Kurtulma

Kurtulma

Son dakika kurtulma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kurtulma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kurtulma haber sayfamızda...

Kurtulma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.826 kurtulma haberi bulunmuştur.
Taş Kağıt Makas 8. Bölüm Fragman
Taş Kağıt Makas 8. Bölüm Fragman Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Cadde
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı
Diş tedavisi bu hale getirdi! 'Canavar gibi hissediyorum' diyerek paylaştı, sosyal medyayı sarstı Yıllardır yaşadığı 'ızdırap verici' ağrılar, zavallı kadını zorlu bir diş implantı yaptırmaya sevk etti. Prosedürden sonra, hızla tüm yüzüne yayılan morluklar ve dayanılmaz acı hakkında konuşan kadın, yaşadığı korku dolu saatleri anlattı.
20.04.2024 Dünya
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Salat-ı Tefriciye Duası Oku: Salat-ı Tefriciye Duası Anlamı, Türkçe Okunuşu Ve Arapça Yazılışı
Salat-ı Tefriciye Duası Oku: Salat-ı Tefriciye Duası Anlamı, Türkçe Okunuşu Ve Arapça Yazılışı Salatı tefriciye Peygamberlerimiz salat-ü selamlar adına yaptığı dualar anlamına gelir. Duaların okunma nedeni ibadet amaçlıdır. Hem dünyaya hem de ahirete ithafen okunan bu dualar dünyevi alemde sonuç alınmaması durumunda ümitsizliğe düşülmemelidir. Dualar ebedi hayatta karşılık bulabileceği gibi salatı tefriciyelere devam edilmesi büyük sevap getirecektir. Peki, salatı tefriciye ne demektir, ne için okunur sorusunun yanıtını sizler için derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Mübin Duası Okunuşu, Arapça Yazılışı, Türkçe Anlamı, Tefsiri ve Faziletleri!
Mübin Duası Okunuşu, Arapça Yazılışı, Türkçe Anlamı, Tefsiri ve Faziletleri! Mübin duası özellikle dileklerin kabulüne vesile olmasıyla bilinen dualardandır. Mübin duası faziletleri nedeniyle isteklerine kavuşmak isteyenlerin sıklıkla okudukları dualar arasındadır. Sizde Mübin duasını ve faziletlerinin neler olduğunu öğrenerek sırlarından faydalanabilirsiniz. Faziletleriyle bilinen Mübin duası nedir, faziletleri nelerdir? Mübin duasının Türkçe anlamı ve Arapça yazılışı hakkında tüm bilgileri sizin için derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
Borçtan Kurtulma Duaları: Borçtan Kurtulmak İçin Borçluların Okuyacağı Dualar Nelerdir?
Borçtan Kurtulma Duaları: Borçtan Kurtulmak İçin Borçluların Okuyacağı Dualar Nelerdir? Borcu çok olanlar için bir çıkış yolu da Allah'a dua etmektir. Allah'a edilen dualar kabul olur. Hayırlısı ile dua etmek de gerekir. Borçlardan tamamen kurtulmanın genelde okunan tek bir duası vardır. Bu dua da peygamber efendimiz tarafından bizlere öğretilmiştir. Borçtan kurtulmak için okunması gereken duayı sizler için derledik.
4.04.2024 Dini Bilgiler
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 31 Mart açıklaması: Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan 31 Mart açıklaması: Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan 31 Mart yerel seçim açıklaması geldi. Kurtulmuş "Milletimiz demokratik duruştan geri adım atmadı" dedi.
2.04.2024 Gündem
Bakan Tunç'tan Özgür Özel'in 'darbe' sözlerine tepki
Bakan Tunç'tan Özgür Özel'in 'darbe' sözlerine tepki Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın’ın Hasankadı beldesi seçim bürosu açılışına katıldı.
22.03.2024 Gündem
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar
Maden ocağı için cesedi yaktılar! Tüyler ürperten detaylar Zonguldak'ta kaçak maden ocağında çalışan Afganistan uyruklu Vezir Mohammed Nourtani'nin (50) ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Lösemiyi yenip hemşire oldu! Merve şimdi kanserli çocuklara umut oluyor
Lösemiyi yenip hemşire oldu! Merve şimdi kanserli çocuklara umut oluyor Antalya’da 14 yaşında yakalandığı lösemiyi 2 yılda yenen Merve Yıldırım (34), Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi'ni bitirip, tedavi gördüğü klinikte hemşire olarak çalışmaya başladı.
11.03.2024 Gündem
Osmanlı paraları izinde bir ömür
Osmanlı paraları izinde bir ömür "Osmanlı kâğıt paralarını toplayıp araştırmaya başladığımda gözüm işim, ailem ve hobimden başka bir şey görmez oldu. Hayalimi gerçekleştirmek için bilgi, azim ve çalışmaya, cesaretle önemli bir mali destek sağlamasaydım; altın, döviz, hisse senedine yatırsaydım, bugün bu büyük koleksiyon oluşturulamaz, 'Osmanlı Kâğıt paraları' kataloğunu çıkartıp milli bir görevi yerine getiremezdim."
11.03.2024 Milliyet Executive
Kalıcı hasar bırakabiliyor! Toksik ilişki nasıl anlaşılır?
Kalıcı hasar bırakabiliyor! Toksik ilişki nasıl anlaşılır? Toksik ilişki, bir veya her iki tarafın da diğerine zarar verecek düzeyde, sağlıklı bir iletişim ve ilişkinin dinamiği yürütemediği durumda ortaya çıkan ilişki türüdür. Uzman Klinik Psikolog Kaan Üçyıldız, toksik bir ilişkide olduğunuzu gösteren işaretleri açıklayarak, bu tür ilişkiden kurtulma yollarını anlattı.
7.03.2024 Genel Sağlık
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Abidjan’daki üniversite öğrencileriyle bir araya geldi
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Abidjan’daki üniversite öğrencileriyle bir araya geldi TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan şehrindeki Felix Houphouet-Boigny Üniversitesi’nde düzenlenen “Kriz Zamanlarında Gençlik Çalışmalarının Rolü” konulu İslam İşbirliği Gençlik Forumu programında üniversitedeki gençlere hitap etti.
6.03.2024 Gündem
Fevzi Layiç: İkinci yarı çok fazla bir pozisyon bulamadık!
Fevzi Layiç: İkinci yarı çok fazla bir pozisyon bulamadık! Şanlıurfaspor Yardımcı Antrenörü Fevzi Layiç, Gençlerbirliği deplasmanından 1 puanla ayrıldıkları maçtan sonra konuştu.
4.03.2024 1.Lig
Ölümden saniyelerle kurtuldu
Ölümden saniyelerle kurtuldu Elazığ’da kaldırımda yürüyen bir vatandaşın üzerine binadan kopan taş parçaları düştü. Vatandaşın ölümden saniyelerle kurtulma anı güvenlik kameralarına yansıdı.
1.03.2024 Haberler
Mama bekleyen kedinin köpeklerle kavgası kamerada
Mama bekleyen kedinin köpeklerle kavgası kamerada Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde sokak kedisi, mama beklediği bakkalın önünde iki sokak köpeği tarafından sıkıştırılması ve oradan kurtulmaya çalışması güvenlik kamerasına yansıdı.
29.02.2024 Haberler
60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamağın halatı kopunca ölümden döndü
60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamağın halatı kopunca ölümden döndü Antalya’da yaşayan sosyal medya fenomeni Ozan Kuşçu (24), 60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamaktayken halatların kopmasıyla yaklaşık 20 metrelik boşluğa düştü. Kuşçu, beline bağlı ipin düğümünün bir yere takılmasıyla ölümden döndü. Halatın kopması ve Kuşçu'nun boşlukta savrulması, vücuduna bağladığı kamerayla anbean kaydedildi.
24.02.2024 Haberler
60 metrelik uçuruma kurduğu hamağın halatı koptu, 20 metrelik boşluğa düştü
60 metrelik uçuruma kurduğu hamağın halatı koptu, 20 metrelik boşluğa düştü Antalya'da yaşayan Ozan Kuşçu (24), 60 metrelik uçurumun ortasına kurduğu hamaktayken halatların kopmasıyla yaklaşık 20 metrelik boşluğa düştü. Kuşçu, beline bağlı ipin düğümünün bir yere takılmasıyla ölümden döndü.
24.02.2024 Gündem
2. Lig'de Altınordu rahat nefes aldı!
2. Lig'de Altınordu rahat nefes aldı! Altınordu, Adıyaman FK karşısında 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanarak düşme hattında kritik bir zafer elde etti.
19.02.2024 2.Lig
Kocaelispor'un yenilgisi Göztepe'yi teselli etti!
Kocaelispor'un yenilgisi Göztepe'yi teselli etti! Manisa FK engeline takılarak Süper Lig yarışında ağır yara alan Göztepe, Kocaelispor'un Şanlıurfaspor'a mağlubiyetiyle birlikte teselli buldu.
18.02.2024 1.Lig
3 haftada selülitten kurtaran Çin yöntemi! Yalnızca eşarp kullanmak yetiyor
3 haftada selülitten kurtaran Çin yöntemi! Yalnızca eşarp kullanmak yetiyor Selülit, uyluk, kalça ve karın bölgesinde pütürlü bir cilde neden olan yaygın bir durumdur. Bazı tedaviler pahalı olabilir ancak geleneksel Çin tıbbı uzmanı Kathy Zhang'e göre, evde basit egzersizler selülitin görünümünü iyileştirebilir. İşte selülit için eşarpla yapılan kurtulma yöntemi.
14.02.2024 Alternatif Tıp
Globalleşmeden glokalleşmeye yavaş geçiş...
Globalleşmeden glokalleşmeye yavaş geçiş... Çağdaş Ertuna /Milliyet Gazetesi Yazarı/...
12.02.2024 Milliyet Executive
İki kardeşte 3 yıl arayla 6 Şubat’ta doğdu! Doğum günleri ölüm günleri oldu
İki kardeşte 3 yıl arayla 6 Şubat’ta doğdu! Doğum günleri ölüm günleri oldu Asrın felaketinde yıkılan Hasan Alpargün Apartmanı’nda anneleriyle birlikte hayatını kaybeden Ufuk (30) ve Burak Erkal (33) kardeşlerin her ikisinin de 3 yıl arayla 6 Şubat’ta doğduğu, depremin yaşandığı günün akşamında ailece doğum günü kutlaması planladıkları ortaya çıktı.
2.02.2024 Haberler
İki kardeşte 3 yıl arayla 6 Şubat’ta doğdu! Doğum günleri ölüm günleri oldu
İki kardeşte 3 yıl arayla 6 Şubat’ta doğdu! Doğum günleri ölüm günleri oldu Asrın felaketinde yıkılan Hasan Alpargün Apartmanı’nda anneleriyle birlikte hayatını kaybeden Ufuk (30) ve Burak Erkal (33) kardeşlerin her ikisinin de 3 yıl arayla 6 Şubat’ta doğduğu, depremin yaşandığı günün akşamında ailece doğum günü kutlaması planladıkları ortaya çıktı.
2.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kurtulma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.