Kurt Saldırısı

Kurt Saldırısı

Son dakika kurt saldırısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurt saldırısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurt saldırısı haber sayfamızda...

Kurt Saldırısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 884 kurt saldırısı haberi bulunmuştur.
Aç kurtlar sürüye saldırdı: Karınlarında kuzuları vardı
Aç kurtlar sürüye saldırdı: Karınlarında kuzuları vardı Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaylada sürüye saldıran kurtlar, 65 koyunu öldürdü.
6.12.2023 Gündem
Yaşadığı kabusu anlattı: Kurt önce yüzümü ısırdı
Yaşadığı kabusu anlattı: Kurt önce yüzümü ısırdı Erzurum'da Tortum ilçesinin kırsal Kireçli Mahallesi'nde ahırdan çıkarken kurdun saldırısına uğrayıp ağzı parçalanan Destegül Uğurlu’nun (52) yüzü, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Bölümü'nde yapılan ameliyatla onarıldı.
13.04.2023 Haberler
Yaşadığı kabusu anlattı: Kurt önce yüzümü ısırdı
Yaşadığı kabusu anlattı: Kurt önce yüzümü ısırdı Erzurum'daTortum ilçesinin kırsal Kireçli Mahallesi'nde ahırdan çıkarken kurdun saldırısına uğrayıp ağzı parçalanan Destegül Uğurlu’nun (52) yüzü, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Bölümü'nde yapılan ameliyatla onarıldı.
13.04.2023 Gündem
İnsan- kurt çatışması artıyor! Kaybeden kurtlar oluyor
İnsan- kurt çatışması artıyor! Kaybeden kurtlar oluyor Doğu Anadolu Bölgesi'nde biyolojik çeşitliliği korumak için çalışan KuzeyDoğa Derneği, verici taktıkları kurtların doğal yaşamdaki hareketlerini anbean izleyip, araştırma yapıyor.
6.04.2023 Gündem
Rize'de kurt dehşeti! Gündüz saati 18'ine birden saldırdı
Rize'de kurt dehşeti! Gündüz saati 18'ine birden saldırdı Rize’nin İkizdere ilçesinde 200 keçinin bulunduğu sürüye 7 tane kurt saldırdı. Kurtlar sürüdeki 18 keçiyi telef etti.
11.12.2022 Gündem
Arnavutköy'de köylerde kurt saldırısı iddiası! 18 koyun telef oldu
Arnavutköy'de köylerde kurt saldırısı iddiası! 18 koyun telef oldu Arnavutköy’de, bulunan kırsal mahallelerde gece saatlerinde ahırlara kurt saldırıları olduğu iddia edildi. Son olarak Arif Güner'in ahırına giren kurdun 18 koyunu öldürdüğü ileri sürüldü. Hayvancılıkla uğraşan mahalle sakinleri, yetkililerden duruma çözüm bulunmasını istedi.
25.10.2022 Haberler
Arnavutköy'de köylerde kurt saldırısı iddiası! 18 koyun telef oldu
Arnavutköy'de köylerde kurt saldırısı iddiası! 18 koyun telef oldu Arnavutköy’de, bulunan kırsal mahallelerde gece saatlerinde ahırlara kurt saldırıları olduğu iddia edildi. Son olarak Arif Güner'in ahırına giren kurdun 18 koyunu öldürdüğü ileri sürüldü. Hayvancılıkla uğraşan mahalle sakinleri, yetkililerden duruma çözüm bulunmasını istedi.
25.10.2022 Gündem
Ağıla giren kurt koca sürüyü telef etti... "Yabani hayvanlarla başımız dertte" diyerek olayı anlattı
Ağıla giren kurt koca sürüyü telef etti... "Yabani hayvanlarla başımız dertte" diyerek olayı anlattı  Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde ağıla giren kurt 24 koyunu telef etti, 15 koyunu da ağır yaraladı.
22.09.2022 Gündem
İşlek caddede büyük panik! Leopar ortalığı birbirine kattı
İşlek caddede büyük panik! Leopar ortalığı birbirine kattı Nereden geldiği anlaşılamayan ve yerleşim yerine inen leopar, işlek caddede korku dolu anlar yaşattı.
24.04.2022 Haberler
İşlek caddede büyük panik! Leopar ortalığı birbirine kattı
İşlek caddede büyük panik! Leopar ortalığı birbirine kattı Nereden geldiği anlaşılamayan ve yerleşim yerine inen leopar, işlek caddede korku dolu anlar yaşattı.
24.04.2022 Dünya
Kurt saldırısında 20 koyun telef oldu
Kurt saldırısında 20 koyun telef oldu Kırklareli’nde kurtların saldırısı sonucu küçükbaş hayvanları telef olan Hümiye Hırçın, "Çok kötü şeyler yaşadık. Sabah görünce şok olduk. Tarlaları tek tek dolaştık, koyunları bulup getirdik. Önlem alınsın. Benim en az 40 bin TL zararım var." dedi.
17.04.2022 Haberler
Kurdun koyun sürüsüne saldırısı kamerada
Kurdun koyun sürüsüne saldırısı kamerada Kayseri'nin Akkışla ilçesinde aç kalan kurdun, Özgür Koçak'a ait koyun sürüsüne saldırısı güvenlik kamerasına yansıdı. Mahalle sakinlerinin müdahalesi sonrası kurt uzaklaştırılırken, 2 koyun yaralandı.
7.02.2021 Haberler
Son dakika... Antalya'da kurtlar keçilere saldırdı! 5'ini parçaladı, 8'ini götürdü
Son dakika... Antalya'da kurtlar keçilere saldırdı! 5'ini parçaladı, 8'ini götürdü Gelen son dakika haberine göre; Antalya'da keçilerini otlatan Yunus Kolak'ın sürüsüne kurtlar saldırdı. Sürüye saldıran kurtlar 5 keçiyi parçaladı 8 keçiyi de götürdü.
1.02.2021 Gündem
Telefonunu kapan oraya koşuyor! 'Bu riski göze alıyoruz'
Telefonunu kapan oraya koşuyor! 'Bu riski göze alıyoruz' Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Uzungedik Mahallesi'nde yaşayanlar, telefonla konuşabilmek için bölgenin en yüksek noktalarına çıkmak zorunda kalıyor. GSM operatörlerinin şebekelerinin çekmemesi nedeniyle görüşme yapmak için tepeler çıkan mahalleli, 2 kilometre yürüyüş yaptıktan sonra telefonla görüşebiliyor.
20.01.2021 Haberler
Son dakika: Telefonunu kapan oraya koşuyor! 'Bu riski göze alıyoruz'
Son dakika: Telefonunu kapan oraya koşuyor! 'Bu riski göze alıyoruz' Van'ın Gürpınar ilçesine bağlı Uzungedik Mahallesi'nde yaşayanlar, telefonla konuşabilmek için bölgenin en yüksek noktalarına çıkmak zorunda kalıyor. GSM operatörlerinin şebekelerinin çekmemesi nedeniyle görüşme yapmak için tepeler çıkan mahalleli, 2 kilometre yürüyüş yaptıktan sonra telefonla görüşebiliyor.
20.01.2021 Gündem
Kurtlar köylere inince tüfekle nöbete başladılar
Kurtlar köylere inince tüfekle nöbete başladılar Edirne'de son günlerde köylere inen aç kurtlar, hayvanlara saldırıp, 29 koyun, 1 buzağı ile 3 köpeği telef etti. Kurtların saldırıları üzerine besiciler, ellerine tüfek alarak, gece ve gündüz hayvanlarının başında nöbet tutmaya başladı. Av tüfeğiyle gece hayvanlarının başında nöbet tutan Selçuk Sezgin, "Kurtlar köyde komşularımızın hayvanlarına saldırdı. Burası açık arazi, hayvanlarımıza zaten çok zor bakıyoruz. Bir de her gece böyle nöbet tutmak zorunda kalıyoruz" dedi.
16.10.2020 Gündem
Koyunlarını kurtlardan kurtarmak isterken yere düştü! Tüfekle ablasını öldürdü
Koyunlarını kurtlardan kurtarmak isterken yere düştü! Tüfekle ablasını öldürdü Trabzon’un Maçka ilçesinde, yaylada otlayan küçükbaş hayvanlarını, kurt saldırısından kurtarmak için av tüfeğini alarak evden çıkan Hakan O. (17), kapının eşiğine ayağı takılınca yere düştü. Düşmenin etkisiyle Hakan O.’nun elindeki av tüfeği ateş aldı ve ablası Nurdane Kandemir’i (37) vurarak ağır yaraladı. 4 çocuk annesi Kandemir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, gözaltına alınan kardeşi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
8.09.2020 Gündem
Kızını kurdun ağzından aldı! 'Poşet götürüyor sandık...'
Kızını kurdun ağzından aldı! 'Poşet götürüyor sandık...' Kayseri'de, parkta oyun oynarken kurt saldırısı sonucu yaralanan Eylül Saykaya hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Kızını kurttan kurtaran baba Rıfat Saykaya, "Hayvan ağzında poşet götürüyor sandık. Sonra dikkatli bakınca kızımı götürdüğünü gördük. Koştuk ve bağırdık, kurt kızımı bırakıp gitti" dedi.
19.06.2020 Gündem
Köye inen kurtlar büyükbaş hayvanları telef etti
Köye inen kurtlar büyükbaş hayvanları telef etti Ardahan'da sürü halinde köye inen aç kurtlar, 4 büyükbaş hayvanı telef etti.
29.04.2020 Gündem
Kurdun saldırdığı yaşlı kadından acı haber
Kurdun saldırdığı yaşlı kadından acı haber Manisa'da kurt saldırısına uğrayan Alzheimer hastası Emine Yıldız (85), 8 günlük yaşam mücadelesini tedavi gördüğü hastanede kaybetti.
13.12.2019 Gündem
Yer: Isparta... Sadece kemikleri kaldı
Yer: Isparta... Sadece kemikleri kaldı Isparta'nın Gelendost ilçesinde sürüden ayrılan 5 keçi, kurt saldırısı sonucu telef oldu.
17.10.2019 Gündem
Antalya'da gizemli koyun katliamı bu kez ucuz atlatıldı
Antalya'da gizemli koyun katliamı bu kez ucuz atlatıldı Antalya’da 3 gün önce bir çiftçinin vahşice parçalanarak telef olan koyunlarının ardından aynı mahallede oturan komşusunun 2 koyunu bilinmeyen canlıların saldırısına uğradı. Koyunlar yaralanırken, o anlara şahit olan hayvan sahipleri ise, “Odun almaya bile çıkamıyoruz” diyerek korkularını dile getirdi.
11.09.2019 Haberler
Bingöl'de hayvanlar bu halde bulundu
Bingöl'de hayvanlar bu halde bulundu Bingöl'de bir ağıla gece saatlerinde kurt girmesi nedeniyle 24 hayvan telef oldu.
10.10.2018 Gündem
İtalyanların 'kangal' aşkı bitmiyor... İnternetten videolar indirip...
İtalyanların 'kangal' aşkı bitmiyor... İnternetten videolar indirip... İtalya'nın Toskana Bölge Meclisi Üyesi  Roberto Salvini, bölgede hayvan sürülerine yönelik artan kurt saldırılarına karşı  alınabilecek en iyi önlemin Sivas Kangal köpeği olduğunu söyledi.
10.10.2018 Gündem
İtalya'da kurt saldırılarına karşı Sivas Kangal alımı çağrısı
İtalya'da kurt saldırılarına karşı Sivas Kangal alımı çağrısı Toskana'da kurtlar tarafından kırılan koyun sürülerine önlem arayan yetkililer, Türkiye'den Sivas Kangal köpeği ithal edilmesini istedi.
20.09.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kurt Saldırısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.