Son depremler sorgula AFAD - Kandilli 23 Kasım 2020 | Deprem mi oldu, nerede deprem oldu?
Son depremler sorgula AFAD - Kandilli 23 Kasım 2020 | Deprem mi oldu, nerede deprem oldu? Son dakika deprem haberleri... Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen son dakika depremleri listelemeye devam ediyor. Peki, bugün deprem oldu mu? En son nerede deprem oldu? İşte 23 Kasım son depremler listesi.
23.11.2020 Gündem
Midyedeki gizli tehlikeye dikkat! Kimse bilmiyor!
Midyedeki gizli tehlikeye dikkat! Kimse bilmiyor! İzmir'de, sokak lezzetlerinin vazgeçilmezleri arasındaki midyenin ağır metal içeriği yüksek olduğu için sağlık açısından zararlı bir besin olduğunu ifade eden Diyetisyen Deniz Zünbülcan, midye tüketirken çok dikkatli olunması gerektiğini, aksi halde gıda zehirlenmeleri başta olmak üzere ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini belirtti
Hızlı bronzlaştıran içecek tarifi
Hızlı bronzlaştıran içecek tarifi Diyetisyen Deniz Zünbülcan, güneşin zararlı etkilerinin son zamanlarda kendini iyice hissettirdiğini belirtip, risk faktörlerini azaltmak ve güneşte kalma süresini kısaltmak için bronzlaşma öncesi içilecek 'turuncu içecek' tarifi verdi. Zünbülcan, "Bu tarif ile kısa sürede sağlıklı bir şekilde bronzlaşacaksınız" dedi.
Midyedeki gizli tehlike
Midyedeki gizli tehlike İzmir'de sokak lezzetlerinin vazgeçilmezleri arasındaki midyenin ağır metal içeriği yüksek olduğu için sağlık açısından zararlı bir besin olduğunu ifade eden Diyetisyen Deniz Zünbülcan, midye tüketirken çok dikkatli olunması gerektiğini, aksi halde gıda zehirlenmeleri başta olmak üzere ciddi sağlık sorunlarına neden olabileceğini belirtti.
26.07.2020 Ege
Çölyak hastalarına baklagil çorbası!
Çölyak hastalarına baklagil çorbası! DİYETİSYEN Deniz Zünbülcan, glüten içeren besinleri tüketemeyen çölyak hastalarının ramazanda beslenmelerine dikkat etmesi gerektiğini belirtti, iftarda baklagil çorbazı tüketilmesini önerdi.
29.04.2020 Ege
Beslenme uzmanından salep uyarısı: Hazır saleplerden uzak durun
Beslenme uzmanından salep uyarısı: Hazır saleplerden uzak durun Kışaylarının vazgeçilmez içeceği olan ve içerisinde yüksek miktarda potasyum, kalsiyum ve C vitamini bulunan salebin, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini belirten Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Deniz Zünbülcan, içerisinde nişasta ya da kıvam arttırıcı katkı maddesi bulunan hazır saleplerden uzak durulması gerektiğini söyledi.