Sıkı bir cilt için gerekli sırlar!
Sıkı bir cilt için gerekli sırlar! Halk arasında “kilo verdirme ameliyatı” gibi adlandırılsa da aslında gerçek anlamda böyle olmadığını söyleyen Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ercan Cihandide, liposuction tedavisinin vücuda şekil verme ve bir kontür düzeltme ameliyatı olduğunu ifade ediyor.
28.12.2015 Cilt Bakımı
Lazer liposuction'la bölgesel kilolardan kurtulun
Lazer liposuction'la bölgesel kilolardan kurtulun Prof. Dr. Haluk Duman, diyet ve spora rağmen bölgesel yağlanma sorunlarından kurtulamayanlar için lazer liposuction yönteminin çözüm olabileceğini söyledi.
21.05.2015 Estetik
Cildi sıkılaştıran tek yöntem
Cildi sıkılaştıran tek yöntem Lazer Lipoliz ile Lazer Liposuction yönteminin birbirinden farklarının ve 4 çeşit lazer yönteminin olduğunu vurgulayan Op. Dr. Alpaslan Topçu, Liposuction Operasyonu için uygun hastaların boy kilo oranı ideale yakın ve bölgesel fazlalığı olan hastalar olduğunu belirtti.
27.02.2015 Estetik
Sıkılaşmak için en ideal yöntem
Sıkılaşmak için en ideal yöntem Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alpaslan Topçu, Lazer Liposuction’ın diğer yöntemlere gör günümüzdeki en etkili vücut şekillendirme yönetmeni olduğunu belirterek konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
17.02.2015 Estetik