Kulüp

Kulüp

Son dakika kulüp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kulüp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kulüp haber sayfamızda...

Kulüp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78.405 kulüp haberi bulunmuştur.
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Süper Lig
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'nın kariyer hedefi! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, bordo-mavili takımdaki başarılı kariyerini Türkiye Kupası ile süslemek istiyor.
23.04.2024 Trabzonspor
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı
Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in basın toplantısı müzik yüzünden yarım kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel’in Ümraniyespor mağlubiyeti sonrası basın toplantısı esnasında odaya verilen yüksek sesli müzik, toplantının yarıda kalmasına sebep oldu.
22.04.2024 Futbol
Gökhan Karagöl: Aldıkları paraların hakkını sonuna kadar verdiler!
Gökhan Karagöl: Aldıkları paraların hakkını sonuna kadar verdiler! Sivasspor Basın Sözcüsü Gökhan Karagöl, Fenerbahçe maçından sonra konuştu.
22.04.2024 Sivasspor
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı
1. Lig'de olay çıktı! Basın toplantısı yarıda kaldı Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel'in basın toplantısı devam ederken odaya verilen yüksek sesli müzik gerilime sebep oldu.
22.04.2024 1.Lig
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı
Acun Ilıcalı yeni kulüp alıyor! Panathinaikos cevabı Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yeni kulüp satın almayı hedeflediğini açıkladı. Panathinaikos iddialarını cevaplayan Acun Ilıcalı, Hull City'deki durumu anlattı.
22.04.2024 Dünyadan Futbol
Jose Mourinho: İstemediğim birkaç oyuncu hala orada!
Jose Mourinho: İstemediğim birkaç oyuncu hala orada! Jose Mourinho, Manchester United kariyerine dair çarpıcı ifadeler kullandı.
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama
Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk'ten Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklama Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk, Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşması sonrası çıkan olaylara ilişkin yazılı açıklamada bulundu
22.04.2024 Trabzonspor
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti
İzmir'de olay! Hakem, yaralanmasına rağmen maça devam etti Bucaspor 1928-Esenler Erokspor maçında yardımcı hakem Hasan Erdoğan tribünden atılan yabancı maddeyle yere yığıldı. Hasan Erdoğan tedavisinin ardından maça devam etti.
22.04.2024 2.Lig
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor
Denizlispor'da büyük kriz! Futbolcular, başkana ulaşamıyor TFF 3. Lig'e düşen Denizlispor'da büyük kriz yaşanıyor. Futbolculardan Gökhan Süzen, verilen sözlerin tutulmadığını ve çeklerin karşılıksız çıktığını ifade etti. Gökhan Süzen kulüp yöneticilerine ve başkana ulaşamadıklarını ifade etti.
22.04.2024 3.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek çılgınlığı! Dev transfer teklifi ortaya çıktı Fenerbahçe'de sergilediği performans ile Avrupa'nın birçok kulübünün dikkatini çeken İsmail Yüksek'in talipleri artıyor. Milli futbolcu için sarı-lacivertli ekibe gelen teklif ortaya çıktı.
22.04.2024 Fenerbahçe
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi
Sultanlar Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe! Eczacıbaşı'na set vermedi Vodafone Sultanlar Ligi play-off final serisi 5'inci maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i konuk etti. Büyük heyecana sahne olan final maçında sarı-lacivertliler rakibine set vermedi ve şampiyonluğa ulaştı.
21.04.2024 Voleybol
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor
Arda Güler'den ayrılığa yeşil ışık! Ezeli rakipler transfer görüşmelerine başlıyor Real Madrid'den bu yaz ayrılması beklenen Arda Güler, Florentino Perez ile görüşme gerçekleştirdi ve kiralık olarak ayrılmayı kabul etti. Ezeli rakipler Arda Güler'i transfer etmek için yarış halinde...
21.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Sözleşmesi feshedilecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'ne veda eden ve Trendyol Süper Lig'deki zirve yarışına odaklanan Fenerbahçe'de gelecek sezonun kadro planlaması yapılmaya başlandı. Sarı-lacivertlilerde 3 ismin bileti kesildi.
21.04.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli!
ÖZEL | Emma Meesseman: MVP olmak değil, kupalar önemli! Rüya gibi bir sezonu geride bırakan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımı’nın yıldızı Emma Meesseman, "İki sezon üst üste MVP seçilmek tabii ki güzel. Ama daha güzel ve önemli olan takımın başarısı. Çok emek harcadık ve bir kez daha kupayı kazandık" dedi.
21.04.2024 Basketbol
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den şampiyonluk mesajı!
Panathinaikos'ta Fatih Terim'den şampiyonluk mesajı! Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Lamia maçı öncesi konuştu.
20.04.2024 Dünyadan Futbol
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı öncesi hakem açıklaması
Bülent Uygun'dan Fenerbahçe maçı öncesi hakem açıklaması Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, pazartesi günü Fenerbahçe ile oynayacakları maç öncesi açıklamalarda bulundu.
20.04.2024 Sivasspor
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti
Galatasaray'da imza sırası Okan Buruk'ta! Dev zam, işte yıllık ücreti Galatasaray dün 5 oyuncusuyla sözleşme yenileyip gövde gösterisi yapmıştı. Sarı-kırmızılı kulüp mukavelesi sezon sonunda bitecek teknik direktör Okan Buruk'a da imza attıracak. Deneyimli teknik adamın sözleşme detayı belli oldu.
20.04.2024 Galatasaray
Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Gemileri yaktı, ayrılık kararı
Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi! Gemileri yaktı, ayrılık kararı Barcelona'da İlkay Gündoğan krizi yaşanıyor. Son olarak takım arkadaşı Ronald Araujo ile söz dalaşına giren İlkay Gündoğan'ın geleceği için sürpriz iddialar gündeme geldi. İşte detaylar...
20.04.2024 İspanya La Liga
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama!
Kulüpler Birliği'nden TFF seçimine dair açıklama! Kulüpler Birliği, TFF'de seçimin haziran ayının ilk haftasında yapılması gerektiğini açıkladı.
19.04.2024 Süper Lig
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi!
Sevil Becan: Ali Koç bana taraf olmayacağını söyledi! Fenerbahçe'de daha önce yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Zinedine Zidane için Bayern Münih iddiaları yalanlandı!
Zinedine Zidane için Bayern Münih iddiaları yalanlandı! Thomas Tuchel ile vedalaşmaya hazırlanan Bayern Münih'in Zinedine Zidane ile anlaşmaya yakın olduğu iddialar yalanlandı.
19.04.2024 Almanya Bundesliga
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.

Benzer Haber Etiketleri

Kulüp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.