Lacina Traore

Lacina Traore

Son dakika lacina traore haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lacina traore gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lacina traore haber sayfamızda...

Lacina Traore

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 41 lacina traore haberi bulunmuştur.
Bandırmaspor'da Lacina Traore ile yollar ayrıldı
Bandırmaspor'da Lacina Traore ile yollar ayrıldı Royal Hastanesi Bandırmaspor'da, Fildişi Sahilli forvet oyuncusu Lacina Traore'nin sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak feshedildi.
22.02.2021 1.Lig
Son dakika | Ali Akman, Bursaspor'u uçurdu: 1-2
Son dakika | Ali Akman, Bursaspor'u uçurdu: 1-2 TFF 1. Lig'de Bursaspor deplasmanda Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 2-1 yendi. Devlerin takibindeki yeşil-beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Ali Akman, 8. golünü atarken, 3 de asist yaptı.
8.12.2020 1.Lig
Transfer haberleri | Ünlü yıldız Lacina Traore Bandırmaspor'a imza attı!
Transfer haberleri | Ünlü yıldız Lacina Traore Bandırmaspor'a imza attı! Bandırmaspor bir dönem Monaco'da top koşturan ünlü oyuncu Lacina Traore'ye imza attırdı.
14.09.2020 1.Lig
Royal Hastanesi Bandırmaspor, Lacina Traore'yi transfer etti
Royal Hastanesi Bandırmaspor, Lacina Traore'yi transfer etti Royal Hastanesi Bandırmaspor, santrfor Lacina Traore’yi kadrosuna kattı. 
7.09.2020 1.Lig
Lacina Traore, Galatasaray'ın transfer teklifini resmen açıkladı!
Lacina Traore, Galatasaray'ın transfer teklifini resmen açıkladı! Kariyerinde daha önce Monaco, Everton ve CSKA Moskova gibi önemli kulüplerde forma giyen ve bir süre kulüpsüz kaldıktan sonra Şubat ayında Macar ekibi Ujpest'e imza atan Fildişi Sahilli golcü Lacina Traore, Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı.
30.06.2020 Galatasaray
Akhisarspor'a Lacine Traore önerildi
Akhisarspor'a Lacine Traore önerildi Spor Toto Süper Lig'de çıkışa geçmek isteyen Akhisarspor'a Fildişi Sahilli golcü Lacina Traore önerildi.
2018 yaz transfer döneminin kulüpsüz gezen 10 yıldızı
2018 yaz transfer döneminin kulüpsüz gezen 10 yıldızı Transfer dönemi birçok ülkede ve Türkiye'de 31 Ağustos'a kadar sürecek. Kulüpler hala transfer kovalıyorlar ve özellikle maliyetsiz oyuncuları arıyorlar. Peki piyasadaki hem tanınmış hem de bonservissiz oyuncular kimler?
17.08.2018 Spor
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Şubat 2017
Skorer TV Spor Bülteni - 12 Şubat 2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nun 20. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı. Spor yorumcuları Ömer Üründül ve Gürcan Bilgiç, olaylı mücadeleyi çarpıcı sözlerle değerlendirdi.   Fenerbahçe'nin iki yıldızı Jeremain Lens ile Alper Potuk, Bursaspor maçında gördükleri kartlarla cezalı duruma düştüler.     Fenerbahçe Yönetimi, Teknik Direktör Dick Advocaat'ın çalışmaktan son derece memnun olduğu Moussa Sow'u yeniden kiralamak için şimdiden harekete geçti.    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ısrarla alınmasını istediği forvet Lacina Traore, kiralık olarak gittiği Sporting Gijon’daki ilk maçında ilk golünü attı.
12.02.2017 Programlar
Güneş istedi aldıramadı, ilk maçında gol attı!
Güneş istedi aldıramadı, ilk maçında gol attı! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in ısrarla alınmasını istediği forvet olan Lacina Traore kiralık olarak gittiği Sporting Gijon’daki ilk maçında ilk golünü attı.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş Transfer Haberleri: Sunderland'den Tolgay'a 4.6 milyon euro!
Beşiktaş Transfer Haberleri: Sunderland'den Tolgay'a 4.6 milyon euro! Ada basını, Premier Lig’de sonuncu sıradaki Sunderland’in Tolgay Arslan’ı istediğini yazdı. Teklifleri 4.6 milyon euro...
30.06.2020 Beşiktaş
Fenerbahçe'nin rakibi Monaco
Fenerbahçe'nin rakibi Monaco UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Monaco ile eşleşen Fenerbahçe, rakibiyle Avrupa kupaları tarihinde ilk kez karşılaşacak.
30.06.2020 Fenerbahçe
Transfer Kulisi | Transferde Beşiktaş'a çalım
Transfer Kulisi | Transferde Beşiktaş'a çalım Sneijder giderse, Juventus'un yıldızı geliyor! La Gazetta dello Sport ve Marca gazeteleri, Galatasaray'ın, Juventus'ta forma giyen Hernanes ile görüşmelerde bulunduğunu duyurdu.    Fenerbahçe Skrtel’den sonra Kolarov’u da bitirerek, Beşiktaş’tan Gökhan Gönül’ün intikamını almak için harekete geçti; ve siyah beyazlıların 3.5 milyon Euro’luk teklifinin üstüne çıktı.    Beşiktaş Gomez'in alternatifini buldu! Menajer Ali Sapan siyah beyazlılara Monaco'nun 10 milyon Euro'ya transfer ettiği Lacina Traore'yi önerdi.    Napoli'nin yıldızı Trabzonspor yolunda! Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, geçen hafta İtalya'ya giderek Faslı oyuncu Omar El Kaddouri’yi istemişti.
11.07.2016 Programlar
45 dakikaya damga vurdu!
45 dakikaya damga vurdu! Fransa Kupası'nda St. Jean Beaulieu ile karşılaşan Monaco'da golcü oyuncu Lacina Traore ilk yarıda attığı 4 golün ardından 1'de kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Monaco maçı 10-2 kazandı.
4.01.2016 Futbol
Monaco - St Jean Beaulieu: 10-2
Monaco - St Jean Beaulieu: 10-2 Fransa Kupası son 32 turu maçında Monaco sahasında Saint Jean Beaulieu'yu 10-2 yendi.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Sporting Lizbon - Lokomotiv Moskova: 1-3
Sporting Lizbon - Lokomotiv Moskova: 1-3 UEFA Avrupa Ligi'nde 2015-2016 sezonu grup maçlarının ilk haftası tamamlandı. Sonuçlar şöyle...
1.07.2020 UEFA Avrupa Ligi
Bursaspor'a dev forvet
Bursaspor'a dev forvet Bursaspor, Fenerbahçe'ye transfer olan golcü oyuncu Fernandao'nun yerine Monacolu dev golcü Traore'yi düşünüyor...
17.07.2015 BursaSpor
Bu gol nasıl kaçar?
Bu gol nasıl kaçar? Chelsea'den kiralık olarak Vitesse'de forma giyen Lacina Traore, Zwolle maçında inanılmaz bir golü kaçırarak şaşkınlık yarattı.
26.05.2015 Futbol
Arda, Hakan Çalhanoğlu'na karşı!
Arda, Hakan Çalhanoğlu'na karşı! UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarın milli futbolculardan Arda Turan'ın forma giydiği İspanyol ekibi Atletico Madrid, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Almanya'nın Bayer Leverkusen takımına konuk olacak. İngiliz ekibi Arsenal ise Fransız temsilcisi Monaco'yu ağırlayacak.
1.07.2020 Futbol
Monaco'da Traore 8 hafta yok
Monaco'da Traore 8 hafta yok Fransa'nın Monaco takımında forma giyen Fildişi Sahilli forvet Traore, sakatlığı nedeniyle 8 hafta oynayamayacak.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
ARTIK VAKTİ GELDİ
ARTIK VAKTİ GELDİ Tarihinde ilk kez 2006'da Almanya'da düzenlenen Dünya Kupası'na katılan Fildişi Sahilleri, şanssızlık sonucu 'Ölüm Grubu' radarına yakalanmıştı. 2010 Güney Afrika'da da aynı sorunu yaşayan Drogba ve arkadaşları, Brezilya'da rahat bir kura yakaladı
1.07.2020 Dünya Kupası
Galatasaray'da Traore harekatı!
Galatasaray'da Traore harekatı! Drogba'nın takımdan ayrılmasından sonra forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray yönetimi, aradığı golcüyü buldu. Sarı-kırmızılı yönetim, 2,03'lük Lacina Traore'yi gündemine aldı.
30.06.2020 Galatasaray
Traore rekabeti!
Traore rekabeti! İngiltere'de yayın yapan "football directnews" sitesinin haberine göre Everton'da kiralık olarak oynayan Lacina Traore için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rekabet halinde olduğu iddia edildi.
30.06.2020 Galatasaray
Fildişi Sahili'nin Dünya Kupası kadrosu! Eboue ve Drogba...
Fildişi Sahili'nin Dünya Kupası kadrosu! Eboue ve Drogba... Fildişi Milli Takımı'nın FIFA 2014 Dünya Kupası kadrosu, teknik direktör Sabri Lamouchi tarafından açıklandı.
30.06.2020 Galatasaray
En yüksek transfer bedeli Manchester United'ın
En yüksek transfer bedeli Manchester United'ın Real Madrid ve Manchester City gibi transfer rekortmenlerinin sessiz kaldığı ocak ayında, en yüksek transfer ücretini Manchester United ödedi.
1.07.2020 Fransa Ligue 1
Drogba, Sow'u üzdü! Fildişi, bileti almaya çok yakın...
Drogba, Sow'u üzdü! Fildişi, bileti almaya çok yakın... Brezilya 2014 biletini alacak takımı belirleyecek eşleşmede Fildişi Sahilleri evinde ağırladığı Senegal'i 3-1 mağlup etti ve rövanş öncesi avantaj sağladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Lacina Traore ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.