Lazkiye

Lazkiye

Son dakika Lazkiye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Lazkiye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Lazkiye haber sayfamızda...

Lazkiye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.312 lazkiye haberi bulunmuştur.
HTŞ’nin eski lideri öldürüldü
HTŞ’nin eski lideri öldürüldü Suriye’de İdlib vilayetinin büyük bir bölümü ile Hama, Halep ve Lazkiye’nin bazı bölgelerini kontrol eden Heyet-i Tahrir’uş Şam’ın (HTŞ) eski liderlerinden Ebu Mariya el-Kahtani’nin, bombalı intihar saldırısı sonucu öldürüldüğü bildirildi.
6.04.2024 Dünya
Harita yayınlandı! Suriye alev alabilir, Türkiye'yi saymadılar
Harita yayınlandı! Suriye alev alabilir, Türkiye'yi saymadılar Suriye'nin dört bir yanındaki protestoların önümüzdeki haftalarda genişleyebileceği tahmininde bulunan ISW, meydanlarda atılan sloganlarda ABD, Rusya ve İran'ın hedef alındığını yazdı. İstifa çağrılarıyla sarsılan Beşar Esad ise, sıkı müttefikinden milis desteği isteyebilir.
6.09.2023 Dünya
Suriye karıştı, bayraklara dikkat! 'Esad rejiminin ellerini bağladı'
Suriye karıştı, bayraklara dikkat! 'Esad rejiminin ellerini bağladı' Dürzilerin kalesi Süveyda'dan başlayıp Akdeniz kıyısındaki Tartus'a kadar yayılan gösterilerde 'Beşar Esad istifa' sloganları atıldı, 'Suriye çiftlik biz ise koyun değiliz' pankartları taşındı. Suriye iktidarını destekleyen medyadaki bir analiz ise, özellikle İran karşıtı sloganlara öfke kustu.
2.09.2023 Dünya
İdlib’de çatışmalar yeniden alevlendi
İdlib’de çatışmalar yeniden alevlendi Suriye Rejimi, İdlib’de ve Lazkiye’nin kuzey kırsalında konuşlu muhalif grupların insansız hava araçları desteğinde İdlib ve Lazkiye’ye yönelik saldırılarına ordu güçlerinin karşı saldırı ile yanıt verdiğini bildirdi.
27.06.2023 Gündem
Lazkiye Nerede, Nereye Bağlı? Nüfusu Nedir?
Lazkiye Nerede, Nereye Bağlı? Nüfusu Nedir? Coğrafyaya merakı olan birçok insanın bildiği bölgelerden biri de Lazkiye'dir. Lazkiye, Suriye'ye bağlı olan önemli kentlerinden biridir. Lazkiye hakkında merak edilen ayrıntıları derledik.
27.04.2023 Eğitim
Dünya televizyonları yayınlarını kesti! Türkiye yine manşetlerde
Dünya televizyonları yayınlarını kesti! Türkiye yine manşetlerde Hatay'ı sarsan yeni depremi uluslararası haber ajansları 'son dakika' koduyla duyurdu, sarsıntı Lübnan'dan Mısır'a, İsrail'den Ürdün'e birçok ülkede hissedildi. 'Bir başka deprem, Türkiye'nin zaten yıkılmış bölgesini sallıyor', 'Türkiye'de yeni depremler insanları enkaz altında bıraktı' manşetleri atılırken, AFP'ye konuşan bir görgü tanığı "Yeryüzü bizi yutmak için açılıyor gibi hissettim" dedi.
21.02.2023 Dünya
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de 5 bin 801 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Sivil savunma ekibi Beyaz Baretliler, yaptıkları paylaşımlarda enkaz bölgelerinde arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
18.02.2023 Dünya
Enkazdan kurtarılırken ayrılan anne ile 9 aylık bebeği hastanede buluştu
Enkazdan kurtarılırken ayrılan anne ile 9 aylık bebeği hastanede buluştu Depremde Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde enkaz altında kalan Suriyeli hamile anne ve 9 aylık bebeği 6 gün sonra hastanede buluştu.
13.02.2023 Gündem
Yunanistan'dan Türkiye'yi aramak ücretsiz oldu
Yunanistan'dan Türkiye'yi aramak ücretsiz oldu Deprem bölgesine uçaklarla yardım gönderen ve TIR'ları yola çıkaran Yunanistan'daki GSM operatörleri, Türkiye ve Suriye'yi 14 Şubat tarihine kadar arayanların herhangi bir ücret ödemeyeceğini duyurdu.
12.02.2023 Dünya
Suriye'de depremdeki can kaybı bin 387'ye ulaştı
Suriye'de depremdeki can kaybı bin 387'ye ulaştı Suriye Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde can kaybının bin 387'ye, yaralı sayısının ise 2 bin 326'ya yükseldiği bildirildi.
10.02.2023 Dünya
Suriye'de depremdeki can kaybı bin 347'ye ulaştı
Suriye'de depremdeki can kaybı bin 347'ye ulaştı Suriye Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerde can kaybının bin 347'ye, yaralı sayısının ise 2 bin 295'e yükseldiği bildirildi.
9.02.2023 Dünya
Suriye'de bir mucize! Enkazdan sağ çıkarıldı
Suriye'de bir mucize! Enkazdan sağ çıkarıldı Suriye'de merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından devam eden kurtarma çalışmaları sırasında, depremin dördüncü gününde Abdul Hakim adlı bir çocuk daha enkaz altından sağ çıkarıldı.
9.02.2023 Dünya
Kahramanmaraş depremi Suriye'yi de vurdu! Ölü sayısı 1356 oldu
Kahramanmaraş depremi Suriye'yi de vurdu! Ölü sayısı 1356 oldu 10 yıldan uzun bir süredir iç savaşın yıkımını yaşayan Suriye de Kahramanmaraş’taki depremden çok ağır etkilendi. Depremde mültecilerin yoğun olduğu bölgeler büyük zarar görürken toplam 1356’dan fazla kişinin hayatını kaybettiği, 3419'dan fazla kişinin de yaralandığı bildirildi.
7.02.2023 Dünya
Suriye'de can kaybı artıyor! Ölü sayısı 780'i aştı
Suriye'de can kaybı artıyor! Ölü sayısı 780'i aştı Merkez üssü Türkiye olan büyük deprem Suriye'de yıkıma yol açtı, hükümetin kontrolündeki şehirlerde en 560 muhaliflerin kontrol ettiği bölgede ise en az 371 can kaybı var. Akdeniz kıyısındaki Lazkiye ve Tartus gibi yerlerde bile binalar yıkıldı.
6.02.2023 Dünya
Son dakika... Ortadoğu alev topu! İran 'kara harekatı' dedi
Son dakika... Ortadoğu alev topu! İran 'kara harekatı' dedi İki aydır protestolarla çalkalanan İran'dan kalkan bir uçak, hafta başında komşu ülkenin başkentine indi. Savaş mesajını veren kişi, Kudüs Gücü komutanı Kaani'ydi. İsrail savaş uçakları ise bu sabah füzeler ateşledi.
19.11.2022 Dünya
İsrail Rusya'ya meydan okudu! Deniz üssünün bulunduğu şehir vuruldu
İsrail Rusya'ya meydan okudu! Deniz üssünün bulunduğu şehir vuruldu İsrail jetlerinden fırlatılan füzeler bu sabah 06.30 sularında hava savunma sistemlerini aştı, Ukrayna'daki savaşı takip eden dünyanın gözü bir anda Akdeniz'e döndü.
2.07.2022 Dünya
Sabah 06.00'da baskın! Konteynerin içinden çıkanlar dünyayı ayağa kaldırdı
Sabah 06.00'da baskın! Konteynerin içinden çıkanlar dünyayı ayağa kaldırdı Rumen gümrük yetkililerinin, soğutucu konteyneri kontrol amaçlı açmasının ardından hiçbir şey bir daha eskisi gibi olmadı. Alman polisinin sabah 6'da yaptığı baskında kilit isim yakalandı. Milyonlar değerindeki uyuşturucu ağının uzandığı isim ise, Alman Der Spiegel'in haberiyle ortaya çıktı.
22.06.2022 Dünya
Putin Esad'a götürdü! Ukrayna'dan çalındı, Suriye'de belirdi
Putin Esad'a götürdü! Ukrayna'dan çalındı, Suriye'de belirdi Son dakika haberlere göre, Rusya'nın Ukrayna işgalini adım adım izleyen uydular, son olarak Karadeniz'den yola çıkıp İstanbul Boğazı'nı geçen ve Akdeniz'e açılan bir Rus gemisini Lazkiye'de yakaladı. Geminin kimliğini belirleyen AP haber ajansı, dünyaya ilan etti.
19.12.2022 Dünya
Son dakika... Gece yarısı 02.34'te duyurdular! Savaş uçakları saldırdı
Son dakika... Gece yarısı 02.34'te duyurdular! Savaş uçakları saldırdı Son dakika haberlere göre sirenler çaldı, gökyüzündeki patlamayı misilleme izledi. Suriye'den İsrail'e fırlatılan uçaksavar füzesi havada imha edilirken, havalanan jetler Şam yakınlarındaki füze bataryalarını ve radarları hedef aldı. Suriye askerlerinden ölü ve yaralılar var.
9.02.2022 Dünya
Bakan Soylu'dan uyuşturucuyla mücadele mesajı: Cumhuriyet tarihi rekorlarını kırdık
Bakan Soylu'dan uyuşturucuyla mücadele mesajı: Cumhuriyet tarihi rekorlarını kırdık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2021'de Cumhuriyet tarihinin rekor uyuşturucu yakalamalarını yaptıklarını belirterek, “Arkadaşlar uyuşturucu operasyonlarını sabaha karşı yapmayın artık. Gündüz milletin gözünün önünde yapın. Gece yapıyoruz uyuşturucu operasyonlarını, çok anlatamıyoruz” dedi.
1.02.2022 Siyaset
'Baskın seçime mecalleri yok'
'Baskın seçime mecalleri yok' Erken-baskın seçim iddialarını değerlendiren Toprak, "Baskın seçim yapmak istiyorlar. Ama o mecalleri yok, korkuyorlar sokaktan medet umuyorlar. Sokaktan medet umup toplumu kışkırtmak dürüst iktidarın yapacağı iş değil" dedi.
8.01.2022 Siyaset
Rusya, İdlib’i aralıksız vuruyor
Rusya, İdlib’i aralıksız vuruyor Türkiye ile Rusya arasında yapılan anlaşma kapsamında İdlib'de oluşturulan "Gerginliği Azaltma Bölgesi"ne Rus savaş uçakları tarafından bomba yağdırılıyor.
3.01.2022 Dünya
Son dakika... Putin Zircon'la Akdeniz'i kapatıyor!
Son dakika... Putin Zircon'la Akdeniz'i kapatıyor! Yıl içinde ilk kez nükleer füze taşıyabilen uzun menzilli bombardıman uçaklarını Suriye'ye indiren Rusya, tüm dengeleri alt üst edecek bir adım atıyor. Saatte 10 bin kilometre hıza ulaşabilen Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri, Tartus limanına konuşlanabilir.
29.12.2021 Dünya
Son dakika: Patlamalar yankılandı! 70 km uzaklıktaki Rus üssünden duyuldu
Son dakika: Patlamalar yankılandı! 70 km uzaklıktaki Rus üssünden duyuldu Son dakika haberlere göre, Akdeniz kıyısında yer alan Lazkiye'yi bombardımana tutan İsrail jetleri, bir ayda ikinci kez saldırdı. Yerel medya, şiddetli patlamaların 70 kilometre uzaklıktaki Tartus'tan bile duyulduğunu aktarıyor.
28.12.2021 Dünya
Son dakika... Bekaa Vadisi'ndeki bir köyde patlama
Son dakika... Bekaa Vadisi'ndeki bir köyde patlama Yerel medya, Lübnan'ın sınır köylerinden Nebi Şit'te bir patlama meydana geldiğini ve gökyüzüne dumanlar yükseldiğini bildiriyor. Gece yarısı Suriye Lazkiye'yi füzelerle vuran İsrail, olağan şüpheli.
28.12.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Lazkiye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.