La Lakers

La Lakers

Son dakika LA Lakers haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan LA Lakers gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan LA Lakers haber sayfamızda...

La Lakers

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.119 la lakers haberi bulunmuştur.
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan!
Misli’de “Şampiyon” gibi kazan! Futbol ve basketbolda hafta içi programında iddaacıları birbirinden keyifli maçlar bekliyor. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyecanı yaşanırken; NBA ve EuroLeague’de de Play-Off’a kalacak son takımların kaderi Play-In maçları ile belli oluyor.
16.04.2024 Skorer
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de!
Fenerbahçe-Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Fenerbahçe – Anadolu Efes derbisinde Türkiye’nin en yüksek oranları Misli’de! Canlı yayınlar, son dakika gelişmeleri ve yüzlerce maçta daha yüksek oranlar…
5.04.2024 Skorer
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de!
Milli ara sona erdi, heyecan kaldığı yerden devam ediyor… Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar, son dakika haberleri ve çok daha fazlası yine Misli’de! Milli ara sonrasında ligler geri dönüyor… Premier Lig, Serie A, La Liga, Bundesliga ve Ligue 1 başta olmak üzere pek çok ligde mücadeleler kaldığı yerden devam ediyor. Futbol tutkunlarını bu hafta sonunda birbirinden güzel maçlar bekliyor. Süper Lig özlemi ise 2-3 ve 4 Nisan’da oynanacak maçlarla sona erecek.
29.03.2024 Diğer
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Los Angeles Lakers öldü öldü dirildi! 'Berbat ettim, özür dilerim'
Los Angeles Lakers öldü öldü dirildi! 'Berbat ettim, özür dilerim' NBA'de herkesin merakla beklediği maçta Los Angeles Lakers, Minnesota Timberwolves’u konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan ve uzatmaya giden mücadeleyi Lakers 108-102 kazandı. LeBron James'in canlı yayındaki sözleri dikkat çekti.
12.04.2023 NBA
Ronaldo ve Lebron rekora doymuyor! İnanılmaz kariyer
Ronaldo ve Lebron rekora doymuyor! İnanılmaz kariyer Ronaldo ve Lebron James tarih yazıyor. 37 yaşındaki iki yıldız, dünyanın en iyi ligleri kabul edilen Premier Lig ve NBA’de rekorları kırmayı sürdürüyor.
‘Albüm bayrağını taşımak istiyorum’
‘Albüm bayrağını taşımak istiyorum’ Yeni albümünün ilk adımı olan "Yanamam" ile başladık konu Süper Lig'deki takımların 11'ini saymaya geldi. Yeni sound'lardan dansa, Formula 1 tutkusundan Star Wars evrenine kendiyle biraz daha barışan Can Oflaz huzurlarınızda.
2.01.2022 Kültür Sanat
Hayat durdu ama onlar durmadı... Instagram'ı podyuma dönüştürdüler!
Hayat durdu ama onlar durmadı... Instagram'ı podyuma dönüştürdüler! Işıltılı hayatları, lüks tatilleri, gösterişli kıyafetleri ve herkesi imrendiren güzellikleriyle modeller belki de pek çoklarının hayalini kurduğu yaşantıyı sürüyor. Ancak koronavirüs pandemisi dünyanın dört bir yanını ele geçirirken moda haftaları ve çekimler de iptal edildi. Hal böyle olunca imrendiren hayatlar rafa kalktı ve modeller da herkes gibi eve kaldı. Ama bazıları vardı ki krizi avantaja çevirmeyi başardı. BBC'den Susan Hornik bu isimlerle görüştü.
14.09.2021 Dünya
Son dakika - Fenerbahçe'de dijital krallık! Rakiplere fark attı...
Son dakika - Fenerbahçe'de dijital krallık! Rakiplere fark attı... Detaylı Ekim 2020 rakamlarını açıklayan DeporFinanzos, tüm rakiplerine fark atan Fenerbahçe’nin sosyal medyada Türkiye’nin en fazla etkileşim alan kulübü olduğunu ortaya koydu. Fenerbahçe Beko da listenin dördüncü sırasında yer buldu
15.11.2020 Fenerbahçe
Toplanın Bill Gates’in parasını harcıyoruz
Toplanın Bill Gates’in parasını harcıyoruz Her yıl açıklanan milyarderler listesinde sıfırlarını dahi saymakta zorlandığımız servetiyle adını görmeye alışkın olduğumuz Bill Gates’in 100 milyar dolarlık servetini harcıyoruz. Nasıl mı?
27.09.2020 Pazar
LA Lakers seride avantaj yakaladı
LA Lakers seride avantaj yakaladı   Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Los Angeles Lakers, Denver Nuggets'ı 114-108 yenerek Batı Konferansı finalinde seriyi 3-1'e getirdi.
25.09.2020 NBA
Doğu Konferansı'nda ilk finalist Miami Heat
Doğu Konferansı'nda ilk finalist Miami Heat Milwaukee Bucks'ı 103-94 yenerek play-off yarı final serisinde 4-1'e öne geçen Miami Heat, Doğu Konferansı'nda finale yükseldi
9.09.2020 NBA
NBA'de 2019/20 sezonu geri dönüyor
NBA'de 2019/20 sezonu geri dönüyor NBA’de Covid-19 sebebiyle ara verilen sezon, 30 Temmuz Perşembe’yi 31 Temmuz Cuma’ya bağlayan gece 01.30’ta Utah Jazz – New Orleans Pelicans arasında oynanacak mücadele ile başlayacak. Bu karşılaşmadan hemen sonra saat 04.00’te Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers mücadelesi canlı yayınla S Sport ekranları ve S Sport Plus uygulaması üzerinden izleyicilerle buluşacak.
29.07.2020 Basketbol
Siyah&Beyaz ayrılamaz!
Siyah&Beyaz ayrılamaz! Amerika’da George Floyd’un bir polis tarafından öldürülmesiyle başlayan “tepki ve protesto”, futboldan tenise, basketboldan boksa kadar karşılık buldu. Türkiye’de de ses getiren bu olay, ten rengine bakılmadan herkes tarafından lanetlendi, ırkçılıkla mücadele bir kez daha gündeme geldi
1.07.2020 Diğer
Lebron James'den sürpriz öneri!
Lebron James'den sürpriz öneri! Koronavirüs krizi nedeniyle askıya alınan NBA’le ilgili LA Lakers’ın ünlü yıldızı Lebron James çarpıcı açıklamalarda yaptı. Yıldız isimin önerisi dikkat çekti.
1.07.2020 Basketbol
Kriz büyüyor! Formula 1'de ilk kez...
Kriz büyüyor! Formula 1'de ilk kez... Dünyanın en prestijli organizasyonlarından Formula 1’de Monaco GP’si devre dışı kaldı, 2020 sezonu zora girmeye başladı
1.07.2020 Diğer
Corona virüs, NBA takımlarına sıçradı! Lakers da resmen açıkladı
Corona virüs, NBA takımlarına sıçradı! Lakers da resmen açıkladı Tüm dünyayı saran corona virüsü, NBA takımlarına da sıçradı. Philadelphia 76'ers'ta 3 kişide corona virüs çıkmasının ardından LeBron James'in de formasını giydiği Los Angeles Lakers resmi bir açıklama yaptı...
1.07.2020 NBA
‘Kobe’nin ölümüyle tamamen yıkıldık’
‘Kobe’nin ölümüyle tamamen yıkıldık’ Helikopter kazasında eşi Kobe Bryant ve kızı Gianna’yı kaybeden Vanessa Bryant, Instagram hesabında aile fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:››“Sevgi dolu eşim, harika baba Kobe’nin ve şahane, düşünceli bir evlat olan benim güzel tatlı Giannamın ani ölümüyle tamamen yıkıldık” Los Angeles Lakers’ın efsane yıldızlarından Shaq O’Neal, özel bir anma yayınına katıldı ve gözyaşlarına hakim olamadı.
1.07.2020 Basketbol
Kobe Bryant kimdir, kaç yaşındaydı? Kobe Bryant (Black Mamba) ölüm nedeni ne?
Kobe Bryant kimdir, kaç yaşındaydı? Kobe Bryant (Black Mamba) ölüm nedeni ne? Dünya şokta! NBA yıldız oyuncusu Kobe Bryant geçirdiği helikopter kazası nedeniyle Kaliforniya'nın Calabasas yakınlarında hayatını kaybetti. Spor dünyası Kobe Bryant'ın ölüm haberinin ardından büyük bir üzüntü yaşarken dünyaca ünlü basketbolcu hakkında aramalarda hızlandı. Kobe Bryant, kimdir, neden öldü sorularına yanıt arayan vatandaşlar yaşanan gelişmeye inanmak istemedi. Peki Kobe Bryant kimdir, neden öldü? Black Mamba ne demek?
1.07.2020 NBA
‘Kara Mamba’ya veda! Kobe Bryant dünyayı yasa boğdu
‘Kara Mamba’ya veda! Kobe Bryant dünyayı yasa boğdu ‘Kara Mamba’ lakaplı Kobe Bryant, 13 yaşındaki kızı Gianna ve 7 arkadaşıyla birlikte helikopter kazasında hayata veda etti. Dünya basketbol tarihinin en iyilerinden Bryant ölümüyle efsanevi bir 41 yıl bıraktı
1.07.2020 Basketbol
'O iş bende'
'O iş bende' Helikopter kazasında hayata gözlerini yuman LA Lakers’ın efsanesi Kobe Bryant'ın kızı Gianna ile yaşadığı diyalog hafızalara kazındı...
1.07.2020 NBA
Kobe Bryant'ın ölümünden sonra viral olan tweet gerçek mi?
Kobe Bryant'ın ölümünden sonra viral olan tweet gerçek mi? Kobe Bryant'ın şoke eden ölümü tüm dünyayı yasa boğdu. Sosyal medyada Bryant'ın ölümünden sonra viral olan bir tweet ise ortalığı epey karıştırdı. Peki bu tweet gerçek mi?
27.01.2020 Spor
LeBron James, Kobe'nin hayatını kaybettiği haberini alınca yıkıldı!
LeBron James, Kobe'nin hayatını kaybettiği haberini alınca yıkıldı! Philadelphia'dan dönen LA Lakers'ta LeBron James, Kobe Bryant'ın ölüm haberini aldıktan sonra yıkıldı, gözyaşlarını tutamadı... (via NBC4 Los Angeles)
1.07.2020 Basketbol
Diagne bu kez de NBA takımlarından LA Lakers formasıyla antrenman yaptı!
Diagne bu kez de NBA takımlarından LA Lakers formasıyla antrenman yaptı! Galatasaray'daki geleceği belirsiz olan Diagne antrenmanlarına ve sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.
15.01.2020 Futbol
LA Lakers dizisinde Shannon
LA Lakers dizisinde Shannon Michael Shannon, NBA tarihinin en başarılı takımları arasında kabul edilen ve oyuncusundan yönetimine üzerine saatlerce konuşulabilecek bir yapıyla 80’li yılların en dominant takımlarından olan Los Angeles Lakers’ın hikayesini anlatacak dizinin kadrosuna katıldı.
29.08.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

La Lakers ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.