Kuveyt Türk

Kuveyt Türk

Son dakika Kuveyt Türk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kuveyt Türk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kuveyt Türk haber sayfamızda...

Kuveyt Türk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.381 kuveyt türk haberi bulunmuştur.
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu Son dakika haberine göre; Emeklilere 8-12 bin liralık promosyon ödemesine özel bankalar da dahil oldu. SGK'dan yapılan açıklamada protokolün imzalandığı bankalar belirtildi.
28.03.2024 Ekonomi
Okul müdüründen öğrencinin hayatını kurtaran hareket
Okul müdüründen öğrencinin hayatını kurtaran hareket Şanlıurfa'da boğazına yabancı cisim kaçan öğrenciyi okul müdürü heimlich manevrası uygulayarak kurtardı.
1.03.2024 Haberler
Okul müdüründen öğrencinin hayatını kurtaran hareket
Okul müdüründen öğrencinin hayatını kurtaran hareket Şanlıurfa'da boğazına yabancı cisim kaçan öğrenciyi okul müdürü heimlich manevrası uygulayarak kurtardı.
1.03.2024 Gündem
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir?
2024 SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU-ÜCRETİ: 📌 Sağlık Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu branş dağlımı nedir? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu adaylar tarafından merak ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kılavuz hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca'nın açıklaması sonrasında ise Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu beklenmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı, 27 bin sözleşmeli personel alımı için ilana çıktı. Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzu yayımlandı ve başvuru ekranı açıldı. Peki Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
21.02.2024 Bilgi Rehberi
Kullandırdığı fon %70 arttı
Kullandırdığı fon %70 arttı Kuveyt Türk, 2023 yılına ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
YDS BAŞVURU EKRANI 2024: YDS/1 başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak, nasıl ödenecek?
YDS BAŞVURU EKRANI 2024: YDS/1 başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak, nasıl ödenecek? YDS sınav başvurularının başladığını ÖSYM duyurdu. Yabancı dil seviyesini tespit etmek için YDS2ye girecek olanlar 2024 YDS/1 sınav başvuru ekranı, sınav ücreti ve ücretin yatırılacağı bankalar merak ediliyor. Peki 2024 YDS başvurusu nasıl yapılır? YDS sınav ücreti hangi bankalara yatırılacak?
7.02.2024 Bilgi Rehberi
Kuveyt Türk çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Kuveyt Türk 2024'te kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Kuveyt Türk çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - Kuveyt Türk 2024'te kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Türkiye'de faaliyet gösteren özel bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Kuveyt Türk müşterisi olan vatandaşlar banka şubelerinde olan işlemlerini halledebilmek için bankanın çalışma saatlerini araştırıyor. Peki Kuveyt Türk mesaiye saat kaçta başlıyor?
9.01.2024 Gündem
EFT Saatleri 2024: Bankalar Arası 7/24 EFT ve Havale Para Transferi Saat Kaça Kadar Yapılır? Bankaların EFT ve Havale Saatleri
EFT Saatleri 2024: Bankalar Arası 7/24 EFT ve Havale Para Transferi Saat Kaça Kadar Yapılır? Bankaların EFT ve Havale Saatleri EFT, Elektronik Fon Transferinin kısaltılmasına denir. Bankalar arası yapılan para gönderme işlemi EFT olarak adlandırılır. Hesaplar arası yapılan para transferine ise havale denir. Havalede başka bankaya para gönderme işlemi yapılmaz. EFT işlemi hafta içi yapılabilir ve ancak her bankanın EFT saatleri ile ücreti değişiklik gösterir. Hafta sonu ve resmi tatillerde EFT işlemi yapılmaz. EFT sadece bankaların faaliyette olduğu saatlerde yapılır. Ancak Merkez Bankası’nın 2021 yılı itibari ile hizmete soktuğu FAST işlemi ile 7/24 1000 TL’ye kadar EFT yapılabilir. Bankalar arası 7/24 EFT ve havale saat kaça kadar yapılır? diyorsanız “EFT Saatleri 2024” içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
2024 MSÜ BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU: MSÜ başvurusu nasıl, nereden yapılır ve şartlar neler? MSÜ başvuru ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak?
2024 MSÜ BAŞVURU EKRANI-KILAVUZU: MSÜ başvurusu nasıl, nereden yapılır ve şartlar neler? MSÜ başvuru ücreti ne kadar, hangi bankalara yatırılacak? MSÜ başvurularının başladığı ÖSYM tarafından duyuruldu. Başvurularının başlamasıyla beraber MSÜ başvuru ekranı, ücreti ve şartlar hakkında detayları araştırmaya başladılar. MSÜ başvuruları online olarak yapılabilecek. Peki 2024 MSÜ başvurusu nasıl ve nereden yapılır, şartlar neler? MSÜ başvuru ücreti ne kadar?
3.01.2024 Bilgi Rehberi
Ehliyet Yenileme 2024 - Eski Sürücü Belgesi Yenileme Randevusu, Harç Ücretleri ve Gerekli Evraklar
Ehliyet Yenileme 2024 - Eski Sürücü Belgesi Yenileme Randevusu, Harç Ücretleri ve Gerekli Evraklar Yeni ehliyet sistemine geçilmesi ile birlikte eski ehliyetlerin son tarih zamanına kadar yenilenmesi gerekiyor. Ehliyet yenilemek için öncelikle randevu alınması gerekiyor. Ehliyet yenileme randevusu Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü üzerinden internet sitesi ve ya telefon ile alınıyor. Ancak ehliyet yenileme işlemi için bazı belge ve evrakların önceden hazırlanarak randevu saatinde götürülmesi gerekiyor. Ehliyet yenilme ücreti her yıl değişiklik gösteriyor.
3.01.2024 Gündem
Ehliyet Fiyatları 2024: Sürücü Kursu Fiyatları ve A, B ve C Sınıfı Ehliyet Kursu, Belgesi Harç, Sınav Giriş Ücretleri Kaç TL Oldu?
Ehliyet Fiyatları 2024: Sürücü Kursu Fiyatları ve A, B ve C Sınıfı Ehliyet Kursu, Belgesi Harç, Sınav Giriş Ücretleri Kaç TL Oldu? Sürücü belgesi veya ehliyet karayolunda motorlu veya motorsuz taşıtların kişiler tarafından kullanabilmesine olanak sağlayan resmi belgedir. Ehliyet fiyatları yıllara göre değişiklik gösterir. Kimlik işlevi görebilen ehliyetler sınıflarına göre ayrılır. Günümüzde kullanılan otomobiller için B sınıfı ehliyet geçerlidir. Ehliyet alınabilmesi sürücü kursuna gidilerek belge alınmalıdır. 2024 yılında ehliyet fiyatları, sürücü kursu fiyatları, sürücü belgesi harç ve sınav ücretleri için içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Ekonomi
Vakıf Katılım’da Akben dönemi
Vakıf Katılım’da Akben dönemi Katılım finans sektörünün referans kurumu olma Vakıf Katılım’ın dün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda Mehmet Ali Akben, Kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı.
1.11.2023 Ekonomi
Sim Kart Blokesi Nasıl Kaldırılır? Bankaların Bloke Kaldırma Numaraları
Sim Kart Blokesi Nasıl Kaldırılır? Bankaların Bloke Kaldırma Numaraları Sim kartlar çeşitli nedenlere bağlı olarak bloke olabiliyor. Pin kodunun yanlış girilmesi, 4.5G destekli yeni bir cihaz kullanmak isteyenlerin sim kartları bloke olmaktadır. Kartların bloke olmasının nedenleri arasında hiç şüphesiz güvenlik unsuru yer alır. Sim karta bloke konulması durumunda mobil bankacılık hizmetlerinden faydalanılmaz hale getirmektedir. Ancak kaldırmak oldukça kolaydır. Puk kodu veya bankların bloke kaldırma numaraları ile bu işlem birkaç adımda halledilebilir. Sim kart blokesi nasıl kaldırılır? “Bankaların Bloke Kaldırma Numaraları” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Teknoloji
SİMİT SARAYI HALKA ARZ NE ZAMAN? Simit Sarayı (Dmr Unlu Mamuller) halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
SİMİT SARAYI HALKA ARZ NE ZAMAN? Simit Sarayı (Dmr Unlu Mamuller) halka arz kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var? Dmr Unlu Mamuller Üretim Gıda Toptan Perakende İhracat A.Ş. yani Simit Sarayı halka arz oluyor. SPK tarafından onay verilen halka arzlar arasında Simit Sarayı da yer alıyor. Konu ile ilgilenenler ''Simit Sarayı halka arz fiyatı ne kadar, borsada ne zaman işlem görecek?'' sorularını yöneltiyor.
20.09.2023 Bilgi Rehberi
Turkcell'in yeni Genel Müdürü Bülent Aksu oldu
Turkcell'in yeni Genel Müdürü Bülent Aksu oldu Olağan genel kurulu tamamlanan Turkcell'de üst yönetim belirlendi. Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Kazancı Turkcell'in Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirildi. Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aksu ise genel müdür pozisyonuna getirildi.
14.09.2023 Ekonomi
Kuveyt Türk’ün ilk çeyrek net kârı 4.1 milyar lira
Kuveyt Türk’ün ilk çeyrek net kârı 4.1 milyar lira Kuveyt Türk, 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin finansal sonuçlarını açıkladı.
17.05.2023 Ekonomi
EYT PROMOSYON: En yüksek promosyon veren bankalar! Hangi banka ne kadar EYT emekli promosyonu veriyor?
EYT PROMOSYON: En yüksek promosyon veren bankalar! Hangi banka ne kadar EYT emekli promosyonu veriyor? EYT emekli promosyonu kampanyaları yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT ile ilgili kanun teklifinin yasalaşmasının ardından bankalar emekli olacaklara verilen emekli promosyon kampanyaları güncelliyor. Peki, hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte EYT emekli promosyonu veren bankalar.
4.04.2023 Bilgi Rehberi
8 bin TL’ye varan promosyon
8 bin TL’ye varan promosyon Kuveyt Türk, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili kanun teklifinin TBMM’de yasalaşmasının ardından kanun kapsamında emekli olacaklara ve yeni emeklilere yönelik promosyon paketini güncelledi. Kuveyt Türk, 8 bin TL’ye varan promosyon ödemesi ve avantajlı hizmetleri içeren yeni emekli maaşı taşıma paketini müşterilerinin hizmetine sundu.
3.04.2023 Ekonomi
İSG başvuru ücreti ne kadar, nasıl yapılır? 2022 İSG sınavı ne zaman?
İSG başvuru ücreti ne kadar, nasıl yapılır? 2022 İSG sınavı ne zaman? İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı başvuru işlemleri başladı. Adaylar, İSG başvuru ücreti ne kadar, başvuru nasıl yapılır araştırmalarına başladı. Peki İGS 2022 sınavı ne zaman?
26.10.2022 Bilgi Rehberi
EMEKLİ PROMOSYONU 2022: Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? 2022 emekli promosyonu ne kadar?
EMEKLİ PROMOSYONU 2022: Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? 2022 emekli promosyonu ne kadar? Banakların emekli promosyonu kampanyaları devam ediyor. Özel bankaların on bin liraya varan emekli promosyon kampanyalarına kamu bankaları da dahil oldu. SGK'dan yapılan açıklamaya göre kamu bankaları emeklilere 3 ile 5 bin lira arası promosyon dağıtacak. Peki, hangi bankalara emekli promosyonu veriyor? İşte SGK'dan gelen son açıklama ve emekli promosyon miktarları.
17.10.2022 Bilgi Rehberi
SGK’dan emekliler için promosyon açıklaması
SGK’dan emekliler için promosyon açıklaması SGK, kamu bankalarının emeklilere 3 ile 5 bin lira arasında promosyon dağıtacağını açıkladı.
12.10.2022 Ekonomi
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bankaların emekli promosyon rakamları belli oldu
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bankaların emekli promosyon rakamları belli oldu Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK), yapılan açıklamaya göre kamu bankaları emeklilere 3 ile 5 bin lira arasında promosyon dağıtacak.
11.10.2022 Ekonomi
YKS EK TERCİH KILAVUZU 2022: ÖSYM Giriş YKS ek tercih ücreti ne kadar, nasıl tercih yapılır, kaç tercih hakkı var?
YKS EK TERCİH KILAVUZU 2022: ÖSYM Giriş YKS ek tercih ücreti ne kadar, nasıl tercih yapılır, kaç tercih hakkı var? ÖSYM üniversite ek tercihlerini bekleyenler için süreci başlattı. 2022 YKS ek yerleştirme işlemleri için tercihler bir haftalık süre içerisinde gerçekleşecek. Peki, YKS ek yerleştirme ücreti ne kadar?
10.09.2022 Bilgi Rehberi
KPSS ortaöğretim ücreti nereye yatırılır, ne kadar 2022? KPSS ortaöğretim başvurusu ne zaman, nasıl yapılır?
KPSS ortaöğretim ücreti nereye yatırılır, ne kadar 2022? KPSS ortaöğretim başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? KPSS ortaöğretim başvuruları geçtiğimiz günlerde başladı. Başvuru yapacak olan adaylar KPSS ortaöğretim başvuru ücreti tutarı ve yatırılacak bankaları araştırıyorlar. Peki KPSS ortaöğretim başvurusu ne zaman, nasıl yapılır 2022? KPSS ortaöğretim ücreti nereye yatırılır?
8.09.2022 Bilgi Rehberi
İnovasyon merkezine büyük ödül
İnovasyon merkezine büyük ödül Kuveyt Türk’ün inovasyon merkezi Innhouse, dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan Stevie Büyük İşverenler Ödülleri 2022’de, ‘en başarılı işyeri tasarımı’ kategorisinde ‘Bronz Stevie’ ödülüne layık görüldü.
20.08.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kuveyt Türk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.