Kuruyemişçi

Kuruyemişçi

Son dakika Kuruyemişçi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kuruyemişçi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kuruyemişçi haber sayfamızda...

Kuruyemişçi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 255 kuruyemişçi haberi bulunmuştur.
Yer: İstanbul! Kiracı, ev sahibine pompalı tüfekle ateş açtı
Yer: İstanbul! Kiracı, ev sahibine pompalı tüfekle ateş açtı İstanbul Sultangazi'de bir kiracı, iş yerinden çıkmasını isteyen bina sahibine pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda 2 kişi yaralanırken, kiracı gözaltına alındı.
22.08.2023 Gündem
Depremden 4 ay sonra! Enkaz altında ay çekirdekleri çiçek açtı
Depremden 4 ay sonra! Enkaz altında ay çekirdekleri çiçek açtı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altında kalan kuruyemiş dükkanındaki çekirdekler filizlenip boy verdikten sonra çiçek açtı.
16.06.2023 Haberler
Depremden 4 ay sonra! Enkaz altında ay çekirdekleri çiçek açtı
Depremden 4 ay sonra! Enkaz altında ay çekirdekleri çiçek açtı Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler sonrası enkaz altında kalan kuruyemiş dükkanındaki çekirdekler filizlenip boy verdikten sonra çiçek açtı.
16.06.2023 Gündem
Sahne bir kez daha kadınların
Sahne bir kez daha kadınların Cumhuriyet’in 100. yılında “Alkışlar Hiç Susmasın” sloganıyla düzenlenen “Kadın Yüzler Festivali -100. Yılında Cumhuriyet’in Kadın 100’leri- genç kadın oyuncuların ve tiyatro ekiplerinin olduğu 14 oyunu seyircilerle buluşturacak.
4.06.2023 Kültür Sanat
Depremzedeler için sahneye çıkıyor
Depremzedeler için sahneye çıkıyor Tiyatro Mora’nın ilk oyunu Kertenkelenin Ardından seyircileriyle buluştu.
24.03.2023 Gündem
Kahramanmaraş’ta esnaf dükkanlarını açmaya başladı
Kahramanmaraş’ta esnaf dükkanlarını açmaya başladı Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından, esnaf depremin izlerini hafifletmek ve sosyal yaşama geri dönüşe destek olmak amacıyla dükkanlarını açmaya başladı.
25.02.2023 Ekonomi
Kuruyemişin gözü ‘yılbaşı’ satışında
Kuruyemişin gözü ‘yılbaşı’ satışında Yılbaşı dönemi öncesi kuruyemiş satışında bir hareket görmeyen kuruyemiş esnafı, yüksek fiyatlar nedeniyle piyasanın daraldığını vurguluyor. Bu kapsamda tarlayı işaret eden kuruyemişçiler, arz planlaması yapılması gerektiğini ifade ediyor.
15.12.2022 Ekonomi
Kasiyeri dolandıran tırnakçılar bu kez özür dilemek için geldi
Kasiyeri dolandıran tırnakçılar bu kez özür dilemek için geldi Arnavutköy'de kuruyemiş dükkanına giren 3 kişi, tırnakçılık yöntemi ile 2 dakika arayla aynı kasiyeri dolandırdı. 3 şüpheli, yaşanan olayın haberlere yansımasının ardandan aynı iş yerine gelerek kasiyerden özür diledi ve aldıkları paranın 2 katını iade ederek kendilerinden şikâyetçi olunmamasını istediler. Dolandırıcıların özür dileyerek çaldıkları paranın 2 katını iade ettikleri o anlar ise iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
11.11.2021 Haberler
Mahalle esnafını e-ticarete taşıyor
Mahalle esnafını e-ticarete taşıyor Mahalle esnafını e-ticarete açan GetirÇarşı, hedef büyüttü. 5 ayda 14 şehirde hizmet vermeye başlayan girişim, yılsonuna kadar 20 ile açılmayı hedefliyor. GetirÇarşı, ilk iki ayında sadece İstanbul’da hizmet verdi. Daha sonra Ankara, İzmir, Eskişehir, Bursa, Antalya, Denizli, Muğla, Aydın, Gaziantep, Kocaeli, Adana, Mersin ve Kayseri olmak üzere 14 ilde faaliyete başladı.
21.10.2021 Ekonomi
Saman balyalarının arasından deste deste para çıktı
Saman balyalarının arasından deste deste para çıktı Bursa'da yapılan operasyonda bir iş yerinden içinde 139 bin lira olan çelik kasayı çalıp paraları samanlığa saklayan 2 kişi yakalandı. Balyalar içinde çalınan para, çek ve senetler bulundu.
13.10.2021 Haberler
Saman balyalarının arasından deste deste para çıktı
Saman balyalarının arasından deste deste para çıktı Bursa'da yapılan operasyonda bir iş yerinden içinde 139 bin lira olan çelik kasayı çalıp paraları samanlığa saklayan 2 kişi yakalandı. Balyalar içinde çalınan para, çek ve senetler bulundu.
13.10.2021 Gündem
Marketler 1 Temmuz'dan sonra saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak? İşte, yeni market çalışma saatleri...
Marketler 1 Temmuz'dan sonra saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak? İşte, yeni market çalışma saatleri... Türkiye yeni kademeli normalleşmenin son günlerini yaşıyor. 1 Temmuz'dan itibaren yepyeni bir sayfa açılıyor. Yeni başlangıç öncesi son hafta sonu yasaklarında marketlerin çalışma saatleri araştırılıyor. Ve sıklıkla "Marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 1 Temmuz'da market çalışma saatleri değişiyor mu?'' soruları yönlendiriliyor.
28.06.2021 Gündem
Marketler hafta içi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Hafta sonu market çalışma saatleri değişti mi?
Marketler hafta içi kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Hafta sonu market çalışma saatleri değişti mi? Marketler kaça kadar açık? Haziran ayı normalleşme adımları kapsamında hafta içi ve hafta sonu market çalışma saatleri ne oldu? İçişleri Bakanlığı yeni genelgesine göre hafta içi marketler saat 21.00'e kadar açık. Peki, hafta sonu marketler kaça kadar açık? İşte güncel market çalışma saatleri.
22.06.2021 Gündem
Marketler saat kaça kadar açık 2021? Hafta içi ve hafta sonu marketler kaçta açılıyor ve kapanıyor?
Marketler saat kaça kadar açık 2021? Hafta içi ve hafta sonu marketler kaçta açılıyor ve kapanıyor? Marketlerin güncel çalışma saatleri bireyler tarafından takip ediliyor. Normalleşme adımları sonrasında marketlerin kapanış saatlerinde de değişiklik yaşandı. Bireylerin gündeminde bulunan marketlerin açılış ve kapanış saatleri ile ilgili ayrıntıları haberde yer alıyor. Peki marketler saat kaça kadar açık 2021?
18.06.2021 Gündem
Marketler saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2021? Hafta içi marketler saat kaça kadar açık, çalışma saatleri neler?
Marketler saat kaçta açılıyor, kapanıyor 2021? Hafta içi marketler saat kaça kadar açık, çalışma saatleri neler? Marketlerin çalışma saatleri takip ediliyor. Sokağa çıkma yasağı uygulaması saati geçtiğimiz günlerde değiştirildi. Marketlerin çalışma saatlerinde de değişiklik bulunuyor. Marketlerin açılış ve kapanış saatleri ile ilgili ayrıntılar belli oldu. Peki hafta içi marketler kaçta açılıyor, kapanıyor, saat kaça kadar açık 2021?
17.06.2021 Gündem
Hafta içi market çalışma saatler: Hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
Hafta içi market çalışma saatler: Hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Türkiye yeni kademeli normalleşmeyi yaşıyor. Tam kapanma ülke genelinde sadece pazar günleri gerçekleşiyor. Vatandaşlar hafta içi ve hafta sonu marketlerin çalışma saatlerini araştırıyor. Pazar günü maketler kaça kadar açık? Hafta içi market çalışma saatleri neler?
13.06.2021 Gündem
Marketler saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık 2021? Hafta sonu marketlerin çalışma saatleri nedir, kaçta kapanıyor?
Marketler saat kaçta açılıyor, kaça kadar açık 2021? Hafta sonu marketlerin çalışma saatleri nedir, kaçta kapanıyor? Marketlerin açılış ve kapanış saatleri ile ilgili ayrıntılar merak ediliyor. Marketlerin çalışma saatleri ile ilgili ayrıntılar İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi'nde bulunuyor. Sokağa çıkma yasağı saatlerinde değişiklik olması sonrasında marketlerin çalışma saatlerinde de değişiklik yaşandı. Peki hafta içi marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Marketler saat kaça kadar açık 2021?
13.06.2021 Gündem
Marketler hafta içi ve sonu saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor 2021? Bugün marketler kaça kadar açık? İşte market çalışma saatleri...
Marketler hafta içi ve sonu saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor 2021? Bugün marketler kaça kadar açık? İşte market çalışma saatleri... Hafta sonu market çalışma saatleri gündemdeki yerini koruyor. Marketlerin açılış ve kapanış saatleri ile ilgili detaylar merak ediliyor. Hafta içi ve hafta sonu sokağa çıkma yasağı saatlerinde değişiklik oldu. Sokağa çıkma yasağı saatlerinin değişmesiyle beraber marketlerin çalışma saatlerinde de değişikliğe gidildi. Peki hafta içi ve hafta sonu marketler saat kaçta açılıyor ve kapanıyor? Marketler saat kaça kadar açık?
7.06.2021 Gündem
Marketler hafta sonu kaça kadar açık, saat kaçta kapanıyor? İşte market çalışma saatleri
Marketler hafta sonu kaça kadar açık, saat kaçta kapanıyor? İşte market çalışma saatleri Marketlerin yeni çalışma saatleri ne oldu? Haziran ayı itibariyle normalleşmede yeni adımlar atıldı. Kabine Toplantısının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelgede market çalışma saatleri ile ilgili değişikliklere de yer verildi. Sokağa çıkma yasağının olmadığı günlerde marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Marketler Pazar günü açık mı? Online marketler kaça kadar hizmet veriyor? İşte merak edilen soruların yanıtı...
6.06.2021 Gündem
Pazar günü (bugün) yasak var mı, Pazar günü (bugün) marketler açık mı, kapalı mı? (6 Haziran 2021)
Pazar günü (bugün) yasak var mı, Pazar günü (bugün) marketler açık mı, kapalı mı? (6 Haziran 2021) Koronavirüs kısıtlamalarına yönelik araştırmalar devam diyor. Hafta sonu olması nedeniyle milyonlarca vatandaş Pazar günü (bıugün) yasak var mı arayışına geçti. Cumartesi günleri kaldırılan sokağa çıkma yasağı Pazar günü hakkında herkesi meraklandırdı. Peki Pazar günü (bugün) yasak var mı, Pazar Günü marketler açık mı, kapalı mı? İşte 6 Haziran 2021 Pazar günü hakkında bilinmesi gerekenler...
5.06.2021 Gündem
Marketler hafta sonu açık mı? Cumartesi-Pazar marketler kaça kadar açık? Market çalışma saatleri
Marketler hafta sonu açık mı? Cumartesi-Pazar marketler kaça kadar açık? Market çalışma saatleri Marketlerin çalışma saatleri araştırılmaya devam ediyor. Normalleşmede ikinci kademe başladı. Hafta içi ve hafta sonu market çalışma saatleri değişti. İçişleri Bakanlığı yeni genelgesine göre market çalışma saatleri düzenlendi. Peki, hafta içi ve hafta sonu marketler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte 2021 Market çalışma saatleri...
4.06.2021 Gündem
Son dakika: Yasaklar kalktı mı, yeni yasaklar kaça kadar 2021? 1 Haziran normalleşme kararları neler, yasaklar ne zaman bitecek?
Son dakika: Yasaklar kalktı mı, yeni yasaklar kaça kadar 2021? 1 Haziran normalleşme kararları neler, yasaklar ne zaman bitecek? Yasakların kalkacağı tarih gündemde merak konusu olmuştu. Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Diğer taratan ise kafeler ve restoranlar gibi mekanlarda kısıtlamalar bulunuyor. 1 Haziran tarihinde kademeli normalleşmenin bitmesiyle beraber normalleşmenin nasıl olacağı araştırılıyor. Kabine toplantısı sonrası kararlar açıklandı. Sokağa çıkma yasağı saatlerinden okulların durumlarına kadar ayrıntılar belli oldu. Peki 1 Haziran sonrası normalleşme nasıl olacak? Yasaklar kalktı mı, yeni yasaklar neler?
3.06.2021 Gündem
Haziran ayı normalleşme tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesi...
Haziran ayı normalleşme tedbirleri İçişleri Bakanlığı genelgesi... Dün yine çok önemli bir Kabine toplantısı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası alınan karaları halka duyurdu. Gece ise İçişleri Bakanlığı genelgeyi yayımlandı. Şimdi "Haziran ayı normalleşme tedbirleri neler?" sorusu yöneltiliyor.
1.06.2021 Gündem
Son dakika: Bugün başladı! İşte yeni normalleşme ayrıntıları...
Son dakika: Bugün başladı! İşte yeni normalleşme ayrıntıları... Son dakika haberine göre, Türkiye 1 Haziran'dan itibaren koronavirüsle mücadelede yeni döneme geçiyor. Yeni dönemin detaylarıyla ilgili İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile genelge gönderildi. Tam gün sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı pazar günleri bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. İki doz aşı olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 18 yaş altındakiler için ayrıca sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayacak. İşte genelgeyle ilgili tüm detaylar...
1.06.2021 Gündem
Restoranlarda masalar arası 2 metre olacak
Restoranlarda masalar arası 2 metre olacak İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine ‘Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri’ konulu genelge gönderdi.
1.06.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kuruyemişçi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.