Kuvvetli Fırtına

Kuvvetli Fırtına

Son dakika kuvvetli fırtına haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kuvvetli fırtına gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kuvvetli fırtına haber sayfamızda...

Kuvvetli Fırtına

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.875 kuvvetli fırtına haberi bulunmuştur.
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin
Meteoroloji yeni haritayı yayımladı! Peş peşe uyarı geldi! Maskeleri hazır edin Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı! 23 il için sarı kodlu uyarısı yapıldı! Marmara ve Ege’de yer yer toz taşınımı bekleniyor. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi. İşte detaylar...
25.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! İstanbul dahil 23 ile uyarı Meteoroloji yeni hava durumu raporunu yayımladı. Pazartesi günü için 23 ile sarı kodlu uyarı verildi. Hava sıcaklıklarının ise batı kesimlerden başlayarak ülke genelinde artarak mevsim normalleri civarına, hafta ortasından itibaren mevsim normalleri üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Öte yandan İstanbul ve Ankara valilikleri peş peşe uyarı yayımladı.
24.03.2024 Gündem
İstanbul dahil birçok ili etkileyecek: Yarın sabahtan itibaren etkili
İstanbul dahil birçok ili etkileyecek: Yarın sabahtan itibaren etkili Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı yapıp, dikkatli olunması yönünde çağrıda bulundu. Bir son dakika uyarısı da İstanbul Valiliği'nden geldi.
24.03.2024 Gündem
Son dakika... Korku filmi gibi! Devasa hortum bir kenti yıktı: Meteoroloji’den yeni uyarı geldi
Son dakika... Korku filmi gibi! Devasa hortum bir kenti yıktı: Meteoroloji’den yeni uyarı geldi Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde devam ederken birçok kentte sağanak ve kar yapılı etkisini sürdürmeye devam edecek. Öte yandan Hatay’da kuvvetli yağışla birlikte etkili olan hortum, zeytin ağaçlarını yerinden söktü. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
20.02.2024 Gündem
Zeytin ağaçlarını yerinden söken devasa hortum cep telefonuyla görüntülendi
Zeytin ağaçlarını yerinden söken devasa hortum cep telefonuyla görüntülendi Hatay’ın Altınözü ilçesinde kuvvetli yağışla birlikte etkili olan hortum, zeytin ağaçlarını yerinden söktü.
20.02.2024 Haberler
Son dakika... Meteoroloji 23 kent için yeniden uyardı! Dalga boyu 3 metreyi aştı, kar, sağanak, fırtına
Son dakika... Meteoroloji 23 kent için yeniden uyardı! Dalga boyu 3 metreyi aştı, kar, sağanak, fırtına Meteoroloji’den bir son dakika harita güncellemesi geldi. Bugün için 23 kentte yeniden alarm verildi. Bodrum’da saatteki hızı 75 kilometreyi aşan kuvvetli fırtına etkili oldu. Karaya vuran dalgaların boyu 3 metreyi aştı. Öte yandan İstanbul dahil tüm yurtta bu hafta hem sıcaklık düşecek hem de sağanak ve kar yağışı geri gelecek. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
12.02.2024 Gündem
Bodrum'da kuvvetli fırtına etkili oldu, dalgaların boyu 3 metreyi aştı
Bodrum'da kuvvetli fırtına etkili oldu, dalgaların boyu 3 metreyi aştı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, saatteki hızı 75 kilometreyi aşan kuvvetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Karaya vuran dalgaların boyu 3 metreyi aştı.
12.02.2024 Haberler
Kocaeli'de korku dolu anlar! Deniz taştı, sahil bandı suyla doldu
Kocaeli'de korku dolu anlar! Deniz taştı, sahil bandı suyla doldu Kocaeli'nin İzmit ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtına sebebiyle deniz taştı, sahil şeridi ve otopark su ile doldu. Öte yandan vatandaşlar kuvvetli fırtına sebebiyle evden çıkmamaya özen gösteriyor.
7.01.2024 Gündem
Meteoroloji İstanbul için kar yağışı uyarısında bulunmuştu! Tarih değişti
Meteoroloji İstanbul için kar yağışı uyarısında bulunmuştu! Tarih değişti Meteoroloji haritayı güncelledi. 17 kent için sarı kodlu uyarı yapıldı, sıcaklıklın bugün itibarıyla düşecek olması kar yağışını da beraberinde getirecek. Ancak İstanbul için bu hafta beklenen kar yağışı için tarih değişti.
7.01.2024 Haberler
Kocaeli Valiliği'nden kuvvetli fırtına uyarısı
Kocaeli Valiliği'nden kuvvetli fırtına uyarısı Kocaeli Valiliği, Marmara Denizi’nde 50 ile 75 kilometre hızla esmesi beklenen fırtına sebebiyle vatandaşlara uyarıda bulundu.
6.01.2024 Gündem
İstanbul dahil 17 il için uyarı! Meteoroloji yeni haritayı paylaştı
İstanbul dahil 17 il için uyarı! Meteoroloji yeni haritayı paylaştı Türkiye genelinin soğuk hava etkisine girmesi beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü güncel haritayı paylaştı. 17 kente sarı kodlu alarmı veren Meteoroloji bu bölgelerde olumsuz durumlara karşı vatandaşları uyardı.
6.01.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı! İstanbul dahil kar alarmı yapıldı
Son dakika... Meteoroloji’den yeni uyarı! İstanbul dahil kar alarmı yapıldı Meteoroloji'den peş peşe uyarı geldi. Bugün itibarıyla birçok kentte kar ve kuvvetli sağanak etkili olacak. Salı günü İstanbul dahil neredeyse tüm yurt karlı, sağanak ve soğuk havanın etkisi altına girecek. AKOM İstanbul’da sıcaklığın 5 ila 8 derece düşeceğini ve kar yağışının yaşanacağını belirtip vatandaşları uyardı. CNN Türk Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise Ocak'ta 3 ayrı kar yağışı görüleceğini duyurdu. İşte tüm detaylar…
5.01.2024 Gündem
Hava durumu raporu için son dakika açıklaması! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli geliyor
Hava durumu raporu için son dakika açıklaması! Meteoroloji uyardı: Kuvvetli geliyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı, kuvvetli yağışlar için vatandaşları uyardı. İstanbul Valiliği ve AKOM'dan da uyarılar peş peşe geldi. İstanbul Havalimanı kalkışlı - varışlı toplam 41 uçak seferi iptal edildi.
22.12.2023 Gündem
Karaya oturan geminin ölen mürettebatı kimsesizler mezarlığına defnedildi
Karaya oturan geminin ölen mürettebatı kimsesizler mezarlığına defnedildi Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, 19 Kasım'da karaya oturan 'Pallada' isimli kuru yük gemisinin mürettebatından Ukraynalı mürettebat Khalimonchuk Ihor, yerleştirildiği öğretmenevinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Ukraynalı mürettebat Ihor'un cenazesi, konsolosluk cevap vermediği için kimsesizler mezarlığına defnedildi.
13.12.2023 Gündem
Aile çadır kurdu: Ölüsü çıkana kadar buradayız
Aile çadır kurdu: Ölüsü çıkana kadar buradayız Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan Kafkametler'in kayıp 7 denizcisini arama çalışmaları sürüyor. Kayıp denizcilerden Ömer Hebip'in ailesi ise Bozhane Limanı'na çadır kurarak bekleyişini sürdürüyor. Ömer Hebip ile aynı ismi taşıyan babası oğlunun cenazesini almadan bölgeden ayrılmayacaklarını anlattı.
12.12.2023 Gündem
Dikkat harita güncellendi! Meteoroloji'den İstanbul dahil 13 kent için alarm
Dikkat harita güncellendi! Meteoroloji'den İstanbul dahil 13 kent için alarm Meteoroloji haritayı güncelledi. İstanbul dahil 13 kent için sarı ve turuncu alarmlar peş peşe geldi. Meteoroloji yarın ve cumartesi günü için sıcaklıkların bir anda düşeceğini belirtti, yurdun neredeyse tamamında görülecek yağışlardan dolayı vatandaşları uyardı. İşte tüm detaylar...
7.12.2023 Gündem
Son dakika: Meteoroloji raporunu yayımladı! Yağış geri dönüyor
Son dakika: Meteoroloji raporunu yayımladı! Yağış geri dönüyor Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni raporunu yayımladı. Buna göre hafta başında yağışlar yeniden etki göstermeye başlayacak, sıcaklıklar daha da düşecek. İşte detaylar...
1.12.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan kayıp 7 mürettebatla ilgili açıklama
Bakan Yerlikaya'dan kayıp 7 mürettebatla ilgili açıklama İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kdz. Ereğli açıklarında batan Kafkametler adlı Türk Bayraklı geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı. 73 dalgıç ile denizde arama çalışmalarının yürütüldüğünü belirten Bakan Yerlikaya, "Ancak kayıp denizcilerimizden şu ana kadar herhangi bir emareye maalesef rastlamadık" dedi.
1.12.2023 Gündem
Bugün THY iptal seferler var mı, yok mu? THY UÇUŞ KONTROLÜ SORGULAMA EKRANI 📳✈ Gözler turkishairlines.com 'da: THY-Pegasus hangi uçuşlar & seferler iptal oldu?
Bugün THY iptal seferler var mı, yok mu? THY UÇUŞ KONTROLÜ SORGULAMA EKRANI 📳✈ Gözler turkishairlines.com 'da: THY-Pegasus hangi uçuşlar & seferler iptal oldu? İstanbul'da bu akşam beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan toplam 56 seferi iptal ettiği duyurdu. Uçuşu olan vatandaşlar ise THY iptal seferler listesi 28 Kasım 2023 Salı > THY ve Pegasus'da iptal olan uçuşlar hangileri? İşte tam 56 uçuşa hhava engeli...
29.11.2023 Bilgi Rehberi
Karadeniz’i sanki tsunami vurdu
Karadeniz’i sanki tsunami vurdu Ülke genelinde birkaç gündür etkili olan sağanak yağmur, fırtına ve kar hayatı felç ederken, acı haberleri de beraberinde getirdi. 
29.11.2023 Gündem
Fırtına alarmı: THY 56 seferi iptal etti
Fırtına alarmı: THY 56 seferi iptal etti İstanbul'da bu akşam beklenen kuvvetli fırtına nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan toplam 56 seferi iptal ettiği duyurdu.
28.11.2023 Gündem
Valilik, Meteoroloji ve AKOM'dan kritik uyarı! Bu saatlere dikkat: Sağanak, fırtına, lodos ve kar
Valilik, Meteoroloji ve AKOM'dan kritik uyarı! Bu saatlere dikkat: Sağanak, fırtına, lodos ve kar Meteoroloji, AKOM ve İstanbul Valiliği'nden uyarılar peş peşe geldi. Bu gece saatlerinden itibaren İstanbul genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İzmir'de sağanak Ankara'da kar yağışı etkili olacak. Fırtına, lodos ve kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alacak.
28.11.2023 Haberler
Son dakika... Valilik, Meteoroloji ve AKOM'dan kritik uyarı! Bu saatlere dikkat: Sağanak, fırtına, lodos ve kar
Son dakika... Valilik, Meteoroloji ve AKOM'dan kritik uyarı! Bu saatlere dikkat: Sağanak, fırtına, lodos ve kar Meteoroloji, AKOM ve İstanbul Valiliği'nden uyarılar peş peşe geldi. Bu gece saatlerinden itibaren İstanbul genelinde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. İzmir'de sağanak Ankara'da kar yağışı etkili olacak. Fırtına, lodos ve kar yağışı tüm yurdu etkisi altına alacak. İşte tüm detaylar…
28.11.2023 Gündem
Son dakika... Uyarılar peş peşe geldi! İstanbul dahil 23 kentte alarm
Son dakika... Uyarılar peş peşe geldi! İstanbul dahil 23 kentte alarm Yurdun birçok bölgesinde kar, fırtına ve sağanak etkisini gösterirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden bir son dakika uyarısı daha geldi. Meteoroloji haritayı güncelledi ve Marmara Bölgesi için yarın öğleden sonra, kuvvetli fırtına uyarısı yaptı. Yarın İstanbul dahil 23 kentte sarı alarm verdi. Marmara dahil birçok il için de kar yağışı uyarısı yapıldı. İşte beklenen hava durumu tahminleri…
27.11.2023 Gündem
İzmir’de dev dalgalar bir anda yükseldi! 4 kişi denize düştü
İzmir’de dev dalgalar bir anda yükseldi! 4 kişi denize düştü İzmir’in Aliağa ilçesinde etkili olan kuvvetli fırtınada dalgaların yükselmesi sonucu 4 kişi denize düştü. Sahilde bulunan bir vatandaşın denize düşme anı ise kameraya yansıdı.
27.11.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kuvvetli Fırtına ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.