Kutladı

Kutladı

Son dakika kutladı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kutladı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kutladı haber sayfamızda...

Kutladı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.346 kutladı haberi bulunmuştur.
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
MSB tarafından haftalık bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi Milli Savunma Bakanlığı, PKK terör örgütünün Irak tarafından 'yasaklı örgüt' ilan edilmesinin memnuniyetle karşılandığını belirterek, bu yöndeki tasavvurun terör örgütü ilanına doğru evrilmesini beklediklerini açıkladı.
25.04.2024 Haberler
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Haberler
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı
Öğretmenden, öğrencisine iğrenç taciz! Hediyeler alıp para verdi: Şoke eden mesajlar ortaya çıktı Konya’da bir lisede görevli coğrafya öğretmeni M.K. (55), öğrencisi S.D.'ye (14) cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı. S.D.'nin annesi N.D. “Bir defasında, ‘Bende aynı tarafa gidiyorum’ diye eve bırakmış ve kızımı öpmeye çalışmış. Kızım uzak durmaya çalışınca da cinsel mesajlar göndermiş” dedi.
25.04.2024 Gündem
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey'
Sarp Apak oğlunu omuzlarında taşıdı! 'Baba olmak güzel şey' Ünlü oyuncu Sarp Apak, eşi Bengisu Uzunöz oğlu Güney ile 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Şişli’deki etkinliklerde kutladı. Bir ara yorulan oğlunu omuzlarında taşıyan Apak, ayaküstü gazetecilerle konuşarak “Babalığın böyle zorlukları da oluyor değil mi?” sorusunu yanıtladı.
25.04.2024 Cadde
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi!
Okan Kurt'tan Demet Akalın'a doğum günü sürprizi! Şarkıcı Demet Akalın, önceki gece Etiler'de doğum gününü kutladı. Hayat arkadaşına sürpriz yapan Okan Kurt, ünlü popçu için mekânı kapattı. Kanal D'nin reyting rekoertmeni dizisi 'İnci Taneleri'yle ünlenen Erkal Sonel de Okan Kurt'un davetini geri çevirmedi.
25.04.2024 Cadde
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu
Hataylı çocukların icatları 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Mimarlık Fakültesi iş birliğinde gerçekleşen “Geleceği Gülümsetecek Hayaller” projesi ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Hataylı çocukların hayalinden çıkan geleceğin icatlarının ilk prototipleri, İTÜ’deki Dijital Fabrikasyon dersi öğrencilerinin elinde 3B baskı teknolojisiyle hayat buldu.
24.04.2024 Çocuk
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum'
Oğulcan Engin'den İlayda Alişan cevabı! 'Duygusal anlamda güzel bakıyorum' Şarkıcı Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin (33) ile İlayda Alişan'ın (28) ilişkisi doludizgin devam ediyor. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ikiliden Engin, "Oyuncu sevgili olması avantaj mı dezavantaj mı" sorusunu cevapladı.
24.04.2024 Cadde
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi
Galatasaray'da Mauro Icardi sazı eline aldı! Şampiyonluk yolunda güç verdi Lige istediği gibi başlayamayan Mauro Icardi, tıpkı geçen sezon olduğu gibi son haftalara doğru ilerledikçe yine sorumluluk almaya, gol rakamlarını yukarı çekmeye başladı. Arjantinli yıldızın kritik katkısı, şampiyonluk yolunda Cim Bom’a güç verdi.
24.04.2024 Galatasaray
Yurtta 23 Nisan neşesi...
Yurtta 23 Nisan neşesi... 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, yurt çapında büyük coşku ve neşeyle kutlandı. Törenlerde birbirinden renkli gösteriler sahneleyen çocuklar, oturdukları makam koltuklarında barış mesajları verdi, bu günü kendilerine armağan eden Atatürk’e de saygı ve minnetlerini ifade etti...
24.04.2024 Gündem
Cuma vizyonda
Cuma vizyonda Alper Kul, Aylin Kontente, Doğa Rutkay, Mahir İpek ve Özgün Aydın, ‘Küçük Don Kişot’un Maceraları’ için bir araya geldi.
24.04.2024 Cadde
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı"
Adalet Bakanı Tunç'tan DEM Parti açıklaması! "Terör örgütüne mesafe koymalı" Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: DEM Parti, terör örgütüne mesafe koymalı, demokratik siyaset isteyen terörü reddedecek. Demokrasilerde şiddet olmaz, fikir özgürlüğü sonuna kadar ama şiddeti desteklerseniz demokratik hukuk devleti bunu kabul etmez.
23.04.2024 Gündem
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret!
Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolculardan anlamlı ziyaret! Sivasspor'da Bülent Uygun ve futbolcular, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Sivas Numune Hastanesi'ni ziyaret etti.
23.04.2024 Sivasspor
Fenerbahçe'yi seri penaltılarda durdurmuştu! Konstantinos Tzolakis'e dev talip
Fenerbahçe'yi seri penaltılarda durdurmuştu! Konstantinos Tzolakis'e dev talip UEFA Konferans Ligi'nde yarı finale yükselme başarısı gösteren Olympiakos'un kalecisi Konstantinos Tzolakis'in Fenerbahçe maçındaki performansı sonrası Avrupa devinin radarına girdiği öğrenildi. Genç file bekçisi için transfer görüşmelerinin başladığı aktarıldı.
23.04.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle
Beşiktaş'a 22'lik Yunan yıldız! Transferde ters köşe hamle Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sürpriz bir ismin peşine düştüğü öğrenildi. Ada basını, siyah-beyazlıların 22 yaşındaki Yunan hücumcuyla ilgilendiğini öne sürdü.
23.04.2024 Beşiktaş
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, göreve başladığında kendisine tebrik mektubu gönderen Melisa Nur Arslan'ı görüntülü aradı.
23.04.2024 Haberler
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu
Vodafone Sultanlar Ligi'ne Şahin Gözü damgasını vurdu Vodafone Sultanlar Ligi'den Fenerbahçe Opet sezonu şampiyon olarak tamamladı. Yarı final serisinden itibaren Vodafone 5G destekli Şahin Gözü teknolojisi kullanıldı. Bu teknoloji sayesinde maçlarda önemli istatistikler elde edildi.
23.04.2024 Voleybol
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon
Kendisine mektup yazan Melisa Nur'a Bakan Tunç'tan telefon Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, göreve başladığında kendisine tebrik mektubu gönderen Melisa Nur Arslan'ı görüntülü aradı.
23.04.2024 Gündem
Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı
Icardi'den Fenerbahçe paylaşımı! 23 Nisan Çocuk Bayramı'nı kutladı Galatasaray'da Mauro Icardi, 23 Nisan ile ilgili paylaşımında Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçından bir görsel kullandı.
23.04.2024 Galatasaray
Dalgıçlar 23 Nisan Çocuk Bayramını su altında kutladı
Dalgıçlar 23 Nisan Çocuk Bayramını su altında kutladı Fethiye’de bir grup dalgıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı denizin dibinde Türk bayrağı açarak kutladı. Dalış okulu sahibi Önder Diktaş, çocuk bayramını her yıl deniz dibinde kutladıklarını kaydetti.
23.04.2024 Haberler
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı
CHP lideri Özel koltuğunu Dora'ya bıraktı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, makam koltuğunu 5'inci sınıf öğrencisi Dora Mimaroğlu'na (11) devretti.
23.04.2024 Gündem
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
Çiçek 23 Nisan’ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı.
23.04.2024 Gündem
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOODLE OLDU! Google 23 Nisan'ı unutmadı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihi ve önemi
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DOODLE OLDU! Google 23 Nisan'ı unutmadı: 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tarihi ve önemi Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en özel tasarımı olan doodle ile kutladı. Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan, Google tarafından doodle ile ana sayfaya taşındı. 23 Nisan 1920 tarihinde birinci TBMM açıldı ve Mustafa Kemal Atatürk bu anlamlı günü çocuklara armağan etti. İşte, 23 Nisan'ın anlamı ve önemi...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Hataylı çocukların hayalleri gerçek oldu
Hataylı çocukların hayalleri gerçek oldu Amazon Türkiye, Hayalime Ortak Ol Topluluğu ve İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Hataylı çocukların öncülüğünde, anlamlı bir projeyle kutladı.
23.04.2024 Eğitim
‘Çocuklarımız yarınlarımız’
‘Çocuklarımız yarınlarımız’ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel mesajlar yayımlayan İzmir iş dünyası “Güçlü gelecek için hep birlikte çalışmalıyız” vurgusu yaptı.
22.04.2024 Ege
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi!
Harper Beckham annesinin doğum gününde görüntülendi! Ünlülerin akın ettiği eski futbolcu David Beckham'ın moda tasarımcısı eşi Victoria Beckham'ın 50'nci doğum günü partisinde kızları Harper Beckham dikkatleri üzerine çekti. 12 yaşındaki Harper, stili ile annesini hatırlattı.
22.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kutladı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.