Delta Kasırgası’nda 690 bin ev elektriksiz kaldı
Delta Kasırgası’nda 690 bin ev elektriksiz kaldı ABD’nin Louisiana eyaletinde etkili olan Delta Kasırgası nedeniyle 690 bin ev elektriksiz kaldı.
12.10.2020 Dünya
Son dakika: Çifte felaket, yetkililer uyardı! Uydu görüntüleri servis edildi...
Son dakika: Çifte felaket, yetkililer uyardı! Uydu görüntüleri servis edildi... Sokaklarda ıslak yığınlar, küflü yataklar, ağaç dalları, eğilip bükülmüş metal dış cephe kaplamaları, harap olmuş aile yadigarları... Sadece altı hafta ara ile kabusu yaşayan elayetin sakinleri, canlarını kurtardıklarına sevinirken, yayınlanan uydu görüntüleri çifte felaketin büyüklüğünü sözler önüne seriyor. İşte son dakika haberinin detayları...
12.10.2020 Dünya
Son dakika: Resmen felaket... Sokak ortasında görüntülendi, telefonlara sarıldılar!
Son dakika: Resmen felaket... Sokak ortasında görüntülendi, telefonlara sarıldılar! Kasırga çok fena vurdu... Çarşamba sabahı erken saatlerde yeniden güçlendi, alarm seviyesi Kategori 2'ye yükseltildi. Ülkenin güneyini vurdu, sokaklar göle döndü, çatılar uçtu, tekneler battı. Ağaçlar yerinden söküldü. Son dakika haberine göre, sokaklarda oluşan devasa birikintilerin, "santimetrelerle değil metrelerle ölçüldüğü" açıklanırken, göle dönen caddede yüzdüğnü görenler ise gözlerine inanamadı. İşte son dakika haberinin detayları...
17.09.2020 Dünya
Laura can aldı
Laura can aldı ABD'yi vuran en güçlü kasırgalardan biri olan Laura, Louisiana eyaletinde 3 kişinin ölümüne neden oldu. 
27.08.2020 Haberler
Uyarı üstüne uyarı! Laura Kasırgası, ABD'yi vuran en güçlü kasırgalardan olabilir
Uyarı üstüne uyarı! Laura Kasırgası, ABD'yi vuran en güçlü kasırgalardan olabilir ABD Ulusal Kasırga Merkezi, Louisiana kıyılarını vuran Laura Kasırgası'nın ani sel baskınlarına neden olduğunu duyurarak, yaşanan felaketin hayati tehlike yaratabileceği uyarısında bulundu.
27.08.2020 Dünya
Laura kasırgası kategori 4 seviyesine çıktı
Laura kasırgası kategori 4 seviyesine çıktı Meksika Körfezi'nde etkili olan ve ABD'nin Texas ile Louisiana eyaletini vurması beklenen Laura kasırgası, kategori 4 seviyesine yükseldi.
26.08.2020 Haberler
Yarım milyon insan tahliye edildi! 'Laura' 4. seviyeye çıktı
Yarım milyon insan tahliye edildi! 'Laura' 4. seviyeye çıktı ABD'nin güneyinde Meksika Körfezi'nde ilerleyen ve Texas ile Louisiana'yı vurması beklenen Laura kasırgası 4'üncü kategoriye çıktı.
26.08.2020 Dünya