Kurtarma Paketi

Kurtarma Paketi

Son dakika kurtarma paketi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurtarma paketi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurtarma paketi haber sayfamızda...

Kurtarma Paketi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 765 kurtarma paketi haberi bulunmuştur.
Dünyayı sarsan yemek! Resmi site yayınladı
Dünyayı sarsan yemek! Resmi site yayınladı Testlerin üstünden 48 saat bile geçmeden Japonya Başbakanı ve bazı bakanları kameralar önünde öğle yemeği yedi, dünya menüyü konuşuyor.
30.08.2023 Haberler
Dünyayı sarsan yemek! Resmi site yayınladı
Dünyayı sarsan yemek! Resmi site yayınladı Testlerin üstünden 48 saat bile geçmeden Japonya Başbakanı ve bazı bakanları kameralar önünde öğle yemeği yedi, dünya menüyü konuşuyor.
30.08.2023 Dünya
Çürümeye bırakılan egzotik bir meyve açlığın önüne geçiyor
Çürümeye bırakılan egzotik bir meyve açlığın önüne geçiyor Ekonomik krizin ağırlığını hissettirdiği Sri Lanka’da bir zamanlar tercih edilmeyen bir meyve olan jak meyvesi (jackfruit) şu an çok sayıda insanın açlıktan kurtulmasını sağlıyor.
9.07.2023 Dünya
IMF'den Sri Lanka'ya 2,9 milyar dolarlık kurtarma paketi
IMF'den Sri Lanka'ya 2,9 milyar dolarlık kurtarma paketi Uluslararası Para Fonu (IMF), Sri Lanka'nın talep ettiği 2,9 milyar dolarlık kurtarma paketini onayladı.
21.03.2023 Dünya
1 dolar 202 birime yükseldi! Arjantin'de enflasyon yüzde yüzü geçti
1 dolar 202 birime yükseldi! Arjantin'de enflasyon yüzde yüzü geçti Arjantin'de enflasyon, 1990'ların başındaki hiperenflasyon döneminden bu yana ilk kez yüzde 100'ün üzerine çıktı.
15.03.2023 Dünya
ABD'de iflas dalgası! Biden'dan batan bankalarla ilgili açıklama
ABD'de iflas dalgası! Biden'dan batan bankalarla ilgili açıklama ABD Başkanı Joe Biden, batan bankalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Biden, ABD'li vergi mükelleflerinin zarar görmeyeceğini söyledi.
13.03.2023 Ekonomi
ABD'de iflas dalgası devam ediyor! Bir banka daha kapatıldı
ABD'de iflas dalgası devam ediyor! Bir banka daha kapatıldı ABD hükümeti, Cuma günü batan Silikon Vadisi Bankası'ndaki (SVB) mevduat sahiplerinin, bugünden itibaren bankada kalan tüm paralarını çekebileceklerini açıkladı.
13.03.2023 Haberler
ABD'de iflas dalgası devam ediyor! Bir banka daha kapatıldı
ABD'de iflas dalgası devam ediyor! Bir banka daha kapatıldı ABD hükümeti, Cuma günü batan Silikon Vadisi Bankası'ndaki (SVB) mevduat sahiplerinin, bugünden itibaren bankada kalan tüm paralarını çekebileceklerini açıkladı.
13.03.2023 Ekonomi
Lübnan’da halk banka şubelerini ateşe verdi
Lübnan’da halk banka şubelerini ateşe verdi Lübnan’da mevduat sahipleri, başkent Beyrut’ta banka şubelerine saldırarak ateşe verdi.
16.02.2023 Haberler
Lübnan’da halk banka şubelerini ateşe verdi
Lübnan’da halk banka şubelerini ateşe verdi Lübnan’da mevduat sahipleri, başkent Beyrut’ta banka şubelerine saldırarak ateşe verdi.
16.02.2023 Dünya
Almanya’da ilk kamulaştırma
Almanya’da ilk kamulaştırma Avrupa’yı vuran enerji krizi nedeniyle finansal sıkıntılar yaşayan Alman enerji firması Uniper’i kurtarma çalışması sonuç verdi.
29.12.2022 Milliyet Enerji
Sri Lanka'da istifa eden başbakan Wickeremesinghe yeni devlet başkanı seçildi
Sri Lanka'da istifa eden başbakan Wickeremesinghe yeni devlet başkanı seçildi Ekonomik darboğazın yol açtığı gösterilerle sarsılan ülkenin parlamentosunda yapılan seçim, yeni protestoları tetikleyebilir. Krizin sorumluları arasında gösterilen Ranil Wickeremesinghe halk arasında hayli az bir desteğe sahip.
20.07.2022 Dünya
Enerjide kararsızlık dönemi ve esneklik ihtiyacı
Enerjide kararsızlık dönemi ve esneklik ihtiyacı Enerji politikalarında, hızla değişen kararlar dikkat çekiyor. Sektörde pek alışık olmadığımız bu “savaş durumu hali” bir kararsızlık dönemine işaret ederken, sektörü “gri bir alan” haline de getiriyor. Yeni dönemde enerji politikalarına artık piyasa mekanizmaları doğrultusunda “esneklik” kazandırmak önemli hale geldi
28.06.2022 Vitrin
Lufthansa kurtarma paketini geri ödedi
Lufthansa kurtarma paketini geri ödedi Alman hava yolu şirketi Lufthansa Grubu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) krizinde iflastan kurtulmak için almak zorunda kaldığı kamu kurtarma paketinin tamamını geri ödedi.
12.11.2021 Uzmanpara
Lufthansa Kovid-19 krizinde ilk kez kar açıkladı
Lufthansa Kovid-19 krizinde ilk kez kar açıkladı Alman hava yolu şirketi Lufthansa Grubu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında küresel seyahat kısıtlamalarının kaldırılmasının yazın uçuş talebini artırmasıyla, "Kovid-19 krizinde ilk kez" faaliyet karı açıkladı.
3.11.2021 Uzmanpara
ABD'nin bütçe açığı belli oldu
ABD'nin bütçe açığı belli oldu ABD federal hükümetinin bütçe açığı, 2021 mali yılında 2,8 trilyon dolar olarak kaydedildi.
23.10.2021 Uzmanpara
ABD'nin bütçe açığı 2021 mali yılında 2,8 trilyon dolar oldu
ABD'nin bütçe açığı 2021 mali yılında 2,8 trilyon dolar oldu ABD federal hükümetinin bütçe açığı, 2021 mali yılında 2,8 trilyon dolar olarak kaydedildi.
22.10.2021 Ekonomi
Kurtarmayı geri ödemek için sermaye artıracak
Kurtarmayı geri ödemek için sermaye artıracak Alman hava yolu şirketi Lufthansa Grubu, Kovid-19 salgınında aldığı kamu kurtarma paketinin bir kısmını geri ödemek için 2.14 milyar euro’luk sermaye artırımı yapacağını duyurdu.
21.09.2021 Ekonomi
Lufthansa sermaye artırımına gidiyor
Lufthansa sermaye artırımına gidiyor Alman hava yolu şirketi Lufthansa Grubu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında aldığı kamu kurtarma paketinin bir kısmını geri ödemek için 2,14 milyar euroluk sermaye artırımı yapacağını duyurdu.
20.09.2021 Uzmanpara
AB'den yeşil tahvil ihracı hazırlığı
AB'den yeşil tahvil ihracı hazırlığı Avrupa Birliği (AB), yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) ekonomik sonuçları ile mücadele için hazırlanan kurtarma programının finansmanı kapsamında 2026 yılı sonuna kadar toplam 250 milyar euroluk yeşil tahvil ihraç edecek.
7.09.2021 Uzmanpara
Alman hükümeti Lufthansa'daki payını satıyor
Alman hükümeti Lufthansa'daki payını satıyor Almanya’da hükümetin, Alman hava yolu firması Lufthansa'da sahip olduğu yüzde 20 hissesinin yüzde 5'e varan kısmını gelecek birkaç hafta içinde satmayı planladığı bildirildi.
16.08.2021 Uzmanpara
ABD’de aşı olana 100 dolar verilecek
ABD’de aşı olana 100 dolar verilecek ABD Hazine Bakanlığı, Başkan Joe Biden’ın eyalet ve yerel yönetimleri yeni aşılanan her Amerikalı için 100 dolarlık teşvik ödemeye çağırdığını bildirdi.
31.07.2021 Dünya
Biden'dan yeni aşılananlar için 100 dolarlık teşvik çağrısı
Biden'dan yeni aşılananlar için 100 dolarlık teşvik çağrısı ABD Hazine Bakanlığı, Başkan Joe Biden'ın eyalet ve yerel yönetimleri yeni aşılanan her Amerikalı için 100 dolarlık teşvik ödemeye çağırdığını bildirdi.
29.07.2021 Ekonomi
Von der Leyen'den AB dönem başkanlığını devralan Slovenya'ya ziyaret
Von der Leyen'den AB dönem başkanlığını devralan Slovenya'ya ziyaret Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen, AB dönem başkanlığını Portekiz'den devralan Slovenya'nın bu süreci AB için dönüm noktası teşkil eden bir zamanda yürüteceğini söyledi.
1.07.2021 Dünya
AB, Almanya'nın Kovid-19 sonrası yatırım planını onayladı
AB, Almanya'nın Kovid-19 sonrası yatırım planını onayladı Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, AB'nin 800 milyar euroluk kurtarma fonundan yararlanmak için Almanya'nın sunduğu 25,6 milyar euroluk yatırım planına onay verdi.
22.06.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kurtarma Paketi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.