Lahey

Lahey

Son dakika lahey haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan lahey gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan lahey haber sayfamızda...

Lahey

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.707 lahey haberi bulunmuştur.
Bakan Fidan Rutte ile görüştü
Bakan Fidan Rutte ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar’daki temaslarının ardından Hollanda’ya geldi.
20.04.2024 Gündem
Bakan Fidan Hollanda'da STK temsilcileri ile bir araya geldi
Bakan Fidan Hollanda'da STK temsilcileri ile bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hollanda’da sürdürdüğü temasları çerçevesinde Türk toplumu ve sivil toplum kuruluşlarının (STK) temsilcileri ile görüştü.
19.04.2024 Gündem
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı
Ticaret Bakanlığı, İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı Ticaret Bakanlığı, bugünden itibaren belirlenen ürünlerde İsrail’e ihracatı kısıtlama kararı aldı.
9.04.2024 Uzmanpara
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Haberler
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı
Türkiye'den İsrail'e ihracat kısıtlaması! Bakanlık 54 ürünü açıkladı Ticaret Bakanlığı, İsrail'le ihracat kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Ticaret Bakanlığı'nın kararı inşaat demirinden yassı çeliğe, mermerden seramiğe kadar 54 ürün grubunu kapsıyor.
9.04.2024 Ekonomi
İsrail’e karşı yeni tedbirler
İsrail’e karşı yeni tedbirler Türkiye’nin Gazze’ye havadan insani yardım talebini reddeden İsrail’e karşı yeni tedbirler hayata geçiriliyor. Dışişleri Bakanı Fidan “Ateşkes ilan edilene ve yardımların Gazze’ye kesintisiz ulaşmasına izin verilene kadar tedbirler devam edecek” dedi.
9.04.2024 Dünya
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı
Nikaragua'nın Almanya'ya 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' gerekçesiyle açtığı dava başladı Nikaragua'nın Almanya aleyhine 'Filistin’de soykırıma ortak olduğu' sebebiyle açtığı dava  Uluslararası Adalet Divanı’nda başladı.
8.04.2024 Dünya
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor Uzmanlar, Myanmar Ordusu'nun Arakan eyaletinde 'Arakan Ordusu' adlı etnik silahlı isyancı grubuna karşı büyük toprak kayıpları yaşadıktan sonra Rohingyaları zorla askere almasını, ordunun içinde bulunduğu çaresizliğin bir göstergesi olarak yorumluyor.
8.04.2024 Dünya
İklim aktivisti Thunberg, katıldığı eylemde iki kez gözaltına alındı
İklim aktivisti Thunberg, katıldığı eylemde iki kez gözaltına alındı İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, fosil yakıt sübvansiyonlarına karşı düzenlenen protestoda iki kez gözaltına alındı.
7.04.2024 Dünya
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor
Mayıs ayında kendini öldürtecek! Bir garip ötenazi kararı! Sevgilisi bile destekliyor Hollanda'da fiziksel hiçbir sorunu olmayan 28 yaşındaki kadın kendini öldürme kararı aldı. Devlet tarafından kabul edilen ötanazi isteğinin Mayıs ayında gerçekleşeceği belirtildi.
3.04.2024 Dünya
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olacak
İrlanda, Güney Afrika'nın İsrail'e karşı açtığı soykırım davasına müdahil olacak Dışişleri Bakanlığı, İrlanda'nın müdahalesinin Soykırım Sözleşmesi'nin bir veya birden çok hükmüne ilişkin yorumunu ortaya koyması için bir fırsat olacağını bildirdi.
28.03.2024 Dünya
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf
Seçimleri kazandığı açıklanan Putin'e göre Rusya’da demokrasi Batılı birçok ülkeden daha şeffaf Yüzde 88 oy oranı alan Vladimir Putin, beşinci kez Rusya’nın devlet başkanı oldu. Amerika ise, ülkedeki seçimlerin özgür veya adil olmadığını söyledi.
18.03.2024 Dünya
Hollandalı aşırı sağcı lider Wilders, Başbakanlık talebinden vazgeçti
Hollandalı aşırı sağcı lider Wilders, Başbakanlık talebinden vazgeçti Hollanda’da Ekim ayında yapılan erken genel seçimleri büyük bir farkla kazanan aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) lideri Geert Wilders, diğer siyasi liderlerin sıcak bakmaması nedeniyle Başbakanlık talebinden vazgeçti.
14.03.2024 Dünya
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Abidjan’daki üniversite öğrencileriyle bir araya geldi
Meclis Başkanı Kurtulmuş, Abidjan’daki üniversite öğrencileriyle bir araya geldi TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan şehrindeki Felix Houphouet-Boigny Üniversitesi’nde düzenlenen “Kriz Zamanlarında Gençlik Çalışmalarının Rolü” konulu İslam İşbirliği Gençlik Forumu programında üniversitedeki gençlere hitap etti.
6.03.2024 Gündem
Numan Kurtulmuş: Netanyahu ve ekibinin zamanı dolmuş, dünyanın sabrı taşmıştır
Numan Kurtulmuş: Netanyahu ve ekibinin zamanı dolmuş, dünyanın sabrı taşmıştır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili’ndeki Felix Houphouet-Boigny Üniversitesi’nde yaptığı konuşmada, “Netanyahu ve ekibinin zamanı dolmuş, dünyanın sabrı taşmıştır” dedi.
6.03.2024 Gündem
İBB Başkanı İmamoğlu Gazze'ye yardım götüren TIR'ların uğurlama törenine katıldı
İBB Başkanı İmamoğlu Gazze'ye yardım götüren TIR'ların uğurlama törenine katıldı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği Gazze’ye yardım götüren TIR'ların uğurlama törenine katıldı.
5.03.2024 Gündem
Kurtulmuş: Büyük bir mücadeleye hazır olmamız lazım
Kurtulmuş: Büyük bir mücadeleye hazır olmamız lazım TBMM Başkanı Kurtulmuş, Fildişi Sahili’nin Abidjan şehrinde düzenlenen İslam İşbirliği Parlamenter Asamblesi (İSİPAB) 18’inci Konferansı’nda konuştu.
5.03.2024 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan önemli açıklamalar! "Güçlendirilmiş bir Filistin mücadelesine hazır olunmalı"
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan önemli açıklamalar! "Güçlendirilmiş bir Filistin mücadelesine hazır olunmalı" TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş İSİPAB 18’inci Konferansı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş "İslam dünyasının önümüzdeki dönemde çok yoğun ve güçlendirilmiş bir Filistin mücadelesine hazır olması gerektiğini ifade etmek istiyorum" dedi.
4.03.2024 Gündem
Lahey’de kritik İsrail duruşması
Lahey’de kritik İsrail duruşması Uluslararası Adalet Divanı’nın “İsrail’in işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarına ilişkin danışma görüşü” duruşmalarının son gününde Türkiye de beyanda bulundu. Divanın kararı bağlayıcı olmamakla birlikte önemli bir etki yaratabilir.
27.02.2024 Dünya
İBB adayı Murat Kurum İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı
İBB adayı Murat Kurum İstanbul'daki son anket sonucunu açıkladı Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Habertürk'te projelerini anlattı. Kurum İstanbul'daki son anket durumunu da açıkladı. İşte o detaylar...
26.02.2024 Gündem
Lahey'de sunum yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız CNN Türk'te açıkladı: ABD'ye baskı oluşturulmalı
Lahey'de sunum yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız CNN Türk'te açıkladı: ABD'ye baskı oluşturulmalı Lahey'de sunum yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "Lahey'deki dava Gazze'deki katliamı durdurabilir" dedi. İşte Yıldız'ın sunum sonrası CNN Türk'te yaptığı açıklamadan satır başları...
26.02.2024 Haberler
Lahey'de sunum yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız CNN Türk'te açıkladı: ABD'ye baskı oluşturulmalı
Lahey'de sunum yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız CNN Türk'te açıkladı: ABD'ye baskı oluşturulmalı Lahey'de sunum yapan Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "Lahey'deki dava Gazze'deki katliamı durdurabilir" dedi. İşte Yıldız'ın sunum sonrası CNN Türk'e yaptığı o açıklamalar.
26.02.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sirk cambazlarına prim vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sirk cambazlarına prim vermeyin AK Parti Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim sürecine ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.
26.02.2024 Gündem
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı açıldı! Erdoğan: 5 yılda hiçbir şey yapmadılar
Sirkeci-Kazlıçeşme hattı açıldı! Erdoğan: 5 yılda hiçbir şey yapmadılar Sirkeci- Kazlıçeşme tren hattı açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mevcut İBB yönetimine tepki göstererek, "Kaldığımız yerden yeniden işe koyulacak aziz İstanbul'un fetret devrini sona erdireceğiz." dedi. Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını da açıkladı.
26.02.2024 Gündem
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar
Lahey'de sıra Türkiye'ye geldi! Dışişleri Bakan Yardımcısı Yıldız: Demografik yapıyı değiştiriyorlar Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) İsrail’in Filistin’i işgalinin hukuki neticelerine ilişkin duruşmada Türkiye sunum yaptı. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız "İsrail hesap vermeli" dedi.
26.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Lahey ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.