KYK YEDEK YURT SONUÇLARI: KYK yurt yedek başvurusu yapılacak mı? KYK yedek yurt sonuçları hangi günler açılanacak?
KYK YEDEK YURT SONUÇLARI: KYK yurt yedek başvurusu yapılacak mı? KYK yedek yurt sonuçları hangi günler açılanacak? Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 2023-2024 eğitim öğretim yılı KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu. İlk aşamada yurtlara yerleşemeyen öğrenciler, KYK yurt yedek başvurusu yapılacak mı, KYK yedek sırası ne zaman gelir? KYK yedek yurt sonuçları ne zaman, hangi günler açılanacak? sorularına cevap aramaya başladı. İşte KYK yurt yedek açıklaması...
15.09.2023 Bilgi Rehberi
KYK yedek yurt başvuruları ne zaman? KYK burs başvuruları başladı mı?
KYK yedek yurt başvuruları ne zaman? KYK burs başvuruları başladı mı? Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından 2019-2020 Eğitim yılı için KYK yedek yurt başvuru tarihleri belirlendi. KYK yurdunda kalmak isteyip ilk aşamada yerleşemeyen adaylar, yedek yurt başvurusunda bulunmak istiyor. Peki KYK yedek yurt başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak?
31.08.2019 Gündem
KYK yedek yurt başvuruları ne zaman alınacak? 2018 KYK burs başvurusu nasıl yapılır?
KYK yedek yurt başvuruları ne zaman alınacak? 2018 KYK burs başvurusu nasıl yapılır? KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklanmasının ardından gözler KYK yedek yurt başvurularına çevrildi. Peki binlerce öğrencinin hakkında araştırma yaptığı KYK yedek yurt başvuruları ne zaman yapılacak?
17.09.2018 Gündem