Kürtler

Kürtler

Son dakika kürtler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kürtler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kürtler haber sayfamızda...

Kürtler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.733 kürtler haberi bulunmuştur.
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın
Muharrem İnce'den Özgür Özel’e sert tepki! HDP barajı aşınca sevinç çığlıkları attın Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi.
27.03.2024 Gündem
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor'
'Kürtler CHP ile sıkı fıkı olmayı hazmedemiyor' HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Kürtler adına siyaset yaptığını söyleyenlerin, Kürt sorununu var eden, bu sorunun oluşmasına neden olan CHP zihniyeti ile bu kadar sıkı fıkı olmasını, meseleden haberdar olan Kürtler hazmedemiyor” açıklamasını yaptı.
27.03.2024 Gündem
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Dünya
Baharın müjdecisi coşkuyla karşılandı
Baharın müjdecisi coşkuyla karşılandı Baharın gelişi, eski çağlardan beri, doğanın yeniden uyanışının, bolluğun, bereketin simgesi olarak kutlamalarla karşılanıyor.
22.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
18.03.2024 Haberler
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam!
Bakan Fidan'dan CNN Türk'te ABD'ye PKK/YPG uyarısı: Düşmanımı beslersen, buna sessiz kalamam! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Türkiye'nin dış politikadaki yol haritasını Gece Görüşü’nde açıkladı. Bakan Fidan, ABD ile ilişkileri, Irak'taki ve Suriye'deki son durumu, Gazze'de yaşananları ve MİT Başkanı olduğu dönemleri anlattı. İşte o detaylar...
19.03.2024 Gündem
‘Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor’
‘Atatürk sizden partisini iktidar yapmanızı bekliyor’ CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında CHP’ye katılan Memleket Partililere rozetlerini taktı ve ‘baba evi’ çağrısını yineledi.
28.02.2024 Gündem
CHP Lideri Özgür Özel: Siyasetçiler Ankara'da anlaşamamış olabilir
CHP Lideri Özgür Özel: Siyasetçiler Ankara'da anlaşamamış olabilir CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Sultangazi 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte halk buluşmasına katıldı.
22.02.2024 Gündem
Murat Kurum Şirinevler'de vatandaşlarla sohbet etti! Dikkat çeken diyalog
Murat Kurum Şirinevler'de vatandaşlarla sohbet etti! Dikkat çeken diyalog İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Şirinevler’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti.
21.02.2024 Gündem
Murat Kurum, Şirinevler’de esnafı ziyaret etti
Murat Kurum, Şirinevler’de esnafı ziyaret etti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Şirinevler’de esnaf ziyareti gerçekleştirdi, vatandaşlarla sohbet etti.
21.02.2024 Haberler
Hatay krizinde son karar Savaş!
Hatay krizinde son karar Savaş! CHP lideri Özel dün görüştüğü Savaş’a, “Senin de destekleyeceğin, önereceğin bir adayla çıkalım” önerisini sundu. Savaş ise “Bu saatten sonra yoluma bakarım” diyerek rest çekti. Saatler süren istişareler sonucu gece yarısı yapılan açıklamada Savaş ile yola devam kararı alındığı belirtildi.
20.02.2024 Gündem
Hulusi Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde
Hulusi Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde Eskişehir’de ‘Türkiye’nin Güvenlik Politikası’ konulu programda konuşan eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kahramanmaraş depremlerinin ilk saatinden itibaren Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personelinin sahada olduğunu ve aralıksız görev yaptığını belirterek, "Fakat bazı kişiler maalesef hayasızlık yapıyor, ahlaksızlık yapıyor, terbiyesizlik yapıyor, yanlış yapıyor" dedi.
12.02.2024 Gündem
DEM Parti, 3’ü büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı
DEM Parti, 3’ü büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinde 3’ü büyükşehir 96 merkezin belediye eş başkan adaylarını açıkladı.
29.01.2024 Gündem
İran Hakkında Bilgiler; İran Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İran Hakkında Bilgiler; İran Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı İran (İran İslam Cumhuriyeti), 1.648.000 kilometrekarelik alanıyla Asya Kıtasının en büyük ülkelerinden biridir. İran'a komşu olan ülkeler, Türkiye, Türkmenistan, Azerbaycan, Afganistan, Pakistan ve Irak'tır. İran hakkındaki tüm güncel bilgileri sizin için derledik.
3.01.2024 Dünya
‘Bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yok’
‘Bizim gözümüzde siyasi meşruiyeti yok’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Akşener, özetle şunları söyledi:
28.12.2023 Gündem
Akşener: Terörle iltisaklı kişilerin adaylığına göz yummayın
Akşener: Terörle iltisaklı kişilerin adaylığına göz yummayın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Terör sempatizanlarının aday olmasına izin verip, seçildikten sonra da kayyım atama kurnazlığından vazgeçin. Madem terörle mücadele etmek istiyorsunuz, o zaman terörle iltisaklı olan kişilerin aday olmasına göz yummayın" dedi.
27.12.2023 Gündem
İsveç'in NATO'ya üyeliğine dair teklif Komisyon'da kabul edildi
İsveç'in NATO'ya üyeliğine dair teklif Komisyon'da kabul edildi İsveç'in NATO'ya katılım protokolünün onaylanmasına ilişkin kanun teklifi, TBMM Dışişleri Komisyonu'nda oyçokluğu ile kabul edildi.
26.12.2023 Gündem
Kent ittifakına çok güveniyoruz
Kent ittifakına çok güveniyoruz İYİ Parti’nin ittifaka ret kararı sürerken, CHP’liler ‘İstanbullu ittifakı’ ile seçimi kazanacağına inanıyor. İmamoğlu’nun AK Parti ve MHP’lilerden de oy alacağını savunun CHP’liler, Kürt seçmenin de İmamoğlu’nun adaletine güvendiğini belirtiyor.
18.12.2023 Gündem
Kurtulmuş'tan Özgür Özel'e yanıt: Bu söz Türkiye'deki gerçeği yansıtmıyor
Kurtulmuş'tan Özgür Özel'e yanıt: Bu söz Türkiye'deki gerçeği yansıtmıyor TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasaya ilişkin mesaj verirken, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 'Kürtler daha az eşit' sözüne de tepki gösterdi.
30.11.2023 Gündem
Tüm parti genel başkanlarını al, kol kola Filistin’e gidelim
Tüm parti genel başkanlarını al, kol kola Filistin’e gidelim CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Türkiye’deki tüm siyasi parti genel başkanlarını al, kol kola Filistin’e gidelim. Türkiye’nin duruşunu dünyaya gösterelim” dedi.
29.11.2023 Gündem
Türkiye bu kirliliğe artık maruz kalmasın
Türkiye bu kirliliğe artık maruz kalmasın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında, gündemi değerlendirdi.
29.11.2023 Gündem
Özgür Özel: Kararı benim ağzımdan bütün Türkiye duyacak
Özgür Özel: Kararı benim ağzımdan bütün Türkiye duyacak CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "30 Kasım Perşembe akşamı 21'inci gününde 500'üncü saatinde CHP, anayasaya sahip çıkmak için Adalet oturumunu burada sonlandıracak. Yine hep beraber kapalı bir oturumda bundan sonra bu eylemleri nasıl çoğaltacağımızı konuşup daha sonra o kararı yine benim ağzımdan bütün Türkiye duyacak." dedi.
28.11.2023 Gündem
Bahçeli'den Özgür Özel'e tepki: Sefil bir iddia
Bahçeli'den Özgür Özel'e tepki: Sefil bir iddia Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP lideri Özgür Özel'e sert tepki gösterdi. Bahçeli, "Kürt kökenli kardeşlerimizin daha az eşit olduğunu söylemek sefil bir iddiadır, devletin birliğine, bütünlüğüne saldırıdır." ifadelerini kullandı.
28.11.2023 Gündem
BBP lideri Destici'den '50+1' yorumu: Tartışmaya kapalı olmalı
BBP lideri Destici'den '50+1' yorumu: Tartışmaya kapalı olmalı Cumhurbaşkanlığı seçimindeki yüzde 50+1 tartışmalarına ilişkin Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici açıklama yaptı.
22.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kürtler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.