Lalin

Lalin

Son dakika Lalin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lalin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lalin haber sayfamızda...

Lalin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 157 lalin haberi bulunmuştur.
Sinem Kobal kızı Leyla ile fotoğraflarını paylaştı
Sinem Kobal kızı Leyla ile fotoğraflarını paylaştı Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kız çocuğu olan Sinem Kobal, küçük kızı Leyla ile karelerini yayınladı.
29.02.2024 Cadde
Sinem Kobal'ın ailece gittiği Mauritius tatilinden kareler!
Sinem Kobal'ın ailece gittiği Mauritius tatilinden kareler! Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kız çocuğu olan Sinem Kobal, ailece gittikleri Mauritius tatilinden yeni fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sundu. Ünlü oyuncunun karelerine beğeni yağdı.
8.02.2024 Cadde
Sinem Kobal eşi ve kızlarıyla tatile çıktı! Kar kıştan kaçıp güneş keyfi yaptı
Sinem Kobal eşi ve kızlarıyla tatile çıktı! Kar kıştan kaçıp güneş keyfi yaptı Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve kızlarıyla ilgilenen Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızlarıyla birlikte tatile çıktı. Sinem Kobal'dan tatil pozları da gecikmedi.
29.01.2024 Cadde
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: L Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Dünyanın en güzel duygularından birisi de hiç şüphesiz evlat sahibi olmak. Ancak bebek bekleyen çiftlerin sorumluluk duygusu da artıyor. Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra verecekleri isim konusunda seçici oluyorlar. Kız bebekleri için kulağa hoş gelen, anlamları güzel olan ve modern isimleri tercih ediyorlar. Kız bebek isimleri ve anlamları konusunda detaylı bir incelemeye giren çiftler duyulmamış, nadir bulunan ve keşfedilmemiş isimleri vermek istiyorlar. L harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “L ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı? Açıklama geldi
Kenan İmirzalıoğlu Sinem Kobal'ı aldattı mı? Açıklama geldi Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çift ihanet iddialarıyla gündeme geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı yönünde ortaya atılan söylentiler sosyal medyada kısa sürede yayıldı. Ünlü çiftten iddialara yanıt gecikmedi.
26.11.2023 Cadde
Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu!
Kenan İmirzalıoğlu: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu! Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. 2016'da dünyaevine girdiği meslektaşı hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a ilk değil; dördüncü görüşte vurulduğunu açıkladı. Ünlü isim, üçüncü çocuğa da yeşil ışık yaktı.
5.11.2023 Cadde
‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’
‘Sevgi varsa evlilik güzel oluyor’ Meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikâh masasına oturan, Lalin ve Leyla adında iki kızı olan Sinem Kobal, “Sevgi ve emek varsa, evlilik de güzel oluyor” dedi.
24.10.2023 Cadde
Sinem Kobal, Edis konserinde! Çocuklar Kenan İmirzaloğlu'na emanet
Sinem Kobal, Edis konserinde! Çocuklar Kenan İmirzaloğlu'na emanet Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu, yakın arkadaşları Edis'in Harbiye Açıkhava konserine gitti. Kızları Lalin ve Leyla'yı evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakan Kobal, "Kız kıza konsere geldik" dedi.
14.10.2023 Cadde
Sinem Kobal'ın alışveriş stili
Sinem Kobal'ın alışveriş stili Kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan, Lalin ve Leyla adında iki çocuk annesi Sinem Kobal, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
7.10.2023 Cadde
Sinem Kobal'dan kızı Lalin ile paylaşım! Sıkı sıkı sarıldı
Sinem Kobal'dan kızı Lalin ile paylaşım! Sıkı sıkı sarıldı Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmiş, ünlü oyuncu evliliğini 2020 yılında Lalin ve 2022 yılında Leyla adını verdikleri kızları ile taçlandırmıştı. Kobal, büyük kızı ile sosyal medya hesabından yayınladığı bir kare ile dikkat çekti.
28.09.2023 Cadde
Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun üstsüz spor pozunu paylaşınca gündem oldu
Sinem Kobal eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun üstsüz spor pozunu paylaşınca gündem oldu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sporu hiç aksatmıyor. Ekranlardan uzun süredir uzak olan güzel oyuncu spor salonundan eşiyle ilgili paylaşım yaptı.
24.09.2023 Cadde
Sinem Kobal'ın su altı pozlarına yorum yağdı! 'İki çocuk annesi ve fiziği muhteşem'
Sinem Kobal'ın su altı pozlarına yorum yağdı! 'İki çocuk annesi ve fiziği muhteşem' Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından su altında çekilen pozlarını yayınladı. Ünlü ismin kısa sürede binlerce beğeni alan gönderisine, takipçilerinden yorum yağdı.
21.09.2023 Cadde
Sinem Kobal'ın Lalin'i ikna etme çabaları! 'Ayağım iyileşti'
Sinem Kobal'ın Lalin'i ikna etme çabaları! 'Ayağım iyileşti' Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlenmiş, ünlü oyuncu evliliğini 2020 yılında Lalin ve 2022 yılında Leyla adını verdikleri kızları ile taçlandırmıştı. Geçtiğimiz günlerde evde düşerek ayağını inciten Kobal, Levent'teki ofis çıkışı görüntülendi. Oyuncu, arabaya binmek istemeyen Lalin'i ikna etmeye çalıştı.
9.09.2023 Cadde
Sinem Kobal'dan aile pozu! 'Sen çok iyisin ama kocan da adam çıktı'
Sinem Kobal'dan aile pozu! 'Sen çok iyisin ama kocan da adam çıktı' Sinem Kobal, kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin bu evlilikten Lalin ile Leyla adlarında iki kızı olmuştu. Güzel oyuncu, ilk kez ailece verdikleri pozu sosyal medya hesabından paylaştı.
1.09.2023 Cadde
Sinem Kobal'dan kızı Leyla’yla ilk paylaşım!
Sinem Kobal'dan kızı Leyla’yla ilk paylaşım! Sinem Kobal, kendisi gibi oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin bu evlilikten Lalin ile Leyla adlarında iki kızı olmuştu. Kızlarını gözlerden uzak büyüten ikiliden Sinem Kobal, kural bozarak, minik Leyla'nın fotoğrafını paylaştı.
30.08.2023 Cadde
İki çocuk annesi Sinem Kobal'dan yaz pozları
İki çocuk annesi Sinem Kobal'dan yaz pozları Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan ve iki çocuk annesi olan Sinem Kobal, doğum kilolarından hızla kurtularak eski formuna geri döndü. Tatil pozlarını paylaşmaya doymayan ünlü oyuncu, verdiği pozlarla dikkat çekti.
28.08.2023 Cadde
Sinem Kobal ve kızı Çeşme'de görüntülendi! Lalin kediye kurabiyesini verdi
Sinem Kobal ve kızı Çeşme'de görüntülendi! Lalin kediye kurabiyesini verdi Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, önceki gün Alaçatı'da Lalin'le görüntülendi. Mekan içerisinde bulunan kedi yavrusuna krakerini veren Lalin, hayvan sevgisi ile görenleri güldürdü.
7.07.2023 Cadde
Lalin’in hayvan sevgisi
Lalin’in hayvan sevgisi Sinem Kobal ve kızı Lalin, önceki gün Alaçatı’daki çarşıda objektiflere takıldı.
7.07.2023 Cadde
Sinem Kobal'dan yeni pozlar
Sinem Kobal'dan yeni pozlar Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Güzel oyuncunun paylaşımına beğeni yağdı.
5.07.2023 Cadde
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu denizde aşka geldi!
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu denizde aşka geldi! 2016 yılında hayatını birleştiren oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Kurban Bayramı'nı kızları Lalin ve Leyla ile birlikte Çeşme'de geçirdi. Arkadaşlarıyla da vakit geçirmeyi ihmal etmeyen ikili, denize girdikleri sırada romantik anlar yaşadılar. Görüntülendiklerini fark eden ünlü çift, gözlerden kayboldular.
1.07.2023 Cadde
Sinem Kobal'dan yeni pozlar! 'Paylaşa paylaşa Kenan'ın sırtını paylaştı'
Sinem Kobal'dan yeni pozlar! 'Paylaşa paylaşa Kenan'ın sırtını paylaştı' Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Paylaşımında eşiyle çekilen bir karesine de yer veren ünlü ismin gönderisine, beğeni ve yorum yağdı.
16.06.2023 Cadde
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin büyüdü
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun kızları Lalin büyüdü 2017 yılında rol aldığı 'Yüz Yüzü' dizisinden sonra herhangi bir projede yer almayan Sinem Kobal, önceki gün büyük kızı ile Ulus'taydı. Annesinin kucağında objektiflere yansıyan Lalin'in keyfi yerindeydi. Fit hali dikkat çeken iki çocuk annesi Kobal'a, eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun "Sinem'e 4'üncü buluşmamızda aşık oldum" açıklaması soruldu.
27.05.2023 Cadde
Kızıyla görüntülendi
Kızıyla görüntülendi Sinem Kobal, büyük kızı Lalin’le Ulus’ta görüntülendi.
27.05.2023 Cadde
Sinem Kobal kendine hayran bıraktı! 'Kim der iki çocuk annesi diye'
Sinem Kobal kendine hayran bıraktı! 'Kim der iki çocuk annesi diye' Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında nikah masasına oturan Sinem Kobal, 2020'da Lalin'in doğumuyla ilk kez anne olmanın heyecanını yaşamıştı. Mayıs 2022'de ikinci kızı Leyla'yı kucağına alan Sinem Kobal düzgün fiziğiyle dikkat çekti.,. 35 yaşındaki oyuncu son görüntüsüyle adından söz ettirdi.
26.05.2023 Cadde
Dördüncü buluşmada aşk! Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'la evliliğini anlattı
Dördüncü buluşmada aşk! Kenan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'la evliliğini anlattı Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, 2016'da Cunda Adası'nda gerçekleşen düğün ile hayatlarını birleştirmişti. 2020'da Lalin'in doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğunu yaşayan oyuncu çift, Mayıs 2022'de ikinci kızları Leyla'yı kucaklarına almıştı. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ikiliden İmirzalıoğlu, "Aşk evliliği yaptım" dedi.
24.05.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Lalin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.