Lal

Lal

Son dakika Lal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lal haber sayfamızda...

Lal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.004 lal haberi bulunmuştur.
Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti
Mor ve Ötesi Alaçatı’yı mest etti Çeşme Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Alaçatı Ot Festivali’nin üçüncü gününde rock müziğin sevilen gruplarından Mor ve Ötesi sahne aldı.
22.04.2024 Ege
Festivali zirveye çıkardı
Festivali zirveye çıkardı Edis, önceki akşam 13. Alaçatı Ot Festivali’nde sevenleriyle buluştu.
21.04.2024 Cadde
Ot Festivali’nde renkli kortej
Ot Festivali’nde renkli kortej Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Alaçatı Ot Festivali’nin ikinci gününde düzenlenen kortej renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Lal Denizli de binlerce vatandaş ile birlikte korteje katıldı.
20.04.2024 Ege
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak  beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım
Çeşme Belediye Başkanı Denizli: Babamın kızı olarak anılmak beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağım İzmir'in Çeşme ilçesinin ilk kadın belediye başkanı ve teknik direktör Mustafa Denizli’nin kızı Lâl Denizli, "Babamın kızı olarak anılmak öncelikle siyaseten beni rahatsız ediyor ama babam gurur kaynağı çünkü Türkiye'ye çok güzel bir isim bıraktı. Babam futbol konusunda gerçekten öncü isimlerden biri olmayı başardı. Kendi alanında bu kadar gurur verici işler başarmış bir babanın kızı olarak ben de kendi alanımda aynı gururu aileme yaşatmak için çabalıyorum" dedi.
9.04.2024 Gündem
Alaçatı Ot Festivali özüne dönüyor
Alaçatı Ot Festivali özüne dönüyor Alaçatı Ot Festivali’nin tanıtım toplantısına katılan Başkan Lal Denizli “Daha canlı ve özünü koruyan bir atmosfere sahip olacak” dedi.
8.04.2024 Ege
Bu yılki tema ‘Öze Dönüş’
Bu yılki tema ‘Öze Dönüş’ Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, 18-21 Nisan günleri arasında düzenlenecek 13. Alaçatı Ot Festivali’nin tanıtım toplantısına katıldı.
7.04.2024 Cadde
‘Sorumluluğum çok büyük’
‘Sorumluluğum çok büyük’ Çeşme’nin en genç Belediye Başkanı Lal Denizli, Çakabey Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
6.04.2024 Ege
Sandık ittifakı başarı getirdi
Sandık ittifakı başarı getirdi Genel seçimlerde büyük hayal kırıklığı yaşayan CHP, yerelde oylarını 13 puan artırarak tarihi bir başarı elde etti. Muhalif seçmen sandıkta birleşerek CHP’yi birinci parti yaptı. Eski ittifak ortaklarının seçmenleri kadar AK Parti tabanının bir kısmının sandığa gitmemesi de CHP’ye yaradı...
2.04.2024 Gündem
11 kentte yönetim kadınlarda
11 kentte yönetim kadınlarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 81 ilin 11’inde kadın belediye başkan adayları kazandı. Aydın, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep ve Tekirdağ olmak üzere 5 büyükşehri kadın belediye başkanları yönetecek.
2.04.2024 Gündem
İzmir'de 8 ilçede kadın adaylar başkanlık koltuğuna oturacak
İzmir'de 8 ilçede kadın adaylar başkanlık koltuğuna oturacak İzmir'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, CHP'nin 30 ilçede aday gösterdiği 9 kadından 8'i seçildi.
1.04.2024 Gündem
Yerel seçimlerde birçok ünlü yarıştı! İşte belediye başkanı seçilenler
Yerel seçimlerde birçok ünlü yarıştı! İşte belediye başkanı seçilenler Oyuncu, sunucu, şarkıcı, sporcu... 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri, ünlü isimlerin yarışına da sahne oldu. Sandıkların açılmasıyla birlikte ortaya çıkan sonuçlar dikkat çekti. İşte yerel seçimlerde aday olan ünlüler ve aldıkları oy oranları...
1.04.2024 Cadde
CHP’nin 9 kadın adayından sekizi kazandı
CHP’nin 9 kadın adayından sekizi kazandı CHP’nin 9 ilçede çıkardığı kadın adayların 8’i seçildi.
1.04.2024 Gündem
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı ASLI ÖKTENER- 10 bin 721 sandıkta, yaklaşık 3 milyon 459 bin 970 vatandaşın oy kullandığı İzmir’de seçimlerin kazananı CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlendiği seçimde nefes kesen bir yarış yaşandı. 81 ilin 11'inde kadın aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi
Çağatay Ulusoy sorusu! Sümeyye Aydoğan'dan açıklama geldi 29 Mart’ta vizyona girecek ‘Güneşi Söndürmem Gerek’ filminin galası gerçekleşti. Geceye katılan isimlerden arasında yer alan genç oyuncu Sümeyye Aydoğan, muhabirlerin yönelttiği Çağatay Ulusoy sorusunu cevapladı.
28.03.2024 Cadde
Serra Arıtürk beyazlar içinde! Güzel oyuncunun gala tarzı büyüledi
Serra Arıtürk beyazlar içinde! Güzel oyuncunun gala tarzı büyüledi Kanal D ekranlarının sevilen dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu" ile seyirci karşısına çıkan Serra Arıtürk, katıldığı galanın ilgi odağı oldu. Ünlü ismin, beyazlar içindeki kombini ile çekildiği pozlarına takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı.
27.03.2024 Cadde
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti
Sanat dünyasını yasa boğan ölüm! Ünlü isimler Bahar Öztan'a veda etti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Ünlü isimler, sanat dünyasını yasa boğan ölümün ardından sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla Bahar Öztan'a veda etti.
22.03.2024 Cadde
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: Gazze'de 2 milyondan fazla insan açlıkla karşı karşıya Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı Gazze’deki devam eden işgali protesto etmek amacıyla Beyazıt Meydanı'nda ‘İstanbul'dan Gazze'ye İşgale ve Ticarete Dur De!’ programı düzenledi.
17.03.2024 Gündem
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’
‘Çeşme için şimdiden çalışmaya başladık’ CHP’den Çeşme Belediye Başkanlığı adaylığı çok konuşulan Lal Denizli, 14 yıllık siyasi geçmişi olduğunun altını çiziyor, “Şimdiden çalışmaya başladık bile” diyor.
9.03.2024 Ege
'DEM'in himayesi altına giren bir başkan var'
'DEM'in himayesi altına giren bir başkan var' AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, şu an DEM ile iş birliği yapan, DEM’in himayesi altına giren bir büyükşehir belediye başkanının olduğunu söyledi.
9.03.2024 Gündem
Cehennem gibi yangın! En az 43 ölü, 22 yaralı
Cehennem gibi yangın! En az 43 ölü, 22 yaralı Bangladeş’te yedi katlı restoranda yangın çıktı. Faciada en az 43 kişi hayatını kaybederken, 22 kişi de yaralandı.
1.03.2024 Dünya
‘Kadın değişirse dünya değişir’
‘Kadın değişirse dünya değişir’ ‘Kadın değişirse dünya değişir’ Türk Anneler Derneği Çeşme Şubesi’nin, öğrencilere burs sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliğine katılan CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli, “Sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyorum...
24.02.2024 Ege
CHP'nin aday göstermediği belediye başkanından miting: Hodri meydan
CHP'nin aday göstermediği belediye başkanından miting: Hodri meydan Cumhuriyet Halk Partisi'nde geçtiğimiz günlerde açıklanan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediye adayları sonrası yeniden aday gösterilmeyen Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Çeşme Meydanı'nda miting düzenledi.
1.02.2024 Gündem
CHP BAŞKAN ADAYI LAL DENİZLİ KİMDİR? CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli kaç yaşında, kimin kızı?
CHP BAŞKAN ADAYI LAL DENİZLİ KİMDİR? CHP Çeşme Belediye Başkan adayı Lal Denizli kaç yaşında, kimin kızı? Lal Denizli hayatı araştırılıyor. 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Çeşme Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Lal Denizli kimdir, kaç yaşında? İşte Lal Denizli ile ilgili merak edilenler.
31.01.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Lal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.