Mahalleliyi dolandırdığı öne sürülen kuyumcudan şok savunma! 'Can güvenliğim yoktu kaçtım'
Mahalleliyi dolandırdığı öne sürülen kuyumcudan şok savunma! 'Can güvenliğim yoktu kaçtım' Adana’da mahallelinin kendisine emanet verdiği altınları alarak ortadan kaybolan kuyumcu, kendisini savunarak, "Benim dükkanıma kaç kere ateş ettiler. Can güvenliğim olmadığı için gitmek zorunda kaldım" dedi.
26.07.2023 Gündem
İşadamının önce arabasını kurşunladılar, sonra da işyerini
İşadamının önce arabasını kurşunladılar, sonra da işyerini TRABZON'un Vakfıkebir İlçesi'nde bir süre önce otomobili kurşunlanan Gökmen Saral' ın bu kez de iş yerine pompalı tüfekli ateş açıldı. Kimliği belirsiz kişinin ateş açması sonucu işyerine isabet eden saçmalar hasara neden oldu. Edinilen bilgilere göre, ilçeden nakliyat-hafriyat şirketi bulunan iş adamı Gökmen Saral'a ait otomobil, 19 Haziran sabahı park halindeyken kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından kurşunladı. Saral'ın Kemaliye Mahallesi Deniz Sokak'ta bulunan işyerine de bu sabah saat 04.00 sıralarında, yine kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Yapılan incelemede, pompalı tüfekle atılan büyük çaplı saçmaların işyerinin camlarına ve metal çerçeveye isabet ettiği belirlendi. Silahlı saldırıda bulunan kimliği belirsiz kişi veya kişilerin yakalanması için çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan polis, aynı işadamına ait önce otomobilin, sonra da işyerinin kurşunlanması konusuna da dikkate alarak araştırmayı sürdürüyor. Bu arada, iş yerine pompalı tüfekle saldırı anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Kimliği belisiz kişinin, iş yerinin karşısındaki çimenlik alandaki bir ağacın arkasına gizlenerek tüfeğini ateşlediği görüntülere yansıdı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
11.09.2019 Haberler
Tankın önünde durdu, kurşunların hedefi oldu
Tankın önünde durdu, kurşunların hedefi oldu Kahire'de darbe karşıtı gösteriler sırasında tankların önünde durarak tankların ilerlememesi için çağrıda bulunan silahsız bir göstericiye gözü dönmüş askerler kurşun yağdırdı...
17.08.2013 Dünya

Benzer Haber Etiketleri