Land Rover

Land Rover

Son dakika land rover haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan land rover gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan land rover haber sayfamızda...

Land Rover

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 555 land rover haberi bulunmuştur.
TMSF’den araç alacaklara dolandırıcılık uyarısı! Gaza gelmeyin
TMSF’den araç alacaklara dolandırıcılık uyarısı! Gaza gelmeyin TMSF, 22 Şubat’ta ihalesi yapılacak lüks araçların satışına aracılık yapabileceğini iddia eden dolandırıcılara karşı bir kez daha uyardı. 19 araç arasında değeri 6 milyon lirayı aşan Bentley, Mercedes, Porsche gibi markalar var.
10.02.2024 Ekonomi
Çetelerin araçları artık suça karşı
Çetelerin araçları artık suça karşı İstanbul’da son altı ay içerisinde düzenlenen operasyonlarla çökertilen dört ayrı suç örgütüne ait 23 otomobil ile üç motosiklet mahkeme kararıyla İstanbul Emniyeti’ne teslim edildi. Lüks araçlar artık polis ekiplerince kullanılacak.
27.12.2023 Gündem
Kocaeli'nde kadın cinayeti! Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından öldürüldü
Kocaeli'nde kadın cinayeti! Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından öldürüldü Kocaeli'de bir şahıs ayrılmak isteyen sevgilisini, 5 el ateş ederek bacaklarından yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, şahıs kaçarak uzaklaştı.
28.05.2023 Haberler
Kocaeli'nde kadın cinayeti! Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından öldürüldü
Kocaeli'nde kadın cinayeti! Ayrılmak istediği sevgilisi tarafından öldürüldü Kocaeli'de bir şahıs ayrılmak isteyen sevgilisini, 5 el ateş ederek bacaklarından yaraladı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, şahıs kaçarak uzaklaştı.
28.05.2023 Gündem
Takla atan off-road aracını görenler bölgeye koştu
Takla atan off-road aracını görenler bölgeye koştu Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde kavşakta otomobil ile çarpışan off-road aracı takla attı. Kazayı gören vatandaşlar yaralı sürücü için seferber olurdu.
27.05.2023 Haberler
Takla atan off-road aracını görenler bölgeye koştu
Takla atan off-road aracını görenler bölgeye koştu Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde kavşakta otomobil ile çarpışan off-road aracı takla attı. Kazayı gören vatandaşlar yaralı sürücü için seferber olurdu.
27.05.2023 Gündem
Tayland’da 26 kaçak lüks araca el konuldu
Tayland’da 26 kaçak lüks araca el konuldu Tayland'da illegal yollarla ülkeye sokulduğu tespit edilen 35 lüks araçtan 26'sına el konuldu. Diğer 9 aracın sahiplerine araçları iade etmeleri talimatı verildi.
22.09.2022 Dünya
3 milyon liraya sıfır aldığı lüks cip, hatalı çıktı
3 milyon liraya sıfır aldığı lüks cip, hatalı çıktı Adana’da 3 milyon 80 bin liraya bayiden sıfır kilometre lüks cip alan bir kişi, aracı ekspere götürdüğünde motor kaputu ve çamurluk vidalarında oynama ve rötuş olduğunu öğrendi. Aracını değiştirmek isteyen iş adamı hukuk mücadelesine hazırlanıyor.
17.08.2022 Haberler
Adanalı iş insanına şok: 3 milyon liralık sıfır lüks cip hatalı çıktı
Adanalı iş insanına şok: 3 milyon liralık sıfır lüks cip hatalı çıktı Adana’da 3 milyon 80 bin liraya bayiden sıfır kilometre lüks cip alan bir kişi, aracı ekspere götürdüğünde hayatının şokunu yaşadı.
17.08.2022 Ekonomi
Kemer Country’de bir ilk
Kemer Country’de bir ilk Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları ile Land Rover CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları ilk kez bir arada Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde yapıldı.
1.08.2022 Diğer
Kemer’de hafta sonu heyecanı
Kemer’de hafta sonu heyecanı Kemer Country Club Engel Atlama Yarışmaları bugün başlayacak ve iki gün sürecek. Dün başlayan Land Rover CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları ise yarın sona erecek.
30.07.2022 Diğer
Kemer Country'de çifte yarışma
Kemer Country'de çifte yarışma Dresaj ve Engel atlama yarışmaları ilk kez Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nde birleşiyor.
29.07.2022 Cadde
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde biniciler sınıfı geçti
Kemer Country Atlı Spor Kulübü'nde biniciler sınıfı geçti Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen Land Rover, CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları Türk binicilerin başarılarına sahne oldu.
18.07.2022 Diğer
Engeller Kemer’de aşılacak
Engeller Kemer’de aşılacak Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve Slovenya gibi balkan ülkelerinden binicileri bir araya getiren Land Rover CDI Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları 15-17 ve 29-31 Temmuz’da Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde yapılacak.
15.07.2022 Diğer
At Terbiyesi yarışmaları başlıyor
At Terbiyesi yarışmaları başlıyor Binicilikte Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan ve Slovenya gibi Balkan ülkelerini bir araya getiren ve dört farklı kategoride her yaştan sporcunun kıyasıya mücadele ettiği Land Rover, CDI, Ulusal At Terbiyesi ve Para At Terbiyesi Yarışmaları, 15-17 Temmuz ve 29-31 Temmuz tarihlerinde Kemer Country Atlı Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşecek.
14.07.2022 Cadde
Disney, Warner Bros ve Sony, yeni filmlerini Rusya'da gösterime sokmayacak
Disney, Warner Bros ve Sony, yeni filmlerini Rusya'da gösterime sokmayacak Warner Bros, Disney ve Sony, Ukrayna'nın işgali sonrası yeni filmlerini Rus sinemalarında gösterime sokmama kararı aldı.
1.03.2022 Dünya
2 milyon TL’lik oyuncak
2 milyon TL’lik oyuncak Şarkıcı Murat Boz, yeni bir otomobil aldı.
3.01.2022 Cadde
Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 30 ülke imza attı! 2040’a kadar tüm araçlar elektrikli
Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu 30 ülke imza attı! 2040’a kadar tüm araçlar elektrikli Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Zirvesi çerçevesinde, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 30 ülke, en geç 2040 yılına kadar karbondioksit (CO2) salınımının sıfırlanmasını öngören anlaşmaya imza attı. Anlaşma kapsamında, sıfır emisyonlu araçlara geçiş yapılacak.
11.11.2021 Dünya
Sıfır emisyonlu araçlara geçiş için küresel mutabakat imzalandı
Sıfır emisyonlu araçlara geçiş için küresel mutabakat imzalandı Türkiye, İngiltere ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 33 ülke, 40 şehir, 11 araç üreticisi şirket ve 27 filo sahibi kuruluş, sıfır emisyonlu araçlara geçiş için mutabakat imzaladı.
10.11.2021 Ekonomi
Yeni Land Rover Defender’a James Bond dokunuşu
Yeni Land Rover Defender’a James Bond dokunuşu Land Rover’ın üstün off-road teknolojisi ve ikonik tasarımıyla efsaneleşen modeli Land Rover Defender, James Bond’un son filmi ‘No Time To Die’da maceranın dozunu üst seviyelere taşıyor.
2.10.2021 Otomobil
Otomobile özel tasarım
Otomobile özel tasarım Dünyadaki sayılı ikonik araçlardan Land Rover Defender’ı kişiye özel tasarımlarla tutkunlarına yeniden sunan Vlc Atelier, Barrus London’la yaptığı iş birliğiyle VLC Atelier Barrus Edition’ı yarattı.
17.09.2021 Cadde
Borusan Oto Bodrum’daki onuncu yılını kutluyor
Borusan Oto Bodrum’daki onuncu yılını kutluyor Türkiye’de 6 ilde 10 ayrı şubesiyle hizmet veren Borusan Oto, bu yıl Bodrum’daki onuncu yılını kutluyor. Borusan Oto Bodrum, kısa zamanda sadece tatil için Bodrum’u tercih edenlerin değil, burada yaşayanların da uğrak noktası haline geldi. BMW Yetkili Satıcısı ve BMW MINI markalarının Yetkili Servisi olarak hizmet veren Borusan Oto, şimdi de Jaguar ve Land Rover markalarının Bodrum’daki tek Yetkili Servisi oldu.
16.07.2021 Otomobil
Gerek yok bas tetiğe bitsin bu iş
Gerek yok bas tetiğe bitsin bu iş Kendi birimi kendi elemanının üzerine gitmeye tenezzül bile etmiyordu...
4.07.2021 Kültür Sanat
Range Rover Evoque meraklılarını Bodrum'da bekliyor
Range Rover Evoque meraklılarını Bodrum'da bekliyor Land Rover’ın premium kompakt SUV’u Range Rover Evoque, yeni sunulmaya başlanan 1.5 litre motor seçeneği ile 2-16 Temmuz tarihleri arasında Bodrum’da olacak.
3.07.2021 Otomobil
Trafiğe kayıtlı araç sayısı arttı
Trafiğe kayıtlı araç sayısı arttı Türkiye'de ocak-mayıs döneminde 502 bin 973 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı, 17 bin 146 taşıtın kaydı silindi. Böylece ocak-mayıs döneminde trafikteki toplam taşıt sayısında 485 bin 827 artış gerçekleşti.
25.06.2021 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Land Rover ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.