedelere destek için ‘kelebek etkisi’  İyilik İçin Sanat Derneği ile Galeri Nev İstanbul kurucusu Haldun Dostoğlu’nun katkılarıyla düzenlenen “Kelebek Etkisi” adlı sergi Hatay’daki depremzedelere için kurulan Örnekevler Yaşam Köyü’ne destek arayışını sanat dünyasına taşıyor.
22.03.2024 Kültür Sanat
Cevdet Yılmaz: AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin bağrından çıkmış siyasi hareketler
Cevdet Yılmaz: AK Parti ve Cumhur İttifakı milletin bağrından çıkmış siyasi hareketler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bursa’da STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile iftarda buluştu.
21.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kültür Merkezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.