Kurum

Kurum

Son dakika Kurum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kurum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kurum haber sayfamızda...

Kurum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45.515 kurum haberi bulunmuştur.
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek
ABD Adalet Bakanlığı, cinsel taciz kurbanlarına 138,7 milyon dolar ödeyecek ABD Adalet Bakanlığı, ulusal jimnastik takımının doktoru Larry Nasser’ın kurbanlarına 138,7 milyon dolar tazminat ödeyecek.
24.04.2024 Dünya
Mesaide müdür, tatilde çoban! Kravatı çıkarıp kepeneğini giyip dağlara çıktı
Mesaide müdür, tatilde çoban! Kravatı çıkarıp kepeneğini giyip dağlara çıktı Aydın’ın en çok sevilen kurum müdürlerinden biri olan Aydın İş ve İşçi Bulma Kurumu’nun Müdürü Rahmi Terzi, mütevazi yaşantısı ve özüne olan bağlığı ile görenleri şaşırtıyor. Yıllık iznini doğup büyüdüğü Kahramanmaraş’ta değerlendiren Terzi, çobanlık mesleğini sürdüren ailesine yardımcı oluyor.
24.04.2024 Gündem
Aida Mahmudova'nın sergisi 'Bir Rüya Açılır' sanatseverlerle buluştu
Aida Mahmudova'nın sergisi 'Bir Rüya Açılır' sanatseverlerle buluştu Vision Art Platform, sanatçı Aida Mahmudova’nın ‘Bir Rüya Açılır | A Dream Unfolds’ isimli sergisine ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık 50 adet eserin bulunduğu ve küratörlüğünü Fırat Arapoğlu’nun üstlendiği sergi, çok katmanlı bir anlatı yaratarak izleyicilere iyi–kötü gibi ikilikleri resim, baskı ve heykel gibi farklı tekniklerdeki eserler üzerinden anlatıyor.
23.04.2024 Cadde
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi
Sansür tartışması: Avustralya Başbakanı, Elon Musk'a 'kibirli milyarder' dedi Sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk, Sydney'de bir bıçaklı saldırıyla ilgili görüntülerin engellenmesi üzerine Avustralya'yı sansürle suçladı. Avustralya Başbakanı Albanese, Musk'a 'kibirli milyarder' dedi.
23.04.2024 Dünya
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması
Bakanlıktan 'Giyim Yardımı' açıklaması Hazine ve Maliye Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanan koruyucu giyim yardımlarının tasarruf tedbirleri kapsamında kesildiği iddiasının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
23 NİSAN HASTANE ve ECZANELER açık mı, kapalı mı? 23 Nisan Salı eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü?
23 NİSAN HASTANE ve ECZANELER açık mı, kapalı mı? 23 Nisan Salı eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı salı gününe denk geliyor. Resmi tatil nedeniyle sağlık kurum ve kuruluşlarınınaçık olup olmadığı araştırılıyor. 23 Nisan Salı günü hastane ve eczaneler çalışıyor mu, kapalı mı? İşte, detaylar...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’
5 yıl aradan sonra ‘Çalışma Meclisi’ Bakan Vedat Işıkhan 5 yıl aradan sonra toplanacak 13. Çalışma Meclisi’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla 29-30 Nisan’da Ankara’da bir araya geleceğini açıkladı.
23.04.2024 Ekonomi
Edremit’i bir günlüğüne öğrenciler yönetti
Edremit’i bir günlüğüne öğrenciler yönetti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Karagözoğlu İlkokulu’nun öğrencileri Edremit yönetimini devraldı.
22.04.2024 Ege
Ayrıldığı sevgilisinden intikam almak için 3 ilçeden yemek siparişi verdi! Şoke eden gerçek
Ayrıldığı sevgilisinden intikam almak için 3 ilçeden yemek siparişi verdi! Şoke eden gerçek İzmir’in Balçova ilçesinde bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
22.04.2024 Gündem
Ayrıldığı sevgilisinden intikam almak için 3 ilçeden yemek siparişi verdi! Şoke eden gerçek
Ayrıldığı sevgilisinden intikam almak için 3 ilçeden yemek siparişi verdi! Şoke eden gerçek İzmir’in Balçova ilçesinde bir kişinin intikam almak için ayrıldığı kız arkadaşı Banu K.'nin adresine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi gönderdiği ileri sürülen olayın ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı.
22.04.2024 Haberler
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz"
"Beş yıllık bir aradan sonra Çalışma Meclisi’ni topluyoruz" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu’nu (TÜRK-İŞ) ziyaret ederek, Genel Başkan Ergün Atalay ve TÜRK-İŞ Yönetim Kurulu ile bir araya geldi.
22.04.2024 Ekonomi
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı
Riskli yapı kaydı var boşaltılması lazımdı Gaziosmanpaşa’da toprak kaymasından etkilenen 30 ev tahliye edildi. Evlerde bulunan 114 kişiden bazıları otellere yerleştirildi, bazıları akrabalarının yanına gitti. Vali Gül çevredeki evlerin riskli yapı olarak kayıtlı olduğunu vurguladı ve “Toprak kayması olmasa bile buradaki yapıların taşınması ve yıkılması lazım” dedi.
21.04.2024 Gündem
23 Nisan coşkuyla kutlanacak
23 Nisan coşkuyla kutlanacak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye’de olduğu gibi İzmir’de de coşkuyla kutlanacak.
20.04.2024 Ege
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor
Galatasaray'dan sözleşme açıklaması! İmzalar atılıyor Yıldız futbolcularıyla bir süredir sözleşme görüşmeleri yapan Galatasaray, beklenen açıklamayı yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, bugün imza töreni gerçekleştirileceğini duyurdu.
19.04.2024 Galatasaray
Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem! 338 konut hasar gördü
Tokat’ta 5.6 büyüklüğünde deprem! 338 konut hasar gördü Tokat’ın Sulusaray ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen depremlerde 338 konut hasar gördü. Bölgedeki son durumla ilgili Tokat Valisi Numan Hatipoğlu bilgi verdi.
19.04.2024 Gündem
Turkcell 30. yılını kutluyor
Turkcell 30. yılını kutluyor 1994 yılında cep telefonundan ilk ‘Alo’ ile iletişim teknolojilerinde yeni bir dönem başlatan Turkcell, 30’uncu kuruluş yılında yeni hedeflerini açıkladı. Kurulduğu günden bu yana odağına ‘insanı’ koyan Turkcell, önümüzdeki dönemde telekomünikasyon operatörlüğündeki liderliğini korumayı ve ‘uçtan uca teknoloji sağlayıcısı’ pozisyonunu büyütmeyi hedefliyor.
19.04.2024 Ekonomi
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı
Meclis Başkanı Kurtulmuş: Bağımsız bir Filistin devletinin yolu açılmalı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Mardin'de bir otelde düzenlenen ‘Sivil Toplum Buluşmaları Programı’na katıldı.
18.04.2024 Gündem
600 milyon dolarlık ‘güven’ imzası atıldı
600 milyon dolarlık ‘güven’ imzası atıldı Akbank sürdürülebilirlik temalı sendikasyon kredisini rekor taleple yeniledi. Toplam 20 ülkeden 45 bankanın katılımıyla yenilenen sendikasyon kredisiyle Türk ekonomisine 600 milyon dolar destek sağlandı.
18.04.2024 Ekonomi
Sendikasyon kredisine rekor talep
Sendikasyon kredisine rekor talep Akbank yenilediği sendikasyon kredisiyle Türk ekonomisine 600 milyon Dolar destek sağladı.
17.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı
İstanbul'da 'asker üniformalı garson' olayıyla ilgili 3 gözaltı Beyoğlu’nda bulunan bir restoranda askeri üniforma ile çekilen görüntülerin sosyal medyada paylaşılması olayı ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.
17.04.2024 Gündem
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması
Metin Akpınar'la aynı kadına mı aşık oldular? Uğur Dündar'dan 'babalık davası' açıklaması Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan Duygu Nebioğlu, "Bir ablamın babası da ünlü bir gazeteci" demişti. O kişinin Uğur Dündar olduğu iddia edildi. Kendisine dava açıldığını doğrulayan Dündar, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Nebioğlu, annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına konuk olurken; Suphiye Orancı'nın fotoğrafı ilk kez ortaya çıktı.
18.04.2024 Cadde
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı
Gürcistan: 'Yurt dışından fonlanan kurumlar'la ilgili yasa teklifi parlamentoyu karıştırdı İktidardaki Gürcü Rüyası Partisi lideri, Mamuka Mdinaradze parlamentoda ilgili komitede konuşurken muhalefet milletvekili Aleko Elisashvili tarafından yumruklandı.
16.04.2024 Dünya
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kurum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.