Kuşlar

Kuşlar

Son dakika kuşlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuşlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuşlar haber sayfamızda...

Kuşlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.183 kuşlar haberi bulunmuştur.
Bağ evinde kan donduran son! Boşanma aşamasındaki çift ölü bulundu
Bağ evinde kan donduran son! Boşanma aşamasındaki çift ölü bulundu Antalya’nın Serik ilçesinde karı koca ormanlık alanda bulunan bağ evinde ölü bulundu. Yılmaz çiftinin 3 çocukları olduğu öğrenilirken, polis ekipleri intihar ihtimali üzerinde duruyor.
16.04.2024 Gündem
Yer: Elazığ! Zehirli kocabaş yılanı böyle görüntülendi
Yer: Elazığ! Zehirli kocabaş yılanı böyle görüntülendi Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde yarı zehirli kocabaş yılanı görüntülendi. Yaklaşık bir metre uzunluğundaki yılan daha sonra gözden kayboldu.
14.04.2024 Gündem
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Kültür Sanat
Dünyanın da ‘Yaren’i
Dünyanın da ‘Yaren’i Bursalı balıkçı Adem Yılmaz ile 13 yıldır ziyaretine gelen Yaren adlı leyleğin dostluğu, New York Times gazetesine de konu oldu.
2.04.2024 Gündem
Pelikan sürüsü görenleri mest etti! Bursa semalarında görsel şölen
Pelikan sürüsü görenleri mest etti! Bursa semalarında görsel şölen Bursa'da pelikanları gören telefonlara sarıldı. Görsel şölen oluşturan pelikanlar görenleri adeta mest etti.
24.03.2024 Gündem
Şemsi Paşa Camii
Şemsi Paşa Camii İstanbul’da Üsküdar sahilindeki Şemsi Paşa Camii, medrese ve türbeden oluşan küçük bir külliyeyi andırıyor.
21.03.2024 Gündem
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar
Dünyanın eşiğinde kalan hayatlar Gamze Güller, içinde hayvanların gezindiği öykülerinde insanları anlatıyor. Hayatın kıyısında duran, dokunsan boşluğa düşecekmişçesine eğreti yaşayanların izini sürüyor. İnsan eliyle hayvanlara yapılan eziyetlere de ses yükseltiyor.
17.03.2024 Kültür Sanat
Antarktika'da kuş gribi alarmı: Penguen vakaları artıyor
Antarktika'da kuş gribi alarmı: Penguen vakaları artıyor Bilim insanları, Penguen kolonilerinin kalabalık yapısı ve göç hareketlerinin kuş gribi virüsünün yayılmasını artırabileceği uyarısında bulunuyor.
16.03.2024 Dünya
Namaz Sureleri Sırası - 5 Vakit Namazda Okunan Dualar ve Sureler Nelerdir? Sırayla Bütün Namaz Sureleri ve Duaları
Namaz Sureleri Sırası - 5 Vakit Namazda Okunan Dualar ve Sureler Nelerdir? Sırayla Bütün Namaz Sureleri ve Duaları İslam’ın ikinci şartı olan namaz Müslüman alemi için farz kılınmıştır. Dinin direği olarak da nitelendirilen namaz 5 vakit kılınır. Sabah, öğle, ikindi, akşam ve yatsı vakitlerinde kılınan namaz surelerinin sıralaması vardır. Namaz sureleri sıralaması ve namazda okunan dualar ile anlamları ibadette önemli yere sahiptir. Zammı sureler namazda okunan kısa surelere denir ve Kur'an-ı Kerim'in son sayfalarında yer alır. Namazda okunan zammı sureler sıralaması ve okunuşu nelerdir? diyorsanız "Namaz sureleri sırası" içeriğimizden detaylıca okuyabilrsiniz.
28.03.2024 Sureler
Yaren leyleğin rotası neden değişmiyor?
Yaren leyleğin rotası neden değişmiyor? Bursa’nın simgesi ‘Yaren’ leylek, 13’üncü yılda da gelerek balıkçı Adem Yılmaz ile buluşmasının ardından eşi Nazlı ile de kavuştu. Yaban hayatı fotoğrafçısı Pedram Türkoğlu, leyleklerin rotalarını şaşırmadan nasıl bulabildiklerini Milliyet’e anlattı.
9.03.2024 Gündem
Batman'da operasyon! Balyozla kırılan duvardan binlerce silah çıktı
Batman'da operasyon! Balyozla kırılan duvardan binlerce silah çıktı Batman'da düzenlenen operasyonda balyozla kırılan duvardan binlerce silah malzemesi ele geçirildi.
4.03.2024 Gündem
İstanbul'da yakıt tankeri patladı! Ölü sayısı 2'ye yükseldi
İstanbul'da yakıt tankeri patladı! Ölü sayısı 2'ye yükseldi Ataşehir'de yakıt tankerinde kaynak yapılırken meydana gelen patlamada ölü sayısı 2'ye yükseldi.
4.03.2024 Gündem
'H5N1' Antarktika’da! Ana karada ilk kez tespit edildi
'H5N1' Antarktika’da! Ana karada ilk kez tespit edildi  Antarktika ana karasında ilk kez kuş gribine (H5N1) rastlandı.
27.02.2024 Dünya
Melis Sezen'den ayrılık sonrası iddialı poz
Melis Sezen'den ayrılık sonrası iddialı poz Bir süredir aşk hayatıyla gündeme gelen Melis Sezen ve sevgilisi Atilla Bingöl geçtiğimiz haftalarda yollarını ayırmışlardı. Ayrılık sonrası Melis Sezen'den ilk pozlar geldi.
27.02.2024 Cadde
Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesi! Dünya çapında nadir bir örnek
Necmi Asfuroğlu Arkeoloji Müzesi! Dünya çapında nadir bir örnek Müzede 13 ayrı medeniyetin izlerini görmek mümkün. Gün yüzüne çıkan eserleri yerinde korumanın önemi, antik ile moderni bir araya getirip yaşayan bir mekân yaratma düşüncesi burada müze-otel konseptiyle hayat buluyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Üçağızlı sakinlerinin yemek menüleri
Üçağızlı sakinlerinin yemek menüleri Hatay’ın Yayladağı ilçesinde bulunan Üçağızlı Mağaraları, 72-29 bin yıl öncesindeki insanların yaşamlarına dair önemli buluntular içeriyor.
19.02.2024 Arkeoloji
Otobüste 589 kuş ele geçirildi! Sürücüye 4 milyon lira ceza
Otobüste 589 kuş ele geçirildi! Sürücüye 4 milyon lira ceza Edirne’de, bir yolcu otobüsünde yapılan aramada aralarında Hint bülbülü, kanarya, ebabil, bahçe kiraz ve saka türlerinin de bulunduğu 589 kuş ele geçirildi. Sürücüye 4 milyon 342 bin 553 lira ceza kesildi.
8.02.2024 Gündem
'Ağzı bozuk' papağanlarla başları dertte! 'Burası yetişkinlere yönelik bir alana dönebilir'
'Ağzı bozuk' papağanlarla başları dertte! 'Burası yetişkinlere yönelik bir alana dönebilir' Bir hayvanat bahçesinin başı, ağzı bozuk papağanlarıyla dertte. Yetkililer kötü şöhretli papağanlarını 'terbiye' etmek için bir plan dahi buldu.
28.01.2024 Dünya
Orkide aylardır çiçek açmıyorsa toprağına ekleyin! Açmayan orkideyi coşturuyor
Orkide aylardır çiçek açmıyorsa toprağına ekleyin! Açmayan orkideyi coşturuyor Özel günlerin vazgeçilmezi orkide oldukça zarif bir çiçek. Ancak bakımı da bir o kadar zor. Çiçek açması oldukça zor türlerden birisi. Ancak doğru bakım teknikleri ile orkidenizi adeta coşturabilirsiniz.
19.01.2024 Yaşam
Kuş gribi uyarısı
Kuş gribi uyarısı Dünya genelinde milyonlarca kuşun ölümüne yol açan kuş gribi (H5N1) vakaları artışa geçti.
19.01.2024 Gündem
Meydanlarda beslenen güvercin ve kumrularda tehlike
Meydanlarda beslenen güvercin ve kumrularda tehlike Son yıllarda güvercin ve kumruların insanlar tarafından yemle beslendiği tarihi meydanlar ile turistik yerlerin sayısında artış oldu.
18.01.2024 Gündem
Uçmadan önce padişaha şaka yaptı! İlk insanlı roketin az bilinen hikâyesi
Uçmadan önce padişaha şaka yaptı! İlk insanlı roketin az bilinen hikâyesi Wright kardeşler, adını dünyaya ilk defa motorlu uçak uçuran kişiler olarak duyurdu. Ancak onlardan tam 271 yıl önce kendi icadıyla uçan Hezarfen Ahmed Çelebi ve ilk insanlı roketi icat eden Lagari Hasan Çelebi var ki hem yaptıklarıyla hem de şakalarıyla tarihe geçti.
14.01.2024 Yaşam
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Kuşlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.