Kwadwo Asamoah

Kwadwo Asamoah

Son dakika Kwadwo Asamoah haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kwadwo Asamoah gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kwadwo Asamoah haber sayfamızda...

Kwadwo Asamoah

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 142 kwadwo asamoah haberi bulunmuştur.
Trabzonspor'dan Kwadwo Asamoah sürprizi
Trabzonspor'dan Kwadwo Asamoah sürprizi Parma’dan Gervinho ve Roma’dan Bruno Peres’e imza attırarak, yeni dönem için hızlı bir giriş yapan Trabzonspor’un şimdi de ağırlığını sol beke verdiği ifade edildi.
2.06.2021 Trabzonspor
Trabzonspor'dan Ramires bombası
Trabzonspor'dan Ramires bombası Trabzonspor, devre arasında orta sahaya takviye yapmaya hazırlanıyor. Şimdiye kadar Okay Yokuşlu, Kwadwo Asamoah ve Mahmut Tekdemir isimleri gündeme gelirken, adı dillendirilen son isim bonservisi elinde olan Ramires oldu.
3.12.2020 Trabzonspor
PAOK'a Pelkas'ın yerine eski Beşiktaşlı Shinji Kagawa transfer oluyor!
PAOK'a Pelkas'ın yerine eski Beşiktaşlı Shinji Kagawa transfer oluyor! Fenerbahçe PAOK'tan Pelkas'ı transfer ederken Yunan kulübü, yıldız ismin yerine eski Beşiktaşlı Shinji Kagawa'yı transfer ediyor.
12.10.2020 Beşiktaş
Kwadwo Asamoah, Inter'e veda etti!
Kwadwo Asamoah, Inter'e veda etti! Inter ile geçtiğimiz günlerde sözleşmesini karşılıklı fesheden Ganalı yıldız Kwadwo Asamoah, Inter'e veda mesajı yayınladı.
9.10.2020 İtalya Serie A
Transfer haberleri | Galatasaray'a transferde müjdeli haber! Fatih Terim istedi ikisi de kadro dışı kaldı...
Transfer haberleri | Galatasaray'a transferde müjdeli haber! Fatih Terim istedi ikisi de kadro dışı kaldı... Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla devam ederken Sarı Kırmızılı takımın gündeminde yer alan iki yıldız da kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...
26.09.2020 Galatasaray
Transfer haberleri | Galatasaray, Asamoah için Inter ile görüşüyor!
Transfer haberleri | Galatasaray, Asamoah için Inter ile görüşüyor! Galatasaray'da merakla beklenen orta saha transferi gerçekleşmek üzere. Stoke City'den kiraladığı Etebo'yu İstanbul'a getiren Galatasaray, Kwadwo Asamoah için Inter ile görüşmelere başladı.
9.09.2020 Galatasaray
Transfer Haberleri | Kwadwo Asamoah kimdir? Ganalı oyuncu kaç yaşında?
Transfer Haberleri | Kwadwo Asamoah kimdir? Ganalı oyuncu kaç yaşında? Transfer gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Kwadwo Asamoah kimdir? 1988 doğumlu olan Ganalı futbolcu İnter’de forma giyiyor.  Yıldız oyuncun hangi takımlar ile anılıyor. İşte detaylar...
1.07.2020 Süper Lig
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye dev çalım! Yeniden gündemde...
Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye dev çalım! Yeniden gündemde... Galatasaray'da son dakika gelişmesi... Süper Lig'de 2 yıl üst üste şampiyon olan Galatsaray, bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Aslan, gelecek yıl yeniden şampiyonluğa uzanabilecek bir kadro kurmanın peşinde. İtalyan basınının haberine göre bu doğrultuda Galatasaray, Saracchi yerine dünya yıldızı ismi gündemine aldı.
1.07.2020 Galatasaray
Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe'de Ghoulam operasyonu!
Son dakika transfer haberleri | Fenerbahçe'de Ghoulam operasyonu! Fenerbahçe'de gelecek sezon için belki de transferde en çok merak edilen bölge sol bek mevkisi. Sarı-lacivertlilerle başta Asamoah ve Caner Erkin olmak üzere birçok ismin adı anılıyordu. Sarı-lacivertliler, Serie A ekiplerinden Napoli forması giyen Faouzi Ghoulam'ı gündemine aldı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de ilk transfer sol beke! En az 2 yıldız...
Fenerbahçe'de ilk transfer sol beke! En az 2 yıldız... Fenerbahçe’de bu sezon en büyük ihtiyaç olan ve lig yarışına ağır hasar veren sol bek bölgesi için adımlar hızlandı. Sarı-lacivertli takım 2 futbolcuyu gözüne kestirdi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Son dakika | Fenerbahçe'de Asamoah'a 2 yıllık teklif
Son dakika | Fenerbahçe'de Asamoah'a 2 yıllık teklif Transferde önceliğini sol beke verecek olan Fenerbahçe'de Kwadwo Asamoah ismi daha yüksek sesle konuşuluyor. Inter'in ayrılmasına izin vereceği Ganalı yıldız için 2 yıllık teklif düşünülüyor.
30.06.2020 Fenerbahçe
Asamoah’a maaş engeli
Asamoah’a maaş engeli Fenerbahçe'de Inter’li sol bek Kwadwo Asamoah’ın adı öne çıktı. Öte yandan Teknik Direktör konusunda Laurent Blanc ismi gündeme geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Cenk Ergün: 'Gomis'in sözleşmesinde o madde yoktu'
Cenk Ergün: 'Gomis'in sözleşmesinde o madde yoktu' Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, Sarı-Kırmızılıların gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılma süreciyle ilgili itiraflarda bulunan Ergün, görev aldığı dönem yapılan transferler ve sözleşmeleriyle ilgili sorularımızı da cevapladı.
30.06.2020 Galatasaray
Yaz transfer dönemine Ronaldo ve kaleciler damga vurdu
Yaz transfer dönemine Ronaldo ve kaleciler damga vurdu Avrupa futbolunda sona eren yaz transfer döneminin en dikkat çeken takımı, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'yu kadrosuna katan Juventus oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Serie A'da sezonun ilk düdüğü yarın çalacak
Serie A'da sezonun ilk düdüğü yarın çalacak Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Salih Uçan'ın mücadele edeceği İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2018-2019 sezonunun ilk düdüğü, yarın çalacak.
1.07.2020 İtalya Serie A
"Ndiaye'yi satar mıydım?"
"Ndiaye'yi satar mıydım?" Galatasaray başkanlığı için yeniden kolları sıvayan Dursun Özbek, şampiyon takımı kuran ve Fatih Terim'i getiren yönetim olduklarını söyledi.
30.06.2020 Galatasaray
Skorer TV - Spor Bülteni | 19 Mayıs 2018
Skorer TV - Spor Bülteni | 19 Mayıs 2018 Beşiktaş'ta transferin gözde isimlerinden Anderson Talisca için 4 kulübün yarış halinde olduğu öğrenildi.    Yeniden Galatasaray'ın transfer gündemine giren Kwadwo Asamoah, Juventus'a veda etti ve sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.    Göztepe'nin golcüsü Demba Ba'nın Beşiktaş'a transferiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı...   Turkish Airlines EuroLeague Final Four'un ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş, Litvanya ekibi Zalgiris Kaunas'ı mağlup ederek finale yükseldi.
19.05.2018 Programlar
Asamoah, Juventus'tan ayrıldığını resmen açıkladı!
Asamoah, Juventus'tan ayrıldığını resmen açıkladı! Kwadwo Asamoah'ta sıcak gelişme! Galatasaray'ın uzun süre transferi için ilgilendiği, resmi ağızlardan transfere ilişkin açıklamaların da yapıldığı Asamoah, uzun süredir formasını giydiği Juventus'tan ayrıldığını resmen açıkladı! Ganalı yıldız, geçen gün Türkiye'den de teklif aldığını dile getirmişti
1.07.2020 İtalya Serie A
Asamoah Inter’de
Asamoah Inter’de Juventus ile şampiyon olan ve bir dönem Galatasaray’ın hedefinde bulunan Kwadwo Asamoah, Inter’e transfer oluyor, yıllık 3.5 milyon euroya sözleşme yapmaya hazırlanıyor
1.07.2020 İtalya Serie A
Kwadwo Asamoah elden kaçtı
Kwadwo Asamoah elden kaçtı Galatasaray ağır davranınca transferde bir numaralı hedef elden kaçtı.
30.06.2020 Galatasaray
Asamoah Inter'le anlaştı iddiası
Asamoah Inter'le anlaştı iddiası Galatasaray'ın uzun bir süredir peşinden koştuğu Juventus'un sol beki Kwadwo Asamoah'la ilgili İtalyan basınından bomba bir iddia geldi.
1.07.2020 Futbol
Juventus - Tottenham Hotspur: 2-2
Juventus - Tottenham Hotspur: 2-2 UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Juventus sahasında Tottenham Hotspur ile 2-2 berabere kaldı.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Galatasaray bonservis ödemeden Asamoah'a imza attıracak
Galatasaray bonservis ödemeden Asamoah'a imza attıracak Bu iddia İtalyan medyasına ait. Çizme basınına göre Galatasaray, sezon sonunda Juventus’la sözleşmesi bitecek olan Asamoah’la söz kesti ve 1 Temmuz’da bonservis ödemeden kontrat imzalayacak.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray'dan Bernat'a resmi teklif!
Galatasaray'dan Bernat'a resmi teklif! Asamoah’ta Juve’nin inadını kıramayan Galatasaray, transferde hedefini değiştirdi: Badou Ndiaye'den gelecek 16 milyon Euro'nun bir kısmını sol bek takviyesi için kullanacak olan sarı-kırmızılılar, Bayern Münih'te forma şansı bulamayan Juan Bernat'a teklif götürdü
30.06.2020 Galatasaray
Son çare Umar Aminu
Son çare Umar Aminu Hücum bölgesine takviye isteyen Galatasaray'da arayışlar devam ederken, Türkiye'den sürpriz bir isim gündeme geldi.
30.06.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kwadwo Asamoah ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.