Kürsü

Kürsü

Son dakika kürsü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kürsü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kürsü haber sayfamızda...

Kürsü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.055 kürsü haberi bulunmuştur.
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır
Özellerde yabancı öğretmen hilesi! 30 saatte unvan hazır Bazı kolejler, sırf yabancı diye uzmanlığı öğretmenlik olmayan kişilere öğretmenlik yaptırıyor. Bu kişilerin özgeçmişlerini ise sır gibi saklıyorlar. Aralarında mühendislik, veterinerlik gibi bölümlerden mezun olanlar hatta kendi ülkelerinde manavlık, çağrı merkezi operatörlüğü yapanlar bile bulunuyor.
19.04.2024 Gündem
Ferhat Akbaş'tan tepki! 'Hepsini dışarı çıkardık'
Ferhat Akbaş'tan tepki! 'Hepsini dışarı çıkardık' Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Fenerbahçe Opet'i 3-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
18.04.2024 Voleybol
Tokat'taki kazadan bir üzücü haber daha!
Tokat'taki kazadan bir üzücü haber daha! Tokat’ta, 2 otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada ölen Nazife Çakmak'ın (70) ardından, 2 gün sonra da aynı kazada ağır yaralanan oğlu Ferhat Çakmak (40), hastanede hayatını kaybetti.
12.04.2024 Gündem
Fıkra gibi son! Yakıt kaçağını çakmakla kontrol etmek isteyince olanlar oldu
Fıkra gibi son! Yakıt kaçağını çakmakla kontrol etmek isteyince olanlar oldu Sivas’ın Kangal ilçesi Çetinkaya köyünde yaşayan Gökhan Çetintaş, arızalanan motosikletteki yakıt kaçağını çakmakla kontrol etmek istediği sırada araç alev alarak yanmaya başladı.
12.04.2024 Gündem
Ehliyetsiz araç kullanan kardeşine ceza yazan polisi bıçakladı!
Ehliyetsiz araç kullanan kardeşine ceza yazan polisi bıçakladı! Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde ehliyetsiz araç kullanan kardeşine trafik cezası yazan polis memurunu bıçaklayan şahıs, adli mercilerce tutuklandı.
12.04.2024 Gündem
Sürücü kursu eğitmeni kazada hayatını kaybetmişti! Kahreden detay ortaya çıktı
Sürücü kursu eğitmeni kazada hayatını kaybetmişti! Kahreden detay ortaya çıktı Aydın’da, refüje çarpıp takla atan kamyonetin, sürücü kursu eğitmeni sürücüsü Aysu Öncel'in (29), öldüğü kaza ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkı.
12.04.2024 Gündem
Ramazan ve bayram sevinci
Ramazan ve bayram sevinci Kültürümüzde derin ve müstesna bir yeri olan ramazan ve bayram coşkusu edebiyatımıza da yansımış. Bayramları ele alıp yücelten eserlere edebiyatımızda “iydiyye” ya da “bayramiyye” denilirdi. Ramazanla ilgili şiir ve kasidelere de ramazaniyye...
12.04.2024 Gündem
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi
Bayram zehir oldu! Yurdun dört bir yanından peş peşe acı haberler geldi Ramazan Bayramı'nda 9 günlük tatili değerlendimek isteyenler yollara düştü. Uzun bayram tatili henüz bitmeden acı haberler peş peşe geldi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
11.04.2024 Gündem
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri!
AYETEL KÜRSİ OKUNUŞU | Ayetel Kürsi Türkçe Anlamı, Ayet-el Kürsi Duası Arapça & Türkçe Yazılışı, Meali ve Tefsiri! Ayetel Kürsi Duası, Bakara Suresi'nin 255. ayeti olarak bilinmektedir. Ayetel Kürsi okunuşu ile insana huzur veren dualar arasında bulunmaktadır. Okuyan kişiye birçok faydası bulunmaktadır. Özellikle sabah vakitleri okunan bu dua, anlamı ile de oldukça etkileyicidir. Sizin için hazırladığımız bu içeriğimizden Ayetel Kürsi'nin okunuşu ile birlikte Türkçe anlamı (meali) hakkında bilgi alabilirsiniz. Ayrıca içeriğimizde arapça Ayetel Kursi yazılışı, faydaları, faziletleri de yer almaktadır. İlk sayfadan Ayet-el kürsi duasının Türkçe okunuşunu Arapça görseli ile birlikte görebilirsiniz. Sonraki sayfalarda ise Ayet-el Kursi'nin tefsirini okuyabilirsiniz.
5.04.2024 Dualar
Rabbişrahli Sadri Ve Yessirli Emri Ne Demek? Rabbişrahli Sadri Duasının Türkçe Okunuşu ve Anlamı
Rabbişrahli Sadri Ve Yessirli Emri Ne Demek? Rabbişrahli Sadri Duasının Türkçe Okunuşu ve Anlamı Rabbişrahli sadri ve yessirli emri ne demektir? Rabbişrahli duası kimin duası olarak bilinmektedir? Rabişrahli duasının faydaları nelerdir? Rabbişrahli sadri ve yessirli emri duası hangi durumlarda okunmaktadır? Rabbişrahli duasının Türkçe okunuşu ve Arapça yazılışı nasıldır? Duanın faziletleri nelerdir? Rabbişrahli sadri ve yessirli emri duasının anlamı, faziletleri ve okunuşu hakkındaki tüm bilgileri sizler için hazırladık.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan hem doğum günü, hem baby shower partisi! 'Ömrümüz bir olsun'
Yıldız Çağrı Atiksoy'dan hem doğum günü, hem baby shower partisi! 'Ömrümüz bir olsun' Oyuncu çift Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy, iki yıllık ilişkinin ardından Eylül 2022'de hayatlarını birleştirmişti. Geçtiğimiz aylarda bebek beklediklerini duyuran ikiliden Atiksoy, dün 38'inci yaşına girdi. Ünlü isim, doğum günü kutlamasıyla beraber baby shower partisi de düzenledi.
2.04.2024 Cadde
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Haberler
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi
Son bir haftada 38 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, son bir haftada 38 teöristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi’nin ziyaretiyle ilgili de MSB kaynaklarından açıklama yapıldı.
28.03.2024 Gündem
Demokrat Parti'den 600 kişi AK Parti'ye katıldı
Demokrat Parti'den 600 kişi AK Parti'ye katıldı Demokrat Parti Üsküdar İlçe Başkanı Ferman Erşahin ve 600 üyesiyle birlikte topluca istifa ederek AK Parti'ye katıldı.
26.03.2024 Gündem
Kemal Sunal'ı izlerken gördü, kalkıp İstanbul'a geldi! 'Dikkatimizi ilk çeken kırmızı bardak'
Kemal Sunal'ı izlerken gördü, kalkıp İstanbul'a geldi! 'Dikkatimizi ilk çeken kırmızı bardak' 9 ay önce Türkiye'ye üniversite eğitimi için gelen Kazakistanlı Danay Kara, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda akıcı Türkçesiyle dikkat çekiyor. Gelmeden önce Yeşilçam ve Kemal Sunal filmleri izlediğini söyleyen Danay'a iki ülke arasındaki benzerlikleri ve Türkiye'deki yaşamını sorduk.
28.03.2024 Yaşam
Belçika’da her yıl binden fazla ‘şeytan çıkarma ayini’ yapılıyor: 'Hiçbir şey Hollywood filmlerindeki gibi değil'
Belçika’da her yıl binden fazla ‘şeytan çıkarma ayini’ yapılıyor: 'Hiçbir şey Hollywood filmlerindeki gibi değil' Belçika’da 'şeytan çıkarma' ayinlerine yönelik ilginin giderek arttığı belirtiliyor. Ülkenin en önemli “şeytan çıkarma noktası” haline gelen Averbode Manastırı’nda, yılda binden fazla ayin gerçekleştiriliyor.
18.03.2024 Dünya
Kursa düşük puan veren öğrenci atıldı
Kursa düşük puan veren öğrenci atıldı Mersin Erdemli’de bulunan Sayaç Vip Premium Eğitim Kurumu’nda üniversiteye hazırlanan bir öğrenci, Google yorumlarda kursu eleştirip 1 puan verdiği için kurstan atıldı.
16.03.2024 Eğitim
Otobüsün direksiyonunda başkan adayı var
Otobüsün direksiyonunda başkan adayı var Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde DSP’nin Belediye Başkan Adayı Betül Sarıkurt, propaganda çalışmalarında seçim otobüsünü kendisi kullanıyor.
13.03.2024 Gündem
CHP lideri, eğitim kursu ve öğrenci yurdu açılışına katıldı: ‘Öğrenciye belediyelerimiz sahip çıkıyor’
CHP lideri, eğitim kursu ve öğrenci yurdu açılışına katıldı: ‘Öğrenciye belediyelerimiz sahip çıkıyor’ CHP Genel Başkanı Özel, CHP’li belediyelerin 64 öğrenci yurdu açtığını belirterek “Belediyeler bizde olmasa, o 64 tane yurt yapılmayacak. Cemaatler yurt yapıyor, tarikatlar yurt yapıyor. Yoksul öğrencileri orada barındırıp, onların dünya görüşüne şekil vermeye çalışıyorlar” dedi.
11.03.2024 Gündem
Osmanlı paraları izinde bir ömür
Osmanlı paraları izinde bir ömür "Osmanlı kâğıt paralarını toplayıp araştırmaya başladığımda gözüm işim, ailem ve hobimden başka bir şey görmez oldu. Hayalimi gerçekleştirmek için bilgi, azim ve çalışmaya, cesaretle önemli bir mali destek sağlamasaydım; altın, döviz, hisse senedine yatırsaydım, bugün bu büyük koleksiyon oluşturulamaz, 'Osmanlı Kâğıt paraları' kataloğunu çıkartıp milli bir görevi yerine getiremezdim."
11.03.2024 Milliyet Executive
CHP lideri Özel: Türkiye'de belediyelerimiz tam 64 tane yurt açtı
CHP lideri Özel: Türkiye'de belediyelerimiz tam 64 tane yurt açtı CHP Genel Başkanı Özgür Özel Kartal'da Mustafa Necati Destek Eğitim Kursu, Kız Öğrenci Yurdu'nun toplu açılış törenine katıldı.
10.03.2024 Gündem
Menemen Tematik Çocuk Köyü açıldı
Menemen Tematik Çocuk Köyü açıldı Menemen’de dört açılış birden yapan Başkanı Aydın Pehlivan, ülkemizin en büyük Tematik Çocuk Köyü’nü de hizmete sundu. Kentin girişine konulan taklar ise peyzaj ve ışıklandırmasıyla göz alıyor.
9.03.2024 Ege
Diyanet 6.5 milyon kişiye fetva verdi
Diyanet 6.5 milyon kişiye fetva verdi Diyanet İşleri Başkanlığı’nın (DİB), 2023 yılı idare faaliyet raporu yayımlandı.
9.03.2024 Gündem
36 misafir askerle yapıldı! Şiddetli Soğuklarda Muharebe Kursu
36 misafir askerle yapıldı! Şiddetli Soğuklarda Muharebe Kursu Milli Savunma Bakanlığı, 5’inci Dönem Derin Kar ve Şiddetli Soğuklarda Muharebe Kursu'nun 36 misafir askerle yapıldığını açıkladı.
6.03.2024 Gündem
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı
AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel 37 projesinin detaylarını anlattı AK Parti Şişli Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel basın toplantısında projelerini tek tek anlattı.
6.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kürsü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.