Kürdan

Kürdan

Son dakika kürdan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kürdan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kürdan haber sayfamızda...

Kürdan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 765 kürdan haberi bulunmuştur.
Şarkı yasağını seyirci deldi
Şarkı yasağını seyirci deldi Aynur Doğan ve Şivan Perwer arasında yaşanan “Keçe Kurdan” geriliminin ardından Doğan ilk konserini İstanbul’da verdi.
30.03.2024 Kültür Sanat
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif!
Paylaşmayı bilenler bu Ramazan da lezzete doyacak… İşte iftarda herkesi mutlu edecek 5 pratik tarif! Ramazan ayının en güzel yanı iftarda aile ve dostlarla birlikte olmaktır ama bazen sofranın etrafındakiler, bazen de sofranın kurulduğu yer değişebilir. Her nerede ve kiminle olursak olalım lezzetli bir sofra kurmak aslında hiç de zor değil. Nasıl mı? İşte herkesin kendine göre bir mutluluk bulacağı 5 harika piliç tarifi!
25.03.2024 Advertorial
Aynur Doğan’a şarkı yasağı
Aynur Doğan’a şarkı yasağı Şivan Perwer, “Keça Kurdan” adlı şarkıyı albümünde ve konserlerinde seslendiren Aynur Doğan’a yasak getirdi.
22.03.2024 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! 'Bizim için temel öncelik'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon mesajı! 'Bizim için temel öncelik' Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz canlı yayında soruları yanıtladı. Enflasyonla ilgili mesaj veren Cevdet Yılmaz, "Enflasyon bizim için temel öncelik. Milletin önceliği neyse bizim de önceliğimiz o." dedi. Yüzde 25 kira düzenlemesiyle ilgili olarak Yılmaz, "Enflasyonun gidişine, kiralardaki gidişata bakılarak bir karar verilecektir. İhtiyat ortadan kalkınca yeni bir değerlendirme yapılır. Etki analizi yapılacak ona göre hükümetimiz bir karar verecektir." açıklamasında bulundu.
9.03.2024 Ekonomi
Kararan muzdan en güzel tarif! Tek lokmalık lezzet şöleni
Kararan muzdan en güzel tarif! Tek lokmalık lezzet şöleni Meyve dünyasının en popüler üyelerinden biri olan muz, sağlık ve lezzet açısından pek çok yönden önemli bir role sahiptir. Ancak muzun yanlış saklama koşulları altında olması ve zamanla bekletilmesiyle kararma problemi ortaya çıkıyor. Bu durumda kararmış muzlarınızı çöpe atmaya gerek yok. Size önereceğimiz tarifle tek lokmalık lezzetli tatlılar yapabilirsiniz.
22.02.2024 Yemek
PayPal'ın karı beklentileri aştı
PayPal'ın karı beklentileri aştı PayPal, daha fazla Amerikalının tatil sezonunda alışveriş için ödeme platformunu kullanmasıyla Wall Street'in dördüncü çeyrek kar tahminlerini aştı.
8.02.2024 Uzmanpara
‘İhracatta dış talep kurdan daha önemli’
‘İhracatta dış talep kurdan daha önemli’ Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ihracat performansı ve kurun seyri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
27.01.2024 Ekonomi
SON DAKİKA! Yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı?
SON DAKİKA! Yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı? Hafta sonunu soğuk ve yoğun kar yağışlı geçiren illerde okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. Olumsuz hava koşullarının akabinde geçtiğimiz günlerde bazı illerde okullara kar tatili verilmişti. Meteorolojiden gelen kar yağışı ile ilgili uyarılarının ardından gözler okulların tatil olup olmayacağıyla ilgili yapılacak açıklamalara çevrildi. Peki, yarın okullar tatil mi, 17 Ocak'ta okul var mı? Çarşamba günü (yarın) okullar tatil olacak mı?
16.01.2024 Bilgi Rehberi
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek
Meteoroloji haritayı güncelledi ve tarih verdi! Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak ülkemiz genelinde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı ve mevsim normalleri civarına, yer yer altına düşeceği tahmin ediliyor.
16.01.2024 Gündem
Meteoroloji ve AKOM'dan flaş uyarı! Yurtta kar alarmı: İstanbul için saat verildi
Meteoroloji ve AKOM'dan flaş uyarı! Yurtta kar alarmı: İstanbul için saat verildi Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası tüm yurdu etkisi altına almaya devam ediyor. İstanbul için Meteoroloji ve AKOM'dan uyarılar peş peşe geldi. Bugün (cuma) öğle saatlerinden itibaren şehir merkezinde karla karışık yağmur, yükseklerde ise hafif kar yağışının etkili olması beklenirken sürücüler de uyarıldı. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detaylar…
12.01.2024 Gündem
Tam kıvamında köstebek pasta tarifi! Komşular tarif için kapınıza kadar gelecek
Tam kıvamında köstebek pasta tarifi! Komşular tarif için kapınıza kadar gelecek Evde yapılan tatlılar her zaman özel ve sevgi dolu anılarla doludur. Tam kıvamında köstebek pasta, hem görüntüsüyle hem de lezzetiyle sevdiklerinizin kalbini kazanacak harika bir seçenek. Hatta öyle ki komşularını bu enfes köstebek pastasının tarifi için kapınıza kadar dayanacak. İşte tam kıvamında köstebek pasta tarifi…
15.12.2023 Yemek
Damak çatlatan browni kurabiye tarifi! Usta pastaneci gizli tekniklerini açıkladı
Damak çatlatan browni kurabiye tarifi! Usta pastaneci gizli tekniklerini açıkladı Browni tadında bir lezzet şöleni yaşamak istiyorsanız, işte sizi mest edecek bir browni kurabiye tarifi! Bu tarif, günümüzün en trend tatlılarından biri olup, içi yumuşacık kek kıvamında, üzeri çatlayan ve enfes bitter çikolatasıyla dolu. Peki, browni kurabiye nasıl yapılır ve bu lezzetin püf noktaları nelerdir?
7.12.2023 Yemek
Browni tadında ıslak kek tarifi! İçi kuru kalmıyor
Browni tadında ıslak kek tarifi! İçi kuru kalmıyor Browni tadında, içi yumuşacık ve lezzet patlaması yaşatan ıslak kek bu tarifleri damaklarınızı şenlendirecek. Klasik ıslak kek tarifinin ötesine geçerek, içi kuru kalmayan, ağızda dağılan bir lezzet sunar. Evde kolayca hazırlanabilen bu tarif, çay saatlerinizin veya özel günlerinizin vazgeçilmezi olmaya aday. İşte, tam da aradığınız browni tadında ıslak kek tarifi…
24.11.2023 Yemek
Tarih böyle bir döneme bir daha tanıklık etmedi! Ölüleriyle fotoğraf çeken Viktoryalılar
Tarih böyle bir döneme bir daha tanıklık etmedi! Ölüleriyle fotoğraf çeken Viktoryalılar İngiltere'de yaşanmış olan Viktorya dönemi tarihin en garip dönemlerinden biri olarak görülüyor. Öyle ki bu dönem, tarihin en çılgınca gelenekleri, moda görüşleri ve sağlığa bakış açısıyla oldukça ilginç manzaralara şahitlik etti. Peki bu dönemde neler oldu? İşte Viktorya dönemi ile ilgili bilinmesi gerekenler.
24.11.2023 Yaşam
Kalıba yapışmayan sade kek tarifi! Bu yöntemle kalıptan anında çıkıyor
Kalıba yapışmayan sade kek tarifi! Bu yöntemle kalıptan anında çıkıyor Misafirleriniz çat kapı geldi ve anında kek çırptınız. ‘Eğer kalıptan çıkmazsa ne yaparım diyorsanız?’ bu tarifimiz size göre. Önerdiğimiz ufak püf noktaları ile kekiniz kalıba yapışmadan kolayca çıkacak. İşte kalıba yapışmayan kek tarifi…
21.11.2023 Yemek
Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Pastaneleri aratmayan lezzet
Puf puf kabaran portakallı kek tarifi! Pastaneleri aratmayan lezzet Kek çay saatlerinin en güzel lezzetlerinden. Sade, kakaolu derken bir de portakallı olanı deneyin. Mis gibi portakal kokusunu ve tadını alacağınız bu tarif pastanecileri aratmayan türden. İşte puf puf kabaran portakallı kek tarifi.
20.11.2023 Yemek
Evde pasta yapmak isteyenler için en kolay pandispanya tarifi! Keki sünger gibi yumuşacık oluyor
Evde pasta yapmak isteyenler için en kolay pandispanya tarifi! Keki sünger gibi yumuşacık oluyor Pandispanya, pastacılığın temel taşı olarak bilinen ve yaygın olarak sünger kek olarak adlandırılan bir hamurdur. Lezzetli bir pasta yapımının vazgeçilmez malzemelerinden biridir.
18.11.2023 Yemek
Yumurta çatlıyorsa içine 2-3 adet atın! Hem çatlamayı önlüyor hem de kabukları bütün halinde çıkıyor
Yumurta çatlıyorsa içine 2-3 adet atın! Hem çatlamayı önlüyor hem de kabukları bütün halinde çıkıyor Yumurtanın en sağlıklı hali hiç şüphesiz haşlama. Ancak kaynatma esnasında yumurtalar çatlayabiliyor ve akının bozulmasına neden oluyor. Yumurtanızı haşlama esnasında çatlamasını önlemek ve kolay soyulması için suyuna 2-3 adet atınca gözlerinize inanamayacaksınız.
14.11.2023 Püf Noktası
Yılların ustası kakaolu kek tarifini verdi! Kekiniz çöktüyse böyle pişirin
Yılların ustası kakaolu kek tarifini verdi! Kekiniz çöktüyse böyle pişirin Çayın ve kahvenin yanına en iyi giden lezzetlerden birisi de kek. Özellikle kakaolu kek en sevilen türü. Ancak kek yaparken karşılaşılan problemlerden birisi kekin çökmesi. Yılların ustası kakaolu kekin tarifini verdi. Ustaya göre kek böyle yapılırsa çökmüyor.
30.10.2023 Yemek
Pasta tadında ıslak kek tarifi! Tam kıvamında sosu ile lezzet şölenine dönüşüyor
Pasta tadında ıslak kek tarifi! Tam kıvamında sosu ile lezzet şölenine dönüşüyor Islak kek, birçok insanın severek tükettiği nefis bir tatlıdır. Ayrıca, evde hazırlanması oldukça basittir. Ancak ıslak kek yaparken, lezzetli ve mükemmel bir kıvam elde etmek için bazı önemli püf noktalara dikkat etmek gerekebilir. İşte ıslak kek yaparken göz önünde bulundurmanız gereken detaylar…
20.10.2023 Yemek
Kabardıkça kabaran kek tarifi! Süt yerine koyunca kalıbından taşıyor
Kabardıkça kabaran kek tarifi! Süt yerine koyunca kalıbından taşıyor Kek, çay saati, özel günler veya sadece tatlı bir atıştırmalık için mükemmel bir tercihtir. Yumuşak dokusu ve muhteşem aroması, keki herkesin sevdiği bir lezzettir. Ancak, bir kek yapmak sanıldığı kadar basit değildir. Kek ne kadar kabarırsa o kadar lezzetli olur. İşte süt yerine koyduğunuzda kabarması durmayan o tarif…
19.10.2023 Yemek
Süt yerine bunu koyduğunuzda kekin kabarması asla durmuyor: Puf puf keklerin sırrıymış...
Süt yerine bunu koyduğunuzda kekin kabarması asla durmuyor: Puf puf keklerin sırrıymış... Kek yaparken herkes puf puf kabarmasını ister. Eğer kekininiz sönük kalıyorsa süt yerine koyacağınız bu malzeme ile kekinizi kabartabilirsiniz. Süt yerine bunu koyduğunuzda kekin kabarması asla durmuyor. İşte misafirlerinize yapabileceğiniz puf puf keklerin sırrı…
13.10.2023 Yemek
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Fındıkta 3 dolar sınırı aşıldı
Fındıkta 3 dolar sınırı aşıldı Fındıkta yeni hasat sezonuna birkaç gün kala 84 lira olarak belirlenen fiyat mevcut kur ile 3.1 dolar. Genellikle her sezon fiyat 3-3.3 dolar aralığında oluyor. Geçen sezon verilen 53 lira fiyat ise 2.95 dolar civarındaydı. Üretici ise artan maliyetler nedeniyle fiyatı 100 lira bekliyordu.
9.08.2023 Ekonomi
Motosiklette de ikinci el fırsatçılığı
Motosiklette de ikinci el fırsatçılığı İkinci el araçların sıfır liste fiyatının üstünde satılmasına ilişkin düzenleme 15 Temmuz itibariyle yürürlüğe girdi. Ancak bazı internet sitelerinde ikinci el otomobiller gibi motosikletler de sıfır fiyatının üstünde satılıyor.
20.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kürdan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.