Kuralları

Kuralları

Son dakika kuralları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuralları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuralları haber sayfamızda...

Kuralları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 14.413 kuralları haberi bulunmuştur.
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı
Survivor All Star'da iki eleme adayı aynı gün belli oldu! Acun Ilıcalı yeni kuralları açıkladı Survivor All Star'da Acil Durum Konseyi toplandı. Acun Ilıcalı, birleşme haftasına girdiklerini belirterek yeni kuralları açıkladı. Eleme haftasının ilk dokunulmazlık oyununda rekor fark geldi. İlk eleme adayı belli oldu. İkinci dokunulmazlık oyunu kıran kırana geçti. İkinci eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
19.04.2024 Cadde
NBA'de Jontay Porter'a ömür boyu men cezası!
NBA'de Jontay Porter'a ömür boyu men cezası! Toronto Raptors'ın yıldızlarından Jontay Porter, NBA kurallarını ihlal etmesi sebebiyle ömür boyu men cezasına çarptırıldı.
17.04.2024 NBA
Eski hakemlerden gol iptali ve penaltı yorumu: VAR için çok zor! Müdahale var
Eski hakemlerden gol iptali ve penaltı yorumu: VAR için çok zor! Müdahale var Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Corendon Alanyaspor-Galatasaray maçındaki pozisyonları eski hakemlerden değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı THY, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili yaptığı açıklama ile yolcuların ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabileceğini açıkladı.
14.04.2024 Gündem
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
Kırıkkale'deki trafik kazaları kamerada
Kırıkkale'deki trafik kazaları kamerada Kırıkkale'de meydana gelen bazı trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarınca görüntülendi.
10.04.2024 Haberler
Premier Lig'de Everton'a 2 puan silme cezası verildi!
Premier Lig'de Everton'a 2 puan silme cezası verildi! Premier Lig temsilcisi Everton 2 puan silme cezasına çarptırıldı.
Süper Kupa maçı yarıda kaldı! Fenerbahçe ceza alacak mı?
Süper Kupa maçı yarıda kaldı! Fenerbahçe ceza alacak mı? Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı yarıda kaldı. Fenerbahçeli futbolcuların sahadan çekilmesi sonrası gözler TFF kararına çevrildi.
7.04.2024 Fenerbahçe
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor
İstanbul'da bayram trafiği başladı! Her dakika artıyor Bugün 9 günlük bayram tatili başlıyor. Binlerce kişi İstanbul’dan memleketine ya da farklı lokasyonlara tatil yapmak için harekete geçmeye başladı. İşte trafikte son durum...
5.04.2024 Gündem
Talak Suresi Oku: Talak Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali
Talak Suresi Oku: Talak Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Diyanet Meali Kur’an-ı Kerim’in 65. Sırasında Talak Suresi’ne yer verilmektedir. Toplamda 12 ayetten oluşan bu surenin ismi “boşanma” manası taşımaktadır. Sure içerisinde de boşanma ile alakalı konulara ve nafaka detaylarına yer verilmektedir.
4.04.2024 Sureler
Hümeze Suresi Oku: Hümeze Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali
Hümeze Suresi Oku: Hümeze Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Tefsiri, Arapça Yazılışı, Diyanet Meali Hümeze Suresi, Kur’an-ı Kerim’deki yerine göre 104. Sırada, indiriliş bakımından da 32. Sırada yer almaktadır. Surenin adında geçen “hümeze” kavramı ilk ayette yer almakta ve insana ait kötü bir huyu temsil etmektedir.
4.04.2024 Sureler
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Süper Kupa'da sahaya 9 kişi çıkacak! Hükmen galibiyet
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Süper Kupa'da sahaya 9 kişi çıkacak! Hükmen galibiyet Galatasaray ile Fenerbahçe, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, Süper Kupa finaline U19 takımıyla çıkma kararı aldı. Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde sahaya 9 futbolcu ile çıkmayı planlıyor.
4.04.2024 Fenerbahçe
Hayat ile satranç birbirine benzer
Hayat ile satranç birbirine benzer Büşra Aktekinoğlu Babat, insanın doğayla savaşını ve canlılara duyarsızlığını satranç tahtası üzerinde anlatıyor. Sanatçıya göre hayat ile satranç çok benziyor ve doğaya karşı yapılan her yanlış hamle dünyanın sonunu getiriyor.
4.04.2024 Kültür Sanat
Osman Zeki Korkmaz'dan hakem tepkisi: Net penaltı verilmedi
Osman Zeki Korkmaz'dan hakem tepkisi: Net penaltı verilmedi İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, kendileri adına maçın 44. dakikada bittiğini söyleyerek, “Pilot kameradan net görülen penaltı verilmedi ve devamında gol yedik” diye konuştu.
2.04.2024 İstanbulspor
Özel bankalar güncellemeye gitti! Promosyonda en yüksek tutar değişti
Özel bankalar güncellemeye gitti! Promosyonda en yüksek tutar değişti Kamu bankalarının promosyon ödemelerini artırmasının ardından özel bankalarda rekabet kızıştı. Pek çok banka promosyon ödemelerini 15 bin TL ve üzerine çıkardı. Peki şu anda özel bankalarda en yüksek ödeme tutarı ne kadar oldu? Bankalarda promosyon ödemeleri daha da yükselir mi?
2.04.2024 Ekonomi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
Chelsea'de 2 yıldız satış listesine konuldu!
Chelsea'de 2 yıldız satış listesine konuldu! Chelsea'nin sezon sonunda takım kaptanı Reece James ve Conor Gallegher'ı satmaya hazırlandığı öğrenildi. Premier Lig devinin, 2 futbolcudan 100 milyon euroluk bir gelir hedeflediği belirtildi.
OY KULLANMAYANA CEZA 🗳 Geçici kimlikle oy kullanılır mı, kimlik olmadan oy atılır mı? 31 Mart 2024 seçimlerde oy kullanmazsak ne olur?
OY KULLANMAYANA CEZA 🗳 Geçici kimlikle oy kullanılır mı, kimlik olmadan oy atılır mı? 31 Mart 2024 seçimlerde oy kullanmazsak ne olur? 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri gerçekleşiyor. Bu seçimde büyükşehir belediye başkanları, il belediye başkanları, ilçe belediye başkanı, köy muhtarı, ihtiyar heyeti, belediye meclis üyeleri seçiliyor. Yerel seçimler öncesi vatandaşlar seçimde oy kullanmama cezası var mı? Geçici kimlikle oy kullanılabilir mi? öğrenmek istiyor. İşte 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçim kuralları
31.03.2024 Bilgi Rehberi
31 Mart seçimlerinde farklı adreste oy kullanılır mı? 🏡 31 Mart seçimlerinde yazlıkta, köyde, tatilde oy kullanılır mı? (2024)
31 Mart seçimlerinde farklı adreste oy kullanılır mı? 🏡 31 Mart seçimlerinde yazlıkta, köyde, tatilde oy kullanılır mı? (2024) 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili merak edilen sorular gündemden düşmüyor. Seçime 3 gün kala vatandaşlar, Adresimin dışında oy kullanabilir miyim? Yazlıkta, köyde, tatilde oy kullanabilir miyim? sorularına cevap arıyor. İşte YSK'nın konuya ilişkin açıklaması...
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi
Fenerbahçe'de Arina Fedorovtseva fırtınası! Tijana Boskovic'in performansı yetmedi Vodafone Sultanlar Ligi'nin 15'inci haftasında ertelenen maçta Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmada Fenerbahçe Opet'in yıldızı Arina Fedorovtseva yıldızlaştı.
28.03.2024 Voleybol
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan Süper Kupa cevabı! 'Kimin yönettiğinin önemi yok' Antalya'da kampta bulunan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Galatasaray
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi'
Roger Schmidt'ten Orkun Kökçü cevabı! 'Olumsuzluk yaratmak istemedi' Benfica Teknik Direktörü Roger Schmidt, Orkun Kökçü'nün açıklamaları sonrası yaşanan olaylar ve şu andaki kararına dair açıklamalarda bulundu.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı!
Bogdan Bogdanovic, EuroLeague'de Final Four adaylarını açıkladı! Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızlarından Bogdan Bogdanovic, Turkish Airlines EuroLeague'de Final Four adaylarını sıraladı.
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti
Sandro Tonali'ye yeni soruşturma! 50 kez kuralları ihlal etti İngiltere Futbol Federasyonu, Newcastle United forması giyen Sandro Tonali'nin 50 kez bahis kurallarını ihlal ettiği ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı.
28.03.2024 İspanya La Liga
Kuralları birbiri ardına çiğnedi, kazaya davetiye çıkardı
Kuralları birbiri ardına çiğnedi, kazaya davetiye çıkardı Lüks otomobilin alkollü sürücüsü, kısa süre içinde dört trafik kuralını hiçe sayarak kaza yaptı. Yaşananlar kameraya yansıdı.
28.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kuralları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.