Lafarge

Lafarge

Son dakika Lafarge haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lafarge gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lafarge haber sayfamızda...

Lafarge

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 164 lafarge haberi bulunmuştur.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme Aydın'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyüme rakamlarını işaret ederek, "Türkiye ekonomisi çok önemli bir başarıya imza attı." dedi. Muhalefete seslenen Erdoğan, "Hani 'öldük, bittik' diyordunuz... Ne oldu?" ifadelerini kullandı.
29.02.2024 Haberler
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme
Erdoğan'dan ekonomi mesajı: 14 çeyreklik kesintisiz büyüme Aydın'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyüme rakamlarını işaret ederek, "Türkiye ekonomisi çok önemli bir başarıya imza attı." dedi. Muhalefete seslenen Erdoğan, "Hani 'öldük, bittik' diyordunuz... Ne oldu?" ifadelerini kullandı.
29.02.2024 Gündem
Aralıksız hava harekatı
Aralıksız hava harekatı Irak ve Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü PKK/YPG’ye düzenlenen hava harekatlarında toplam 47 hedef daha yerle bir edildi. Böylece cuma gününden beri imha edilen hedef sayısı 100’ü geçerken, etkisiz hale getirilen terörst sayısı da 74 oldu.
15.01.2024 Gündem
Yine terör skandalı! Fransa, PKK/YPG'ye desteğini sürdürüyor
Yine terör skandalı! Fransa, PKK/YPG'ye desteğini sürdürüyor Türkiye'nin tekrarlanan güvenlik endişeleri ve uyarılarına rağmen terör örgütü PKK/YPG'ye verdiği desteği sürdüren Fransa yine büyük bir skandala imza attı.
13.04.2023 Haberler
Yine terör skandalı! Fransa, PKK/YPG'ye desteğini sürdürüyor
Yine terör skandalı! Fransa, PKK/YPG'ye desteğini sürdürüyor Türkiye'nin tekrarlanan güvenlik endişeleri ve uyarılarına rağmen terör örgütü PKK/YPG'ye verdiği desteği sürdüren Fransa yine büyük bir skandala imza attı.
13.04.2023 Dünya
Paris’te çıkan olaylarla ilgili AK Parti'li Çelik’ten açıklama
Paris’te çıkan olaylarla ilgili AK Parti'li Çelik’ten açıklama AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Paris'teki PKK eylemleriyle ilgili olarak, "Terör örgütlerini besleyenler terörle yüz yüze geldi" dedi.
25.12.2022 Gündem
Fahrettin Altun: Türkiye-Fransa ilişkileri siyasi hesaplara kurban edilmemelidir
Fahrettin Altun: Türkiye-Fransa ilişkileri siyasi hesaplara kurban edilmemelidir İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ''Batı'daki Türkiye düşmanı lobilerin ya da PKK/YPG ve FETÖ gibi terör örgütlerinin uzantılarının dezenformasyon kampanyaları da iki ülke ilişkilerinin yanı sıra Fransa'ya da zarar verme potansiyeli taşımaktadır. Dolayısıyla Türkiye-Fransa ilişkileri, terör örgütlerini ya da Türkiye karşıtı lobileri memnun eden ucuz ve kısa vadeli siyasi hesaplara kurban edilmemelidir" dedi.
20.12.2022 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'li vekillere tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'li vekillere tepki AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplandı. MYK toplantısı devam ederken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, önemli açıklamalarda bulundu. Çelik yaptığı açıklamada, "Mahkeme basmanın Meclisi basmaktan farkı yok. Kabadayılık yaparak bir tavır ortaya koyulması son derece usulsüz, adapsız, öyle barbarca bir tavır olmuştur." dedi.
31.10.2022 Siyaset
İsveç basını mektubun detaylarını paylaştı: Gelmeye hazırım!
İsveç basını mektubun detaylarını paylaştı: Gelmeye hazırım! İsveç basını, ülkenin yeni Başbakanı Ulf Kristersson'ın dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderdiği mektupta Ankara ziyaretine hazır olduğunu belirttiğini aktardı.
22.10.2022 Dünya
‘Putin’i görüşmelere daha açık gördüm’
‘Putin’i görüşmelere daha açık gördüm’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Ukrayna savaşını bitirmek için Türkiye arabuluculuğunda bir masa kurulup kurulmayacağı sorusuna “Sayın Putin’in şu anda geçmişe göre çok daha yumuşak, çok daha görüşmelere açık olduğunu gördüm” yanıtıyla ümitli olduğunu ifade etti.
22.10.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi! 'Macron'a hesabını sordular'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi! 'Macron'a hesabını sordular' Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı 12. Enformasyon Bakanları Toplantısı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Lafarge'a değindi ve "Macron'a da ben bunları anlattım. Fransa parlamentosunda Macron'a hesabını sordular." ifadelerini kullandı.
21.10.2022 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi! 'Macron'a hesabını sordular'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Lafarge tepkisi! 'Macron'a hesabını sordular' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 12. Enformasyon Bakanları Konferansı kapsamında düzenlenen gala yemeğinde heyet başkanları ile bir araya geldi.
21.10.2022 Siyaset
Fransa'da yüksek enflasyon protestosu! Hayat durdu
Fransa'da yüksek enflasyon protestosu! Hayat durdu Fransa’da çok sayıda meslek grubu hayat pahalılığını protesto etmek için sokağa indi. Başta başkent Paris’te olmak üzere birçok kentte 100 binden fazla kişi gösterilere katılırken, çıkan olaylarda 11 kişi gözaltına alındı.
18.10.2022 Dünya
Erdoğan 'kulak arkası ettiler' demişti! Lafarge suçunu kabul etti
Erdoğan 'kulak arkası ettiler' demişti! Lafarge suçunu kabul etti ABD’de görülen davada Fransız çimento devi Lafarge, Suriye'de bir fabrikayı çalışır halde tutmak için terör örgütü DEAŞ’a ödeme yaptığı için kendisine yöneltilen “DEAŞ'a yardım etme" suçunu kabul etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen yıl 'Lafarge' firması ile ilgili yaptığı açıklamada, ' Lafarge’ın DEAŞ’a rüşvet verdiğini, terörü finanse ettiğini, Macron’a ve Avrupa’da pek çok lidere söyledim. Ancak hep kulak arkası ettiler' demişti.
18.10.2022 Dünya
'Miçotakis’e kapıyı kapattık o iş bitti'
'Miçotakis’e kapıyı kapattık o iş bitti' Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi kapsamında Yunanistan Başbakanı Miçotakis’le görüşmesinin mümkün olmadığını belirterek, “Hayır bitti o iş, o kapıyı kapattık. Bundan sonra kendilerine çeki düzen verecekler” dedi.
29.06.2022 Siyaset
İş dünyasında transfer hızlı
İş dünyasında transfer hızlı İş dünyasında C-Level yönetici atamaları sürüyor. Türkiye’nin önde gelen şirketleri stratejik hedefleri doğrultusunda mayıs ayında yönetim düzeyinde atamalara devam etti. Mayıs ayında şirketlerin dikkat çeken yeni görevlendirmeleri şu şekilde gerçekleşti.
6.06.2022 Milliyet Executive
Çimento devine yargı yolu
Çimento devine yargı yolu Fransa’da çimento şirketi Lafarge’ın DAEŞ’e finansman sağlayarak “insanlığa karşı suça ortak olduğu” gerekçesiyle yargılanmasına onay verildi. Böylelikle ilk kez çokuluslu bir Fransız şirketi hakkında bu suçtan dava açılması kararı alındı.
26.05.2022 Dünya
Paris Temyiz Mahkemesi: Lafarge insanlığa karşı işlenen suçlara ortak oldu
Paris Temyiz Mahkemesi: Lafarge insanlığa karşı işlenen suçlara ortak oldu Paris Temyiz Mahkemesi, Lafarge'ın Suriye'deki tesisinin "insanlığa karşı işlenen suçlara ortaklık ettiğine" dair suçlamaları teyit etti.
19.05.2022 Dünya
Son dakika haberleri: Erdoğan yeni ekonomi modelini tek tek anlattı: Düşük faizle, üretimi ve ihracatı destekleyeceğiz
Son dakika haberleri: Erdoğan yeni ekonomi modelini tek tek anlattı: Düşük faizle, üretimi ve ihracatı destekleyeceğiz Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT ortak yayınında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamada, "Büyümeyi istikrarsız hale getirmelerine müsaade etmeyeceğiz ve biz bu sarmaldan çıkacağız." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni ekonomi modeliyle, yüksek faiz verecek sıcak para çekme politikasını elimizin tersiyle itiyoruz. Düşük faizle, üretimi ve ihracatı destekleyeceğiz.' dedi. Erdoğan yıl sonu büyüme rakamlarına dair, "Beklentimiz, 10'u bulacağız. Bizim tahminimiz asgari 10 ama üzerine de çıkabilir." bilgisini paylaştı.
1.12.2021 Siyaset
İletişim Başkanı Altun'dan 'Fabrika' belgeseline ilişkin paylaşım
İletişim Başkanı Altun'dan 'Fabrika' belgeseline ilişkin paylaşım Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge'ın terör örgütü DEAŞ ile ilişkisini içeren, 2 yıllık bir çalışmanın sonucu ve araştırmacı gazetecilik yapımı olan "Fabrika" adlı belgeselin, 12 Kasım'da TRT Haber'de yayımlanacağını bildirdi.
6.11.2021 Televizyon
İletişim Başkanı Altun'dan 'Fabrika' belgeseline ilişkin paylaşım
İletişim Başkanı Altun'dan 'Fabrika' belgeseline ilişkin paylaşım Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, dünyanın en büyük çimento üreticilerinden Fransız Lafarge'ın terör örgütü DEAŞ ile ilişkisini içeren, 2 yıllık bir çalışmanın sonucu ve araştırmacı gazetecilik yapımı olan "Fabrika" adlı belgeselin, 12 Kasım'da TRT Haber'de yayımlanacağını bildirdi.
6.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Afrika ziyareti dönüşü önemli açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Afrika ziyareti dönüşü önemli açıklamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrika ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdemir Bayraktar'ın vefatı, erken seçim tartışmaları, büyükelçilerin Osman Kavala açıklaması, siyasi cinayetler iddiası, Birleşmiş Milletler, Yunanistan'ın Fransa ve ABD ile anlaşması konularıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
21.10.2021 Siyaset
Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Mavi Vatan' açıklaması: Kırmızı çizgimizdir, korumak için her şeyi yaparız
Son dakika: AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'Mavi Vatan' açıklaması: Kırmızı çizgimizdir, korumak için her şeyi yaparız Gelen son dakika haberine göre; AK Parti sözcüsü Ömer Çelik MKYK sonrası yaptığı açıklamada, "Mavi Vatan bizim kırmızı çizgimizdir. Mavi Vatan ana vatanın ayrılmaz bir parçasıdır. Hakkımızı korumak için her türlü bedeli öderiz, her şeyi yaparız." ifadelerini kullandı. Çelik açıklamalarında Türkiye'de organize sanayi bölgelerinin sayısının 325 olduğunu bildirdi. Fransa'daki bayrak provokasyonuna da değinen Çelik, "Galatasaray taraftarı dozunda cevap vermiş ve olgun bir tutum sergilemiştir" dedi. Yeni anayasa çalışmalarına ilişkin bilgi veren Sözcü Çelik, "Laiklik, Anayasa'nın vazgeçilmezidir" ifadelerini kullandı.
5.10.2021 Siyaset
"Türkiye, terör kırmızı çizgimiz mesajı verecek"
"Türkiye, terör kırmızı çizgimiz mesajı verecek" Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’ne gidiyor. Orada temaslarda bulunacak. Peki, Washington ile Ankara arasındaki en büyük sorun ne? Birçok uzmana göre; bu sorunun cevabı, Terör Örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG'nin terör koridoru oluşturma girişimi. Gazeteci Yazar Bünyamin Aygün konuyla ilgili, CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu.
19.09.2021 Gündem
ABD ile ilişkilerde terör çıkmazı
ABD ile ilişkilerde terör çıkmazı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri’ne gidiyor. Orada temaslarda bulunacak. Peki, Washington ile Ankara arasındaki en büyük sorun ne? Birçok uzmana göre; bu sorunun cevabı, Terör Örgütü PKK’nın Suriye kolu YPG'nin terör koridoru oluşturma girişimi. Gazeteci Yazar Bünyamin Aygün konuyla ilgili, CNN TÜRK'te açıklamalarda bulundu.
19.09.2021 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Lafarge ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.