Mauro Icardi'nin ardından Galatasaray'a PSG'den bir transfer daha!
Mauro Icardi'nin ardından Galatasaray'a PSG'den bir transfer daha! Mauro Icardi'nin transferi için PSG ile görüşmelerini sürdüren ve Arjantinli forvetin transferinde son aşamaya gelen Sarı Kırmızılılar, PSG'den bir transferi daha bitiriyor.
30.08.2022 Galatasaray
Son dakika haberi - Fenerbahçe'den Kurzawa bombası! PSG'den maaş desteği
Son dakika haberi - Fenerbahçe'den Kurzawa bombası! PSG'den maaş desteği Son dakika haberi... Fenerbahçe, transferi için uzun uğraşlar verilen Ghislain Konan'ın menajeri imza parasında diretince bu transfer rafa kaldırıldı. Sol bek arayışını sürdüren Fenerbahçe'ye, PSG'nin yıldız futbolcularından Layvin Kurzawa önerildi. Bu öneriye oldukça sıcak bakan sarı-lacivertliler, 29 yaşındaki oyuncunun şartlarını soruşturduktan sonra karar verecek. İşte detaylar...
4.02.2022 Fenerbahçe
Son dakika transfer haberleri! Galatasaray Başkanı dünya yıldızını açıkladı! İstiyoruz, görüşmelere başladık
Son dakika transfer haberleri! Galatasaray Başkanı dünya yıldızını açıkladı! İstiyoruz, görüşmelere başladık Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yeni sezona güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da Başkan Burak Elmas, görüştükleri dünya yıldızını resmen açıkladı.
16.07.2021 Galatasaray
Layvin Kurzawa'nın Angers'e attığı gol
Layvin Kurzawa'nın Angers'e attığı gol PSG'nin Ligue 1'da 1-0 mağlup ettiği maçta Layvin Kurzawa maçın tek golünü atarak Paris ekibine galibiyeti getirdi.
18.01.2021 Futbol
Layvin Kurzawa’nın Paris Saint-Germain formasıyla en iyi 3 golü!
Layvin Kurzawa’nın Paris Saint-Germain formasıyla en iyi 3 golü! 2015 yılında PSG forması giymeye başlayan Laywin Kurzawa'nın Paris'teki en iyi 3 golünü izleyin.
5.09.2020 Futbol
Kurzawa ailesinden renkli görüntüler!
Kurzawa ailesinden renkli görüntüler! PSG'nin yıldız futbolcusu Layvin Kurzawa, eşi ve çocuğuyla yaptığı tatilden renkli görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.
29.07.2020 Futbol
PSG, Kurzawa ile sözleşme yeniledi!
PSG, Kurzawa ile sözleşme yeniledi! Paris Saint Germain savunma oyuncusu Layvin Kurzawa ile sözleşme yeniledi. 
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Kurzawa eşini aldattı, Coffin Dance'a bağladı!
Kurzawa eşini aldattı, Coffin Dance'a bağladı! Sosyal medyayı altif kullanan futbolcular arasında olan PSG'li Lavyin Kurzawa, TikTok'taki videosunda eşini aldatırken yakalandı, olayı Coffin Dance'a bağladı.
18.06.2020 Futbol
Karantina Kurzawa'ya hiç iyi gelmemiş...
Karantina Kurzawa'ya hiç iyi gelmemiş... PSG forması giyen ve bir dönem Galatasaray'ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen Layvin Kurzawa'nın paylaştığı son video karantina sürecinde canının iyice sıkıldığını gösterir türden...
16.04.2020 Futbol
Geçmişe yolculuk | Layvin Kurzawa'nın Anderlecht'e müthiş hat-trick'i!
Geçmişe yolculuk | Layvin Kurzawa'nın Anderlecht'e müthiş hat-trick'i! Paris Saint-Germain, 2017-18 Şampiyonlar Ligi grup maçlarında Parc des Princes'te Belçika ekibi Parc des Princes'te ağırladı. Fransız sol bek Layvin Kurzawa, müthiş bir performans göstererek tam üç gol attı ve Şampiyonlar Ligi tarihinde bir maçta hat-trick yapan ilk savunma oyuncusu oldu.
4.04.2020 Futbol
Mbappe, Verratti ve Kurzawa'dan filtreli paylaşım!
Mbappe, Verratti ve Kurzawa'dan filtreli paylaşım! Mbappe, Verratti ve Kurzawa yaptıkları filtreli paylaşımla sosyal medyada gündem oldular.
29.07.2019 Futbol
Dani Alves formunu koruyor...
Dani Alves formunu koruyor... PSG'li yıldız Dani Alves, takım arkaşı Kurzawa ile böyle dans etti.
9.02.2018 Futbol
Herkes bu gol sevincini konuşuyor
Herkes bu gol sevincini konuşuyor Fransa-İsveç U21 maçında Fransız Kurzawa, attığı golün ardından ilginç bir sevinç gösterisi yapınca 90. dakikada İsveç'e turu getiren golü atan Guidetti ve takım arkadaşları aynı hareketi Fransızlara yaptı.
1.07.2020 Futbol
Golü attı rakibine hareket çekti ama...
Golü attı rakibine hareket çekti ama... Fransa ile İsveç 21 Yaş Altı Milli Takımı arasında oynana Avrupa Şampiyonası Play- Off Turu maçında ilginç anlar yaşandı. 2-0'ın rövanşında, Fransa'da Kurzawa skoru 3-1 yaptıktan sonra Guidetti'nin karşısına geçip bir harekette bulundu. Bu golden bir dakika sonra İsveç'in 4. golü geldi. Lewicki durumu 4-1 yapınca Guidetti, Kurzawa'ya kendisine yapılan hareketi yaptı.
15.10.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri